Nyheter om Kristiansand


Tung Champions League-start for Vipers: 30 bomskudd i Frankrike

(Metz – Vipers Kristiansand 23–18) Nora Mørk og Vipers ble påført et klart tap etter 30 bomskudd. Det har gått bedre for norske spillere i utenlandske klubber denne helgen.

Dobbelt­draps­dømt (20) døde i fengsel

Den innsatte som ble funnet død i Mandal fengsel, sonet en dom på elleve års fengsel for dobbeltdrapet i Kristiansand i 2016.

Spis grønt-uka for tredje gang i Kristiansand

– Målet er å få Kristiansand til å bli Norges grønneste matby, sier Rolf T. Øygarden.
Les mer om:

Sørlandsbanen stengt etter brann i tunnel

Sørlandsbanen er stengt mellom Gjerstad og Kristiansand etter en brann i et snøoverbygg natt til søndag. Den vil tidligst åpne mandag morgen.

Brann i snøtunnel gir trøbbel for togtrafikken

Togtrafikken mellom Kristiansand og Gjerstad er innstilt søndag grunnet brann i en snøtunnel i Veghårshei. Buss for tog er satt opp på morgenavgangene.

Her kan menn klemme menn – men ikke helt ennå

Når menn omfavner hverandre handler det stort sett om fotball. Men det kan ta noe tid, tror supporterne på Liverpool-fansens stampub i Kristiansand lørdag kveld.
Les mer om:

Slik feirer landet gjenåpningen

I Kristiansand feirer de med gigantisk kake. I Stavanger blir det dansefest i gatene. Mens i Trondheim og Oslo ruster man seg opp til mye festbråk.

Direkte: Nå åpner Kristiansand!

Det er 562 dager siden første nedstenging av Norge 12. mars 2020. Nå åpnes det opp igjen. Se åpningen av Kristiansand direkte her.
Les mer om:

– En mulighet for Sørlandet

Før han går av som samferdselsminister, vil Knut Arild Hareide (KrF) sørge for å starte arbeidet med en ny byvekstavtale for Kristiansand.

DIREKTE: Følg Chelsea-Manchester City her

Før han går av som samferdselsminister, vil Knut Arild Hareide (KrF) sørge for å starte arbeidet med en ny byvekstavtale for Kristiansand.

DIREKTE: Følg Manchester United-Aston Villa her

Før han går av som samferdselsminister, vil Knut Arild Hareide (KrF) sørge for å starte arbeidet med en ny byvekstavtale for Kristiansand.

Setter i gang undersøkelser etter påstander fra Demokratene

Angrep mot kommunalt ansatte har blitt så alvorlige at kontrollutvalget i Kristiansand vil sette i gang egne undersøkelser. På den måten skal grunnløse påstander bli tilbakevist.
Les mer om:

Skallet ned i slagsmål på utested

En mann i 20 -årene ble natt til lørdag skallet ned på et utested i Kristiansand sentrum. Politiet har pågrepet en person for kroppskrenkelse.
Les mer om:

Bussjåfør truet og slått av flere ungdommer: – Det verste jeg har opplevd

Tidligere denne uka ble en bussjåfør truet og slått av flere ungdommer som var passasjerer på en rutebuss i Kristiansand.
Les mer om:

Slik blir konserthøsten i Kristiansand

Sulten på kulturopplevelser? Nå åpner ENDELIG samfunnet igjen. Dette er noe av det du kan glede deg til i høst!
Les mer om:

Starts nye yndling: – Jeg vil være med på opprykk

Basilio Ndong (22) fikk Start-supporterne til å reise seg av begeistring i sin første kamp fra start. Nå åpner han for å bli værende i Kristiansand utover leieperioden.
Les mer om:

Slipper opp på restriksjonene – farligere hverdag for uvaksinerte voksne

Under en pressekonferanse i forbindelse med gjenåpningen, ga kommuneledelsen i Kristiansand fredag uttrykk for glede over at befolkningen i større grad kan leve som før pandemien.
Les mer om:

Planlegger ny sykkelfest i Kristiansand

Tour of Norway ønsker å gjenskape folkefesten fra 2018 og 2019 – og nå ser Kristiansand muligheter til å få flere opp på sykkelsetet i kjølvannet av rittet.
Les mer om:

Nå blir det mindre testing, isolering, smittesporing og karantene i Kristiansand

Kristiansand kommune vil fredag kunngjøre hvordan de vil nedjustere såkalte TISK-tiltak.
Les mer om:

Slik blir bompengesatsene på ny E 39

Når ny E 39 står ferdig mellom Lyngdal og Kristiansand, vil det koste 207 kroner å kjøre en vei i bompenger dersom du ikke har rabatt. Men du kan bruke dagens E 39 gratis.

Amir fra Kristiansand er med i Kongen befaler: – Løser oppgavene på både komisk og finurlig vis

Denne høsten deltar Amir Asgharnejad fra Kristiansand i programmet «Kongen befaler». Det er hans første steg tilbake til arbeidslivet etter en alvorlig sykkelulykke i 2019.

Kjempeskrell for Vipers

Vipers Kristiansand avga poeng i eliteserien håndball for første gang på over halvannet år da det ble 33-33 borte mot Fana torsdag.

Rettferdighet i bomplasseringen

Det er nå åpnet for forhandling av byvekstavtale for Kristiansand.
Les mer om:

Sykehus kontaktet feil pårørende etter dødsfall

Sørlandet sykehus kontaktet feil pårørende etter at føreren av en MC døde i en ulykke på E18 i Kristiansand 4. september.

Tapte ankesaken mot Kristiansand kommune

Martin Husom saksøkte Kristiansand kommune fordi barnevernet ikke fjernet ham fra rusbelastede foreldre. Nå har han tapt ankesaken og må betale kommunens saksomkostninger.
Les mer om: