Nyheter om Kloster


Kirkeledere: – Kristnes fremtid i Israel står på spill

Et kloster i Jerusalem blir stadig utsatt for hærverk, en kirke på Oljeberget har blitt satt fyr på. Kirkeledere i Israel varsler om at radikale jødiske grupper prøver å presse kristne vekk fra landet.

Lidia fekk eit kall og livet vart snudd opp ned

Lidia var sosial og studerte teatervitskap. No bur ho i eit kloster i Tromsø der ho berre kan treffe andre menneske gjennom eit gitter.
Les mer om:

Anne Mari har vært i kloster for kunsten – Se resultatet i Kunstparken

Årets juleutstilling i Risør Kunstpark spenner vidt. Her finnes alt fra keramikk til ikonmalerier.
Les mer om:

Kloster var giftig foran mål - scoret hattrick

Severin Suveren møter EU
Les mer om:

Isabelle Pedersen vrakes

Hekkeløper Isabelle Pedersen er ikke tatt ut til landslaget kommende sesong. Det ble klart da landslaget i friidrett ble presentert mandag. Sportssjef i friidrettsforbundet, Erlend Slokvik, tok da ut friidrettslandslaget med utøvere som satser mot OL i Paris i 2024. Pedersen får altså ikke fortsette på landslaget.

Nora (12) fikk en opplevelse for livet: – Jeg hadde nesten glemt det

Høsten for to år siden ble Nora Bækkevold Kloster (12) plukket ut blant hele 1.440 søkere til å være en såkalt «Minihåndballjente». Så kom koronaen.
Les mer om:

Norsk rekordras i Sveits

De nye norske rekordene fortsetter å renne inn under stevnet i sveitsiske La Chaux-de-Fond. Først forbedret Line Kloster sin egen bestetid på 400 meter hekk, før hun også forbedret norgesrekorden på 200 meter med ett tidel. Senket med det sin gamle norgesrekord fra 2018 fra 23.21 til 23.11. – Det er kjempedeilig. Jeg har visst at jeg har vært i god sprintform og god form, så det å få litt utløp for det nå er en veldig god bonus, sier Kloster til NRK etter løpet. For i OL sprang hun 400 meter hekk, her røk hun ut allerede i kvaliken, noe hun selvsagt var skuffet over.
Les mer om:

Kloster gråt bitre tårer: – Jeg har lyst på klemmer!

Line Kloster (31) var langt nede etter den skuffende OL-kvalifiseringen på 400 meter hekk.
Les mer om:

Helt knust

400 meter hekk for kvinner endte dramatisk i natt. Amalie Iuel (27) gikk videre til semifinalen med et nødskrik. Line Kloster (31) ble slått ut og fikk trøst av Iuel. - Jeg er helt borte akkurat nå, sier Kloster.
Les mer om:

Iuel til OL-semi - Kloster ute

Amalie Iuel tok seg til semifinale på 400 meter hekk med et nødskrik på tiden 55,65 natt til lørdag. Line Kloster røk ut av OL på tiden 56,45. Les mer på tv2.no/sport.
Les mer om:

Iuel klar for semifinale med et nødskrik – Kloster røk ut

TOKYO (VG) Amalie Iuel (27) gikk videre til semifinale fra 400 meter hekk-forsøket på tid. Line Klosters (31) var knust etter at hennes tid ikke var god nok.
Les mer om:

Iuel klar for semifinale med et nødskrik – Kloster røk ut

TOKYO (VG) Amalie Iuel (27) gikk videre til semifinale fra 400 meter hekk-forsøket på tid. Line Klosters (31) var knust etter at hennes tid ikke var god nok.
Les mer om:

Amalie Iuel sikret semifinaleplass på hengende håret – Line Kloster ute

Amalie Iuel kvalifiserte seg hårfint til semifinalen 400 meter hekk natt til lørdag.
Les mer om:

NRK-telefon: - Et sjokk

Line Kloster debuterer i OL, i en alder av 31 år. Hekkeløperen fikk vite av NRK at hun hadde kvalifisert seg. - Det var et sjokk.
Les mer om:

Kloster Aasen ny IOC-topp: – Kan øke sjansen for OL i Norge

TOKYO (VG) Gerhard Heiberg (82) har i all hemmelighet hjulpet Kristin Kloster Aasen (60) i jakten på en styreplass i IOC. Han tror det kan øke Norges sjanser for å få et OL i fremtiden.
Les mer om:

OL 2032 til Brisbane

IOC har som venta tildelt OL 2032 til Brisbane i Australia. Brisbane var tilrådd av IOCs utveljingskomité som skulle vurdere ulike kandidatar. IOC-kongressen tok den formelle avgjerda i dag. Brisbane er den tredje største byen i Australia, og ligg heilt aust i landet.

- Ny OL-prosess sparer 80 prosent

Kristin Kloster Aasen, som leier IOC-komiteen som har vurdert kandidatane til OL 2032, meier den nye utveljingsprosessen har spart søkjarane store summar. På kongressen i Japan sa ho at Australia har spart 80 prosent av kostnadene, samanlikna med den gamle ordninga der søkjarane konkurrerte om IOCs gunst heilt til den endelege avrøystinga. Denne gongen har IOC-komiteen sjølv vurdert interesserte søkjarar på eit tidleg tidspunkt, og deretter kome med si tilråding.

Kristin Kloster Aasen inn i IOCs styre

Det norske IOC-medlemmet Kristin Kloster Aasen ble under onsdagens sesjon i Tokyo valgt inn i IOCs såkalte executive board, som er komiteens styre.
Les mer om:

Kristin Kloster Aasen inn i IOCs styre

Butikken på Eriksholmen har fått nytt liv etter den dramatiske brannen
Les mer om:

Kloster Aasen inn i IOC-styret

Kristin Kloster Aasen er vald inn som nytt medlem i IOCs Executive Board, som er IOCs styre. Ho er vald for ein fireårs-periode. – Min hovudmotivasjon for å ønskje ein plass i styret, er å bidra til å styrke og vidareutvikle IOCs vedtatte strategiar, sa ho, ifølgje ei pressemelding frå NIF. IOCs Executive Board er samansett av IOCs president, fire visepresidentar og ti andre styremedlemmer. Executive Board er IOCs høgaste organ mellom dei årlige sesjonene, der alle IOC-medlemane møtest.
Les mer om:

Retzius fikk OL-plass

Friidrettstroppen til Tokyo ble lørdag komplettert med fire utøvere: Martin Roe (10-kamp), Narve Gilje Nordås (5000 meter), Line Kloster (400 meter hekk) og Lene Retzius (stavsprang). Det betyr at Olympiatoppen velger å sende alle som er formelt kvalifisert til lekene i Japan. Kvalifiseringssystemet til Det internasjonale friidrettsforbundet er todelt: Alle som klarer et spesifikt krav er kvalifisert for OL, riktig nok med forbehold om at hver nasjon maksimalt kan ha tre utøvere i en øvelse.

Rival forsvant: - Alle lurte

Ingen norsk duell mellom Amalie Iuel (27) og Line Kloster (31) på 400 meter hekk. - Alle lurte på hvor hun ble av, forteller Iuel. Så kom svaret.
Les mer om:

Brøt sammen da hun fikk OL-beskjed av NRK: – Jeg er i sjokk

Nå er det klart hvilke norske friidrettsutøvere som er kvalifisert for OL i Tokyo. Da Line Kloster (31) fikk vite at hun er inne på lista, tok følelsene overhånd.
Les mer om:

Kloster på OL-vippen

På siste kvalifiseringsdag til OL i Tokyo, styrket Line Kloster sine muligheter på 400 meter hekk med ny sesongbeste på 55,58 og seier i et stevne på Lillestrøm. 40 får delta i øvelsen i Tokyo. Før dagens løp var Kloster på 45.-plass på kvalifiseringslista. Nå klatrer hun trolig et par plasser. Det betyr at 31-åringen går spennende dager i møte når det endelige kvalifiseringsregnskapet gjøres opp.
Les mer om: