Nyheter om Konradsen


Rosenborg tapte for Ranheim

Et tidlig mål av Emil Konradsen Ceide holdt ikke til Rosenborg-seier i treningskampen mot Ranheim søndag. Svein Maalens menn utlignet etter et selvmål av Even Hovland, før Marcus Mehnert snudde for Ranheim.

Her går det galt for RBK-profilen. Måtte hjelpes av banen

Like etter at det var spilt 30 minutter på Lerkendal gikk det galt for Emil Konradsen Ceïde.
Les mer om:

RBK-profilen ble satt på «verksted». Der gjorde de et spesielt funn

Anders Konradsen har (30) trøblet. Og trøblet. Og trøblet. I januar måtte han derfor gjennom totalrenovering.
Les mer om:

Morten (24) er klar for gjennombruddet: – Nedturene har styrket meg

Morten Ågnes Konradsen venter fortsatt på sitt store gjennombrudd.
Les mer om:

Vanja (49) fra Bekkelaget fikk p-bot ved Ekeberghallen, og reagerer på merking og skilting: – Helt umulig å se i snø og mørke

Vanja Konradsen fra Bekkelaget er langt ifra den eneste som har fått seg en overraskelse i bilruta etter et besøk på Ekebergsletta.
Les mer om:

RBK-stjernen ble tatt ut til landskamper. Mot Belize og St. Lucia

Emil Konradsen Ceïde har en pappa fra Haiti. Det har fotballforbundet i landet også fått med seg.

RBKs gullkalv krystallklar: - 2021 er mitt år. Det er på tide

Fredag sender Adressa RBKs første treningskamp i 2021. Der får fansen se stortalentet Emil Konradsen Ceïde i en ny rolle. Og en 19-åring som aldri har sett skarpere ut.
Les mer om:

RBK-profilen snart kontraktsløs: Utelukker RBK-exit i vinter

Når Anders Konradsen er helt tilbake fra skade, har han kun åtte måneder igjen av RBK-kontrakten.
Les mer om:

Tvillingduoen fra Finnsnes kan bli skilt — trener med ny klubb(pluss)

Rosenborg-spiller, Mikkel Konradsen Ceïde, har kontrakt med Rosenborg ut 2022-sesongen. Mandag skal han imidlertid være å finne på Aalesund-trening.

«Æ har brukt vinteren på å gro skjegg og score mål»

Emil Konradsen Ceïde sprudlet da RBK testet fotballformen. Og det fra en ny posisjon.
Les mer om:

Nå får Morten selskap av lagkameratene: – Noe helt annet å vinne her

Morten Ågnes Konradsen blir nærmest som «gullgrossist» å regne i Bodø/Glimt.

Kan sikre seg seriegullet på bortebane: – Vi har fokus på oss, selv

MARIENLYST (SPORTEN) Med seier eller uavgjort vil Bodø/Glimt sikre seg seriegullet i bortekampen mot Strømsgodset på Marienlyst. For laget som har svidd igjennom sesongen, som «vulkanene på Island». Det er en dårlig skjult hemmelighet at Bodø/Glimt blir seriemester denne sesongen. I teorien kan de ryke på en kjempesmell og miste gullet på målstreken, men om de gulkledde fra Bodø tar poeng i kveld så er all tvil feid til side – da vil gullet sendes til Bodø.

Tar selvkritikk for treningskamper

Rosenborg må koronateste alle sine spillere etter å ha spilt treningskamper under landslagsoppholdet, blant annet mot en virussmittet Nardo-spiller. Det melder Eurosport. Flere A-lagsspillere spilte for Rosenborgs 2.-lag i treningsturneringen mot Levanger og Nardo, blant dem Emil Konradsen Ceïde, Tore Reginiussen, Per Ciljan Skjelbred og Rasmus Wiedesheim-Paul. I etterkant av turneringen fikk en av Nardo-spillerne påvist koronasmitte.

Skadde RBK-profiler mister kamp

Rosenborg må klare seg uten både Anders Konradsen og Pål André Helland i eliteseriekampen mot Viking kommende søndag. Det bekrefter trønderklubbens medisinsk koordinator Haakon Schwabe overfor Eurosport, melder NTB.

Slik var Eliteserierunden : – Glimt festet posisjonen som Norge beste lag

Her er høydepunktene fra søndagens runde i Eliteserien. Slik gikk det i søndagens runde i Eliteserien fotball.Kristiansund – Bodø/Glimt 2-3 (1-2)* Amahl Pellegrino fortsetter å score på bestilling for Kristiansund. Søndag brukte han sju minutter på å sette inn sitt 20. mål for sesongen. Det ble feiret med en spesiallaget t-skjorte som publikum fikk se etter scoringen. Feiringen kostet spissen et gult kort.* Serieleder Glimt slo tilbake etter Pellegrinos tidlige mål og snudde kampen. Kasper Junker scoret sitt 15.

Rosenborgs stortalent var best på børsen mot Start

Rosenborg sløste med sjansene mot nedrykkskandidat Start og burde vunnet med mer enn det ene målet. Det var stor forskjell på prestasjonene før og etter pause, spesielt symbolisert ved én mann, Emil Konradsen Ceïde. Venstrevingen blir kåret Dagens Ivers. Sjekk RBK-børsen her!

Rosenborgs stortalent var best på børsen mot Start

Rosenborg sløste med sjansene mot nedrykkskandidat Start og burde vunnet med mer enn det ene målet. Det var stor forskjell på prestasjonene før og etter pause, spesielt symbolisert ved én mann, Emil Konradsen Ceïde. Venstrevingen blir kåret Dagens Ivers. Sjekk RBK-børsen her!

RBK stanget og stanget mot Start: Innbytter avgjorde kampen

En lekker pasning fra Emil Konradsen Ceide etterfulgt av en god avslutning av Carlo Holse sørget for RBK-seier.
Les mer om:

RBK stanget og stanget mot Start: Innbytter avgjorde kampen

En lekker pasning fra Emil Konradsen Ceide etterfulgt av en god avslutning av Carlo Holse sørget for RBK-seier.
Les mer om:

Glimt-bauta forlenger: – Jeg blir utfordret hver dag og da ble avgjørelsen enkel

Ulrik Saltnes (27) fortsetter trenden som ble startet av Brede Moe og fortsatte med Morten Ågnes Konradsen.
Les mer om:

Steinar Konradsen fikk bedre betingelser som lege i Sørreisa(pluss)

Steinar Konradsen var assisterende kommuneoverlege i Senja kommune. Nå har han sluttet til fordel for bedre vilkår som fastlege i Sørreisa.
Les mer om:

Her er alle overgangene i Eliteserien – 2020

Vi gir deg en fullverdig liste på alle overgangene til og fra Eliteserien i Norge. Årets sesong startet uvanlig sent, men det skyldes som alle vet smittefaren for covid-19. Klubbene har likevel ikke ligget på latsiden. De fleste har sikret seg forsterkninger i det ekstra overgangsvinduet som ble åpnet i perioden 10.- 30. juni. Den neste perioden er vi inne i allerede. Den startet fra 5. september til natt til tirsdag (6. oktober). Denne vil bli oppdatert fortløpende når klubbene signerer eller kvitter seg med spillere.Noe vi mangler?

Hareide kaster Henriksen rett inn i starteellveren: i skjebnekampen mot PSV

TRONDHEIM (SPORTEN) Rosenborg skal ut i siste hinder for et eventuelt gruppespill i Europa League. Men det er ikke hvem som helst som står på andresiden av banen. Torgeir Børven har blitt solgt til Tyrkia, mens Markus Henriksen plutselig fikk tittelen ‘hjemvendt sønn’. Ei fabelaktig signering av Rosenborg, og det samtidig som Dino Islamovic ser stadig sprekere ut på spissplassen til trønderne.

Aafk kan føle seg bortdømt, RBK med pinlig forestilling

ÅLESUND (Sporten) ( Aalesund – Rosenborg 1-2) Rosenborg slet med å bryte ned tabelljumboen i oppgjøret på Color Line Stadion, hjemmelaget hadde sine sjanser men to scoringer fra Kristoffer Zachariassen sikret tre poeng. Kjapp oppsummering RBK-sjef Åge Hareide gjorde fire endringer på laget som startet mot Alanyaspor torsdag kveld. Even Hovland, Edvard Tagseth, Emil Konradsen Ceide og Torgeir Børven fikk alle tillit fra start av.