Nyheter om Konferanse


Bli med inn i byens nyeste hotell og få en sniktitt

Avisa Nordland har fått lov til å ta en sniktitt på byens nyeste – og største – hotell. Med 250 rom, plass til 700 på konferanse, en bar med 80 sitteplasser, en frokostsal med 150 sitteplasser og en bankettsal med varierende kapasitet opp til 450 stykker er det mange detaljer som skal på plass før de kan åpne. Bli med inn og se på rommene, interiøret og løsningene i det ruvende bygget vi hittil bare har sett fra utsiden.
Les mer om:

Demokrati-konferanse med stort potensial

I skyggen av pandemien er det i ferd med å etableres en årlig, europeisk konferanse i Kristiansand. Lykkes det kan det både styrke Sørlandets hovedstad som konferanseby og bidra til at viktige europeiske tema også blir viktige lokalt.
Les mer om:

Gjev pris til Finnfjord AS: – Noe som er veldig viktig i hverdagen vår(pluss)

Hvert år deler smelteverk- og støperiindustrien ut HMS-priser til verdige vinnere. Siden fjorårets konferanse ble avlyst, ble hele fire priser ble delt ut på den digitale årskonferansen 28. april — og Finnfjord AS var blant de som stakk av med en pris.
Les mer om:

Tina Bru stiller på digital konferanse om Kalberg og fornybar kraft

Kulturministeren til alle som ikke fikk koronastøtte: – Søk på nytt
Les mer om:

Kilder: Afghanistans president har lagd nytt fredsforslag

Afghanistans president Ashraf Ghani har forberedt et nytt forslag til fredsavtale med Taliban i forkant av en internasjonal konferanse, sier offisielle kilder.

Afghanistan: Fredsdiplomati på høygir

Tyrkia meldte før helgen at det blir en fredskonferanse om Afghanistan i april. Denne uken er det konferanse i Moskva. Mange frykter full borgerkrig hvis USA trekker seg ut uten fredsavtale.

Make Data Smart – en godtepose av fristelser

Konferansen Make Data Smart 5.-6. mai er en godtepose av fristelser for alle som liker smaken av muligheter Husker du Ronja Røverdatter som ble fanget av de ufattelig masete små-vettene som ustanselig ropte «åffer det? åffer det?» Litt sånn små-vette-stemning tror vi det er i møtene i programkomitéen til Make Data Smart. Voksne, sindige datafolk som blir som barn igjen. «Hvorfor ditt? Hvorfor datt?» «Åffer det?» For eksempel: «Hva er det de driver med i Oljefondet for å sikre pensjonen vår?» «Hakke peiling. Sikkert noen datagreier. La oss spørre Nicolai Tangen.

Elever setter opp egen konferanse: – Vi har lyst til å bli rike hele gjengen

Skoledagen kan fort bli kjedelig, men elevene på sciencelinja på Greåker har tatt initiativ for å gjøre den mer spennende. Nå setter de opp en konferanse for ungdom. Temaet er fremtidsmuligheter. – Jeg og min gruppe valgte temaet «Hvordan bli rik?”, siden vi har lyst til å bli rike hele gjengen, sier Lucas Hertzman.
Les mer om:

Biden i sin første Europa-tale: Langet ut mot Kina og Russland

USAs president Joe Biden pekte direkte på Kina og Russland som trusler som USA og Europa må håndtere sammen, da han talte direkte til en europeisk konferanse fredag ettermiddag.

Hanna trenger navnehjelp til ny konferanse i Tønsberg

I juni får Tønsberg sin egen klimakonferanse. Men hva skal den hete?
Les mer om:

Årets SmartBy 2020

«Det er gledelig at det er så stort engasjement for dette viktige feltet i Norge, sa Kari Aina Eik», generalsekretær for OiER i FN, da hun annonserte vinneren på Dataforeningens konferanse SW2021 den 10. februar. Kari Aina Eik, generalsekretær OiER og leder for FN`s “United For Smart Sustainable Cities Implementation Program» Dataforeningens faggruppe for Smarte byer setter fokus på smartbytjenester og -løsninger.

Støtter arktisk konferanse med millionbeløp(pluss)

Fylkesrådet gir 4,5 millioner kroner til konferansen Arctic Frontiers.

Djevelens advokat har meldt seg på SW2021.

Han betalte full pris – men du kan få rabatt hvis du melder deg på før 1. februar. Les mer En advokattime koster mye. «Djevelens advokat» er ofte gratis, men begrenser tjenestene til spørsmål som gjør oss urolige og som vi gjerne skulle visst svaret på. Som nasjon leder vi an på mange positive statistikker. Vi trenger ikke lete lenge for å finne gode eksempler på at vi utvikler og anvender moderne informasjonsteknologi i offentlig og privat sektor. Derfor svarer selvsagt de fleste klart og tydelig JA på spørsmålet: Samfunnet digitaliseres – er vi på rett vei?

