Nyheter om Konferanse


En møteplass for de blå næringene: – Lokale bedrifter må kjenne sin besøkelsestid(pluss)

Prosjektleder Vidar Magne Haukebøe lover tidenes beste konferanse når de blå næringene samles i november.
Les mer om:

Støre-regjeringen reiser til atomforbud-konferanse: USA stiller spørsmål

Jonas Gahr Støres nye regjering vil sende observatører til FNs konferanse om atomvåpen-forbudet, som eneste NATO-land. Men den ferske statsministeren avviser at dette er første steg mot å slutte seg til forbudet.
Les mer om:

Banken samler ledere og tenkere til stor nordnorsk konferanse – regningen betales med innbyggernes penger

Konferansen skal samle offentlige og private ledere, tenkere og engasjerte mennesker til en todagers konferanse med festaften. Store deler av regningen betales av samfunnsutbyttet til folk som bor i nord.
Les mer om:

Konferanse om stemma som instrument: Essens og formidling

Konferanse om stemma som instrument: Essens og formidlingKva er det som utgjer augeblikket der håra på armane reiser seg og tårene triller? Alumni Vilde Skjerdal rapporterer frå musikkonferansen "Den rytmiske stemmen" som fann stad i Kristiansand i slutten av september. Les mer
Les mer om:

Hotellsjef etter at Norge åpnet: – Smekkfullt

Folk er klar – til både fest og konferanse. Men til tross for mange bestillinger, er bedriftene bekymret over momsøkningen fra i dag.
Les mer om:

Praktisk prosjektledelse for det grønne skiftet

Det er noe av det du får høre mer på konferansen Praktisk prosjektledelse 2021 i regi av Den norske dataforening og Norsk Forening for Prosjektledelse. Stedet er nyåpnede Rebel i Universitetsgata 2, og datoen er 19. oktober.

Digitalisering av Byggenæringen 2021

Her finner du opptak fra årets konferanse om digitalisering i byggenæringen.
Les mer om:

Slik fikk de Erna på talerstolen

Høyre-politiker Aamir J. Sheikh fikk Erna Solberg til å åpne en konferanse med Muslim World League, samtidig som han selv var betalt av den saudiarabiske organisasjonen. Han har også formidlet kontakt mellom Erna Solberg og Saudi-Arabias utenriksminister.

Trolig gikk Abid glipp av noe

Torsdag, fredag og lørdag sist uke, så noe så sjeldent som et helt nytt arrangement dagens lys på Fosen. Mens vi i over et år har blitt tvunget til å holde oss mer eller mindre for oss selv, tok en gruppe mer enn gjennomsnittlig engasjerte personer i Ørland og Trondheim sats og inviterte til idrettspolitisk konferanse - Nipa, skriver Gunn Kari Hegvik, redaktør i Fosna-Folket, i denne kommentaren.

Arrangerer stor konferanse i Tønsberg: – Alle har mye å gjøre, men å sette av én dag, det har man tid til

Christian Grytnes synes lederne bør ha flere møteplasser. Derfor arrangerer han sammen med NHO en lederkonferanse i Tønsberg.
Les mer om:

Endelig ser det lysere ut for bransjen: – Vi planlegger julebord som før pandemien

Denne uken hadde Clarion Hotel Energy i Stavanger sin første skikkelige konferanse.

– Korona tredoblet markedet vårt

Koronapandemien dro først vekk golvet under beina på gründerselskapet som selger påmeldingssystem for kurs, konferanse og eventer. Halvannet år senere er situasjonen snudd helt på hodet.
Les mer om:

Omstridt rusforenings konferanse ga poeng i politiets lønnssystem

I minst ett politidistrikt har deltagelse på Norsk Narkotikapolitiforenings arrangement gitt kompetansepoeng i lønnssystemet. For å delta, må du være medlem i foreningen.

Macron varsler ny Libanon-konferanse

Frankrikes president Emmanuel Macron inviterer neste måned til en ny internasjonal konferanse for å diskutere krisen i Libanon.
Les mer om:

Norge skal bli bedre kjent som matnasjon

Regjeringen ønsker å styrke Norges internasjonale ry som matnasjon og inviterer derfor til en konferanse med bransjen for å finne inspirasjon og gode råd.

Norge skal bli bedre kjent som matnasjon

Regjeringen ønsker å styrke Norges internasjonale ry som matnasjon og inviterer derfor til en konferanse med bransjen for å finne inspirasjon og gode råd.

Myanmars juntaleder på konferanse i Moskva

Myanmars juntaleder Min Aung Hlaing er i Russland der han skal delta på en sikkerhetskonferanse.

Bli med inn i byens nyeste hotell og få en sniktitt

Avisa Nordland har fått lov til å ta en sniktitt på byens nyeste – og største – hotell. Med 250 rom, plass til 700 på konferanse, en bar med 80 sitteplasser, en frokostsal med 150 sitteplasser og en bankettsal med varierende kapasitet opp til 450 stykker er det mange detaljer som skal på plass før de kan åpne. Bli med inn og se på rommene, interiøret og løsningene i det ruvende bygget vi hittil bare har sett fra utsiden.
Les mer om:

Demokrati-konferanse med stort potensial

I skyggen av pandemien er det i ferd med å etableres en årlig, europeisk konferanse i Kristiansand. Lykkes det kan det både styrke Sørlandets hovedstad som konferanseby og bidra til at viktige europeiske tema også blir viktige lokalt.
Les mer om:

Gjev pris til Finnfjord AS: – Noe som er veldig viktig i hverdagen vår(pluss)

Hvert år deler smelteverk- og støperiindustrien ut HMS-priser til verdige vinnere. Siden fjorårets konferanse ble avlyst, ble hele fire priser ble delt ut på den digitale årskonferansen 28. april — og Finnfjord AS var blant de som stakk av med en pris.
Les mer om:

Tina Bru stiller på digital konferanse om Kalberg og fornybar kraft

Kulturministeren til alle som ikke fikk koronastøtte: – Søk på nytt
Les mer om:

Kilder: Afghanistans president har lagd nytt fredsforslag

Afghanistans president Ashraf Ghani har forberedt et nytt forslag til fredsavtale med Taliban i forkant av en internasjonal konferanse, sier offisielle kilder.

Afghanistan: Fredsdiplomati på høygir

Tyrkia meldte før helgen at det blir en fredskonferanse om Afghanistan i april. Denne uken er det konferanse i Moskva. Mange frykter full borgerkrig hvis USA trekker seg ut uten fredsavtale.

Make Data Smart – en godtepose av fristelser

Konferansen Make Data Smart 5.-6. mai er en godtepose av fristelser for alle som liker smaken av muligheter Husker du Ronja Røverdatter som ble fanget av de ufattelig masete små-vettene som ustanselig ropte «åffer det? åffer det?» Litt sånn små-vette-stemning tror vi det er i møtene i programkomitéen til Make Data Smart. Voksne, sindige datafolk som blir som barn igjen. «Hvorfor ditt? Hvorfor datt?» «Åffer det?» For eksempel: «Hva er det de driver med i Oljefondet for å sikre pensjonen vår?» «Hakke peiling. Sikkert noen datagreier. La oss spørre Nicolai Tangen.