Nyheter om Italia


Gedigen Chelsea-tabbe: Tuchel kunne hatt midtstopper fra topphylla

Nå fikk riktignok Fikayo Tomori 27 kamper på seniorlaget etter debuten i 2019, men det ble aldri den posisjonen på Stamford Bridge som midtstopperen jobbet for siden han ble hentet opp fra akademiet i 2016. Noen kamper på utleie for Brighton, Hull og Derby, skulle til før spilleren skjønte at han måtte bort fra balløya for å fortsette utviklingen. I januar 2021 kom leieoppholdet som endret alt.

Stöckl har signert ny kontrakt

Alexander Stöckl har skrevet under på fire nye år som trener for hopplandslaget, skriver Dagbladet. – Det er en lettelse at det er avklart. Nå er det bare å kjøre på videre, sier han til avisen. Østerrikeren har vært norsk landslagssjef siden 2011 og vil ha 15 år i stolen når kontrakten hans går ut etter OL i Italia 2026. Før den tid venter også et VM på hjemmebane i 2025. Det har vært ventet at Stöckl skulle signere ny kontrakt, men noen detaljer i avtalen har gjort at selve signeringen har drøyd til nå. – Enkelt sagt: Det går på å være mer dynamisk og fleksibel i framtida.
Les mer om:

Therese har MS – er klar for VM i Poledance

NM-gullet i helgen sikret VM-billetten til Italia i desember for Therese Moen.
Les mer om:

Her er Kourtney Kardashian hvit brud i Italia

Kourtney Kardashian (43) gir sitt ja til Travis Barker (46) for andre gang søndag kveld.

Kourtney og Travis feirer bryllupet i Italia

Få dager etter at Kourtney Kardashian (43) og Travis Barker (46) giftet seg borgerlig, feirer de begivenheten med nærmeste familie i Portofino.

Paul Pogba er helt klart ikke i Manchester

I morgen kjemper Manchester United om en finfin sjetteplass i Premier League med tilhørende kvalifisering til Europaligaen. (Ikke like gjevt som Champions League, men bedre enn Conference League. – For noen få timer siden la Manchester Uniteds dryeste spiller Paul Pogba ut et bilde av seg selv i flott gul joggedress med ordet Quinea flott brodert på ryggen. Pogba gleder sine 57 millioner fans med har flott utsikt med vegetasjon og lys som ikke minner om Manchester.

Reuters: Italia og Tyskland åpner for fortsatt gasskjøp fra Russland

Italia og Tyskland gir grønt lys for at russisk gass kan kjøpes uten å bryte sanksjonene, så lenge betalingene skjer i russisk valuta, ifølge Reuters.

Grønt lys for russisk gass

Italia og Tyskland gir grønt lys for at russisk gass kan kjøpes uten å bryte sanksjonene, så lenge betalingene skjer i russisk valuta, ifølge Reuters.
Les mer om:

Krekar-anke avvist i italiensk høyesterett – vil anke til EMD

Høyesterett i Italia har avvist mulla Krekars anke av en terrordom på 12 års fengsel. Nå ønsker han å klage til Menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg.

Krekar-anke avvist i italiensk høyesterett – vil anke til EMD

Høyesterett i Italia har avvist mulla Krekars anke av en terrordom på 12 års fengsel. Nå ønsker han å klage til Menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg.

Krekar-saken endelig avgjort i Italia

Høyesterett i Italia avviser Krekars anke og terrordommen på 12 års fengsel blir stående.

Krekar-saken endelig avgjort i Italia

Høyesterett i Italia avviser Krekars anke og terrordommen på 12 års fengsel blir stående. Krekars norske advokat sier de vil klage til Menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg.

Parma har gitt manager Giuseppe Iachini sparken

Dagens nyhet fra byen de lager verdens beste skinke, Parma er ikke spesielt overrakende. – De hentet manager Giuseppe Iachini med et formål å komme raskt tilbake til øverste nivå i Italia. Men klubben fikk aldri helt opp farten. Parma sitter langt fra opprykk på 12.plass i Serie B. PÅ VEI TIL NY KLUBB: Eriksen vil gjerne spille Champions League-fotball igjen Det har tilsynelatende heller ikke klubbens eiere vært fornøyd med, så tirsdag meldte de at manager Giuseppe Iachini, som har vært ansatt siden november har fått sparken.
Les mer om:

Historisk seier i Giro d'Italia

Giro d'Italias tiende etappe ble vunnet av afrikaneren Biniam Girmay. Det er første gang en svart afrikaner til å vinne en Grand Tour-etappe. Les mer på tv2.no.
Les mer om:

Fansen reagerer - legger seg flat

Jason Momoa får kritikk etter et besøk i Italia.
Les mer om:

Perisics genistrek kom etter de to finalescoringene

Etter Coppa Italia-finalen mot Juventus, der Ivan Perisic hadde dratt til med to scoringer på i ekstraomgangene til 2-4 seier, fikk vi høre en strålende fornøyd 33-åring som benyttet taletiden til å sende et stikk til klubben. Noen dager senere kom responsen. For med få uker før kontrakten med Inter løper ut, har Perisic fortsatt ikke blitt kontaktet for å forhandle om kontraktsforlengelse. Mye takket være Perisics to finalescoringer kunne Inter-direktør Beppe Marotta vinke fornøyd bort til Juve-direktøren etter kampen. Les: Full av følelser!

Sverige slo Tsjekkia i VM

Sverige slo Tsjekkia 5-3 i ishockey-VM i kveld, og har saman med Finland full pott på to kampar i gruppe B (Norges gruppe). Sverige avgjorde kampen med tre mål på seks minutt i midtperioden,og gjekk frå 1-1 til 4-1. Rasmus Asplund scora to av Sveriges mål. Tidlegare på dagen slo USA Austerrike 3-2 etter forlenging, og Norge slo Storbritannia 4-3 etter straffer i formiddag. Norge skal møte tabelljumbo Latvia månsdag. I gruppe A slo Canada Italia 6-1talia – Canada 1-6 (1-1, 3-0, 2-0), Frankrike slo Kasakhstan 2-1 (0-1, 2-0, 0-0), og Sveits banka Danmark 6-0 (1-0, 4-0, 1-0).

Jahn Teigen kom til Dag Erik på sitt laveste. Tiden etterpå ble avgjørende: – Det var givende å være med på

Jahn Teigens liv var preget av oppturer og nedturer. Et opphold i Italia ble avgjørende da han var på sitt laveste.
Les mer om:

Tsjekkisk storsiger

Tsjekkia slo Storbritannia 5-1 i Norges gruppe i ishockey-VM i Tammerforsi laurdag. Britane heldt godt følgje i 1. periode, som enda 0-0. I andre periode scora Tsjekkia to mål, og auka til 5-0 i tredje før britane reduserte. I den andre gruppa slo Sveits Italia 5-2. Norge, som opna med 0-5 mot Finland fredag, spelar ikkje før søndag.

- Gubben sa det var greit jeg droppet 17. mai

Marna Georgstad fra Fauske har vært MGP-entusiast på sin hals hele livet. I helga får hun endelig være til stede der alt skjer, når vinneren i Eurovision skal kåres i Torini Italia.
Les mer om:

Norge opptrer som nummer sju i Eurovision-finalen

Norges Eurovision-deltakere Subwoolfer er sjuende deltaker ut i finalen i Torino i Italia lørdag. De gule ulvene framfører låten «Give That Wolf A Banana»
Les mer om:

Formspiller Bohinen må stå over skjebnekamp i Italia

Emil Bohinen (23) får ikke spille Salernitanas svært viktige Serie A-oppgjør mot Empoli lørdag. Han står med fem gule kort og er uaktuell. Bohinen ble hentet på lån fra CSKA Moskva. Faren Lars er på plass i Italia. – Han har dessverre fått litt for mange gule kort og får ikke spille. Jeg synes han blir bedre og bedre, og det er ikke så uvanlig når man får tillit i tre, fire og fem kamper på rad.
Les mer om:

Gir seg etter 17 år i klubben

Italias forsvarsspiller Giorgio Chiellini har bekreftet at han forlater Juventus på slutten av sesongen etter 17 år.

Chiellini gir seg i Juventus

Midtstopperveteran Giorgio Chiellini (37) forlater Juventus etter sesongslutt. Han er usikker på om karrieren fortsetter eller ikke. Onsdag kveld tapte Juventus 2-4 for Inter etter ekstraomganger i finalen i den italienske cupen. Chiellini spilte 84 minutter for Juventus. Etterpå lettet han på sløret: – Vi har hatt ti fantastiske år, nå er det opp til de unge å ta ting videre. Jeg har gjort alt jeg kan, og jeg håper jeg har gitt noe tilbake, sa Chiellini til Mediaset. Chiellini har vunnet serien ni ganger med Juventus. Cupen har han vunnet fem ganger.
Les mer om:

Studenter fra Spania, Portugal, Italia og Polen med uforglemmelige dager i Valdres

Mandag 9. mai troppet ordføreren i Nord-Aurdal opp på Valdres folkemuseum for å ønske velkommen.

Mest lest siste uke