Polarisering, kunstig intelligens, Norges smarteste by og koding i NAV | SW2021

Er digitaliseringen av Norge på rett vei? Det er det store spørsmålet på årets SW2021. Den 10. og 11. februar har Dataforeningen trommet sammen det som må være den best kvalifiserte forsamlingen for å besvare spørsmålet.  Blant de nesten 60 foredragsholderne finner vi blant andre Bjørn Erik Thon, direktør i Datatilsynet, Cathrine Pihl Lyngstad, dataleder i NAV, Eddie Sjølie, direktør i Finn.no, Gun Peggy Strømstad Knudsen, ass.

BI & Analytics søker flere personer til fagstyre

Den norske dataforening (Dataforeningen) er Norges største IT-faglige forening. Dataforeningen skal være et viktig fagfellesskap og være en tydelig og fremtidsrettet samfunnsstemme som aktivt bidrar til å forme Norges digitale fremtid. Dataforeningen har ca. 7.000 medlemmer fordelt på rundt 1.300 ulike virksomheter. Vi har mer enn 60 fagmiljø, utvalg og råd.

Ut av krisen!

NHO Agder skulle denne uken delta i NHOs årlige konferanse med temaet «Ut av krisen» som vår regionale tilnærming. Det er en skjebnens ironi at vi måtte avlyse vår regionale konferanse fordi helsekrisen fortsatt gjør det umulig å samles.
Les mer om:

245 000 tilfeller etter konferanse

I en ny studie knyttes 245 000 tilfeller av coronaviruset til en konferanse i Boston i USA i februar. Nå advarer forskerne bak studien om følgene av «superspredning».
Les mer om:

– Arbeidsgivere må tore å gi flyktninger en sjanse

Multicultura ønsker å hindre at ressurssterke flyktninger flytter sørover. De planlegger en konferanse for å gjøre noe med saken.
Les mer om:

– Arbeidsgivere må tørre å gi flyktninger en sjanse

Multicultura ønsker å hindre at ressurssterke flyktninger flytter sørover. De planlegger en konferanse for å gjøre noe med saken.
Les mer om:

En svak forestilling av Norge

Ullevaal (Sporten) ( Norge – Wales 1-0) Norges fotballjenter var ikke på sitt beste, men tok en kneppen seier i kampen mot Wales. Og vil være klar med seier i neste kamp.Norge spilte på nasjonalarenaen uten tilskuere. Det tok litt tid for de norske fotballjentene , begynte å spille fotball. Det virket som om at dem var preget av at de ble spilt for ett tomt Ullevaal Stadion i EM-kvalifiseringskampen mot Waliserne. Det var to lag som helt klart hadde gjort hjemmeleksene godt i forkant av oppgjøret. Norge kom seg etterhvert og tok ledelsen i oppgjøret.

Årets Nordic Expo: Et kikkhull inn i ei framtid som plutselig kom med korona

Årets Nordic Edge Expo som starter onsdag, blir et kikkhull inn i ei framtid som plutselig kom med korona. Men den er også en konferanse med droner, kronprins, virtuelle møter og selvkjørende busser.
Les mer om:

OL-utsetting kostar 39 millionar

Idretten har rekna seg fram til at utsettinga av OL og Paralympics i vil gi ein ekstrakostnad på 39 millionar kroner. – Eg skal i eit møte med Kulturdepartementet i morgon og trur det blir eit positivt svar, sa Toppidrettssjef Tore Øvrebø under ein konferanse på Noregs idrettshøgskole måndag. Idrettspresident Berit Kjøll har tidlegare bede kulturministeren om 50 millionar kroner i støtte, utan at det har ført fram. Øvrebø seier til NRK at avviket skuldast at dei har betre oversikt over kostnaden no enn i mars og april.
Les mer om:

– Livet ble skikkelig annerledes over natta. Det ble så stille(pluss)

Hun har ingen håp om å returnere til jobben som salgssjef for kurs og konferanse i reiselivsbransjen i Molde. For andre gang på ett år står Sidsel Rykhus uten jobb å gå til.
Les mer om:

Anmeldte haldenser for barneovergrep etter gjensyn på kristen konferanse

Da han etter flere år møtte sin egen overgriper blant barn på en kristen konferanse i en Østfold-by, bestemte mannen seg for å fortelle sin historie til politiet.
Les mer om: