Nyheter om Jonas Gahr StøreStøre krever at lærerne må flyttes frem i vaksinekøen

Ap-leder Jonas Gahr Støre krever at lærere, skoleansatte og barnehageansatte nå flyttes frem i vaksinekøen. Statsminister Erna Solberg (H) svarer, og sier at andre grupper er mer utsatt for smitte.

Støre utelukker ikke at Alta blir en del av Troms

Ap-leder Jonas Gahr Støre utelukker ikke at Alta kan melde permanent overgang til Troms, dersom sammenslåingen av Finnmark og Troms reverseres.

Støre lover å redde AFP-ordningen

LO og NHO har tatt et stort steg for å lande en ny AFP-ordning i privat sektor. Men noen må plukke opp regningen. Ap-leder Jonas Gahr Støre sier at en rødgrønn regjering vil være med å bidra til det.

Støre sier Ap vil redde AFP-ordningen

LO og NHO har blitt enige om en felles utredning om en reformert AFP-ordning. Ap-leder Jonas Gahr Støre lover at en rødgrønn regjering vil ta regningen.

Størst tro på Støre, men flest ønsker seg Solberg som statsminister etter valget

44 prosent av de spurte i en ny TV2-måling tror Ap-leder Jonas Gahr Støre blir statsminister etter valget.

Støre: – Svakhetene og manglene kan ikke skyves til side

Ap-leder Jonas Gahr Støre mener coronakommisjonens rapport lyder som et ekko av Gjørv-kommisjonen i 2012.
Les mer om:

Støre: – Internasjonal solidaritet er en del av arbeiderbevegelsens DNA

Ap-leder Jonas Gahr Støre snakket om norsk arbeidsliv, men brukte også mye tid på å se utenfor landets grenser i sin 1. mai-tale lørdag.

Derfor slår Støre alarm om ulikhet

Ap-leder Jonas Gahr Støre tror kampen mot økende ulikhet vil binde de rødgrønne sammen i valgkampen.
Les mer om:

Støre heiste flagget på Arbeidernes dag: – Vakkert

LO-leder Peggy Hessen Følsvik og Ap-leder Jonas Gahr Støre startet 1. mai med å heise det norske flagget. Feiringen av dagen blir annerledes på grunn av koronarestriksjoner.

Jonas Gahr Støre slår tilbake mot KrF: – Ikke bra for familiene

Ap-leder Jonas Gahr Støre frykter flere kvinner faller utenfor arbeidslivet med KrFs nye familiepolitikk – De skaper et kunstig skille mellom arbeid og familie.

Arbeiderpartiet skal «rydde opp i Høyres rot», men lover: – Vi skal ikke opprette et reverseringsdepartement

Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre lover å rydde opp etter en mislykket regionreform. Men han heller samtidig kaldt vann i årene på dem som ønsker seg tilbake til samfunnet slik det en gang var.

Støre mener Solberg «spiller ned» kritikken fra koronakommisjonen

Ap-leder Jonas Gahr Støre mener at statsministeren forsøker å «spille ned» svakhetene ved pandemihåndteringen som kommer fram i Koronakommisjonens rapport.

Solberg tar selvkritikk om importsmitte - men slår tilbake mot Støre

Erna Solberg mener at karanteneordningene har vært for tillitsbaserte, men fnyser av kritikk fra Jonas Gahr Støre om at hun skylder på folk.

Støres valgløfte: Åpner pengesekken for unges psykiske helse

BJØRNHOLT VIDEREGÅENDE SKOLE (VG) Ap-leder Jonas Gahr Støre lover psykisk helsehjelp til alle. Han åpner også for at ungdom skal slippe å betale, selv om de er over 18 år.
Les mer om:

EØS-trøbbel for de rødgrønne: Slik vil Vedum utfordre Støre

Ap-leder Jonas Gahr Støre er urokkelig på at EØS-avtalen skal ligge til grunn for en eventuell rødgrønn regjering. Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum sier at han vil utfordre to viktige deler av avtalen.

Til angrep på Støre - mener Ap er mot nesten alt

Guri Melby angriper Ap-leder Jonas Gahr Støre for vraking av rusreformen, dårlig klimapolitikk og kopiering av Sp-politikk.
Les mer om:

Hadde møter i syv år – forrige høst tok det slutt

Etter å ha hatt uformelle møter helt siden 2013, sluttet plutselig invitasjonene å komme fra Ap-leder Jonas Gahr Støre. Nå vil han gjenoppta samtalene med Sp og SV.
Les mer om:

Støre bekrefter fri abort til uke 18

Lørdag avviste partileder Jonas Gahr Støre at Arbeiderpartiets landsmøte hadde vedtatt fri abort til uke 18. Nå gjør han retrett.
Les mer om:

Støre gjør retrett: Vil ha fri abort til uke 18

På lørdag avviste Jonas Gahr Støre at Ap har vedtatt fri abort frem til uke 18. Nå snur han – og varsler samtidig at han vil ta abortkampen inn i eventuelle regjeringsforhandlinger.
Les mer om:

Støre krever ny vurdering: – Jeg er oppriktig bekymret

GRORUD (VG) Nesten 50.000 norske fotballspillere har ikke spilt en kamp siden 2019 og får fortsatt ikke trene fotball med kontakt. Jonas Gahr Støre og Arbeiderpartiet ber nå regjeringen gjøre en ny vurdering av situasjonen til breddefotballen på seniornivå.

Ap-leder Jonas Gahr Støre pakket partiets abortvedtak inn i bomull. Det er på alle måter uklokt, mener Aftenbladet

– Vi ønsker å gjøre en best mulig jobb, og vi ønsker alle konstruktive innspill velkommen.

Ap-kvinner ut mot Støre

Ingvild Kjerkol og Anette Trettebergstuen, irettesetter partileder Jonas Gahr Støre for å så tvil om Aps abort-vedtak, og slår fast: partiet vil ha selvbestemt abort til uke 18.

Støres rusplan: Rus-bøter skal forsvinne fra rullebladet

Dagen etter det omstridte landsmøtevedtaket mot regjeringens rusreform, møtte Jonas Gahr Støre VG for å forklare innholdet i partiets rusplan.
Les mer om:

Støre-forvirring om abort-vedtak

Jonas Gahr Støre avviser at Aps landsmøte har vedtatt fri abort for kvinner frem til uke 18, men sier samtidig at kvinner skal ha selvbestemmelse til samme uke.
Les mer om: