Nyheter om Karim


Kun tre spillere har scoret flere mål enn Benzema i Champions League

Karim Benzema scoret sitt 71. Champions League-mål da han utlignet til 1-1 mot Chelsea i Madrid. Nå er det kun tre spillere som har scoret mer enn ham i Champions League-historien.

Haaland kan bli toppscorar

Erling Braut Haaland ligg godt an til å bli toppscorar i årets meisterliga med sinde 10 mål. Han toppar lista no, og av dei konkurrentane som framleis er igjen, er Real Madrids Karim Benzema den som har flest med 6 mål. Han har ein eller to kampar igjen for å plusse på totalen. Haaland vil i så fall kome i eit svært odt selskap. Dei siste 15 sedongane er det berre fire spelarar som har toppa lista: Lionel Messi (6 gonger), Cristiano Ronaldo (7), Neymar (1) og Robert Lewandowski (1). Men ikkje sidan 2014/15 har toppscoraren enda på 10 mål.

Opposisjonsleder pågrepet i Algerie

Uker før valget i Algerie er en av landet fremste opposisjonsaktivister, Karim Tabbou, pågrepet og skal møte for påtalemyndigheten torsdag, ifølge advokaten.
Les mer om:

Benzema-perle berget 1-1 for Real Madrid mot Chelsea

Chelsea skaffet seg et godt utgangspunkt i kampen om mesterligafinale med 1-1 borte mot Real Madrid, men kunne ha vunnet. Karim Benzema berget vertene.

Karim Benzema-perle berget 1-1 for Real Madrid mot Chelsea

Chelsea skaffet seg et godt utgangspunkt i kampen om mesterligafinale med 1-1 borte mot Real Madrid, men kunne ha vunnet. Karim Benzema berget vertene.

Chelsea i førersetet

Dette var en kamp mellom to giganter. Zidane har fått skikkelig fart på Real, Thomas Tuchel det samme med Chelsea. Det ble bydd opp til dans, der begge klubbene førte. Det var Christian Pulisic og Karim Benzema som begge konkurrerte om den beste scoringen. 1-1 i første omgang, resten av kampen var et taktisk spill der begge jorde jobben perfekt. Timo Werner er kanskje den eneste som ikke får sove så godt etter å ha misset sjansen han bør sette 9 av ti ganger. 1-1 og returkamp på Stamford Brdige onsdag om en uke.

Slo tilbake med kunststykke

Chelsea rystet Real Madrid, men Karim Benzema sikret et helt ok utgangspunkt for det spanske mesterlaget.
Les mer om:

Karim Benzema tangerte Raúl med klassescoring mot Chelsea

Wangberg-bud akseptert – skal i samtaler i dag
Les mer om:

Chelsea med godt utgangspunkt

I den første semifinalen i Champions League fikk Chelsea med seg et viktig bortemål mot Real Madrid. Kampen endte 1-1 etter mål av Christian Pulisic og Karim Benzema.

Karim Benzema tangerte Raúl med klassescoring mot Chelsea

(Real Madrid - Chelsea 1–1) Han ble kalt en katt av José Mourinho, men nå er Karim Benzema (33) helt der oppe blant Champions League-historiens toppscorere.

Benzema sendte Real Madrid til topps

Med to mål og en assist sendte Karim Benzema et hardt prøvet Real Madrid til topps på tabellen i La Liga da Cádiz ble slått 3-0 på bortebane onsdag.
Les mer om:

Heba mistet firmaet sitt da hjembyen ble bombet. Nå vil hun starte på nytt: – Dette er min lidenskap

Heba Karim ønsker å starte for seg selv som privatlærer. Et kurs gjennom Nav hjelper henne på veien.
Les mer om:

The Untouchables: Vinicius, Valverde, Rodrygo og Ødegaard

Med seks uker igjen til sesongslutt kjemper Real Madrid fortsatt om pokaler, noe overraskende sett i forhold til hvordan sesongen startet. Både Champions League og La Liga titler er innen rekkevidde. Real Madrid har kuttet gapet opp til Atletico Madrid med ni poeng de siste ni serierundene og etter å ha skjøvet ut Liverpool på onsdag møter de Chelsea til første semifinale om litt over en uke. Marca skriver at planen for sommeren er klar og at det bare er et fåtall spillere som ikke skal røres i sin jakt etter forsterkninger, en av dem Martin Ødegaard.

Real Madrid har full kontroll på Messi

Lionel Messi er spilleren som har avgjort – og skal avgjøre de største kampene. Mot Real Madrid har en uoverstigelig forsvarsmur effektivt stått i veien for verdens beste fotballspiller. På lørdag tok Real Madrid kommandoen allerede etter 13 minutter. Karim Benzema (selvfølgelig) leverte sin 25 scoring for sesongen, Toni Kroos fulgte opp femten minutter senere.

Høydramatisk da Real Madrid inntok tabelltoppen

(Real Madrid-Barcelona 2–1) Karim Benzema advarte mot Lionel Messi før El Clásico. Han kunne jo satt et par utropstegn etter sitt eget navn.

Real Madrid vant El Clásico

Real Madrid vant 2-1 over erkerival Barcelona på hjemmebane etter scoringer av Karim Benzema og Toni Kroos i første omgang. Óscar Mingueza reduserte til 1-2 etter pause.

Nå starter Champions League for alvor!

Det er endelig klart for kvartfinaler i årets Champions League. Og for noen kamper vi får! Her er kvartfinalene: Manchester City – Borussia DortmundPorto – Chelsea Bayern München – Paris Saint-Germain Real Madrid – Liverpool Semifinalene er også klare: Videre ble også semifinalene trukket. Der ble det klart at dersom Haaland og Dortmund vinner mot Manchester City, så møter de enten Bayern München eller Paris Saint-Germain. Moroa starter i kveld med to av de mest spennende kampene. To av europacupens mest suksessrike klubber møtes i en repetisjon av 2018-finalen.

Luis Suarez er ikke i tvil om hvem som er best av Haaland og Mbappé

Forrige uke passerte Luis Suarez 500 scoringer. På spørsmål om hvem som kommer til å prege fotballverdenen foran motstandernes mål de kommende tiårene, falt valget til urugayaneren på en 20-åring med pannebånd. -Jeg går mer mot Haaland, men Mbappe er også på et høyt nivå. Haaland er en stor spiller. Han er på et spektakulært nivå. Han har en beundringsverdig fysisk power.

Benzema kan være tapt for Real Madrid

Spør en Real Madrid-supporter (eller Zidane) hvilken enkeltstående spiller som har vært viktigs for klubben i denne ekstremt utfordrende sesongen. Svaret må bli Karim Benzema. For der Real sank dypere og dyper ned i fotballgjørma, holdt Benzema laget oppe etter håret. 17 scoringer i La Liga, 5 scoringer i Champions League. Etter at franskmannen kom til Real i 2009 har Madrid-klubben vært den dominerende i Spania. Ikke f….

Benzema scoret etter giganttabbe: Real Madrid til kvartfinalen

(Real Madrid – Atalanta 3–1, sammenlagt 4–1) Karim Benzema var nådeløs da Atalanta-keeperen tabbet seg ut. 33-åringen med fire Champions League-titler sendte Real Madrid til kvartfinalen sammen med Sergio Ramos og Marco Asensio.
Les mer om:

Real Madrid til CL-kvartfinale

Real Madrid er klare for kvartfinalen i Champions League for første gang på tre år. Karim Benzema, Sergio Ramos og Marco Asensio scoret målene i tirsdagens 3-1-seier over Atalanta.

– Hadde det ikke vært for Benzema, hadde ting sett virkelig ille ut

Ti år med trøbbel med loven og i skyggen av Cristiano Ronaldo. Nå er Karim Benzema (33) Real Madrids viktigste spiller.
Les mer om:

Gjett hva som skjedde da Eden Hazard gjorde comeback på lørdag

Etter helgens Real Madrids 2-1 seier over Elche var det tre ting som festet seg oss: Karim Benzema vendte tap til seier, Sergio Ramos endelig tilbake etter skade – og Eden Hazards innhopp. Belgieren hadde comeback etter sitt n´te skadefravær siden han satt sine ben på San Bernabeu.

Benzema reddet Real på overtid

For andre kamp på rad ble Karim Benzema Real Madrids redningsmann da han med to mål sikret 2-1-seier over bunnlaget Elche lørdag.
Les mer om:

Med Kong Ramos tilbake ble det selvfølgelig seier for Real Madrid

Forrige sesong var det ingen som forventet noe annet enn seier for Real når en klubb som Elcho skulle møte Zidanes verdensstjerner. På lørdag var det en helt annen stemning. Real og Zidane har vært på hæla gjennom hele sesongen, men har sakte klort seg fast i topp tre-sjiktet i La Liga og karret seg videre i Champions League. På lørdag var Sergio Ramos endelig tilbake fra start for første gang på flere måneder. Med kapteinen tilbake, ble det en arbeidsseier og vill jubel over å ha tatt tre poeng mot Elche.