Nyheter om Kristelig Folkeparti


Landsmøte i KrF: Tenner, AKS og atomvåpen

Forrige helg gjennomførte Kristelig Folkeparti sitt landsmøte. Og som alle andre partier var de også nødt til å gjennomføre det digitalt.

KrF og Venstre knytter landbrukspolitikken sin til Frp – derfor sprakk jordbruksavtalen

Venstre og Kristelig Folkeparti hjalp Sylvi Listhaug til å gjennomføre den største driveren for bruksnedlegging i Norge. Bollestad måtte lytte til henne, og ikke bøndene.

KrF og Venstre knytter landbrukspolitikken sin til Frp – derfor sprakk jordbruksavtalen

Venstre og Kristelig Folkeparti hjalp Sylvi Listhaug til å gjennomføre den største driveren for bruksnedlegging i Norge. Bollestad må lytte til henne, og ikke bøndene.

Randi (MDG): – Avtalebrudd hvis Ap og KrF vil skrote Østalternativet

Stemmer Arbeiderpartiet og Kristelig Folkeparti i Færder for å begrave Østalternativet, er det brudd på samarbeidsavtalen som gjorde Jon Sanness Andersen (Ap) til ordfører, mener Randi Hagen Fjellberg (MDG). Ordføreren selv er rykende uenig.

Solid rødgrønt flertall på TV 2-måling i mai

Kantars maimåling viser solid rødgrønt flertall. Samtidig er både Venstre og Kristelig Folkeparti over sperregrensen fire måneder før valget.

Venstre går til valg på dagens regjeringssammensetning

Dagens regjering med Høyre, Venstre og Kristelig Folkeparti bør fortsette, heter det i en uttalelse fra Venstres landsmøte lørdag.

- Dere får ikke Ingelin uten KrF

(FAUSKE) - Jeg får mange tilbakemeldinger om at jeg gjør en god jobb, men jeg tror det er en terskel for mange å stemme Kristelig Folkeparti.

Vil ha penger til Sjunkhatten folkehøgskole

(SALTEN) Kristelig Folkeparti i Nordland vil ha Sjunkhatten folkehøgskole inn i revidert nasjonalbudsjett.

Lindstrøm forlater Fremskrittspartiet: Posisjonen i Fauske har ikke lenger flertall

Fredag morgen meldte Leif Lindstrøm at han har fått nok av det politiske samarbeidet mellom Høyre, Senterpartiet, Kristelig Folkeparti og Fremskrittspartiet.

Vil gi Ingelin fornyet tillit

Ingelin Noresjø fra Fauske er innstilt som 2. nestleder i Kristelig folkeparti.

Eks-familieminister: – Fødte ikke fordi Erna ba meg om det

Ida Lindtveit Røse i Kristelig Folkeparti kaller regjeringens fødselsretorikk feilslått, og vil heller at politikerne gjør en innsats for å bedre barselomsorgen.
Les mer om:

KrF og Frp i kirkebenkstrid: – Et dusteforbud

Fremskrittspartiet mener Kristelig Folkeparti forsvarer en politikk som hindrer folk fra å forkynne guds ord ved ikke å likestille stoler og kirkebenker. – Henger ikke på greip, svarer KrF-lederen.

Til minne om KrF

Ser i den frie presse at programkomiteen i Kristelig folkeparti ikke følger med i verden.

KrF-nei til å la kirken ha 200 besøkende i julen

Julegudstjenestene må få unntak fra maksgrensen på å samle 50 personer innendørs, mener Frp, Sp og SV. Men Kristelig Folkeparti sier nei.
Les mer om:

2 millioner til Ridderrennet på statsbudsjettet 2021

Høyre, Fremskrittspartiet, Venstre og Kristelig Folkeparti er enige om statsbudsjettet for 2021. De setter av 2 millioner kroner til Foreningen Ridderrennet i statsbudsjettet. Det ble sendt ut som en pressemelding fra Ridderrennet onsdag ettermiddag.

Høyre, Venstre, KrF og Frp varsler pressekonferanse i Stortinget klokken cirka klokken 20.00

Høyre, Venstre, Kristelig Folkeparti og Fremskrittspartiet varsler pressekonferanse i Stortinget klokken cirka klokken 20.00.

Fare for at KrF ryker ut av Stortinget

Det neste året blir en skjebnetid for Kristelig Folkeparti. I Kjell Magne Bondeviks hjemfylke kan partiet bli stående uten en stortingsrepresentant for første gang siden 1945.

Brudd i budsjettforhandlingene

Forhandlingene om statsbudsjettet mellom regjeringspartiene Høyre, Kristelig Folkeparti og Venstre, samt Fremskrittspartiet fortsetter på partiledernivå.

Ja, vi ønsker aktiv dødshjelp for palliative

Viser til debattinnlegg datert 3. november 2020, der Kristin Ljøkjel Hansen og Rolf Ekenes fra Færder Kristelig Folkeparti spør om vi trenger aktiv dødshjelp?

Hjelpeløs livsbejaelse

Kristin Ljøkjel Hansen og Rolf Ekenes fra Færder Kristelig Folkeparti argumenterer i TB (3.11.) mot aktiv dødshjelp. En vanlig holdning til dette fra livsbejaende mennesker er at det alltid - uansett situasjon og tilstand og livsopplevelse hos den det gjelder - innebærer en kvalitet å leve videre.

Aktiv dødshjelp - ønsker vi det?

Aktiv dødshjelp er et tema uten enkle svar, skriver Kristin Ljøkjel Hansen og Rolf Ekenes fra Færder Kristelig Folkeparti.

Vil avslutte taxfree-salget

Nordmenn behøver ikke kjøpe billig alkohol og tobakk på utenlandsturer, konkluderer en enstemmig programkomité i Kristelig Folkeparti.

KrF vil avslutte taxfree-salget

Nordmenn behøver ikke kjøpe billig alkohol og tobakk på utenlandsturer, konkluderer en enstemmig programkomité i Kristelig Folkeparti.

KrF vil avslutte taxfree-salget

Nordmenn behøver ikke kjøpe billig alkohol og tobakk på utenlandsturer, konkluderer en enstemmig programkomité i Kristelig Folkeparti.

Snudde i saken om å forlate: Fremskrittspartiet blir i Fauske-posisjonen

Etter søndagens medlemsmøte er det ingen tvil, Fremskrittspartiet blir i samarbeidet med Høyre, Senterpartiet og Kristelig Folkeparti.