Nyheter om Kjetil Rekdal


Kjetil Rekdal om Starts tabellplassering: – Det er forventet og fortjent

HamKam-trener Kjetil Rekdal (52) er ikke nådig mot Start. Den meritterte treneren er ikke overrasket over at hans tidligere klubb har slitt denne sesongen.
Les mer om:

HamKam herjer, mens Start sliter: – Det er som forventet og fortjent

HamKam og Kjetil Rekdal tok et langt steg mot opprykk til Eliteserien. Samtidig slet Start seg til uavgjort mot Stjørdals/Blink.

Ekspertene om «anonym» Ødegaard: – Er Norge for dårlig for Ødegaard?

ISTANBUL/NORGE (VG) (Tyrkia - Norge 1–1) Kjetil Rekdal (52) spør om Martin Ødegaard (22) blir «tvunget til å være anonym» på landslaget. Nok en gang etterlyser ekspertene mer kreativitet, risiko og råskap fra Norges 10er.

- Vil være latterlig

Kjetil Rekdal mener Norge må knekke en «forferdelig kode» mot Tyrkia. HamKam-bossen håper Martin Ødegaard (22) vil spille en sentral rolle, og har ingen tro på at kapteinen har stoppet opp i utviklingen.

Rekdal tror ikke Norge er veldig svekket – bortsett fra én posisjon

LILLESTRØM (VG) Forfallene har tikket inn én etter én, men med unntak av én posisjon er ikke Ståle Solbakkens førsteellever så svekket, mener Kjetil Rekdal (52).

Han var bare passe fornøyd. Men det var en god helg for Rekdal og HamKam.

Konkurrentene kunne nærmet seg. Men HamKam og Kjetil Rekdal er foreløpig på stå kurs opp til Eliteserien.

Nå er det endelig fotballfeber på Hamar

HAMAR (Aftenposten): De har lidd lenge, men nå skjer det ting i tradisjonsklubben HamKam. I hovedrollen som så ofte før i norsk fotball: Kjetil Rekdal.

Rekdal om Åsane etter ydmykelsen: – De har en sårbar spillestil

HamKam-trener Kjetil Rekdal mener Åsanes spillestil er spennende, men også mulig å utnytte.

- Han tapte i Real Madrid

Kjetil Rekdal mener uttalelsen «Har vi plass til ham?» er blitt misforstått. Men han er klar på at Martin Ødegaard må ta mer plass. HamKam-treneren tror 22-åringen tapte krigen i det interne hierarkiet i Real Madrid.

Solbakken: – Det var ufint av Kjetil Rekdal

Ståle Solbakken forsvarer Martin Ødegaard og sender et stikk til Kjetil Rekdal, som stilte spørsmål ved om det var plass til Ødegaard på det norske landslaget.

Solbakken forsvarer Ødegaard

– Kjetil Rekdal? Nå har jeg jo rost han for jobben i HamKam i år, utbryter Ståle Solbakken når han får høre at Rekdal har vært kritisk til Martin Ødegaards bidrag på landslaget. – Det er noe av det dummeste jeg har hørt, fortsetter landslagssjefen. Solbakken forsvarer kapteinen sin. – Martin er steinsikker på det laget. Hvilken side hadde Martin i første omgang? Den sida der det spilte en debutant. Den sida var helt stengt i første omgang. Martin er den som løper mest på banen, han spiller mye bedre med ball i andre omgang, fordi han får ballen oftere, sier han.

Van Gaal hevder fem norske er gode nok for Nederland

ULLEVAAL STADION (VG) Nederland-sjef Louis van Gaal ville ikke gå inn på navn, men talte opp fem norske spillere som er gode nok for hans lag. Kjetil Rekdal tror ikke nødvendigvis at nederlenderen snakker sant.

Rekdal ut mot «myte»: – Tull!

HAMAR (TV 2): Fra fortapt til suveren: HamKam og Kjetil Rekdal styrer mot opprykk, men trenerveteranen har sett seg lei én påstand.

Drømmekveld for Rekdal - HamKam fikk luke på tabelltopp

Kjetil Rekdal og HamKam har god grunn til å smile. Onsdagens seier over Jerv sikret en perfekt start på høstsesongen.

HamKam fikk luke i toppen

Kjetil Rekdal og HamKam fikk en god start på høstsesongen med 2-0-seier over Jerv. Nå har hamarsingene fire poengs luke til opprykksrivalene i 1.-divisjon. Serielederne var ett poeng foran tabellnabo Jerv før oppgjøret. Samtidig avga Aalesund poeng mot Ranheim, og dermed ble det en god onsdag for Rekdal i kveldssola i Grimstad. Mot Jerv, som har hatt en god sesong til nå og vært med i toppen hele veien, var det Aleksander Melgalvis som headet inn 1–0 før to minutter var spilt. Like etter pause var debutanten Thelonius Bair, som er på lån fra Vancouver Whitecaps, på plass og doblet ledelsen.

Flyttet sønnen til bedre lag

Hvorfor har ikke det norske herrelandslaget vært i et sluttspill siden 2000? Kjetil Rekdal (52) og Willem II-spiller Ulrik Yttergård Jenssen (25) mener svaret ligger i hvordan barna trenes.

Fulgte Valdres-herrene i regnet da HamKam 2 stilte med et knallsterkt mannskap i 4. divisjon

Koronapandemien har vært et langt mareritt for breddefotballen, men fredag var det duket for 4. divisjonsoppgjøret Valdres FK mot HamKam 2. Dit sendte meritterte spiller og trener Kjetil Rekdal fire av sine A-spillere i Obos-ligaen.

HamKam-trener Kjetil Rekdal sender 5–6 av sine beste spillere for å spille 4. divisjonsfotball mot Valdres FK

HamKam skriver på sine heimesider at den planlagte treningskampen mot Ull/Kisa fredag er avlyst på grunn av påvist koronasmitte hos en Ull/Kisa-spiller. Ifølge avisa HA sendes dermed flere av spillerne fra 1. divisjonslaget for å spille 4. divisjonskamp fredag kveld – mot Valdres FK.

- Forventes titler

Ole Gunnar Solskjær forlenget i dag kontrakten sin med Manchester United. Kjetil Rekdal mener det nå vil forventes titler fra nordmannen.

Rekdal om spillerjakten: – Blir ikke kjøpefest på Hamar

Stopperkrise og keeper-exit. Kjetil Rekdal (52) har fått mye å tenke på, men avfeier tanken på at noen kan lokke ham bort fra Hamar.
Les mer om:

Rekdals utfordringer: Overtidstap, spillere på vei bort og skadet kaptein

(HamKam – Aalesund 2–3) Til tross for tap mot Aalesund, tar HamKam sommerferie som knappe serieledere i Obos-ligaen. Når neste kamp spilles kan det være med et helt annet mannskap for trener Kjetil Rekdal (52).

Tar tårevått farvel: «Jeg vil aldri glemme Emirates Stadium. Jeg vil aldri glemme fansen..»

Den franske midtbanespilleren Mattéo Guendouzi er tilbake i hjemlandet etter et opphold i Arsenal det ikke akkurat har luktet svidd av. Arsenal som sendte Mattéo Guendouzi på utlån sist sesong til Hertha Berlin låner han ut igjen, forskjellen denne gangen, Marseille har muligheten til å gjøre lånet om til kjøp. Les: Dele Alli har tatt valget som skal endre alt I går gikk han selv ut med et følelsesmessig farvel med Arsenal-supporterne. «Jeg vil aldri glemme Emirates Stadium. Jeg vil aldri glemme fansen. Jeg vil aldri glemme byen.

Rekdal fikk sin revansje mot Start: – Han sa det hadde betydd veldig mye

Kjetil Rekdal hadde ingen plan om å snakke med annen en den lokale pressen fra Hamar, før han forlot Start som seierherre.
Les mer om:

Kjetil Rekdal sender Start ned i gjørma

HamKam ledet av tidligere Start hovedtrener Kjetil Rekdal er så definitivt på vei tilbake inn i lyset, mens Start er i nøyaktig motsatt situasjon. I dag var det klart for et OBOS-Liga oppgjør med spesiell interesse. Kjetil Rekdal må være eneste hovedtrener som har møtt opp til kamp for å lede sitt lag etter han har fått sparken, det er ingen tapt kjærlighet mellom han og gamleklubben. – Og i dag fikk de svi. Start fortsetter ferden nedover og det er slettes ikke sikkert det stanser i OBOS-Ligaen.

Rekdal fikk sin Start-revansje – HamKam smadret trenerens gamle klubb

(Start – HamKam 1–4) Kjetil Rekdal møtte Start for første gang siden han var trener der. Det ble et gledelig gjensyn for HamKam-treneren.