Nyheter om Kjærvik


Parkerte bussen og fikk bot: – Jeg synes vi yrkessjåfører må ha rett til dette(pluss)

I påvente av en ny busstur stoppet bussjåfør Johnny Kjærvik bussen i en busslomme i Trollvik fire kilometer nord for Finnsnes. Da han skulle kjøre igjen hadde han fått en parkeringsbot på 900 kroner.

Sønnen til Tor Kjærvik flyttes til psykiatrisk institusjon

Advokat Tor Kjærviks sønn, som er siktet for drapet på faren, skal flyttes fra varetektsfengsel til psykiatrisk døgninstitusjon.
Les mer om:

Sakkyndige: Tor Kjærviks drapssiktede sønn var psykotisk

Sønnen til Tor Kjærvik var psykotisk og kan dermed ikke straffes for drapet på sin far i våres, konkluderer psykiaterne som har undersøkt ham.
Les mer om:

Drapssiktet sønn var psykotisk

De sakkyndige har konkludert med at den siktede sønnen til Tor Kjærvik (70) var psykotisk i gjerningsøyeblikket, skriver Avisa Oslo.
Les mer om:

Sakkyndige vil avgi rapport om Tor Kjærviks sønn

De sakkyndige som er oppnevnt for å vurdere om sønnen til advokat Tor Kjærvik var tilregnelig da han drepte faren, er gitt frist til 22. september.
Les mer om:

- Skrikene har brent seg fast

Merete Bertheussen åpner for første gang opp om kvelden da den profilerte advokaten Tor Kjærvik ble skutt og drept i deres eget hjem.
Les mer om:

Tor Kjærviks drapssiktede sønn må fortsatt sitte i varetekt

Sønnen til Tor Kjærvik er varetektsfengslet i fire nye uker. Den 36 år gamle mannen er siktet for å ha drept faren på Røa i Oslo i april.
Les mer om:

Retten om Kjærviks sønn: Sannsynligvis skyldevne i gjerningsøyeblikket

Den drapssiktede sønnen til advokaten Tor Kjærvik er varetektsfengslet i ytterligere fire uker, har Oslo tingrett bestemt.

Drapssiktet sønn innlagt på psykiatrisk sykehus

Mannen som er siktet for å ha drept sin egen far, den profilerte advokaten Tor Kjærvik (70), ble tirsdag lagt inn på psykiatrisk sykehus.
Les mer om:

Advokatkollega fant Tor Kjærvik skutt i nabohuset

Bare minutter etter at den profilerte advokaten Tor Kjærvik ble skutt på kloss hold i sitt eget hjem på Røa, oppsøkte hans nærmeste nabo, tidligere statsadvokat Kristian Nicolaisen, det blodige åstedet.
Les mer om:

Profilert advokat-nabo gikk inn og fant Kjærvik: – Dramatisk

Samboeren til Tor Kjærvik løp inn til naboen, tidligere statsadvokat Kristian Nicolaisen, da skytingen inne i huset begynte.
Les mer om:

Tor Kjærvik bisatt i Ullern kirke

Med familie, kolleger og venner til stede ble den kjente forsvarsadvokaten Tor Kjærvik torsdag stedt til hvile i Ullern kirke i Oslo.
Les mer om:

Tor Kjærvik bisatt

Med familie, kolleger og venner til stede ble den kjente forsvarsadvokaten Tor Kjærvik torsdag stedt til hvile i Ullen kirke i Oslo, torsdag.
Les mer om:

Tor Kjærvik begravet: Den fineste man kunne tenke seg

Den profilerte advokaten ble torsdag bisatt fra Ullern kirke.
Les mer om:

Elden bekrefter at Kjærviks sønn har vært i en knivkrangel i fengselet

Sønnen til advokat Tor Kjærvik, som er siktet for å ha drept sin far, har vært i en knivkrangel i fengselet, bekrefter advokaten hans.
Les mer om:

VG: Kjærviks drapssiktede sønn innblandet i knivepisode i fengsel

Mannen som er siktet for drapet på sin far, advokat Tor Kjærvik (70), etterforskes for å ha brukt kniv mot en annen innsatt.
Les mer om:

Drapssiktet advokatsønn i knivkrangel i fengsel

Politiet mener sønnen skjøt og drepte sin egen far, advokat Tor Kjærvik. Nå etterforskes han også for en krangel med en medfange – der en smørkniv var involvert.

Kjærvik-drapet: Forsvarer håper siktede snart kan fortsette avhørene

Forsvarer John Christian Elden håper nye avhør av den siktede sønnen til drepte Tor Kjærvik er nært forestående, skriver Avisa Oslo.

Her ble den siktede sønnen pågrepet

Mannen som er siktet for drapet på sin far, advokat Tor Kjærvik (70), ringte politiet og ba dem hente ham ved Njårdhallen i Oslo.

Politiet har ikke fått avhørt Kjærviks sønn

Politiet har ennå ikke fått gjennomført nye avhør av mannen som er siktet for drap på advokat Tor Kjærvik. Helsetilstanden har ikke gjort det mulig.

Politiet har ikke fått avhørt Kjærviks sønn

Politiet har ennå ikke fått gjennomført nye avhør av mannen som er siktet for drap på advokat Tor Kjærvik. Helsetilstanden har ikke gjort det mulig.

Har beslaglagt flere våpen knyttet til Kjærviks sønn: – Vi står klare til å avhøre ham

Politiet har ennå ikke fått gjennomført nye avhør av mannen som er siktet for drap på sin far, advokaten Tor Kjærvik. Forsvarer sier avhørene vil fortsette når siktedes helsetilstand tilsier det.

Klient drept foran Kjærviks øyne

11. september 1995 drepte en 25-åring den overgrepstiltalte stefaren til kona si i Oslo tinghus. Avdøde Tor Kjærvik forsvarte mannen som ble drept.
Les mer om:

Mor til drapssiktet var redd for sønnen: – Ikke overrasket over at han skjøt sin far

Drapet på den profilerte advokaten Tor Kjærvik har skaket opp mange. Mens den avdødes samboer sier drapet kom som lyn fra klar himmel, har den siktedes mor lenge fryktet at noe alvorlig kunne skje.
Les mer om:

– Han har ikke gjort dette uten å være syk

Moren til mannen som er siktet for drapet på Tor Kjærvik (70), sier hun fryktet at noe forferdelig ville skje, men ikke at han skulle ta livet av faren sin.
Les mer om: