Nyheter om Kongen


Utestedet er blitt en Instagram-vinner av de sjeldne: – Det er vinteren her som er magisk

Stephen og Rolf kjøpte Kongen Marina fordi de syntes den lå på et fantastisk sted, og ville skape seg en morsom arbeidsplass. Nå er det blitt en sommerdestinasjon og en publikumsfavoritt.
Les mer om:

Olaug Bollestad tar over etter Kjell Ingolf Ropstad

I dag, mandag, har kongen i ekstraordinært statsråd gitt barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad avskjed i nåde.

Halvdan er utnevnt som kommandør av kongen: – For fremragende innsats

Halvdan Sivertsen hylles ytterligere for sin innsats.
Les mer om:

Solberg har snakket med kongen

Statsminister Erna Solberg (H) sier hun har orientert kong Harald om at det er et nytt flertall i Stortinget. Hun har ikke levert avskjedssøknad ennå.

Solberg etter valgnederlaget: Dette skjer nå

Avtroppende statsminister Erna Solberg har orientert kongen om at hun vil levere sin avskjedssøknad etter valgnederlaget.

ESPN: Lingard har satt press på Solskjær

Vi tipper David Moyes følger nøye med om dagen. West Ham måtte trekke seg tilbake med uforrettet sak da Jesse Lingard valgte å bli på Old Trafford, godt overbevist av Solskjær. Nå krever 28-åringen mer enn noen klapp på skulderen. For ifølge ESPNs kilder har Lingard avslått et tilbud om ny kontrakt fra United. Vi må tygge litt på den. Les: Tirsdag kom kongen til Carrington For i forrige sesong spilte Lingard statistrollen hos United, der det virket som oppgaven hans bestod av å gjøre jobben på treningsfeltet. Så kalte David Moyes.

Le Figaro: Zidane har funnet drømmejobben

Det er ikke mange årene Zinedine Zidane har ledet et klubblag, men når du har stått på vakt for det som viste seg å være verdens beste klubb i perioden 2016-19, da har du allerede oppnådd alt. Ifølge Le Figaro satser den franske legenden nå på å ta over taktstokken hos Les Bleus. Her kan 49-åringen starte med blanke ark, osv. og slippe sammenligningen med den gigantiske Real Madrid-suksessen i versjon 1.0.

Tirsdag kom kongen til Carrington

På tirsdag gikk CR7 for første gang (i denne runden) ut på treningsfeltet til United. En lite skritt for Ronaldo, a giant leap for United-supporterne. Ronaldo forsvant fra VM-kvaliken etter to gule kort-karantene, det siste kom etter trøyeløs feiring. Dermed kunne portugiseren forlate landslaget forrige torsdag, noe som passet United utmerket. Les: Daniel James vet godt hvorfor han ikke lyktes hos Manchester United Ferdig med innreisekarantenen, kunne Solskjær sende Ronaldo ut på treningsfeltet.

Kongen ville høre mer om inkludering i norsk idrett under VIF-besøk

Kong Harald fikk høre mer om barne- og ungdomsidrett og inkludering innen norsk idrett da han mandag besøkte Vålerenga Fotball.

Kongen ville høre mer om inkludering i norsk idrett under VIF-besøk

Kong Harald fikk høre mer om barne- og ungdomsidrett og inkludering innen norsk idrett da han mandag besøkte Vålerenga Fotball.

Kongen ville høre mer om inkludering i norsk idrett under VIF-besøk

Kong Harald fikk høre mer om barne- og ungdomsidrett og inkludering innen norsk idrett da han mandag besøkte Vålerenga Fotball.

Frp-Strifeldt har fortsatt troen på gruveoppstart: – Frykter ikke kroken på døra

Stortingspolitiker Bengt Rune Strifeldt synes det er uheldig at aksjonister og politikere er med på å skape usikkerhet rundt et prosjekt som er vedtatt av Kongen i statsråd.
Les mer om:

Ny lederjobb til jurist fra Romsdal(pluss)

Øyvind Panzer Iversen (45) fra Hustadvika ble fredag utnevnt av Kongen i statsråd til nestleder ved nye Møre og Romsdal tingrett.

Svein Gisle (67) ble hedret av Kongen

Torsdag fikk Svein Gisle Apeland (67) tildelt Kongens fortjenstmedalje.
Les mer om:

Lewandowski er trengt inn i samme hjørne som Harry Kane

Forrige sesong passerte Robert Lewandowski Gerd «der Bomber» Müllers uslåelige 40 ligascoringer i samme sesong. På onsdag i DFL Supercup viste 32-åringen jyplingen Haaland hvem som er er kongen på tyske gressmatter. Det meste signaliserer at alt fungerer for Bayerns ypperste. Likevel, som 32-åring vet Lewandowski at tiden er inne for å ta neste skritt – hvis Bayern ikke skal få de beste gjenværende årene av karrieren hans. Det siste halve året etter at det ble klart at Hansi Flick skulle forlate klubben, har tysk media mumlet om en Lewandowski som ikke var helt fornøyd.

Gler seg til opptreden i Ulsteinvik(pluss)

Torsdag formiddag har drilltroppa til Hans Majestet Kongen oppvisning i Ulsteinvik. Tre av gardistane gler seg litt ekstra.
Les mer om:

Kongen av rølpefest

Staysman gjorde alt han kunne for å lage en gedigen rølpefest. Han klarte det.
Les mer om:

HMK Gardekompani opnar Trebaatfestivalen(pluss)

Det blir ei storslått opning av Trebaatfestivalen. Ingen ringare enn drilltroppa til HMK (Hans Majestet Kongen) kjem til Ulsteinvik og står for opninga.
Les mer om:

Gullvinneren hylles av kongen og en hel idrettsverden: «Brutalt av Ingebrigtsen!»

Odd Langhelle: - Nå er vi klare til å komme tilbake til sentrum

Abid Raja (V) fra Ekeberg: – Nordstrand er unikt

«Han er kongen av Nordstrand» er forsiden Abid Raja drømmer om i Nordstrands Blad. Vi kan dessverre ikke love en slik forside enda, Abid. Men vi kan utnevne deg til foreløpig konge av vår «spørsmålsbonanza»!

Toppscorer tabellen i Bundesliga

Det er alltid spennende å følge med på hvem som scorer mål i kampene, i Tyskland er det intet unntak, men i motsetning til for eksempel England, Spania hvor det er svært vanskelig å forutse hvem som kommer til å score flest mål. I Tyskland derimot så har vi en av Europas beste angripere, han har vært en målmaskin i Tysk fotball i 10 år nå. Han kom til tyske Borussia Dortmund før 2010/11 sesongen, denne sesongen gjorde han en beskjeden entré til tysk fotball med kun 8 mål. Den da Polske 22 viste vel lite om at han kom til å bli en målmaskin i tysk fotballs historie.

Kongen av kaia har fullstendig herredømme

Byens indrefilet? Det må vel være kaikanten mot vest. Og der har Alf Mangor Johannessen nå fullstendig herredømme.
Les mer om:

Tomasgaard sikret OL-bronse etter dramatisk medaljeseilas: – Jeg hadde aldri trodd dette

ENOSHIMA (VG) Hermann Tomasgaard (27) seilte inn til OL-bronse, og tok Norges første OL-medalje i seiling siden 2004 – og fikk hilsen fra Kongen.
Les mer om:

Gir seg hos Aston Villa: Nå er det John Terry sin tur

Det engelske Chelsea-ikonet har bistått Dean Smith siden 2018, i en periode hvor Aston Villa har fått et skikkelig oppsving. Nå må Villa-gjengen klare seg uten Terry. Aston Villa visste det, John Terry var bare på lån. For 40-åringen var det viktig å gi beskjed i god tid når han kjente det nærmet seg slutt på assistent-tilværelsen.

Avslører grunnen til krykkene

På minnemarkeringen torsdag 22. juli dukket kongen opp med krykker.
Les mer om: