Nyheter om Juventus


FIFA 22: Her er topp 100

De 100 beste spillerne i FIFA 22 Ultimate Team er avslørt. – Spesielt Paris Saint-Germain-fans har noe å glede seg over.

Haaland bør få med seg hva som skjer med Donnarumma

Mino Raiola har en klientliste som inkluderer Pogba, Zlatan, Donnarumma og Erling Haaland. Når du signerer kontrakt med den italienske agenten er du som spiller sikret en av de største haiene på markedet. Med i pakken har du også sikret en agent som lever av å prate med store bokstaver. Europamester Gigio Donnarumma er en av de desidert største keepertalentene på markedet, og er som 22-åring allerede en fullblods førstekeeper på høyeste nivå. 251 seniorkamper for AC Milan har keeperen under hanskene sine, i sommer kom overgangen til det som har blitt verdens mest stjernespekkede klubb.

Fonseca var godt i gang med planlegging av sesongen for Tottenham

Ryktene om Paulo Fonseca var så varme i sommer at engelsk media nærmest tok det for gitt at portugiseren ble den neste Spurs-manageren. Selv hadde den tidligere Roma-manageren begynt å planlegge pres-season i London. I løpet av noen kaotiske sommerdager endret alt seg for Fonseca. Les: Spansk media: James Rodriguez er ikke ferdig – planlegger å spille for verdens mest stjernespekkede klubb -Avtalen var på plass. Vi holdt på med å planlegge pre-season og Tottenham ønsket en offensiv manager, begynner Fonseca til Telegraph. Så kom Fabio Paratici til London i begynnelsen av juli.

Matthijs de Ligt skal hentes til Premier League

Denne sommeren har noen av de beste midtstopperne vært på reise. Upamecano ble hentet av Bayern, PSG sikret seg Sergio Ramos, Liverpool fikk sin Ibrahima Konaté, United lyktes endelig med Raphael Varane. Hos Chelsea er planen for midtstopper-forsterkning flyttet til neste sommer, men da skal det også gjøres skikkelig. Denne sesongen ser det ut som Chelsea-supporterne slipper å bekymre seg for midtforsvaret. Med imponerende fem clean sheets på de første seks Premier League-kampene har Thomas Tuchel bygd opp en festning av et forsvar.

Ronaldo passerte Messi

Cristiano Ronaldo topper Forbes' ranking over verdens best betalte fotballspillere. Han jekket stjernerivalen Lionel Messi ned fra førsteplassen. Det amerikanske finansmagasinet Forbes lager hvert år en topp-ti-liste over fotballens mest gasjerte spillere. Ifølge Forbes tjener Ronaldo 125 millioner dollar (1,08 milliarder kroner) i året etter skiftet fra Juventus til Manchester United. Han inntar tetposisjonen selv om han gikk med på et markant lønnskutt før England-comebacket.

Juventus etterforsker rasistiske tilrop etter Milan-kampen

Den italienske storklubben Juventus skal etterforske en hendelse der Milan-keeper Mike Maignan ble utsatt for rasistiske tilrop før søndagens kamp.
Les mer om:

Etterforsker rasistiske tilrop

Den italienske storklubben Juventus skal etterforske en hendelse der Milan-keeper Mike Maignan ble utsatt for rasistiske tilrop før søndagens kamp. En talsmann i Juventus har opplyst det til nyhetsbyrået AFP. Tilropene ble fanget på video av en annen tilskuer som var til stede under Serie A-kampen som endte 1-1 søndag. Ifølge italienske medier vil også Det italienske fotballforbundet (FIGC) åpne en selvstendig etterforskning for å finne tilskueren i videoen.

Atletico Madrid hadde en skikkelig kabal som måtte gå opp

Etter at overgangsvinduet stenger kommer det gjerne noen historier fra behind the scenes. Mye kunne ha gått anderledes, hvis, dersom at. Det er spanske Carrusel Deportivo som hevder agent Jorge Mendes banket på døra hos Diego Simeone med et tilbud om å «overta» Ronaldo fra Juventus. Les: Regjerende Serie A mestre ønsker å sende den chilenske stafettpinnen videre Dette var i begynnelsen av august, der kravet var at forhandlingene skulle starte før 15. august.

Sakor klar for Brann

Brann har signert Vajebah Sakor (25). Nordmannen kommer gratis etter at kontrakten hans med OFI Crete gikk ut tidligere i sommer, skriver bergensklubben. Sakor ble hentet til den italienske storklubben Juventus da han var 15 år. Han har senere spilt i belgiske Westerlo, Vålerenga nederlandske Willem II og IFK Göteborg. Siden 2019 har han oppholdt seg på Kreta. Brann kjemper om å beholde plassen i eliteserien. Klubben ligger nest sist etter 19 runder med kun 14 poeng. Klubben er to poeng bak trygg plass.

Regjerende Serie A mestre ønsker å sende den chilenske stafettpinnen videre

Da Ole Gunnar Solskjær overtok som midlertidig manager høsten 2018 arvet han nyinnkjøpt superstjerne Alexis Sanchez som i flere år hadde vært genial for Arsenal. – Lønna var gigantisk og resultatene, vel de var så dårlige at etter Manchester United fikk ordnet med et utlån til Inter Milan ba han fansen om unnskyldning. Nå er det ifølge InterLive regjerende Serie A mestre som ønsker å sende den chilenske stafettpinnen videre, eller som de skriver: «Håper å kvitte seg med Alexis Sanchez».

Real Madrid jakter Paris Saint-Germain stjerne

Det virker som om ideen Kylian Mbappe etter Real Madrid fikk et rungende nei til 2 milliarder kroner i sommer er lagt på is. – Real Madrid har under Carlo Ancelotti spilt på seg selvtillit og leder La Liga foran de regjerende mestre Atlético Madrid. Manageren ønsker ikke å gå etter de mest spektakulære navnene, men heller fylle igjen de opplagte hullene i laget.

Sky Sports: James Rodriguez i samtaler med ny klubb

Carlo Ancelotti hentet sin tidligere elev hos Real Madrid til den blå siden av Merseyside. Så forsvant mesteren, og Rafa Benitez kom inn for å dirigere trafikken. For Rodriguez har dette betydd permanent rødt lys. Fortsatt ikke i nærheten av spilletid, og en heller kjølig Everton-manager når journalister tar opp temaet Rodriguez, går dette raskt i retning exit. Les: Griseflaks for Stabæk. Henter portugisisk landslagsspiller utenfor overgangsvinduet I sommer skal Rodriguez ha vært tett på en overgang til Porto, men partene ble ikke enige nok til å få på plass en avtale.

Etter krisestarten hoster Juventus opp et gigantbudsjett. Først ut engelsk landslagsmidtbanespiller!

Årets sesong har startet så dårlig for Juventus at fans truer med bålbrenning av sesongkort, hvis ikke noe skjer umiddelbart. – Vi skjønner frustrasjonen 2 poeng på de første fire kampene lover særdeles dårlig. Superstjerne Cristiano Ronaldo har forlatt «den gamle dame» og «den gamle dame» har ikke reagert!. Fans og eksperter peker på Juventus sin fullstendige apati etter Manchester United hentet Cristiano Ronaldo, den portugisiske superstjernen leverer mål eller mål, mens Juventus manager Massimiliano Allegri ikke har noen som vet hvor målet står for øyeblikket.

Pochettino har utfordringen som ingen andre managere – garantert

PSG har lastet opp troppen med spillere som hadde gått rett inn på førsteelleveren på de beste lagene i verden. For Pochettino er utfordringen å sette investeringene i arbeid samtidig. Lionel Messi ble hentet til Paris for å avgjøre de tette og viktigste kampene. Mot rivalen Lyon ble argentineren tatt ut banen da kampen sto og vippet på 1-1. Les: Phil Jones har kommet seg ut av det dypeste mørke i kjelleretasjen -Alle vet at vi har gode spillere på laget.

Juventus savner pisken til Ronaldo

Flåste sagt, men når verden har sett hvilke krav Ronaldo setter til seg selv og spillerne rundt seg, er det lov å være litt flåsete når den gamle dame har begynt å virke gammel uten CR7. På søndag var den tidligere Serie A-tittel grossisten på vei mot sin første seier med 1-0 ledelse over AC Milan. Alvaro Morata gjorde jobben etter fire minutter og Juventus styrte deler av kampen. Frem til det 76. minutter. Ante Rebic sørget for utligning og snøt Juve for sin første seier på fire kamper.

Rebic reddet poeng for Milan mot seiersløse Juventus

Juventus så lenge ut til å ta en sårt trengt seier mot Milan i Seria A søndag, men Ante Rebic ville det anderledes og sørget for 1-1 mellom de to storlagene.
Les mer om:

Dani Alves har fått tilbudet han takker ja til

Mellom 2002 og 2016 var brasilianeren en av de store i La Liga. Først for Sevilla, så Barcelona. Etter at jernmannen forlot PSG og Europa i 2019, ventet brasiliansk toppfotball. I sommer gikk det mot ny oppbruddsstemning for OL-mesteren. Siden 2019 har det blitt 95 kamper hos Sao Paulo, med 9 scoringer og 14 assists. Men så var det disse penga. Les: Juventus på kollisjonskurs med Matthijs de Ligt Forrige uke kom beskjeden fra den brasilianske klubben om at Alves has left the building, eller rettere sagt sendt på dør av klubben.

Benitez er i klemme før United-kampen

Rafael Benitez hadde sørget for at Everton-spillerne var klar for sesongen fra første runde. Tre seire og én uavgjort sørget for at klubben holdt følge med toppen av Premier League. På lørdag kom den første nedturen. All honnør til Aston Villa. Tre scoringer i andre omgang, der også Leon Baily meldte seg på, sørget for en overbevisende seier over et skadeskutt Toffees. Les: Martin Ødegaard viste Ronaldo hvordan det gjøres i Premier League Etter kampen var det ikke bare poengtapet som tynget for Benitez.

Grunnarbeidet vil lønne seg til slutt: «Å møte Sir Alex Ferguson var prikken over i’en»

Alt arbeidet som Manchester United la ned i forkant av Jude Bellingham sin overgang til Borussia Dortmund kan meget vel lønne seg til slutt. – 18 åringen har virkelig etablert seg på stjernehimmelen etter å ha fått sitt gjennombrudd for Birmingham. Han feiret bursdagen sin så sent som i juni, men ser ut til å være et sikkert kort for England til VM i 2022.

Juventus på kollisjonskurs med Matthijs de Ligt

Mino Raiola. Denne uken har agenten slengt rundt seg med kommentarer om klientene Pogba og Donnarumma, og avslutter med å rase over hvor nær Matthijs de Ligt er en exit fra Torino. Mange trodde tidligere i sommer at dette ville være sesongen der 22-åringen inntar lederrollen i Juventus forsvaret. Europamester Chiellinis kontraktforlengelse uteble, og tiden skulle være klar for et generasjonsskifte.

ESPN: Lacazette i faresonen

I sommer har Arsenal svidd av rundt 140 millioner pund med seks nye signeringer og sikring av forlengelser med Emile Smith Rowe og Kieran Tierney. Mikel Arteta og London-klubben jobber hardt med å få på plass en tropp som får til mer enn hederlig innsats. For Alexandre Lacazette kan dette bety slutten i klubben. Han ble hentet fra Lyon i 2017 som den kommende angrepsstjernen på Emirates, men har sammen med Arsenal levert altfor vekslende kvalitet.

Mino Raiola ute og slenger med kjeften – igjen

Det er få som liker Mino Raiola, noe som trolig får agenten til å glise. Jobben hans er å bruke det som er av virkemidler for å fylle opp kontoen til klientene sine og seg selv, noe han er irriterende dyktig til. Pogba, Zlatan, Haaland, Donnarumma med flere. Når Raiola er på jakt etter bedre eller nye avtaler for klientene sine går han aldri stille i dørene. Les: Derby er under konkursadministrasjon I sommer valgte europamester Donnarumma PSG etter et salig kaos på forhandlingsrommet hos AC Milan de siste to sesongene.

Verdens beste vil ikke signere og er kraftig uenig i FIFA 22 sin «tempo vurdering» på 75

En av tidligere Chelsea manager Frank Lampard sine store feil var å sende Antonio Rüdiger på tørkeloftet. -Etter Thomas Tuchel har forsvarsspilleren blitt en av Chelsea sine aller viktigste spilleren. – Alle i tysk fotballpresse og stadig flere i England hevder nå at Antonio Rüdiger er verdens beste forsvarsspiller. Chelsea svetter litt om dagen, de har ikke lykkes å lande en forlengelse på hans kontrakt som går ut neste sommer. Les: Premier League gigant er interessert i Lewandowski Rudiger hjalp Blues til Champions League tittel og har startet hver eneste kamp denne sesongen.

Ronaldos Champions League-drøm er langtfra knust

CR7 ble hentet inn av Juventus for endelig å hente Champions League-trofeet til Torino. Portugiseren hadde notert seg med sin fjerde CL-tittel på fem år, nå var det «den gamle dame» sin tur. Historien kjenner vi. Juventus med Ronaldo var ikke i nærheten av suksess ute i Europa. Portugiseren fortsatte å score, men selv ikke det var nok. Er vi i ferd med å se det samme hos Manchester United? På tirsdag mot Young Boys gikk Ronaldo opp på siden av Iker Casillas som spilleren med flest Champions League-kamper: Imponerende 177 kamper i fotballens Top Gun.

For første gang i Dybala-forhandlingene er det ikke helt mørkt

Argentineren ble hentet til Torino i 2015. Etter noen kaostiske siste sesonger der det helt tydelig har vært gnisninger mellom klubb og spiller, ser det nå ut til at det endelig skal roe seg. Chiellini var først ute denne uken og pekte ut Dybala til lederposisjonen i angrepet etter at Ronaldo forlot dem. Les: Sander Berge med tunnel i comebacket -Det vil bli Paulo Dybalas lag. Over de siste par årene har han senket gjennomsnittet sitt for scoringer på grunn av Ronaldos tilstedeværelse, men han er en nøkkelspiller for dette laget, det er anerkjent av alle, sa Chiellini ifølge DAZN.