Nyheter om Instagram


Reiser hjem! – Björn Engels klarte aldri spille seg inn igjen etter skade

Aston Villa fikk de svarene de trengte fra den sentrale backen Björn Engels etter sesongen 2019/2020. Den 26 år gamle belgieren var absolutt innafor hos manager Dean Smith, men nå ble Engelsk skadet og var ute helt frem til over nyttår. Opptreningen gikk bra, men Björn Engels klarte aldri kjempe seg inn i en forsvarsrekke som hadde satt seg. Ezri Konsa, Tyrone Mings og Kortney Hause ble foretrukket gjennom våren.

Familien samler på kommune- og fylkestopper: – Mestringen barna får kan tas med videre i livet

Familien fra Lørenskog har satt som mål å bestige de 19 tidligere fylkestoppene. Nå deler de turer, råd og minner gjennom blogg, Instagram og deres egen podcast.
Les mer om:

Første åpne homofile spiller i NFL

Las Vegas Raiders-spiller Carl Nassib skrev historie mandag da han sto fram som den første åpent homofile aktive spilleren i amerikansk fotball. Kunngjøringen gjorde 28-åringen i en video publisert på Instagram. – Jeg vil bare bruke et lite øyeblikk til å fortelle at jeg er homofil, sa Nassib i videoen og understreket samtidig at han ikke gjør det for å få oppmerksomhet, men at han mener «representasjon og synlighet er viktig».

Skotten fant Jack Grealish sin «akilleshæl»

Skottland kom seg helskinnet gjennom det snorkende kjedelige 0-0 oppgjøret mot storebror England. For gjengen fra nord var dette en stor kveld. Ikke på grunn av spillet, men fordi de nektet England tre poeng med et på papiret ektremt sterkt lag. Les: Juventus kliner til! For hver kamp Italia vinner øker prisen Skotten Stephen O´Donell hadde gjort grunnarbeidet for å stanse mursprenger Jack Grealish. Den skotske backen hadde rådført seg med Aston Villa-spiller John McGinn om hvordan han kunne få Grealish ut av balanse. Tuppe ham ned? Slenge noen kommentarer om mora? Nope.

Marigona (24) får ta del i unike historier med kakene sine

«Smashcakes» gikk viralt på appen TikTok under pandemien og hobbybakeren tok sjansen og prøvde. Nå deler hun flotte kaker på Instagram.
Les mer om:

talkSPORT: Paratici med managerkandidaten Tottenham-ledelsen ikke ønsker

Det begynner å brenne under beina til Tottenham-ledelsen. Midten av august sparkes Premier League-sesongen igang, og mye skal på plass for å unngå at Spurs supporterne må se klubben sin kjempe om 7. plass i ligaen. Ifølge talkSPORTs kilde har det i tillegg blitt småskumping på bakrummet mellom nyansatt direktør Fabio Paratici og resten av ledelsen. Les: Alexander Isak har spilt seg inn på blokka til Chelsea Paratici bragte inn Paulo Fonseca, men forhandlingene ble brutt helt på slutten.

Alexander Isak har spilt seg inn på blokka til Chelsea

Søta bror fosser videre i EM. Uavgjort mot Spania med ballbesittelse på 15 prosent, seier mot Slovakia. Man of the Match i fredagens kamp har ikke overraskende fått toppklubber til å sette ring rundt navnet hans. Alexander Isak. Svensken fikk det ikke til hos Dortmund, men har spilt til potensialet og utviklet seg hos Real Sociedad. Så langt i EM har 21-åringen vært en konstant offensiv trussel hos Sverige.

Christoph Baumgartner nekter å snakke om Liverpool før etter EM

Det er like greit å lære seg navnet til den 21 år gamle offensive midtbanespilleren Christoph Baumgartner med en eneste gang. – Østerrikeren er en spiller å regne med i årene som kommer. På lørdag i forkant av morgendagens kamp mot Ukraina på Arena Nationala (I Romanias hovedstad București) var han svært smigret, men uvillig til å snakke om interessen fra Liverpool.

