Nyheter om Khan


Deeyah Khan vant Bafta-pris

Den norske filmskaperen og aktivisten Deeyah Khan vant Bafta-prisen i kategorien for aktualitetsprogrammer for dokumentarfilmen «America's War on Abortion».
Les mer om:

Deeyah Khan vant Bafta-pris

Den norske filmskaperen og aktivisten Deeyah Khan vant Bafta-prisen i kategorien for aktualitetsprogrammer for dokumentarfilmen «America's War on Abortion».
Les mer om:

Deeyah Khan vant Bafta-pris

Den norske filmskaperen og aktivisten Deeyah Khan vant Bafta-prisen i kategorien for aktualitetsprogrammer for dokumentarfilmen «America's War on Abortion».
Les mer om:

Det israelske militæret sier de har drept Hamas-ledere

Det israelske militæret sier de har likvidert en rekke høytstående Hamas-ledere i aksjoner i Gaza by og Khan Younis.
Les mer om:

Fulham følger etter Sheffield United og West Bromwich

Fulham var bare tilbake i Premier League i et år denne gangen, før sesongen uttalte eier Shahid Khan de ikke skulle gjenta tidligere års tabber med å bruke milliarder på å spillerkjøp uten å få de resultater som de ønsker. – Denne sesongen ble i det minste nedrykket billigere. Jeg er helt tom, sier trener Scott Parker ifølge Sky Sports Les: Manchester United byr 800 millioner hvis de slipper å forhandle Det var allerede klart at Sheffield United og West Bromwich vil forlate Premier League.

Labours Sadiq Khan gjenvalgt i London

Labours Sadiq Khan er gjenvalgt til borgermester i London, om enn med mindre margin enn sist.
Les mer om:

Sadiq Khan gjenvalgt i London

Sadiq Khan(L) er gjenvalgt til borgermester i London. Khan vant over Shaun Bailey(K) med 55 mot 45 prosent. Han fikk litt over 1,2 millioner stemmer mot nesten 980.000 for Bailey.
Les mer om:

Korona-år ble rekordår for Imran, men: – Det så ikke lyst ut

Da Norge stengte ned i mars i fjor stoppet det helt opp for bilbutikken til Imran Khan. Men det gikk til de grader over.
Les mer om:

Pakistans statsminister har fått coronaviruset

Pakistans statsminister Imran Khan har testet positivt for covid-19. Han testet positivt for viruset to dager etter at han ble vaksinert mot sykdommen.
Les mer om:

Hvordan kan vi inspirere flere kvinner til å velge teknologi?

KOMMENTAR: Kvinner – kom på banen, skriver Rameen Khan.
Les mer om:

Frykten rår i Afghanistans hovedstad

Hver eneste morgen da Khan Wali Kamran dro på jobben, fryktet han at barna skulle bli drept i Kabuls gater. Til slutt orket han ikke mer.
Les mer om:

Valdris Harald (34) og kona Shadab (33) er nye eiere av det æreverdige bygget i Furnes: – Vi har begge bodd mange steder. Nå vil vi slå leir her

Harald Martinsen (34) og Shadab Khan (33) var på utkikk etter ny bolig og hadde egentlig bestemt seg for å bygge et hus. I stedet ble ekteparet eiere av ærverdige Bjørkhol i Furnes.
Les mer om:

Deeyah Khan: – Utrolig at vi ikke beskytter kunstnere bedre når vi ser hvor mye kunsten betyr

Deeyah Khan mener musikkutdanningen er en forutsetning for hvordan hun lager sine prisbelønte dokumentarfilmer. Hun har selv sluttet som artist, men bruker mye tid på å bedre situasjonen for andre musikere. Innlegget Deeyah Khan: – Utrolig at vi ikke beskytter kunstnere bedre når vi ser hvor mye kunsten betyr dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

Eksen bryter tausheten om skandaleintervjuet

Hjertelegen Hasnat Khan hevder den avdøde prinsessen ble manipulert av programleder Martin Bashir i 1995.
Les mer om:

Londons ordfører erklærer krise og advarer mot overfylte sykehus

Sykehusene i London risikerer å bli overbelastet dersom folk ikke holder seg hjemme, advarer ordfører Sadiq Khan og erklærer krisetilstand.
Les mer om:

Den rikeste Premier League eieren er over dobbelt så rik som Nr.2

Det at Premier League-eiere er verdt vanvittig mye penger bør ikke komme som noen overraskelse på noen. – Man skjønner de har dype lommer når de til tross for en global pandemi handler spillere for over en milliard pund i sommer.

