Nyheter om Inga Marte Thorkildsen


Byrådets pressekonferanse om koronasituasjonen i Oslo

Byrådsleder Raymond Johansen, næring- og eierskapsbyråd Victoria Marie Evensen og oppvekst- og kunnskapsbyråd Inga Marte Thorkildsen vil orientere om koronasituasjonen i Oslo klokken 12 onsdag 5. mai.

Skolebyråden om kritikk av spesialundervisning: - Veldig alvorlig

Byråd Inga Marte Thorkildsen (SV) i Oslo tar det for gitt at Utdanningsetaten følger opp kritikken mot spesialundervisningen for noen av de mest utsatte elevene i Osloskolen.

Oslo kommune stenger trolig flere barnehager neste uke

Byråd for oppvekst og kunnskap, Inga Marte Thorkildsen (SV), sier at noen barnehager i Oslo mest sannsynlig stenges neste uke.

Venstre-Bjercke fyrer løs mot skolebyråd: – Alltid bekymret, tar aldri ansvar

Hallstein Bjercke (V) har irritert seg grønn på det han mener er gjentatte ansvarsfraskrivelser fra skolebyråd Inga Marte Thorkildsen (SV) under pandemien. Mandag sa hun ja til nye uker med omstridt hjemmeskole.

Snudde helt: - Var redd

«Et teoretisk spørsmål», sa skolebyråd Inga Marte Thorkildsen om skolestenging seks dager før hun stengte videregående skoler, ungdomsskoler og deler av barneskoler i Oslo.

Fyrer løs mot regjeringen: – Det er ganske hårreisende

Skolebyråd Inga Marte Thorkildsen (SV) går hardt ut mot regjeringen for manglende krisepakke til barn og unge.

Oslo legger frem nye tiltak

Byrådsleder Raymond Johansen, byråd for helse, eldre og innbyggertjenester Robert Steen og byråd for oppvekst og kunnskap Inga Marte Thorkildsen vil orientere om koronasituasjonen og hvilke tiltak som skal gjelde fremover i Oslo.

SE VIDEO: Byrådet holder pressekonferanse klokken 18

Byrådsleder Raymond Johansen, byråd for helse, eldre og innbyggertjenester Robert Steen og byråd for oppvekst og kunnskap Inga Marte Thorkildsen vil orientere om koronasituasjonen og hvilke tiltak som skal gjelde fremover i Oslo.

Pressekonferanse klokka 18: Byrådet kommer med nye koronatiltak

Byrådsleder Raymond Johansen, helsebyråd Robert Steen og byråd for kunnskap Inga Marte Thorkildsen presenterer de nye, skjerpede koronatiltakene for Oslo klokka 18. Det er blant annet ventet en beslutning om stenging av skoler.

Oslo kommune orienterer om nye tiltak kl. 16.30

Byrådsleder Raymond Johansen, helsebyråd Robert Steen og oppvekst- og kunnskapsbyråd Inga Marte Thorkildsen vil orientere om koronasituasjonen og hvilke tiltak som skal gjelde i Oslo fra onsdag 3. februar. Byråd for kultur, idrett og frivillighet Omar Samy Gamal vil være til stede.

Oslo kommune informerer om nye tiltak

Byrådsleder Raymond Johansen, helsebyråd Robert Steen og oppvekst- og kunnskapsbyråd Inga Marte Thorkildsen vil orientere om koronasituasjonen og hvilke tiltak som skal gjelde i Oslo fra onsdag 3. februar. Byråd for kultur, idrett og frivillighet Omar Samy Gamal vil være til stede. Se direkte fra klokken 16.30.

Pressekonferanse i dag klokka 16.30: Byrådet orienterer om koronatiltakene i Oslo

Byrådsleder Raymond Johansen, helsebyråd Robert Steen og oppvekst- og kunnskapsbyråd Inga Marte Thorkildsen vil orientere om koronasituasjonen og gjeldende tiltak.

Oslo-byråd frykter større forskjeller etter timetap

Inga Marte Thorkildsen (SV) er ansvarlig byråd for at 3616 elever i Oslo ikke har fått særskilt norskopplæring som de har krav på – etter corona-stengingen. Hun omtaler situasjonen som veldig alvorlig.

Pressekonferanse om koronasituasjonen i Oslo

Byrådsleder Raymond Johansen orienterer om koronasituasjonen sammen med helsebyråd Robert Steen og oppvekst- og kunnskapsbyråd Inga Marte Thorkildsen. Pressekonferansen vil starte klokka 13.00.

Opplever at alle Oslo-rektorene vil avlyse eksamen

Nesten 50.000 har signert et opprop for å avlyse eksamen også dette skoleåret. Skolebyråd i Oslo, Inga Marte Thorkildsen (SV), sier det kan komme et initiativ fra dem om kort tid.

Høyre og KrF varsler oppgjør mot skolebyråden i Oslo

Høyre i Oslo mener byråd Inga Marte Thorkildsen (SV) prøver å lure seg unna sitt ansvar som skolebyråd i saken om lønnsveksten i utdanningsetaten.

Skolen melder om enda et smittetilfelle

– Vi har grundig vurdert om det er tiden for rødt nivå. Dette er en type vurdering vi plikter å gjøre, sier skolebyråd Inga Marte Thorkildsen (SV).

Oslos skolebyråd med presisering av smitteregler for videregående skoler

Stadig flere ungdommer får påvist korona. Det bekymrer skolebyråd Inga Marte Thorkildsen (SV) i Oslo, som vil unngå rødt nivå på videregående skoler.

Fortvilet skolebyråd: – Jeg har f ... ikke det oljefondet å bare stikke hånden nedi

Skolebyråd Inga Marte Thorkildsen (SV) bekymrer seg for Oslo-elever som mister undervisning og ber rektorene hyre på alt de trenger av personell for å få dem gjennom corona-pandemien.

Foreløpig ikke aktuelt med strengere coronatiltak for skoler og barnehager i Oslo

Coronasmitten fortsetter å øke i Oslo, men det er foreløpig ikke nødvendig å innføre rødt nivå i skoler og barnehager, sier byråd Inga Marte Thorkildsen (SV).

Hadde det ikke vært for korona, tror ikke byråden hun hadde blitt hytteeier

Bjølsen-bosatte Inga Marte Thorkildsen har nylig blitt hytteeier. Da hun kjøpte hytta, var hun vel vitende om at familien ikke har bil. Likevel elsker hun det!

Nærskolen tar ansvar for sommerskolen

Forrige mandag gikk startskuddet for en mer lokal sommerskole. På Granstangen skole ble det hele feiret med besøk fra byråd Inga Marte Thorkildsen.

Gjør noe nå!

Oslos skolebyråd, Inga Marte Thorkildsen, har brukt tiden på å skylde på regjeringen, i stedet for å ta ansvar for gjenåpningen av skolene. Raymond Johansen har man ikke sett noe til.

«Det blir sommertilbud til barn i Oslo»

DEBATT: Byrådet er opptatt av at kommunen spesielt skal planlegge for aktiviteter i juli måned. Dette er uker som erfaringsmessig innebærer at en del barn og unge er helt overlatt til seg selv, sier byråd for oppvekst og kunnskap, Inga Marte Thorkildsen (SV).

Oslo-byråd fraråder ny stenging av skoler og barnehager

Selv om det skulle komme en ny smittebølge, bør stenging av skoler og barnehager unngås, mener Oslo-byråd Inga Marte Thorkildsen (SV).