Professor og datagründer er ikke på Facebook: – Folk må få vite hva disse selskapene gjør

Han er it-gründer, men er ikke på Facebook, Snapchat eller Instagram. Nå føler professoren det er hans plikt å advare om farene med sosiale medier.

Det står mellom Solskjær, Guardiola og Pochettino

Harry Kane er fantastisk lei av kaoset som er Tottenham om dagen, han vil gjerne vinne noe stort og det gjør man ikke i en klubb som er dårlig ledet. – Da Mauricio Pochettino fikk sparken i 2019 bare noen måneder etter han ledet London laget til Champions League finalen var det en nedtur for klubbens største stjerne. Forholdet til arvtager Jose Mourinho rakk aldri å bli gått og nå, som Tottenham har brent igjennom en rekke kandidater og ikke funnet noen som de vil ha som faktisk vil ha jobben.

90min: Harry Kane har gitt representantene sine beskjed om neste klubb

Mens vi venter på at Harry Kane skal gnistre til i landslagsdrakten (vi er fortsatt søvnige etter 0-0 kampen mot Skottland på fredag), jobbes det for å sende Premier Leagues største angrepsspiller til Paris.

Demba Ba signerte med ny klubb dagen etter han hadde gitt opp

Har har vært noen svært usikre måneder for Demba Ba siden han forlot den tyrkiske klubben Istanbul Basaksehir for snart to måneder siden uten en ny klubb i sikte. – Den 36 år gamle spissen har en meget imponerende CV med spill for klubber som Besiktas, Newcastle, West Ham og Chelsea. – Han har vunnet både den tyrkiske serien og Europaliga og fått 16 kamper for Senegal. Demba Ba er klar for den sveitsiske FC Lugano Les: Luciano Spalletti vil hente både Sander Berge og Morten Thorsby Demba Ba è un nuovo giocatore bianconero!

Calciomercato: Inter Milan akter å hente Eriksen-erstatter fra Manchester United

Da bildet med tommelen opp fra Christian Eriksens sykehusseng gikk verden rundt, kunne vi puste ut litt. Dansken var hentet tilbake til livet og det endte godt. Gleden var selvfølgelig stor i Milano, samtidig har klubben en jobb å gjøre før sesongstart. Eriksen kommer ikke tilbake til en fotballbane på en god stund.

ESPN: UEFA truer med å nekte England EM-finalen

Etter å ha kjempet England tilbake som vinneren over koronaviruset, skulle åpne puber og EM-finale på Wembley (med de tre løvene, selvfølgelig) sikre Boris Johnson popularitet inn i neste tiår. Ifølge ESPN truer UEFA med å ødelegge idyllen. Les: Klarte ikke å hente midtbanespiller til Juventus, nå akter Paratici å lykkes for Tottenham ESPN og The Times hevder semifinalene og finalen kan flyttes til Budapest hvis Storbritannia ikke letter på karantene-reglene for utenlandske tilskuere.

Robert Moreno har slikket sårene etter Monaco missen – nå venter La Liga

43-åringen har fulgt den spanske landslagstrener Enrique som assistent, men står utenfor EM-sirkuset. i 2019 valgte Moreno å forlate landslaget for å prøve lykken hos Monaco som hovedtrener. Han burde ha visst bedre. Uansett hvor fancy klubben i fyrstedømmer er spiser de managere til frokost og spytter dem ut etter lunsj (spør Thierry Henry). Les: Hvordan finner du Norges beste online casino-bonus? For Moreno kom exiten etter et halvt års tid.

Manchester United har lagt inn bud på Raphael Varane

Franskmannen har mer enn nok å fokusere på for Les Bleus, men de siste dagene har noe skjedd som gir Varanes agent mer enn nok å jobbe med. David Alaba skal bare gjøre unna et EM for Østerrike før han møter opp på Real-trening, Sergio Ramos er ute av midtforsvaret etter at han var for sent ute med å godta betingelsene (!). Les: Sergio Ramos takket ja til Real Madrid, men da var tilbudet makulert Ryktet i Spania forteller at nyankomne free agent Alaba har forhandlet seg til en lønn på det dobbelte av Varan, i en fase hvor Real med 9 milliarder kroner i gjeld er nødt til å kutte ned på

Konflikten mellom Chrissy Teigen og Michael Costello blusser opp

Managementet til Chrissy Teigen (35) hevder bildene Michael Costello (38) la ut på Instagram tidligere denne uken er falske.
Les mer om:

Medisinfri Gunhild Stordalen: – Føler meg friskere enn noen gang

Gunhild Stordalen (42) skriver på Instagram at hun har sluttet å ta medisiner mot den alvorlige sykdommen – fem år etter sin siste beinmargstransplantasjon.
Les mer om:

Jamie Vardy gjør som David Beckham

Før Manchester United legende David Beckham ble hovedeier i Inter Miami kjøpte han seg inn i LA Galaxy. – Det blir vanligere og vanligere at fotballstjerner kjøper seg inn i fotballklubber, så vanlig er det dog ikke at de kjøper seg inn i amerikanske klubber som nå Leicester stjerne Jamie Vardy nå har gjort. Den engelske 34 år gamle vingen har kjempet seg opp fra småklubber på bunn til å bli en av de aller viktigste spillerne i Leicester. – Det har blitt en del landskamper også, men det begynner å bli en stund siden.

Billie Eilish-fansen krangler om «queerbaiting»-beskyldninger

«I love girls» skrev Billie Eilish (19) på Instagram i helgen, men fansen reagerer ulikt på budskapet.
Les mer om:

Billie Eilish-fansen krangler om «queerbaiting»-beskyldninger

«I love girls» skrev Billie Eilish (19) på Instagram i helgen, men fansen reagerer ulikt på budskapet.
Les mer om:

Jude Bellingham skrev EM historie uvitende om milliardbud

Raheem Sterling sørget for 1 – 0 seier for England i deres åpningskamp mot Kroatia etter 57 minutter. – Han fikk det enkelt etter et sterkt forarbeid av Leeds stjerne Kalvin Phillips. – Phillips kom gjennom Kroatias midtbane, der han lurte unna en motspiller og sendte en elegant pasning i dybden. Sterling kom i god fart og kunne sende ballen i nett nett via hånden til Livakovic. Et høydepunkt i en kamp som var på det jevne. Jude Bellingham skrev EM historie, da han ble den yngste spilleren noensinne som har debutert i en EM-finale.

Ubeseiret UFC-mester Khabib Nurmagomedov venter på tilbud fra Real Madrid

Vi er rimelig sikker på at russiske Khabib Nurmagomedov ikke ser på seg selv som en lynrask ving, men heller et tanksenter. – Den tidligere UFC-mesteren i lettvekt, som kunngjorde sin pensjon fra MMA tidligere i år, er en ivrig fotball spiller og fan. Faktisk blir han ofte filmet mens han spiller i hjemlandet Russland. Han har aldri tapt en eneste kamp i sin karriere, han la opp etter kampen mot Justin Gaethje. – Årsaken var at han lovte sin far på dødsleiet han skulle slutte å sloss, et løfte den ultimate MMA utøveren har tenkt til å holde.

Nå skjer det enda en gang for Alexander Sørloth

Man skulle nesten ikke tro det var mulig, men nå er historien i ferd med å gjenta seg for Alexander Sørloth. Bundesligaklubben RB Leipzig som kjøpte Sørloth fra Crystal Palace på grunn av hans fantastiske sesong på utlån hos Trabzonspor i fjor sommer planlegger å sende han ut på nytt lån. Før RB Leipzig klinte til og hentet den norske målmaskinen for 20 millioner euro ble han toppscorer i den tyrkiske toppdivisjonen. – Han etterlot seg et uslettelig inntrykk hos Trabzonspor som nylig startet en sosiale medier aksjon som med millioner av meldinger krevde hans retur.

Disse toppene tar av på Instagram – har du vært her?

TELEMARK: Bilder på sosiale medier har blitt den nye formen for markedsføring for å komme seg ut i naturen. Noen destinasjoner får mer oppmerksomhet enn andre. Disse toppene i Telemark har vært lokasjonen for en haug med bilder på Instagram.