Nyheter om Korsnes


Uendret helsetilstand for alvorlig skadd MC-fører

Mannen i 40-årene som skadet seg under MC-ulykken på Korsnes tidligere denne uka, ligger fortsatt til behandling i Tromsø.
Les mer om:

Mann alvorlig skadd i MC-ulykke i Nordland

En mann i 40-årene er fløyet til sykehus etter å ha kjørt av veien med motorsykkel på fylkesvei 7534 ved Korsnes helt nord i Hamarøy kommune mandag kveld.

Gav jobb til papirlaus: – Menneske med ei framtid som ikkje finst

Læraren i Trondheim vart inspirert av biskop Gunnar Stålsett og gav ein papirlaus arbeid. I dag møtte Lars Korsnes i Sør-Trøndelag tingrett fordi han ikkje vil betale bota han fekk.

Lars må møte i retten for å ha ansatt en papirløs: - Jeg gjør dette for å endre loven(pluss)

Lærer Lars Korsnes nektet å vedta boten på 15 000 kroner som han fikk etter at han ansatte en papirløs kvinne. Nå blir det rettsak.
Les mer om:

Glede og sjelefred på Finnøya(pluss)

Liv Roald (63) og Kjetil Korsnes (66) reiser til hytta på Finnøya hver helg de har anledning. Med knappe to timers reisetid fra dør til dør, får paret en ekstrem lykkefølelse når de kan logge seg av hverdagen og koble seg på hyttelivet.
Les mer om:

Får midler til kunst inspirert av pandemiens effekt: Elever og musikklærere i Harstad blir med(pluss)

Komponisten Birgit Djupedal og tekstilkunstneren Hanne Korsnes skal sammen lage et helt nytt tekstilverk i skjæringspunktet mellom musikk og billedkunst til Festspillene i Nord-Norge 2022.

Frykter skiturisme gir økt press på svenske intensivplasser: – Noe helt annet enn hva vi er vant med

Hvert år flokker skiturister til vintersportssteder som Åre i Jämtland. Ortopedioverlege Lars Korsnes ved Östersunds sjukhus er bekymret for at skader i skibakken kan gi fulle intensivavdelinger.
Les mer om:

Kylling- og ølgryte(pluss)

Mari-Lene Korsnes slår eit slag for langtidskokt mat i matspalta i dag.
Les mer om:

– Vi opplever mye støtte

Odd Sigurd Korsnes startet som bussjåfør samme året som Norge slo Brasil. 22 år senere har veteranen en årslønn på drøyt 400.000 kroner.
Les mer om:

Sympatiserte med Stålsett – nå blir han etterforsket

Lars Korsnes ansatte en papirløs asylsøker i sympati med tidligere biskop Gunnar Stålsett. Nå har politiet oppretta sak mot Korsnes.
Les mer om:

Aina Veggumsløkken har valgt å få kun ett barn: – Noen synes det er egoistisk

– Det har nok vært en ganske utbredt kulturell oppfatning av at ett barn ikke er nok, sier kjønnsprofessor Guro Korsnes Kristensen.
Les mer om:

Aina Veggumsløkken har valgt å få kun ett barn: – Noen synes det er egoistisk

– Det har nok vært en ganske utbredt kulturell oppfatning av at ett barn ikke er nok, sier kjønnsprofessor Guro Korsnes Kristensen.
Les mer om:

Stadig flere vil spise lutefisk ute: - Jeg er ikke opptatt av at lutefisk bare skal smake bacon

Forberedelsene til årets lutefisksesong er allerede godt i gang på Korsnes i Tysfjord. 
Les mer om:

Gratiskonsert med Ola Bremnes på Korsnes

Det ligger an til en spesiell olsokfeiring på Korsnes i Tysfjord.
Les mer om:

Fra Vidda til Vegas lager show i kinoen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Showet spilles i Fauske kino torsdag 2. mai. Etter Fauske er showet satt opp to dager på Chat Noir i Oslo den 3. og 4.

Nokre minne om frakteskuta «Nordenskjold»

Det var ikkje berre fiske- og fangstfartøy det var mykje av i Hareid kommune i 50- og 60-åra. Der var også mange fraktebåtar, skriv Roger Korsnes.
Les mer om:

Kjell selger kjempeeiendom: - Har ikke tenkt så mye på prisen

Han er mest kjent for å produsere og selge lutefisk. Nå vurderer Kjell Hveding å selge kjempeeiendom på Korsnes i Tysfjord.
Les mer om:

– Vi kunne ikkje seie noko anna enn ja(pluss)

Geiranger Bakeri avdeling Volda hadde nyopning laurdag. Torill Hansrud Mo og Mari-Lene Korsnes driv no kafeen, og har planar om å gjere det i mange år i dei nye lokala i Spinneriet.
Les mer om:

– Vi kunne ikkje seie noko anna enn ja(pluss)

Geiranger Bakeri avdeling Volda hadde nyopning laurdag. Torill Hansrud Mo og Mari-Lene Korsnes driv no kafeen, og har planar om å gjere det i mange i dei nye lokala i Spinneriet.
Les mer om:

Tysfjord kommune begrunnet ikke vedtaket om eiendomsskatt. Må behandle saken på nytt og betale 800.000 i saksomkostninger

Taste of North AS i Tysfjord vant over Tysfjord kommune - og får saken om eiendomsskattberegning for eiendommen på Korsnes behandlet på nytt. Kommunen må også betale selskapets saksomkostninger på nesten 800.000 kroner.

– Talet på sjukeheimsplassar kan ikkje reduserast(pluss)

Rådmann Ragnhild Velsvik Berge i Hareid vil tenkje nytt, og ber politikarane om blant anna å vurdere å kutte i talet på sjukeheimsplassar. – Det må ikkje skje, meiner Einar Holm og Roger Korsnes.
Les mer om:

– Her likar eg meg godt

Fiskemottaket i Liavågen har hatt mange tilsette opp gjennom åra, og somme har hatt dette som sin arbeidsplass i ein mannsalder – og vel så det. For Leif-Martin Korsnes sin del har det som berre skulle vere eit friår så langt blitt til over 46 år.
Les mer om:

Denne matpakken tar berre nokre minutt å lage

Matbloggar Mari-Lene Korsnes meiner at alle har tid til å lage ein meir spanande matpakke enn brødskive med brunost. Ho brukar ofte middagsrestar frå dagen før.
Les mer om:

Caesar-salat med kylling og bacon

- Dette kan ikkje slå feil, skriv matspaltist Mari-Lene Korsnes.
Les mer om:

Venene berga husdraumen frå å bli eit mareritt

BRATTVÅG, HARAM (NRK): Rett før familien skulle flytte inn i nytt hus fekk far prolaps, medan bestefar og begge døtrene måtte på sjukehus. Ingrid Korsnes Hildre (35) hadde aldri trudd kvar hjelpa skulle kome frå.
Les mer om: