Nyheter om Jan Arild Ellingsen


Drev rådgivingsselskap mens han fikk 800.000 kroner i etterlønn

Jan Arild Ellingsen fikk over 800.000 i etterlønn, ment for de som ikke har inntekt. Samtidig drev han rådgivingsselskap.

Ekspolitiker drev eget selskap mens han mottok etterlønn fra Stortinget

Samtidig med at han drev eget rådgivningsselskap, skal avgått stortingsrepresentant fra Frp, Jan Arild Ellingsen, ha mottatt etterlønn fra Stortinget.

Stiller spørsmål om lovligheten og reagerer på antydninger om korrupsjon

(SALTDAL) Saltdal Frp stiller spørsmål ved om nei-vedtaket i Edelfarm-saken er lovlig, og Jan Arild Ellingsen reagerer sterk på antydninger om korrupsjon.

Sier nei til å bruke millioner på Slipen: Vil overdra bygget til Blåfrost

(SALTDAL) Jan Arild Ellingsen og Saltdal Frp er overrasket og negativ til rådmannens forslag om å bruke 135 millioner kroner på Slipen.

Jobbet mot ny lakseskatt

(INDRE SALTEN) Edelfarm-sjef Roger Øksheim har vært en aktiv aktør i jobben med å stoppe en ny lakseskatt som er foreslått innført. Han hyret inn Jan Arild Ellingsen for å bidra i kampen.

- En nytelse å slå Ap

(SALTDAL) Bare Rune Berg fikk flere personstemmer enn Jan Arild Ellingsen, som sammen med Frp gjorde et historisk bra valg. Nå risikerer de likevel å bli isolert politisk.

Forlanger klare svar: Reagerer på utspill om oppdrettsnæringa

Jan Arild Ellingsen i Fremskrittspartiet reagerer på utspill fra Senterpartiet og Rødt om framtiden for oppdrettsnæringen i Skjerstadfjorden.

Debatt: Vensmoen Eiendom AS - hva nå?

Jan Arild Ellingsen svarer på beskyldningene om at han var illojal, da han varslet rådmann og kontrollutvalget om låneopptak i Vensmoen Eiendom.

Hadde ikke rett til å øke kassakreditten

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)På nyåret besluttet styreleder i samarbeid med ordfører å søke om en økt kassakreditt med 300.000 kroner. Det hadde de ikke anledning til, kom det fram da saken ble behandlet i kontrollutvalget denne uka.

- Et av de tre beste bandene fra ungdomstiden

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det er et av Norges tre beste band, helt klart. Jeg har fulgt dem siden jeg først hørte dem da jeg var i militæret på 90-tallet, sier Frank Wold.Han er på Slipen sammen med kona Birgitte Marie Gleinsvåg, og vennene Vidar Mareliussen og Jannike Moen. Alle er enige om at Dumdum Boys er blant de største musikerne dette landet har fostret.- Det er bra musikk fra vår ungdom som vi fortsatt liker.

Hadde ikke fullmakt til å signere låneavtale : Ordføreren ønsker ikke å kommentere saken

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Som Saltenposten meldte tidligere torsdag, stiller styremedlem i Vensmoen Eiendom AS (VEAS) Jan Arild Ellingsen spørmål ved om et kassakredittlån på 300.000 kroner med kommunen som kausjonist er lovlig. Han mener det ser ut som både styreleder og ordfører kan ha gått utover sine fullmakter da de signerte.Saken skal opp i kontrollutvalget og leder Stig Morten Sletteng sier de skal ha en full gjennomgang av saken.

Varaordfører og ordfører signerte for lån - nå skal saken undersøkes av kontrollutvalget

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Kredittlånet på 300.000 kroner ble signert av styreleder i VEAS, Wenche Skarheim, og ordfører Rune Berg 25. mars i år.

Portrett: Klarer ikke å sitte rolig

Jan Arild Ellingsen syns tida etter Stortinget har vært rar. Drømmen ville vært å eie en bokhandel, uten å selge en eneste bok.

- Vi satser på å bli Saltdals største parti og få ordføreren

Det ble bare fire års pause fra lokalpolitikken, for tidligere Stortingsrepresentant Jan Arild Ellingsen.

For fire dager siden kunne han ikke drømme om at han var ordførerkandidat...

Jan Arild Ellingsen benektet at han skulle tilbake i lokalpolitikken, ovenfor Saltenposten tidligere i uka.

Tidligere stortingsrepresentant vil bli ordfører i hjembygda

Høsten 2018 avviste Jan Arild Ellingsen ryktene om at han har planer om returnere til politikken i Saltdal. Fredag ble det derimot kjent at han stiller som ordførerkandidat for Saltdal Frp til kommunestyret 2019.

Nå har Jan Arild søkt på toppjobben i Husbanken

Den mest kjente på søkerlisten som kommunikasjonsdirektør i Husbanken er tidligere stortingsrepresentant Jan Arild Ellingsen (Frp). Det er mange med kommunikasjonsbakgrunn blant søkerne.

Skal få liv i næringsforeningen

Tidligere stortingsrepresentant for FrP, Jan Arild Ellingsen er valgt til ny elder i Saltdal næringsforening.

Søker jobb i Helse Nord

Stortingsrepresentant Jan Arild Ellingsen kan tenke seg å bli kommunikasjonsdirektør.

Politiet refses av Frp-topp

SKUFFET: Frps justispolitiske talsperson Jan Arild Ellingsen er skuffet over at politiet ikke stoppet nynazistene fra å marsjere. Frp i regjering mener det var rett av politiet å la dem gå.

Pålagt å kutte etter rekordår for domstolen

Lederen av Aust-Agder jordskifterett er bekymret for kutt og lange ventetider i domstolene. – Finn deg en annen jobb, antyder Frp's justispolitiske talsmann, Jan Arild Ellingsen.

To Frp-veteraner på sitt siste møte

Kenneth Svendsen og Jan Arild Ellingsen (Frp) kunne ta det veldig med ro under helges nominasjonsmøte til Frp.

– Norsk presses dekning av Donald Trump har vært «hinsides elendig»

I USA er den nye makteliten i Washington skeptisk til måten mediene utfører jobben sin på. – Det er et problem også her til lands at nyhetsaktører har sin egen agenda, mener stortingsrepresentant Jan Arild Ellingsen.

- Nye milliardhelikoptre er en skandale

Torsdag ble det kjent at Forsvarets nye NH-90-helikoptre ikke kan brukes til havs fordi de ikke tåler dårlig vær. Stortingsrepresentant Jan Arild Ellingsen i Fremskrittspartiet, mener at denne informasjonen er et nytt bevis på at Forsvarsdepartementet har sviktet på et viktig område.