Nyheter om Karim


Junior og Benzema snudde for Real Madrid – sikret tre poeng mot Valencia

Real Madrid så lenge ut til å gå på en smell mot Valencia, men i løpet av noen få minutter like før slutt snudde Vinicius Junior og Karim Benzema til 2-1-seier.
Les mer om:

Real Madrid snudde til seier

Real Madrid så lenge ut til å gå på en smell mot Valencia, men i løpet av noen få minutter like før slutt snudde Vinícius Júnior og Karim Benzema til 2-1-seier.
Les mer om:

Nå har superspissen en gyllen mulighet til å klare det han aldri har lykkes med

Real Madrid-spissen Karim Benzema (33) kan bli toppscorer i LaLiga for første gang i karrieren.
Les mer om:

Poengdeling i «straffesparkkonkurranse» i Sevilla

Karim Adeyemi skaffet tre straffespark for Salzburg, men den østerrikske klubben greide bare 1-1 borte mot Sevilla i mesterligaåpningen tirsdag.
Les mer om:

Derfor har stjernespissen spilt med bandasje på hånden i snart tre år

Karim Benzema (33) brakk fingeren sin i 2019 og har siden spilt med en bandasjert hånd.
Les mer om:

Benzema er skuffet, men ingen kan stanse det uungåelige

Det meste er sagt og skrevet om Kylian Mbappés nesten-overgang til Real Madrid i sommer. Prosessen pågikk helt til siste dag av overgangsvinduet, der PSG holdt 22-åringen bestemt tilbake i bukseselene, uavhengig av hva Real dro frem av bud. For Karim Benzema betyr dette kun en utsettelse på det uungåelige. -Jeg ville gjerne hatt Mbappé til Real Madrid i sommer, men han kommer til Madrid før eller siden, sier Benzema til TeleFoot. Les: Franck Kessie fnyser av 70 millioner i året – sikter høyere Han kommer før eller siden.

RB Leipzig smadret Stuttgart

Fremtiden til Alexander Sørloth er definitivt ikke i RB Leipzig etter hans «høye beskytter» Julian Nagelsmann har overtatt roret i Bayern München. – Det eneste spørsmålet som gjenstår nå er hvor den norske spissen havner, de seneste spekulasjonene går i retning av en låneavtale til den franske klubben Marseille. Den andre kampen i Bundesliga for Leipzig var av en helt annen karakter enn den første som var direkte kjedelig. RB Leipzig slo Stuttgart 4-0 i en sprudlende kamp uten Alexander Sørloth i troppen.

Martin Ødegaard raser: «Nesten alt de sier er usant»

Bare for å si det med en eneste gang, når Martin Ødegaard nå kritiserer media så gjelder det selvsagt alle andre enn oss i Sporten. Det har i noen uker blitt spekulert heftig om Martin Ødegaard og hans forhold til Real Madrid og hans fremtid. Martin Ødegaard som nå er bekreftet for Arsenal tar bladet fra munnen på Instagram: «Nesten alt de sier er usant» I vår ble Martin Ødegaard lånt ut til Arsenal fra Real Madrid. Det ble to mål på 20 kamper for klubben. I dag, fredag, kunngjorde Arsenal at de har kjøpt nordmannen og at kontrakten strekker seg til sommeren 2026.

New York Rangers pensjonerer Henrik Lundqvist trøyenummer

New York Rangers hedrer sin svenske superstjerne Henrik Lundquiz ved å henge hans drakt opp i taket og med det ikke la noen andre spille med nummer 30 på ryggen. Det er en av de store som nå gir seg, det er utrolig at kroppen har holdt så lenge som den faktisk har. Les: Gerrard har skaffet seg midtbanespiller med Premier League-erfaring All our love, Henrik. Thank you for being everything it means to be a New Yorker, a Ranger, a teammate, a legend.

Ibrahima Wadji er solgt

I 2019 fikk Haugesund-angriper Ibrahima Wadji oppleve på nært hold at doping arbeidet i Norge er effektivt. – Han ble tatt og fikk 14 måneder utestengelse. Til tross for doping-dommen har han vært et positiv innslag på Haugesund laget og nå er han med på å fylle opp klubbkassen. Les: Skal du kjøpe Karim Benzema koster det over 10 milliarder Wadji hadde noen gode ord til klubben og fansen han nå forlater: Dear all,These last days have been charged with lots of emotions. After more than 3 years in FK Haugesund, it’s time for me to say good bye.

Coutinhos hvileløse ferd er over – for denne gang

I sommer hevdet ESPNs kilde AC Milan snuste på en overgang på Coutinho, for én uke siden var Arsenal fortsatt linket til Coutinho. Maldini kom aldri videre, hos Arsenal kom gjennombruddet i Ødegaard-forhandlingene. Noen få svinger før overgangsvinduet stenger har Barcelona innsett at det akseptable budet på spilleren til ikke kommer. Med utfordringen med Messis lønn overført til økonomidirektøren hos PSG, er det også mindre smertefullt å ha Coutinho på lønningslista.

Skal du kjøpe Karim Benzema koster det over 10 milliarder

Skal du kjøpe Real Madrid spissen Karim Benzema er det lureste å ha en avtale på plass med Nicolai Tangen i Oljefondet først, for det blir dyrt. I dag gjorde Real Madrid noe president Florentino Pérez har sagt han aldri vil gjøre, han har signert en kontrakt med den franske eldgamle superstjernen på mer enn et år. – Og ikke nok med det 33 år gamle Karim Benzema har fått en utkjøpsklausul på 1 milliard euro, som er med dagens elendige kronekurs er nesten 11 milliarder kroner. Det virker nesten som om Real Madrid ikke har lyst til å selge han.

Noe skikkelig stort er på gang hos Real Madrid

Carlo Ancelotti kunne endelig komme igang med det han er betalt for: Vinne kamper. 4-1 mot Alaves var så overbevisende som det kunne bli. Den italienske reven har uten tvil fått spillerne til å beholde fokuset gjennom fotballstormene som har feid over klubben. For oss står to spillere som symbol på at virkelig gode ting skjer i Madrid. Karim Benzema fortsetter der han slapp forrige sesong, og det var ingen stor overraskelse at kapteinen dro til med to scoringer. Nacho Fernandez og Vinicius Jr. sto bak de to andre, David Alaba ser ut til å skli rett inn i systemet til Ancelotti.

Benzema-mål ga Real Madrid seieren i sesongåpningen

Real Madrid sikret 4-1-seieren over Alaves med mål fra Karim Benzema, Vinicius og Nacho Fernandez, men det tok tid før storlaget kom i gang.
Les mer om:

Madrid slet - så våknet Benzema

Real Madrid stanget mot Alavés' forsvarsmur. Til slutt fant Karim Benzema (33) en vei igjennom.
Les mer om:

Benzema fikset Real Madrid-seier: – Han er best i klassen

Karim Benzema (33) scoret to ganger da Real Madrid startet La Liga-sesongen med seier.
Les mer om:

Ny Real Madrid-spiller smittet

I løpet av de siste åtte dagene har tre Real Madrid-spillere blitt koronasmittet. Lørdag bekrefter Real at Álvaro Odriozola har testet positivt. 25-åringen er dermed den tredje spilleren på åtte dager til å bli smittet, etter at Karim Benzema fikk påvist koronavirus forrige fredag, og nysigneringen David Alaba ble smittet onsdag. Odriozola spilte 90 minutter i treningskampen mot Rangers i Glasgow forrige uke, men vil nå isolere seg som følge av smitten.
Les mer om:

Italiensk media: Romelu Lukaku ikke interessert i å doble lønna

Belgieren hadde ikke noe spesielt givende opphold i landslagsdrakten under EM, men før sommeren satte den tidligere avskrevne United-stjerna punktum for en helt vill sesong med Antonio Conte. Nå har Conte forlatt/blitt dyttet ut fra Inter-skuta, og det var halvt forventet at en av verdens vasseste angrepsspillere skulle følge etter.

Om kun kort tid har West Ham skaffet seg spillere fra gigantene PSG og Barcelona

På fredag ble det klart at Moyes og gjengen hadde overtalt en PSG-keeper om å bli på balløya med mål om et fast arbeidsforhold hos West Ham. Ifølge spanske Sport har London-klubben om noen få strakser også skaffet seg en Barcelona-spiller. Hvis vi skur så ikke langt tilbake i tid, ville dette i seg selv vært ganske vilt. West Ham anno 2021 har tiltrukket seg spillere fra to av verdens beste klubber – med største selvfølgelighet.

Bryter egne regler i Karim Benzema forhandlinger

For noen minutter siden tok den franske superstjernen farvel med sin gode venn Raphael Varane på sosiale medier. – De to er meget gode venner, både hos Real Madrid i en årrekke ( 10 år) og nå etter at Karim Benzema ble tilgitt av landslagssjef Didier Deschamps også på det franske landslaget. De er begge tilbake på Real Madrid etter å ha spilt i EM, et EM som startet bra med seier over Tyskland og som overraskende endte tidlig i åttendedelsfinalen mot Sveits på straffespark.

Egypt sjokkerte Sverige i OL

Egypt sjokkerte Sverige og landslagssjef Glenn Solberg med 27-22-seier i Tokyo-OL fredag. Dermed er seiersrekken på tre kamper brutt for de blågule. Sverige kom til kampen mot Egypt som klare favoritter etter tre seire på tre mulige hittil i gruppespillet. Der ble det stopp. Anført av målvakt Karim Handawy, som gjorde 17 redninger og hadde en redningsprosent på 45, ble det egyptisk seier.
Les mer om:

22-åringen Declan Rice kunne aldri i verden blitt fjerdekaptein hos Real Madrid

David Moyes var ikke i tvil da han tredde kapteinsbindet på armen til Declan Rice i mai. Uten ambisjoner om å sammenlige West Ham og Real Madrid, dette er likevel interessant. Hos Madrid hadde dette vært helt utenkelig. 35-åringen Sergio Ramos var den ubestridte El Capitan. Når midtstopperen nå løper rundt i PSG-drakt, er det 33-åringen Marcelo som har tatt over ansvaret.

Gareth Bale, Toni Kroos og Raphael Varane tilbake på Valdebebas

I dag kom en ny ladning med stjerner tilbake til Real Madrid sitt treningsfelt etter spill i EM og ferie. Sesongoppkjøringen er i full gang og Gareth Bale, Toni Kroos og Raphael Varane var med å trene sammen med de andre stjernene. – Det er bare tre uker til sesongstart, en start som to av de tre trolig stiller til start for kongens klubb. Raphael Varane er enig med Manchester United om de personlige betingelsene, det som gjenstår er avtale klubbene imellom. Les: Alle kortene er på bordet, men Manchester United sitter på en joker pic.twitter.com/JeMBc7ZR5w — Real Madrid C.F.

Benzema testet positivt

Karim Benzema, som gjorde comeback på det franske landslaget i sommerens EM, har fått påvist koronaviruset. Det melder Real Madrid fredag. Den kortfattede meldingen på Real Madrids nettsider er som følger: – Real Madrid bekrefter at vår spiller Karim Benzema har testet positivt for covid-19. Benzema var en av de viktigste spillerne til Real Madrid forrige sesong, og var klubbens toppscorer i La Liga med 23 mål. Bare Lionel Messi scoret flere i ligaen.

Raphael Varane er tilbake i Madrid for pre-season

Den franske superstjernen Raphael Varane er tilbake i Madrid for pre-season samtidig som han har en stor beslutning han må ta. Real Madrid manager Carlo Ancelotti vil starte å jobbe med troppene sine denne uken, Karim Benzema, Raphael Varane, Luka Modric, Toni Kroos, David Alaba og Gareth Bale, kommer tilbake på jobb etter å ha blitt eliminert i åttendedelsfinalen i EM Så senere vil Thibaut Courtois og Eden Hazard komme etter at Belgia nådde kvartfinalen.