Nyheter om Karim


Benzema refses etter skuffende comeback

BUDAPEST (VG) Fire kamper, én straffemiss, ingen mål og en stygg EM-statistikk. Karim Benzemas plass i den franske elleveren er allerede et diskusjonstema blant ekspertene etter sommerens sjokkcomeback.
Les mer om:

Både Real Madrid og Marcelo snur

Hvis det nå ikke skjer noe nytt og uventet, vil Marcelo bli hos Real Madrid i 2021/22-sesongen. Venstrebacken var på kongens klubb sin salgsliste og Marcelo var godt i gang med å planlegge for en overgang. Den 33 år gamle brasilianske superstjernen har vært en viktig del av Real Madrid siden han kom fra Fluminense i 2007, men siste periode under tidligere manager Zinedine Zidane havnet han bak Ferland Mendy i prioriteringen.

Kjent opposisjonell pågrepet foran valget i Algerie

Aktivisten Karim Tabbou er pågrepet i Algerie, to dager før valget i landet, opplyser familien.
Les mer om:

Valget som kan splitte Frankrike

Ikke siden 2015 har Karim Benzema (32) vært å finne på det franske landslaget. Nå er han tilbake for de regjerende verdensmesterne.
Les mer om:

Frykter at EM blir en ren sykestue etter brutalt kampprogram

Stjerner som Bruno Fernandes, Karim Benzema og Marcus Rashford går inn i et «minefelt» i fotball-EM. – Høyrisiko for skader, sier landslagslege Ola Sand.
Les mer om:

Benzema ut med skade i EM-generalprøve: – Det går et gisp i det franske publikum

Karim Benzema (33) er endelig tilbake på landslaget, men i privatlandskampen mot Bulgaria landet han skjevt, tok seg til kneet, før han signaliserte at han måtte byttes ut. Da presset tårene på.
Les mer om:

Skadesmell for Benzema – Frankrike overbeviste i generalprøven

(Frankrike – Bulgaria 3–0) Karim Benzemas uventede retur til landslaget har ikke blitt comebacket han og Frankrike drømte om. Én uke før EM-starten måtte superspissen av med skade – men erstatteren viste at han ikke er noe dårlig alternativ.

Benzema måtte ut i generalprøven

Frankrike slo Bulgaria 3-0 i generalprøven til EM. Et skår i gleden var at stjernespiss Karim Benzema måtte byttes ut etter å ha fått seg en smell i første omgang.
Les mer om:

Bomma på straffe i comebacket

I sitt landlags-comeback brende Karim Benzema sitt tredje straffespark. Men det gjorde ikkje så mykje. Frankrike slo Wales med 3-0. Han fekk sjansen frå 11-meteren på 0-0 midt i første omgang, men straffen var dårleg og keeper redda. Men Neco Williams blei utvist for handsen som gav straffen, og det gjorde resten av kampen lettare for Frankrike. Kylian Mbappé scora før pause, Antoine Griezmann like etter, og Ousmane Dembélé 12 minutt før slutt.

Benzema roser Mbappé

Kylian Mbappés kontrakt med Paris Saint-Germain går ut i juni 2022. Da står Karim Benzema med åpne armer dersom PSG-spissen vil til Real Madrid. – Mbappé i Real? Vi får se, men han er hjertelig velkommen. Han har alle kvalitetene til å bli Real Madrid-spiller en dag. Det håper jeg. Han er et fenomen, sa Benzema i et intervju med den franske TV-kanalen M6.
Les mer om:

Erling Haaland har nådd det første målet

20-åringen er neppe helt fornøyd med å måtte nøye seg med en toppscorertittel, her skal det sankes trofeer. Likevel, når du har høyest produksjon i Mesternes Mester som tidenes yngste, da teller det. Etter lørdagens finaleseier til Chelsea var det klart ingen passerte Dortmund-spilleren. Kylian Mbappé var neppe like fornøyd med at den norske jyplingen dro til med to flere scoringer.

Luis Suárez helt da den «evige treer» vant La Liga

Klokken 18 00 i dag startet to kamper som skulle avgjøre hvem som ble årets seriemester i Spania, nå som vi vet resultatet og hvem som ble kveldens store helt ville dramaturgien blitt enda bedre om det hadde kokt ned til en kamp mellom Barcelona og Atletico Madrid. Real Valladolid tok imot Atlético Madrid og Real Madrid hadde hjemmebanefordel mot Villarreal. Barcelona vant 1 – 0 mot Eibar og sikret med det 3.plassen. -Plassen Atletico Madrid pleier å få.

Suarez-mål sikra Atletico ligasiger

Luis Suarez mål som gav Atletico Madrid 2-1 over Valladolid sikra Madrids veslebror meisterskapet i La Liga for første gong sidan 2014. Valladolid leia ved pause, men mål av Angel Corre og Suarez i løpet av sju minutt i andre omgang snudde kampen. Med Atletico-siger kunne ikkje tittelforsvarar Real ta byrivalen igjen. Trass litt amper stemning mot slutten, heldt Atletico unna. Real var også i trøbbel og låg under med 0-1 ved pause mot Villarreal. Ikkje før i det 87. minutt utlikna Karim Benzema, og Luca Modric sette inn 2-1 på overtid. Men det var til liten nytte.

Viktigere å vinne EM enn å fortsette å være sur på verdens mest effektive målscorer

Det er en historie som absolutt alle i Frankrike kjenner. – Hvorfor Karim Benzema ikke lenger spiller for Frankrike. Nå er det offisielt Karim Benzema er tatt inn i varmen igjen på det franske landslaget og skal spille EM i sommer.

Benzema blir med Frankrike til EM – får landslagscomeback etter nesten seks års fravær

Real Madrid-spissen Karim Benzema er tilbake i Frankrikes landslag for første gang siden 2015 og ble tirsdag tatt ut i troppen til fotball-EM.
Les mer om:

Benzema overraskende i EM-troppen

Real Madrid-spissen Karim Benzema er tilbake i Frankrikes landslag for første gang siden 2015 og ble tirsdag tatt ut i troppen til fotball-EM, melder NTB. Landslagssjef Didier Deschamps overrasket ved å lese opp 33-åringens navn da EM-uttaket ble offentliggjort tirsdag kveld. Benzema havnet i kulden da han ble dømt i en utpressingssak mot sin tidligere lagkamerat Mathieu Valbuena. Han spilte sin forrige landskamp i oktober 2015, den 81. i rekken. Siden den gang har Frankrike tatt seg til EM-finale og vunnet VM.
Les mer om:

Benzema i Frankrikes EM-tropp

Didier Deschamps har tatt ut Karim Benzema i Frankrikes 26-mannstropp til sommerens fotball-EM. Real Madrid-spissen har ikke spilt for Frankrike siden 2015.
Les mer om:

Benzema har sonet ferdig

Det er noe skikkelig kleint ved hele episoden i 2015 som satte Karim Benzema utenfor spill for det franske landslaget. Vi hopper derfor glatt over gjenfortellingen, og oppsummerer det hele med sex-video-utpressing. Hver eneste sommer siden, har den franske landslagstreneren fått spørsmålet om Les Bleus har råd til å holde Benzema utenfor. VM titlen i 2018 sier ja, men jo lenger tid det har gått, desto vassere blir Benzema foran mål.

Kun tre spillere har scoret flere mål enn Benzema i Champions League

Karim Benzema scoret sitt 71. Champions League-mål da han utlignet til 1-1 mot Chelsea i Madrid. Nå er det kun tre spillere som har scoret mer enn ham i Champions League-historien.

Haaland kan bli toppscorar

Erling Braut Haaland ligg godt an til å bli toppscorar i årets meisterliga med sinde 10 mål. Han toppar lista no, og av dei konkurrentane som framleis er igjen, er Real Madrids Karim Benzema den som har flest med 6 mål. Han har ein eller to kampar igjen for å plusse på totalen. Haaland vil i så fall kome i eit svært odt selskap. Dei siste 15 sedongane er det berre fire spelarar som har toppa lista: Lionel Messi (6 gonger), Cristiano Ronaldo (7), Neymar (1) og Robert Lewandowski (1). Men ikkje sidan 2014/15 har toppscoraren enda på 10 mål.

Opposisjonsleder pågrepet i Algerie

Uker før valget i Algerie er en av landet fremste opposisjonsaktivister, Karim Tabbou, pågrepet og skal møte for påtalemyndigheten torsdag, ifølge advokaten.
Les mer om:

Benzema-perle berget 1-1 for Real Madrid mot Chelsea

Chelsea skaffet seg et godt utgangspunkt i kampen om mesterligafinale med 1-1 borte mot Real Madrid, men kunne ha vunnet. Karim Benzema berget vertene.

Karim Benzema-perle berget 1-1 for Real Madrid mot Chelsea

Chelsea skaffet seg et godt utgangspunkt i kampen om mesterligafinale med 1-1 borte mot Real Madrid, men kunne ha vunnet. Karim Benzema berget vertene.

Chelsea i førersetet

Dette var en kamp mellom to giganter. Zidane har fått skikkelig fart på Real, Thomas Tuchel det samme med Chelsea. Det ble bydd opp til dans, der begge klubbene førte. Det var Christian Pulisic og Karim Benzema som begge konkurrerte om den beste scoringen. 1-1 i første omgang, resten av kampen var et taktisk spill der begge jorde jobben perfekt. Timo Werner er kanskje den eneste som ikke får sove så godt etter å ha misset sjansen han bør sette 9 av ti ganger. 1-1 og returkamp på Stamford Brdige onsdag om en uke.