- Jeg bar på et dødt barn

Filmaktuelle Deeyah Khan opplevde et av sine jævligste øyeblikk som filmskaper da hun jobbet med dokumentar om voldelige angrep mot abortklinikker i USA. I tillegg spontanaborterte hun under redigeringen av filmen.
Les mer om:

Deeyah Khan får Fritt Ord-pris

Fritt Ords Pris for 2020 går til filmskaper Deeyah Khan. Hun får prisen for sine dokumentarfilmer om ekstremisme.
Les mer om:

Fredagsprat: Isha (11) har hovedrollen i årets store julefilm

Isha Zainab Khan har blitt den første jenta på sin alder med pakistanske røtter som spiller hovedrollen i en norsk film. Avisa måtte derfor selvfølgelig ta en prat med henne før premieren.
Les mer om:

London-ordfører varsler strengere restriksjoner

London-ordfører Sadiq Khan venter strengere restriksjoner for millioner av innbyggere i Storbritannias hovedstad fra helgen av.
Les mer om:

Jango tar førsteplass med Tommy Tee

Jango er et nytt navn for de fleste. Men i 2020 har han tatt et stort steg oppover. Blant annet via sin forrykende «Jangis Khan Freestyle». View this post on Instagram Bars på bars, rett ut av Arendal 730.no spør 19 år gamle Jango om hjembyen, musikken, målet, hvordan det er å bli A-listet på National Rap Show, hvorfor drømmen er å gjøre låt med Arif og Lars Vaular – og om vasking og bretting av rappere Sveip opp i stories til ÜLTRALYD hos 730.no eller klikk lenke i bio #730no #arendal #jango A post shared by 730.no (@730no) on May 26, 2020 at 1:36am PDT

Isanullah (26) fra Lambertseter er verdenskjent som Insta-tannlegen: – Selv om jeg får internasjonale tilbud, er det her jeg vil være

Isanullah Khan Khattak (26) stoppes på gaten og har nitten tusen følgere på Instagram. En jente hadde ikke våget å gå til tannlegen på ti år, men tok mot til seg etter å ha sett videoene.
Les mer om:

Fikk debut av Hareide i oktober, klar for Premier League

Verden er definitiv annerledes i år, Åge Hareide mens han fortsatt var landslagssjef for Danmark var veldig interessert i å finne in om forsvarsspiller Joachim Andersen hadde tilstrekkelige kvaliteter for deltagelse i EM. – Det får vi aldri vite, mesterskapet ble utsatt et år og Åge Hareide fikk ikke forlenget sin kontrakt. Fulham har bekreftet signeringen av Joachim Andersen på et sesonglangt lån fra Lyon. Andersen kom til Ligue 1-klubben i fjor sommer med store forventninger, men slet med å få det til å fungere i sitt første år i Frankrike.

Iman Vellani blir første muslimske Marvel-superhelt Ms. Marvel hos Disney+

Iman Vellani blir Kamala Khan alias Ms. Marvel Den 18 år gamle, kanadiske MCU-nykommeren, som etter flere audition-runder testfilmet i sommer, har fått hovedrollen i Disney+-serien Ms. Marvel skriver Deadline i kveld. Innspillingen starter senere i høst. Iman Vellani blir Ms. Marvel alias Kamala Khan i MCU-serien (TIFF) Versjonen av Ms.

Fulham henter angrepsspiller i Tyskland

Det er ikke uventet etter tre strake tap i Premier League og uttalelser fra eier Shahid Khan har vi kommer til å se en del nye fjes på Craven Cottage de neste dagene. Fulham bekrefter onsdag at klubben har sikret seg den 22 år gamle offensive spilleren Ademola Lookman på leieavtale fra RB Leipzig. Les: Real Madrid bekymret for Hazard Ready for combat.