Nyheter om Kjærvik


Drapssiktet sønn innlagt på psykiatrisk sykehus

Mannen som er siktet for å ha drept sin egen far, den profilerte advokaten Tor Kjærvik (70), ble tirsdag lagt inn på psykiatrisk sykehus.
Les mer om:

Advokatkollega fant Tor Kjærvik skutt i nabohuset

Bare minutter etter at den profilerte advokaten Tor Kjærvik ble skutt på kloss hold i sitt eget hjem på Røa, oppsøkte hans nærmeste nabo, tidligere statsadvokat Kristian Nicolaisen, det blodige åstedet.
Les mer om:

Profilert advokat-nabo gikk inn og fant Kjærvik: – Dramatisk

Samboeren til Tor Kjærvik løp inn til naboen, tidligere statsadvokat Kristian Nicolaisen, da skytingen inne i huset begynte.
Les mer om:

Tor Kjærvik bisatt i Ullern kirke

Med familie, kolleger og venner til stede ble den kjente forsvarsadvokaten Tor Kjærvik torsdag stedt til hvile i Ullern kirke i Oslo.
Les mer om:

Tor Kjærvik bisatt

Med familie, kolleger og venner til stede ble den kjente forsvarsadvokaten Tor Kjærvik torsdag stedt til hvile i Ullen kirke i Oslo, torsdag.
Les mer om:

Tor Kjærvik begravet: Den fineste man kunne tenke seg

Den profilerte advokaten ble torsdag bisatt fra Ullern kirke.
Les mer om:

Elden bekrefter at Kjærviks sønn har vært i en knivkrangel i fengselet

Sønnen til advokat Tor Kjærvik, som er siktet for å ha drept sin far, har vært i en knivkrangel i fengselet, bekrefter advokaten hans.
Les mer om:

VG: Kjærviks drapssiktede sønn innblandet i knivepisode i fengsel

Mannen som er siktet for drapet på sin far, advokat Tor Kjærvik (70), etterforskes for å ha brukt kniv mot en annen innsatt.
Les mer om:

Drapssiktet advokatsønn i knivkrangel i fengsel

Politiet mener sønnen skjøt og drepte sin egen far, advokat Tor Kjærvik. Nå etterforskes han også for en krangel med en medfange – der en smørkniv var involvert.

Kjærvik-drapet: Forsvarer håper siktede snart kan fortsette avhørene

Forsvarer John Christian Elden håper nye avhør av den siktede sønnen til drepte Tor Kjærvik er nært forestående, skriver Avisa Oslo.

Her ble den siktede sønnen pågrepet

Mannen som er siktet for drapet på sin far, advokat Tor Kjærvik (70), ringte politiet og ba dem hente ham ved Njårdhallen i Oslo.

Politiet har ikke fått avhørt Kjærviks sønn

Politiet har ennå ikke fått gjennomført nye avhør av mannen som er siktet for drap på advokat Tor Kjærvik. Helsetilstanden har ikke gjort det mulig.

Politiet har ikke fått avhørt Kjærviks sønn

Politiet har ennå ikke fått gjennomført nye avhør av mannen som er siktet for drap på advokat Tor Kjærvik. Helsetilstanden har ikke gjort det mulig.

Har beslaglagt flere våpen knyttet til Kjærviks sønn: – Vi står klare til å avhøre ham

Politiet har ennå ikke fått gjennomført nye avhør av mannen som er siktet for drap på sin far, advokaten Tor Kjærvik. Forsvarer sier avhørene vil fortsette når siktedes helsetilstand tilsier det.

Klient drept foran Kjærviks øyne

11. september 1995 drepte en 25-åring den overgrepstiltalte stefaren til kona si i Oslo tinghus. Avdøde Tor Kjærvik forsvarte mannen som ble drept.
Les mer om:

Mor til drapssiktet var redd for sønnen: – Ikke overrasket over at han skjøt sin far

Drapet på den profilerte advokaten Tor Kjærvik har skaket opp mange. Mens den avdødes samboer sier drapet kom som lyn fra klar himmel, har den siktedes mor lenge fryktet at noe alvorlig kunne skje.
Les mer om:

– Han har ikke gjort dette uten å være syk

Moren til mannen som er siktet for drapet på Tor Kjærvik (70), sier hun fryktet at noe forferdelig ville skje, men ikke at han skulle ta livet av faren sin.
Les mer om:

Drapssiktedes mor: - Fryktet dette

Sønnen er siktet for drapet på sin far, Tor Kjærvik. Nå forteller moren om sønnens psykiske helse, og avviser at det har vært noen familiekonflikt.
Les mer om:

Gjør prejudisiell undersøkelse

Politiet er i ferd med å gjøre en prejudisiell undersøkelse av den drapssiktede sønnen til advokat Tor Kjærvik. Det opplyser politiet til NTB.
Les mer om:

Forsvarer: Spørsmål om tilregnelighet sentralt etter drapet på Tor Kjærvik

I avhør har sønnen til advokat Tor Kjærvik forklart seg om bakgrunnen for drapet på faren. Forsvareren tror tilregnelighet blir et sentralt spørsmål.
Les mer om:

Familien ukjent med konflikt mellom Kjærvik og sønnen

Smitte på to sykehjem: 20 i karantene
Les mer om:

Kjærviks nevø om konflikt-påstand: – Helt ukjent for oss

Familien er ikke kjent med en konflikt mellom advokat Tor Kjærvik og hans drapssiktede sønn, sier Kjærviks nevø, Petter Kjærvik.
Les mer om:

Den drapssiktede sønnen til avdøde advokat Tor Kjærvik hadde millionformue

Mannen som er siktet for drapet på sin egen far, Tor Kjærvik, skal i løpet av et år ha økt sin private formue med om lag 1,6 millioner kroner.
Les mer om:

Røa-drapet: Drapssiktet sønn varetektsfengsles i fire uker

Sønnen som er siktet for drapet på advokat Tor Kjærvik, varetektsfengsles i fire uker med brev- og besøksforbud.
Les mer om:

Politiet om Kjærviks sønn: - Han har tatt betenkningstid om skyldspørsmålet

Sønnen til Tor Kjærvik er varetektsfengslet i fire uker, har Oslo tingrett bestemt.