Nyheter om Kaasa


Rigger seg til på jordet: – Det var ingen vei tilbake

MIDT-TELEMARK: Midt i morellhagen til Fredrick Kaasa står Akkerhaugen Raid og spiller.
Les mer om:

Odd har avslått millionbudet fra Glimt

Markus Kaasa (24) blir værende i Odd til tross for interessen fra Bodø/Glimt.
Les mer om:

Odd har avslått millionbud

SKIEN: Markus Kaasa (24) blir værende i Odd.
Les mer om:

Glimt møter motstand: - Helt uaktuelt å selge

SKIEN: (Odd - Strømsgodset 0-1) Odd-trener Jan Frode Nornes sier et klart nei til et salg av Markus André Kaasa (24).
Les mer om:

Glimt har lagt inn millionbud på Odd-spiller

Markus Kaasa (24) kan være på vei vekk fra Odd før overgangsvinduet stenger.
Les mer om:

Denne klubben har lagt inn millionbud på Odd-spiller

SKIEN: Markus Kaasa (24) kan være på vei vekk fra Odd før overgangsvinduet stenger.
Les mer om:

Mens Ole Henrik (43) sov, tok tyvene seg til rette utenfor døra: – Grenseløs frekkhet

TELEMARK/DRAMMEN: Lørdag kveld ble det stjålet to elsparkesykler fra Ole Henrik Kaasa sitt hjem på Nøste i Lier.
Les mer om:

Mens Ole Henrik (43) sov, tok tyvene seg til rette utenfor døra: – Grenseløs frekkhet

Lørdag kveld ble det stjålet to elsparkesykler fra Ole Henrik Kaasa sitt hjem på Nøste i Lier.
Les mer om:

Tone (67) og Dag (63) mistet barnebarnet i dramatisk brann: – Hvem skal vi gå til for å få hjelp når tankene strømmer på?

Tone Kaasa og Dag Håkonsen i Grønli sitter igjen med sorgen og savnet etter at 28-årige Toni André Helleberg mistet livet i en dramatisk hybelbrann på Kvaløya i Tromsø natt til 2. februar i år. I begynnelsen var det mer enn nok å forholde seg til. Den siste tiden er det blitt tyngre og tyngre å leve med savnet.

Bakenga fikk strekk etter straffe

Mushaga Bakenga scoret to mål i Odds 3-2-seier mot Viking. Han måtte byttes ut etter å ha pådratt seg strekk i skuddøyeblikket fra straffemerket. Kampens store samtaleemne kom i det 68. minutt. Odd fikk straffe, og Bakenga steg fram for å ta den. I det han skjøt, fikk spissen det som så ut som en lårstrekk. Ballen gikk i mål, men Bakenga måtte byttes ut. – Det hadde krammet seg litt tidligere, men i det jeg skulle skyte, kjente jeg at det strakk til. – Jeg er spent, sa Bakenga til Discovery om skaden. En relativt jevnspilt 1. omgang fikk en scoring helt på tampen.

Fortsatt usikkerhet rundt toppscoreren: – Han er optimist

PORSGRUNN: Etter en liten ferie var Odd spillerne tilbake på trening lørdag, men både Mushaga Bakenga og Markus Kaasa trente alternativt etter skadene de pådro seg mot Bodø/Glimt.

YX-Kaasa har vært i møte om å ta over driften på Fagernes – stilte krav til Circle K: – Jeg velger dem som gir best vilkår for meg

Avisa Valdres er kjent med at stasjonsdriveren ved YX-stasjonen i Røn, Nahim Kaasa, har vært aktuell for å overta på Fagernes. 
Les mer om:

Havnet på kant etter møtet med sjefen

SKIEN: Markus Kaasa (23) gikk til sjefen med et ønske han nå har fått innvilget.
Les mer om:

Mary ble overrasket i Farmandstredet: – Bare én av hundre gjør slikt

Da Mary Kaasa tok turen fra Torød til Farmandstredet forrige uke, kjørte hun ekstra fornøyd hjem igjen.
Les mer om:

Familien har eid gården i 100 år - nå kan nye planer gjøre at de må flytte

MIDT-TELEMARK: I 2019 startet arbeidet med å se på mulighetene for å etablere en ny tømmerterminal i midtre Telemark. Denne terminalen skal erstatte terminalene som i dag ligger i Bø og Lunde. Dersom terminalen blir lagt til Nordagutu risikerer familien Kaasa å miste Sveva-gården som har vært i familien i seks generasjoner.
Les mer om:

Denne boligen er helt spesiell for Markus – nå har han og Helene kapret den

PORSGRUNN: Denne uken fikk Markus Kaasa (23) og Helene Voss Sanner (20) nøklene til sitt nye hjem. Og det er ikke noen hvilken som helst bolig Odd-spilleren og håndballkjæresten har kjøpt.
Les mer om:

Eks-uteligger Joar Kaasa (49): – Det er mange gullskatter av noen mennesker som går rundt i byen uten at noen ser dem

En mandag formiddag i Fredrikstad sentrum havnet Joar Kaasa i en situasjon som fikk ham til å ringe Fredriksstad Blads tipstelefon i fortvilelse. En gammel kamerat var i en dårlig tilstand og trengte hjelp. – Også rusavhengige trenger et hjem, sier han.
Les mer om:

Joar Kaasa (49) var narkoman uteligger i Fredrikstad: - Det er fortsatt 50 personer som ikke har et egnet sted å bo her i byen

En mandag formiddag i Fredrikstad sentrum havnet Joar Kaasa i en situasjon som fikk ham til å ringe Fredriksstad Blads tipstelefon i fortvilelse. Hør hva som skjedde i denne episoden av vår nyhetspodkast Hør Her!
Les mer om:

Medaljekamp på Intility Arena, når Vålerenga tar i mot Odd Grenland:- En kamp som byr til fest

Det er fort gjort å peke på kveldens oppgjør fra Oslo som et Fagermo-prestisjeoppgjør, men først og fremst er dette en viktig kamp i medaljekampen i Eliteserien.Både Vålerenga og Odd står før søndagens kamper med 42 poeng, tre mindre enn Rosenborg på tredjeplass.Før kveldens kamp kan Dag-Eilev Fagermo etter rapportene skilte med skadefri Vålerenga-tropp, mens Odd mangler stopperne Fredrik Semb og Steffen Hagen. I motsatt ende av banen regner skiensklubben med å ha toppscorer Mushaga Bakenga klar selv om han måtte av med skade i sist kamp.

- Vil koste dyrt å legge oss ned - ikke gjør det

SKIEN: - Kjære politikere, ikke ta fra oss Hermans Hus. Det vil koste dyrt. Budskapet kommer fra Miriam Kaasa, en av de omlag 30 personene som benytter seg jevnlig av tilbudet.
Les mer om:

– Han er mer kresen enn meg

SKIEN: Replikkene kommer kjapt og smilene er store før toppkampen i Bodø. Nå håper Markus Kaasa (23) at kompisen gjør som ham.
Les mer om:

Snart kan det komme enda en gla'nyhet

SKIEN: De har landet den ene spilleren etter den andre. Etter at Markus Kaasa (23) forlenget, skal det nå nærme seg en ny kontrakt med Odds største gullfugl, Joshua Kitolano (19).
Les mer om:

Forlenger med ODD

Odd Grenland fortsetter å forlenge kontraktene med de antatt beste spillerne i klubben. Markus Kaasa har forlenget kontrakten sin med Odd. Den nye avtalen gjelder ut 2024. Midtbanespilleren har fått mye tillit av trener Jan Frode Nornes denne sesongen. Kaasa er selv veldig fornøyd med å spille under Nornes, som ble trener før denne sesongen.Markus står med 66 kamper for Skiensklubben. Nå kan det bli ytterligere flere kamper i Odd-drakten. Kaasa kom til Odd fra klubben Hei i 2013 og fikk sin debut i Eliteserien hjemme mot Stabæk 5.

Odin (21) og Markus (23) var samboere – så kom det jenter på banen og nå er de bedre enn noen gang

SKIEN: Inntil i fjor høst var Odin Luraas Bjørtuft (21) og Markus André Kaasa (23) samboere. Så kom det jenter på banen, og «bruddet» var et faktum. Nå er Heistad-duoen bedre enn noen gang.
Les mer om:

Rosenborg sløste med sjansene – endte med tap

SKIEN (SPORTEN) (Odd-Grenland – Rosenborg 2-1) Den hjemvendte sønnen Torgeir Børven fikk ikke mye til returen til Skagerak Arena, i en kamp begge lag styrte hver sin omgang. Det skulle bare gå 55 sekunder av kampen før kampens første sjanse og til gjestene ved Carlos Holse som prøver på et langskudd som går i stanga til Sondre Rossbach i Odd-målet. Hjemmelaget i føringen Det var ett offensivt Rosenborg-lag som gikk høyt ut i oppgjøret mot Odd på Skagerak Arena. Uten at vi kan si at det haglet av sjanser i starten av kampen.