Nyheter om Kort


Storeslem for Rekdals menn

Kjetil Rekdal sitt HamKam slo Stjørdals-Blink 3-0 i sesongopninga i førstedivisjon og toppar dermed tabellen. Også Fredrikstad kunne feire returen til nest øvste divisjon med seier. Karane frå plankebyen slo Åsane 3-2 borte. På Fosshaugane såg det lenge ut til at heimelaget skulle gå på ein smell mot Ull/Kisa, men på overtid sørga Peter Godly Michael at kampen enda 1-1. Sogndals Andreas Hoven fekk raudt kort tidleg i første omgang. Øvrige resultat: Jerv - KFUM Oslo: 1-0 Ranheim - Grorud: 1-0 Strømmen - Raufoss: 1-1 Tidlegare i dag slo Aalesund gjestane frå Bryne 2-1.

Sola kjempet lenge, men røk på stortap i cupfinalen

Malin Holta fikk rødt kort i sin siste kamp da Sola måtte gi tapt mot overmakten i cupfinalen.
Les mer om:

Varslet bombeangrep mot mediebygg – kort tid etter smalt det

Militæret i Israel ringte og ga advarsel om at de ville bombe en bygning hvor flere mediebyrå holder til.
Les mer om:

Velkommen til det «nye» Havtorvet på Hvaler

– Det kom ekstremt mye nedbør på kort tid og vi fikk virkelig testet at grunnarbeidene har vært vellykket. Dette sier Kenneth Haraldsen og Fredrik Dahle Olsen i Pejkon Eiendom.

Stabilt for Lunde Pedersen

Skøytestjernen Sverre Lunde Pedersen er våken og klar etter fredagens operasjon. Han blir værende på Ullevål sykehus til videre observasjon. Norges Skøyteforbund skriver i en kort statusoppdatering at det «etter forholdene går fint» med Pedersen. Torsdag pådro han seg flere skader i en sykkelulykke. Videre blir det opplyst at skøyteløperen fra Os har litt smerter i nakken. Plagene blir vurdert nærmere i løpet av de neste dagene. 28-åringen ble fredag kveld operert for to mindre brudd i venstrehånden og et brudd i høyre underarm.

To år med skademareritt – nå er verdensrekordholderen endelig tilbake

SOGNSVANN (VG) Anders Fannemel (30) hadde verdensrekorden i skiflyging og var en av Norges sterkeste kort. Nå skal han prøve å slå tilbake etter to år borte.
Les mer om:

Selger attraktiv hytte: - 30 har meldt sin interesse

KRAGERØ: Hytta ligger helt i vannkanten med ettermiddags- og kveldssol. Det er bare en kort tur over Bærøfjorden som skiller hytta og byen.
Les mer om:

Kort tid etter dør han

Skuespiller og Youtube-stjerne Rahul Vohra brukte noen av sine siste åndedrag på å kritisere sykehuset han var innlagt på.
Les mer om:

Åpner opp for at United kan bruke Jesse Lingard i byttehandel

På torsdag lekte Jadon Sancho og Haaland seg med Dayot Upamecano og RB Leipzig-forsvaret. Til sommeren kan begge to være borte fra Dortmund. Skjer dette, er det store spørsmålet om hvordan Marco Rose skal fylle disse to kraterne. Dortmund er selv overbevist om at Haaland blir til utkjøpsklausulen blir aktiv neste sommer, mens klubben har innsett at Jadon Sancho forsvinner etter lang (nok) og tro tjeneste.

70 prosent av lokalt næringsliv er negativt berørt av pandemien – situasjonen er kritisk for 10 prosent av bedriftene

18 prosent sliter økonomisk på kort sikt, 15 prosent tror de vil komme til å slite økonomisk på lang sikt. I verste fall vil dette berøre over 150 arbeidsplasser i Valdres. 
Les mer om:

Nå braker det løs - flere hundre lynnedslag på kort tid

De siste timene er det registrert flere hundre lynnedslag på Østlandet. Allerede i 20-tiden har lynet kommet til Sandefjord, de neste timene vil de store tordenbygene treffe vårt område.
Les mer om:

Én ting er vi sikre på, dette er svært usikkert

Nedstenging på grunn av koronarestriksjoner, kort oppkjøring til sesongen, totalt forandring av spillestil og mange sentrale spillere borte. Utfordringene står i kø for Ull/Kisa og Strømmen ved inngangen sesongen i Obos-ligaen.
Les mer om:

Manchester United-speider har funnet det råeste talentet i skandinavisk fotball

Det har gått inflasjon i merkelapper som råeste, største, beste, men denne gangen er vi uskyldige. Ordene kommer fra Manchester Uniteds egen speider. Kamaldeen Sulemana. Dette er 19-åringen som får Uniteds danske scout Tommy Møller Nielsen til å trekke frem de største superlativene. Les: Premier League viser pampene hos Real Madrid og Juventus -Vi har fulgt ham i lang tid, og vi anser ham som det største talentet i Skandinavia, begynner Nielsen til B.T. (foto: sulemana, twitter) Ghaneseren kom fra Right To Dream-akademiet til FC Nordsjælland i begynnelsen av 2020.

Tesla setter foten ned for Bitcoin

Tesla godtar ikke lenger betaling med Bitcoin, kort tid etter at selskapet åpnet for bilkjøp med kryptovalutaen i mars i år. Hensyn til miljøet er begrunnelsen.
Les mer om:

Israel vil trappe opp militære angrep mot Gaza

I Gaza har nok en høyblokk i Gaza kollapset etter israelske luftangrep. Kort tid etterpå traff flere raketter sivile mål i Israel og tok livet av en seks år gammel gutt. Ingenting tyder på at bomberegnet går mot slutten onsdag kveld.
Les mer om:

Virgil van Dijk gjør det eneste rette for Liverpool

Og seg selv. Siden oktober har Klopps main man brukt tiden med å få på plass leddbåndet etter Pickfords MMA-takling. Da nederlenderen begynte å vise tegn til å bli klar til å returnere til en mer utvidet trening, ble Liverpool-manageren bekymret. -Tilbake i midten av mars, sa Klopp til Sky Sports: -Det blir ikke min beslutning, men for å være ærlig, er det utfra informasjonen jeg har usannsynlig (at van Dijk og Gomez i EM).

Tunnelen åpen igjen - derfor ble den delvis stengt(pluss)

Fannefjordtunnelen var onsdag morgen stengt i retning Bolsøya en kort periode.
Les mer om:

Vinket inn sjåfør etter sjåfør: – Det er helt håpløst. Alle må skjønne at det her ikke er greit

I løpet av kort tid ble det skrevet ut bøter for 50.000 kroner like ved skolen.
Les mer om:

Visningen ble avlyst på kort varsel. Enebolig i Tromsø ble «kuppet»

Megleren er ikke så veldig begeistret, men prisen ble likevel høy da eneboligen på Tromsøya fikk ny eier.
Les mer om:

Sprekt design og full av teknologi: Her er Kias EV6 i Norge

Tiden var kort fra lansering til en preproduksjonsmodell var på plass på norsk jord for Kias EV6, akkurat slik det var…
Les mer om:

Mannen som er siktet for Frogner-drapet er utskrevet fra psykiatrisk sykehus

Mannen som er siktet for å ha drept Fevziye Kaya Sørebø på Frogner i Oslo, ble innlagt på psykiatrisk sykehus kort tid etter drapet. Tirsdag ble han utskrevet.
Les mer om:

Stian (27) hjelper folk ut av økonomisk uføre: – Dessverre er det mange som sliter i alle samfunnslag

Har kredithjelpen hopet seg opp, er Stian Svensson Hexeberg (27) og kollegaene i Zen Finans klare til å hjelpe. Forretningsmodellen har på kort tid blitt en suksess.
Les mer om:

Frogner-siktet skrives ut

Mannen som er siktet for å ha drept Fevziye Kaya Sørebø (51), ble lagt inn på sykehus kort tid etter pågripelsen. Tirsdag ble han skrevet ut og overført til Oslo fengsel.
Les mer om:

Politiet var livredde for lekkasjer – «tipset» selv VG om forsvinningen

Det ble slått full alarm hos politiet da VG ringte telefonen til Anne-Elisabeth Hagen kort tid etter forsvinningen. Men det hele viste seg å være en misforståelse.
Les mer om:

Lokal forskrift kan bli innført på kort varsel (pluss)

Vurderer smittesituasjonen i Vestnes som alvorleg: - Dette er store greier, som må handterast på ryddig måte.
Les mer om: