Nyheter om José Mourinho


Fotballryktene: – Sørloth kan bli Mourinhos nye spiss

José Mourinho har den norske spissen under lupen. Les onsdagens fotballrykter her.
Les mer om:

Mkhitaryan forteller Roma-supporterne at de slipper å vente på finspill

José Mourinho fikk en god del pepper for at han ødela angrepsfotballen til Spurs orgjengeren Mauricio Pochettino bygd opp. Hadde portugiseren ledet Spurs til topp-4 i Premier League og et cuptrofé eller to, ville pipa selvfølgelig fått en annen lyd. Henrikh Mkhitaryan hos Roma sender advarselen til supporterne på forskudd. Les: Vieira og Crystal Palace har skaffet seg knalltøff dansk midtstopper -Mourinho er meget ambisiøs, han vil alltid vinne.

Mourinho-bildet gikk verden rundt - elleve år senere møtte han dommeren igjen

Tilfeldigheter gjorde at José Mourinho ble gjenforent med dommeren han raste mot.
Les mer om:

Mourinho har sendt Justin Kluivert videre

Siden 2018 har det blitt 68 Roma-kamper på Justin Kluivert og et utleieopphold hos RB Leipzig forrige sesong. Det store spørsmålet var om José Mourinho hadde tenkt å gi junior Kluivert sjansen til å vise seg frem på hans vakt. På tirsdag kom bekreftelsen på at 22-åringen ikke er i nærheten av å være på blokka til Roma-manageren. Les: Fantastisk! Fra å være uønsket i Ural-fjellene er Stefan Strandberg nå på vei til Serie A Da Kluivert ble hentet til Roma fra Ajax i 2018 ble det varslet en lysende fotballfremtid.

Carlo Ancelotti har pekt på Manchester United-spiller

Spanske Mundo Deportivo har rimelig god track-record når det kommer til å treffe på det som foregår i kulissene hos Real Madrid. Så når Diogo Dayot-linkes til Ancelotti fra denne kanten, blir vi nysgjerrige. Spesielt når den portugisiske journalisten Pedro Almeida hevdet Real og United allerede var i gang med forhandlinger forrige uke. Les: Tidligere Tottenham-veteran Aaron Lennon dumpes Dalot jobbet seg gjennom Portos akademi før United hentet ham i 2018. Her ble høyrevingen hypet opp av Mourinho, men de siste sesongene har det vært stille rundt Dalot.

Justin Kluivert slipper å lure på om han får spilletid hos Mourinho

Kluivert, som ble hentet fra Ajax til Roma i 2018, har aldri helt funnet veien inn i varmen hos Serie A-klubben. Forrige sesong ble det ok med spilletid på utleie hos RB Leipzig, men med produksjon på bare fire scoringer og én assist var det ikke akkurat hurrastemning for å få 22-åringen tilbake til den evige stad. José Mourinho har brukt sommeren til å gjøre en solid sorteringsjobb.

Har sikret seg Italias beste keeper! – Nest etter Gianluigi Buffon selvsagt

Jeg innrømmer det uansett om keeperlegende Gianluigi Buffon kommer ut på rullator 85 år gammel vil han være Italias beste keeper. – Det at de regjerende europamestrene benytter Guianluigi Donnarumma spiller ingen rolle. Mens den 43 år gamle keeperlegende Buffon fortsetter sin karriere SSD Parma Calcio 1913 har også 23 år gamle Donnarumma også byttet klubb.

Sky Sports Italia: Roma i forhandlinger om Alex Telles

Kjøpet av Alex Telles virket fornuftig forrige høst. Siden den gang har det skjedd mye, samtidig som 2017 spilleminutter ikke helt skal ha overbevist Solskjær. Denne situasjonen skal José Mourinho utnytte. Calciomercato, Sky Sport Italia og overgangsekspert Fabrizio Romano hevder alle at Roma har pågående forhandlinger med Manchester United om den brasilianske venstrebacken. Leonardo Spinazzola røk akillesen i EM, og gir Mourinho en solid utfordring før sesongstart.

Vil lage fantastisk angrepsduo med Danny Ings

Danny Ings fikk vesentlig mer spillerom etter han i forlot Liverpool først på lån i Southampton. Siden 2018 har han etablert seg som en raskt og finurlig angrepsspiller som dukker opp på de underligste steder. – Litt som Tottenhams store stjerne Harry Kane, men selvsagt med litt lengre mellom målene. Det er Tottenhams nye manager Nuno Espírito Santo som har overbevist sine sjefer om at det er en god ide å parre Ings opp med Kane og med det skape en angrepsduo full av overraskelser.

Der fikk José Mourinho på plass keeperen som sender Robin Olsen ut i verden

Rui Patricio har egentlig ferie, men fikk tid til å svinge innom den italienske hovedstaden for å skrive kontrakt med sin landsmann Jose Mourinho. – Han har fått litt tid til å fordøye et slapt EM for Portugal og snart klar for oppkjøringen i Roma. Det er egentlig gode nyheter for svenske landslagsmålvakten Robin Olsen som nå 100% får avklart sitt forhold til Roma. – Det står ikke på friere, klubber i flere land er svært interessert i Olsen som har fått meget gode skussmål for sin opptreden i EM. Faktisk kan vi få en fotballversjon av stolleken.

Mourinhos første Roma-signering

José Mourinho har begynt å forsterke Roma-troppen foran portugiserens retur til Serie A. Tirsdag kveld ble landsmannen Rui Patrício klar for Mourinhos nye lag. Det bekrefter Roma på sitt nettsted. Patricio har signert en treårskontrakt og koster Roma 11,5 millioner euro, melder klubben. Det tilsvarer nærmere 119 millioner kroner. Portugals landslagskeeper har gjort sine saker svært bra i Premier League med Wolverhampton og er storfornøyd med å sikre seg en overgang til Roma.

Keane ut mot Sterling og Grealish: – Kan ikke se at en unggutt går før deg

(Italia – England 1–1, 4–3 etter straffesparkkonkurranse) Da Bukayo Saka (19) gikk frem for å ta Englands femte straffe, sto både Raheem Sterling (26) og Jack Grealish (25) igjen på midtstreken. Det forbauser Roy Keane og José Mourinho.

Shaw har fått nok av Mourinho: – Andre spillere spør meg om hva som er problemet hans

Finaleklare Luke Shaw er sterkt kritisk til behandlingen han fortsatt får fra gamlesjefen José Mourinho, sist under EMs gruppespill. Nå trekkes en hendelse fra 2014 frem som en mulig årsak til den pågående konflikten.
Les mer om:

Mourinho og Roma sender Pau Lopez på testtur til Ligue 1

I 2019 hentet Roma den spanske keeperen fra Real Betis for rundt solide 250 millioner kroner. 76 kamper senere og to trøblete sesonger med koronavirusforbannelsen sendes 26-åringen på testtur til Marseille. Lopez er ingen hvem som helst, og har fått med seg to A-lagskamper for Spania. Likevel, Roma har ikke gitt spanjolen den forventede utviklingen – ei heller har Roma fått det de betaler for.

Goal: Sergio Ramos sa nei til mer penger i Premier League

El Capitan er historie i Real Madrid og PSG-drakten er på. Vi hadde halvveis håpet at Ramos skulle ta de siste årene i Premier League, men kan leve godt med at det blir Ligue 1.

José Mourinho møkklei spesialbehandling

Vi åpner med å si at vi digger Mourinho som manager og filosof, men noen spesiell selvinnsikt har ikke akkurat portugiseren. -Jeg vant tre trofeer hos Manchester United, som ble sett på som en katastrofe.

Mourinho avfeier kritikken: – Katastrofe for meg er suksess for andre

José Mourinho har høstet mye kritikk for hans opphold i Manchester United og Tottenham. Nå slår den nyansatte Roma-treneren tilbake.

Mourinho: – En katastrofe for meg, regnes som en stor suksess for andre

José Mourinho sparte ikke på kruttet i sin første offisielle pressekonferanse som Roma-manager.
Les mer om:

Mourinhos høyreving sendes direkte fra Premier League til havnebyen Marseille

Stemingen var høy hos Leicester da de hentet inn Cengiz Ünder på leie fra Roma i 2020. Kjøpsopsjon ble lagt inn i avtalen, og planen til Rodgers var klar. Den tyrkiske landslagsspilleren skulle skape den ryktige dynamikken på høyrevingen og bidra til at Leicester scoret seg til Champions League-kvalik. Leicester snublet i de siste rundene, men fikk i det minste Europaligabillett. Cengiz Ünder kom aldri helt inn i varmen på King Power Stadium.

Mourinho ringte Southgate for å beklage

Gareth Southgate har fått mye pepper for å være feig og kjedelig. Han tas i forsvar managerkollega José Mourinho og ekspertene før kvartfinalen.
Les mer om:

Ryan Mason fortsetter løpet

Når en trener får muligheten til å stå i front og ta avgjørelsene som vikarierende hovedtrener, kan det skje to ting. Enten gjør smaken på det gode trenerlivet det umulig å rykke tilbake, eller så gir erfaringen motivasjon til å fortsette det opprinnelige løpet. For Ryan Mason gjelder det siste. Les: José Mourinho er bedre enn ever Da José Mourinho ble sendt på porten hos Spurs i midten av april, hentet Daniel Levy opp Ryan Mason fra akademiet. Hør, gutt, seks dager til ligacup-finale, don´t screw it up.

José Mourinho er bedre enn ever

Jose Mourinho har tatt seg sommerjobb hos TalkSport for å øse av sin fotballkompetanse, tørrvittige kommentarer – og egen frustrasjon. Football-Italia ville heller vite hva som gjør Mourinho til den rette for Roma, og hva som har skjedd de siste årene. Les: Endelig er Leeds overgangen på plass etter tre år på lån -Jeg har forbedret meg mye. Seriøst.

Slutt på knusktørr Tottenham fotball – Nuno Santo garanterer show

Vi måtte nesten gni oss i øynene da Tottenham presenterte ny manager. Ikke på grunn av valget, men fordi prosessen har vært i den kaotiske delen av skalaen. Nå kan endelig Spurs-supporterne begynne å glede seg til sesongstart i august. Fra den ene portugiseren til den andre. På stedet hvil, eller et steg i riktig retning?

Endelig klarte Tottenham å signere en ny manager

Slik det så ut, bare for noen timer siden var vi sikkert på at London-klubben hadde kommet nå langt ned på lista at neste ut var den norske trenerlegenden Tom Nordlie. – Nå har de fått på plass en de kjenner godt, Nuno Espírito Santo som de har måttet bryne seg på i Premier League i fire år.

Espírito Santo tar over Tottenham

Nuno Espírito Santo er ny Tottenham-manager. Det bekrefter klubben på sine nettsider. Portugiseren ga seg i Wolverhampton etter den foregående sesongen, og nå skal han etterfølge José Mourinho. Tottenham har brukt 72 dager på å finne en Mourinho-erstatter. I mellomtiden har Ryan Mason vært midlertidig trener. Espírito Santo signerer en kontrakt som strekker seg til 2023.