Nyheter om Kort


Barcelona sparket Koeman

Barcelona bekrefter kort tid etter onsdagens 0-1-tapet for Rayo Vallecano onsdag kveld at de har sparket Ronald Koeman som trener. Nederlenderen forlater Barcelona på niendeplass.
Les mer om:

Kristiansund-treneren raser etter takling: – Det går ikke an

Mjøndalen, som ikke hadde vunnet på 13 kamper, måtte vinne mot medaljekandidat Kristiansund for å holde liv i håpet om å unngå nedrykk fra Eliteserien. Men Christian Michelsen mener Mjøndalen-spiller burde fått rødt kort.

«Mos» legger opp

Sarpsborg-spissen Mustafa Abdellaoue (33) gir seg etter sesongen. Den tidligere toppscoreren i Eliteserien sliter med kneet. – Kort fortalt så blir det her min siste sesong. Kneet har vært gjennom to operasjoner i år, og jeg trener meg opp nå, men basert på det fysioterapeut og lege sier, sammen med det jeg selv føler, så tåler ikke kneet mitt mer toppidrett, sier «Mos» til Discovery. Angriperen var på banen sist i september i fjor.

Kommunen vil hive dem ut etter 100 år: – Vi føler oss overkjørt

SKIEN: Arbeidsstuer for barn står i fare for å ble kastet ut av sløydsalen de har brukt siden 1922. Kommunens advokat: «Dørlås til dette rommet vil om kort tid blir skiftet uten ytterligere varsel». – Vi føler oss overkjørt.
Les mer om:

Klar tale: – Vi må slå hardt ned på dette

Oslo har på kort tid blitt rammet av flere skyteepisoder. Neste uke skal byrådslederen i møte med justismininsteren, hvor dette kommer til å være et viktig tema.
Les mer om:

Prøver seg på China Suarez igjen, minutter etter gold digger Wanda Nara legger ut tårevått skilsmisse bilde

Historien til Paris Saint-Germain stjerne Mauro Icardi og hans kombinerte kone og agent Wanda Nara kan lett danne utgangspunktet for en ekstremt dårlig og usannsynlig romantisk komedie med fotball som bakteppe. De to har de siste par ukene snakket med hverandre gjennom oppdateringer på Instagram i et så hyppig tempo at sladrepressen har hatt vanskeligheter med å følge med.

Støre etter Lavrov-møte: – Ønsker å ha et greit og politisk samarbeid med vår nabo

Statsminister Jonas Gahr Støre og Russlands utenriksminister Sergeh Lavrov snakket om forholdet mellom Norge og Russland på et kort besøk i statsministerboligen.

Hasib (22) ble hacket:– Det gikk ett minutt og så var jeg plutselig logget ut

Hasib (22) sendte telefonnummeret sitt til det han trodde var en kamerat på Instagram. Det viste seg å være en hacker som på kort tid endret kontaktinfoen på kontoen hans og sperret han ute av kontoen. Nå utgir hackeren seg for å være Hasib for å få tilgang til flere kontoer.
Les mer om:

Klæbo om løypen etter sesongdebuten på snø: – Altfor kort

Lite snø i de italienske alper og sesongens første skitur ble rekordkort.
Les mer om:

Her blir Bråthen pågrepet av politiet på Kongsberg

En video tatt av et øyenvitne viser øyeblikket drapsmannen blir lagt i bakken av politiet. Kort tid i forveien løsnet politiet et varselskudd.

Ap-toppene sender milliardkrav til sine egne. Om to uker får de svar

På kort tid skal Jonas Gahr Støre spikre regjeringas første statsbudsjett. Fra nord kommer kravet om fem milliarder mer til kommunene.

Hasib (22) ble hacket: – Det gikk et minutt og så var jeg plutselig logget ut

Hasib (22) sendte telefonnummeret sitt til det han trodde var en kamerat på Instagram. Det viste seg å være en hacker som på kort tid endret kontaktinfoen på kontoen hans og sperret han ute av kontoen. Nå utgir hackeren seg for å være Hasib for å få tilgang til flere kontoer.
Les mer om:

Bli med på å kåre årets beste løsning med bruk av data, maskinlæring og analyse

Faggruppene BI & Analytics i Oslo, BI og Information Management i Bergen og Business Intelligence & Analytics i Trondheim skal dele ut Innsiktsprisen 2021 på Rebel. Det har vært mange nominerte som vil bli til tre finalister, hvor vinneren stemmes frem på selve arrangementet til Innsiktsprisen.

Beijing utsetter maraton

Søndagens maraton i Kinas hovedstad Beijing er utsatt. Årsaken er en økning i koronasmitte. 30.000 deltakere var ventet til Beijing 31. oktober, men natt til mandag utsatte arrangørene hele arrangementet. I Wuhan, der koronaviruset først ble oppdaget, skulle det vært maraton søndag, men det ble avlyst av samme årsak. I Kina har veien vært kort til drastiske tiltak ved koronasmitte. Helsemyndighetene i landet har meldt at det siste smitteutbruddet trolig vil spre seg ytterligere. Ifølge nyhetsbyrået AFP er det avdekket over 100 tilfeller av koronasmitte fordelt på elleve provinser i landet.
Les mer om:

- De andre hørte smellet

Søndag røk hun ut av «Farmen». Kort tid etter ankomst «Torpet», får Anette Svendsen et brutalt illebefinnende, besvimer, og smeller hodet rett i bakken.
Les mer om:

Politiet rykket ut etter nødtelefon – 4-åring ville vise frem kule leker

Kort tid senere kunne politiet bekreftet at 4-åringens leker faktisk er kule.
Les mer om:

«Farmen»-exit: - Fikk sjokk

Det ble et kort opphold på «Farmen» for Anette Svendsen.
Les mer om:

Liverpool knuste motstanden på Old Trafford

Liverpool mot United, Klopp mot Solskjær. Det er en grunn til at Liverpool har sanket trofeer de siste sesongene og United ikke. På søndag ble United-spillerne og Solskjær sendt av gressmattta på Old Trafford som snørrete smågutter. Det bidro ikke med at Pogba fikk direkte rødt kort etter 60 minutter (med femten minutter på banen), men da hadde bortelaget punktert kampen for lenge siden.

Manchester United ydmyket av Liverpool: 0–5, buing, rødt kort og supporterflukt

(Manchester United – Liverpool 0–5) Ole Gunnar Solskjær og Manchester United ble rett og slett avkledd, ydmyket og rundspilt av Liverpool, som tok sin største seier på Old Trafford noensinne.

Ble først nektet – så tok supporterbråket en uventet vending

OSLO: – De skjønte vel at de hadde dårlige kort på hånda, sier Notodden-supporter Karl Arne Lia.
Les mer om:

Wuhan Marathon utsatt – smittefrykt før OL

Maratonløpet i Wuhan i Kina ble utsatt på kort varsel før det skulle arrangeres søndag. Smittehopp skaper frykt før OL i Beijing neste år.
Les mer om:

Nå gjøres det et historisk inngrep i kommunen

– Det er de intense nedbørshendelsene på kort tid som skaper noen av de største problemene.,
Les mer om:

Annette (39) debuterte i Djupadalten: – Dette er egentlig for kort for meg

Annette Velde Sande (39) løp inn til en sterk 8. plass på Djupadalten lørdag, men 9,3 kilometer er i korteste laget for haugesunderen.
Les mer om:

Det ble tøft for et skadeskutt Vipers

Med to seire og to tap hittil i Champions League, jaktet Vipers sårt nødvendige poeng mot CSKA Moskva. Vipers Kristiansand tapte 24-27 hjemme mot russiske CSKA Moskva i mesterligaen i håndball. Ni mål fra Nora Mørk var ikke nok for tittelforsvareren. Les: Mats Hummels viste Haaland hvordan det skal gjøres Sørlendingene står dermed med tre nederlag på sine fem første kamper i gruppespillet. Tapet var Vipers’ første i egen hall i høst. Kort fortalt var vi for dårlige. Det ble for ujevne prestasjoner, og vi hang ikke helt sammen.

Knokkelkamp: Zlatan Ibrahimović så ivrig at det ble mål begge veier

Guds gave til fotballen og verden for øvrig Zlatan Ibrahimović var tilbake på banen etter skade for AC Milan og spilte sin første Serie A kamp for sesongen. – Og for de som lurte, den svenske superstjernen spilte selvsagt hovedrollen.