Nyheter om Kjelling


NRK: Vil ha Jonas Wille som landslagssjef i håndball – Kjelling fikk nei

Håndballforbundet har landet på Kristianstad-trener Jonas Wille (45) som landslagssjef for de norske håndballgutta etter Christian Berge, erfarer NRK.
Les mer om:

Til TV 2: Kjelling har fått nei – Wille ønsket som ny landslagssjef

Kristian Kjelling har fått nei på søknaden og Jonas Wille er ønsket som ny landslagssjef.

Berge-etterfølger trolig snart på plass

En ny landslagssjef i herrehåndball kan være på kroken i løpet av bare vel to uker. Jakten er intensivert og i full fart. – Vi har gjennomført mange veldig gode intervjuer. Målet er å være ferdig med prosessen i løpet av utgangen av mai, sier håndballforbundets generalsekretær Erik Langerud til NTB. Det ligger an til at personen som får jobben, må løses ut fra en kontrakt som klubbtrener. Dette vil måtte bli håndtert etter at NHF har bestemt seg for sin kandidat. Svenske Michael Apelgren og den norske duoen Kristian Kjelling og Jonas Wille er alle nevnt som velkvalifiserte for jobben.

Arendal tok første stikk i semifinaleduellen mot Drammen

Magnus Søndenå ledet an da ØIF Arendal slo Drammen 34–29 i den første semifinalen i håndballsluttspillet fredag. Arendal-profilen Søndenå sto bak sju scoringer og sørget for at sørlandsklubben fikk en drømmestart på semifinaleduellen som spilles best av fem kamper. Lagene fulgte hverandre som skygger innledningsvis i kampen. Med drøye fire minutter igjen av første omgang var stillingen 13–13.

Mamelund skal hjelpe i trenerjakten: – Rart om man ikke skulle stilt det spørsmålet

Erlend Mamelund spilte 137 ganger for Norge. Nå hentes han inn i ansettelsesutvalget som skal finne Christian Berges erstatter som landslagssjef. Blant 14–15 navn på søkerlisten finnes Mamelunds mangeårige medspiller, Kristian Kjelling.

Håndballforbundet: Så mange har søkt på landslagsjobben

Norges Håndballforbund bekrefter til NRK at de har mottatt 14-15 søkere til den utlyste stillingen som landslagssjef for herrene. Søkerne er fra Norge og andre europeiske land. – Nå skal vi sette oss ned og gå over søknaden å se på de ulike kandidatene som har søkt.

Apelgren søker ikke landslagsjobb: – Men selvsagt er jeg sugen

Tidligere Elverum-trener Michael Apelgren vil ikke søke på utlysningen til Norges Håndballforbund. Men svensken kan likevel bli en konkurrent til Kristian Kjelling om jobben som ny landslagssjef.

Kjelling bekrefter: Søker jobben som landslagssjef

Han har blitt pekt på som en av favorittene til å bli ny landslagssjef. Kristian Kjelling (41) bekrefter at han har søkt på jobben etter at Håndballforbundet la ut stillingsannonsen 11. mars.

Berge takket av med uavgjort mot Spania

Christian Berge takket søndag av som norsk landslagssjef i herrehåndball med 26-26 mot Spania. Norge ledet 22-17, men rotet bort føringen. Laget til Berge hadde tidligere i uka gått på klare nederlag mot både Danmark og Frankrike. Berge har overtatt som trener for hardtsatsende Kolstad. Det er uklart hvem som blir ny norsk landslagssjef, men Norges Håndballforbund har planer om at ansettelsen er gjort innen juni. Kristian Kjelling er av mange pekt ut som et hett navn. Berge overtok ansvaret for Norge våren 2014. Berge ledet Norge til to finaletap i VM (2017 og 2019) og en EM-bronse i 2020.

Går hardt ut mot TIX-kritikerne: – Vi må definitivt tåle forbilder for mental helse som ikke bare sier ting etter boka

Generalsekretær Reidun Kjelling Nybø går ut mot de som kritiserer artisten TIX sin nye låt.
Les mer om:

Kjelling blir pekt på som Berges erstatter: – En jobb jeg har lyst på

Kristian Kjelling blir av flere håndballeksperter pekt på som Christian Berges erstatter sammen med Børge Lund, Jonas Wille, svenske Michael Apelgren og danske Nicolej Krickau. Drammen-treneren er åpenbart interessert i jobben.

Reidun fra Bodø fikk nasjonal toppjobb: - Jeg gleder meg

Reidun Kjelling Nybø fra Bodø er ansatt som generalsekretær i Norsk Redaktørforening.
Les mer om:

Reidun fra Bodø aktuell for toppjobb

Reidun Kjelling Nybø (51) er en av to søkere til jobben som generalsekretær i Norsk Redaktørforening.
Les mer om:

Hedin ble knust av gammel elev: – Vi er ikke i nærheten

Robert Hedin kommer til å ha mareritt etter kampen mot Christian Kjelling og Drammen søndag kveld – tapte med 16 mål.
Les mer om:

OL-drømmen knust: - Stort tap

Gøran Johannessen (27) reiser hjem fra Tokyo. Det bekymrer den tidligere landslagsstjernen Kristian Kjelling.

Historisk nordisk VM-finale

Det blir regjerende verdensmester Danmark som møter Sverige i finalen i håndball-VM, for første gang noensinne. De tok tidlig tak i semifinalen, og fikk en klar ledelse. Men Spania beit seg fast, og lå bare bak med to til pause. Mikkel Hansen fikk nærmest slakt etter kvartfinalen, men storspilte fredag kveld i Kairo. Før hvilen hadde han satt inn seks. Han fortsatte storspillet, og scoret 12 totalt, men det ble spenning hele veien inn. Med 10 minutter igjen var Spania bare ett mål bak.

Avslører skade på stemmebåndet

Kristian Kjelling (40) briljerer som ekspertkommentator i TV 3s VM-sendinger, men får stadig kommentarer om hes stemme. Du har kanskje registrert det selv? Nå forteller han om hvorfor.

Brutalt ærlig på TV

TV-kommentator Kristian Kjelling speiler en ny, mye mer sympatisk norsk selvtillit. For denne gangen er vi ikke så kjepphøye når vi vinner.

Rotet bort seieren mot topplaget: – Dette er en kamp vi skal være stolte av

(Fjellhammer-Drammen 23-25). Kristian Kjelling og hans Drammen kom til Lørenskoghallen som store favoritter, men det var Fjellhammer som så ut som et topplag, i alle fall i første omgang.

Kjelling rasende etter sesongens første tap: – Jeg er forbanna

Haslum kriget til seg alle poengene i Nadderud Arena.
Les mer om:

Kjelling signerte ny langtidskontrakt

Kristian Kjelling (39) blir i Drammen HK i fem nye år.

Kommunene langt åpnere om coronadødsfall enn helseforetakene

«Vi kan av personvernhensyn ikke gi ytterligere informasjon om den avdøde», hevder helseforetakene. Og frarøver samtidig offentligheten viktig, relevant og helt lovlig informasjon, skriver Arne Jensen og Kjelling Nybø i en kronikk først publisert i VG.
Les mer om:

Norge tok historisk medalje. Ekspertene slakter arrangøren: – Helt sjanseløst

Norge ristet av seg skuffelsen og tok tidenes første EM-medalje. Håvard Tvedten og Kristian Kjelling er svært kritiske til at kampen ble spilt allerede lørdag.

Norge tok historisk medalje. Ekspertene slakter arrangøren: – Helt sjanseløst

Norge ristet av seg skuffelsen og tok tidenes første EM-medalje. Håvard Tvedten og Kristian Kjelling er svært kritiske til at kampen ble spilt allerede lørdag.

Han avslører gamle norske TV-vaner

Håndballgutta flyr mot semifinale i EM. Og få viser klarere enn TV3s kommentator Kristian Kjelling hva som skjer i norsk toppidrett.