Nyheter om Ibrahim


Alt gikk galt rett før målet

Ett år gamle Artin fløt i land på Karmøy etter at båten han var ombord i kantret. Nå forteller Ibrahim, som var ombord, hva som skjedde da Artin og hele familien forsvant i havet.
Les mer om:

Hassan (22) jobber på Borg Havn: – Nå ser jeg på kollegaene mine som nærmeste familie

Hassan Moallim Ibrahim, bedre kjent som «Hæsse» blant kollegaer, er en av havnas nye og håpefulle terminaloperatører.
Les mer om:

Sayed (47) jobbet som kokk i 27 år. Så fikk han en unik idé: – Drømmen er å gjøre det på fulltid

Sayed Ibrahim har solgt konfekt i to måneder, men har allerede planer om å utvide tilbudet sitt.
Les mer om:

Kjærligheten til kusina gjorde Ibrahim (17) til IS-drapsmann

– Det er første gang i mitt liv jeg dreper et menneske med mine egne hender. Bildene av den drepte surrer fortsatt i hodet mitt, forteller den syriske gutten til NRK.
Les mer om:

Scoringslykke for Mohammad Nour Ibrahim Ziwani

Tungt nederlag for Hundvåg 2
Les mer om:

Sjekk den lekne straffevarianten Lisleby vartet opp med

(Lisleby2 - Driv 5-1) Lisleby2 bød på fem scoringer mot Driv i 6. divisjon mandag kveld. Den mest lekne var det Hazhir Alipoor og Ayub Ibrahim Mahammad som sto for. (Sjekk den frekke straffescoringen i videovinduet over. )
Les mer om:

Tok farvel med brødrene fra Flå: – Sterkt å se ungdom som begraver sine egne kamerater

ÅMOT (VG) Det var knapt plass til alle som ville ta et siste farvel til brødrene Yahya (17), Ibrahim (18) og Emad Jamal Sirwil (20) mandag.
Les mer om:

Siste farvel med tre brødre

Brødrene Emad (20), Ibrahim (18) og Yahya (17) omkom i trafikkulykken i Flå. Mandag tok familie og venner farvel.
Les mer om:

Dette mener Jonsson om spissen som kan senke FFK lørdag

Jerv har sikret seg en solid spiss i Shuaibu Ibrahim (24). Han er spilleklar til lørdagens seriekamp mot FFK på Levermyr.
Les mer om:

Identiteten bekreftet

Politiet bekrefter at det var brødrene Emad (20), Yahya (17) og Ibrahim (18) Jamal Sirwil som mistet livet i trafikkulykken på riksvei 7 ved Gulsvik i Hallingdal mandag.
Les mer om:

Han har ikke armer - men spiller bordtennis i Tokyo

TOKYO (VG) Ibrahim Hamadtou (48) vipper ballen opp med beinet og banker til med racketen - som han har i munnen.
Les mer om:

En tragisk hendelse ble starten på svømmerens reise til Tokyo

TOKYO (Aftenposten): Svømmer Ibrahim Al Hussein var rasende etter torsdagens konkurranse, men hans historie handler om mye mer enn sportslige resultater.
Les mer om:

Tre brødre døde i ulykken

Alt tyder på at det var brødrene Emad (20), Ibrahim (18) og Yahya (17) som mistet livet i trafikkulykken i Flå i Hallingdal.
Les mer om:

Lokalmiljøet i sorg etter at tre brødre omkom: – Det blir så nært

KRØDSHERAD (VG) «Alle» kjente den blide 17-åringen Yahya Jamal Sirwil på Kiwi. Mandag kveld omkom han i en trafikkulykke sammen med sine to brødre, Emad (20) og Ibrahim (18) Jamal Sirwil.

Fallaha jobbet i huset som må rives – derfor mener han det ser ut som det gjør

SKIEN: Mohamad Ibrahim Fallaha var en av håndverkerne som arbeidet i det mye omtalte huset til familien Pasa. Han mener huseiers påstander er falske. – For noe tull. De har ødelagt livet til meg og min familie, sier Pasa.
Les mer om:

Nat Phillips førstevalg som erstatter til 600 millioners-mannen

Ting begynner å normalisere seg i midtforsvaret hos Liverpool før avspark i august. Vi kan se en smilende Van Dijk og Gomez løpe rundt på treningsfeltet, Joel Matip er tilbake etter ankelskaden – og Ibrahim Konaté har begynt å make his mark. Spørsmålet er hvor dette plasserer Nat Phillips. Les: Ozan Kabak forlater neppe Premier League Midtstopperen (vi er fortsatt overbevist om at han har passert 30) fikk solide 20 kamper for Liverpool forrige sesong.

Marerittkveld for Mjøndalens keeper

Kampen mellom Odd og Mjøndalen ble i stor grad preget av keepertabber. Mjøndalen-keeper Sosha Makani mottok noe som så ut til å være et ufarlig tilbakespill fra Sondre Solholm Johansen. Ballen gikk i stedet under beinet til Makani og sørget for 1-0 til Odd. Samme duo skulle bli involvert på negativt vis igjen. Makani klarerte ballen i hånda til Johansen, og Odd fikk straffespark. Mushaga Bakenga satte den i mål. – Hva i alle dager er det som skjer i denne kampen?

- Det var helt magisk, helt fantastisk(pluss)

Da Sofia Chantelle Ibrahim gikk tur med sine to hunder i Trondheim lørdag kveld, stakk den lille chihuahuaen Molly på sju måneder av. Mandag kveld ble hun funnet igjen.
Les mer om:

Oslo-tall skaper optimisme: Ingen eksplosiv vekst i mobiliteten

Åpningen av butikker og kjøpesentre i Oslo førte ikke til en eksplosiv vekst i folks mobilitet. - Det gjør at det kan ligge til rette for en videre forsiktig gjenåpning i fase to, sier avdelingssjef Osman M. Ibrahim i Oslo kommunens beredskapsetat.
Les mer om:

Ibrahim (7) og Marwan (10) drept av israelsk granat

De to brødrene spilte fotball utenfor huset sitt da det israelske angrepet kom. – Kroppsdelene deres lå strødd overalt, forteller faren til NRK.
Les mer om:

The Guardian: Liverpools superovergang i boks!

I slutten av mars gikk The Athletic ut og hevdet Liverpool jobbet steinhardt for å få til en avtale med a rising star hos RB Leipzig. Bayern München hadde sikret seg Upamecano, nå siktet Liverpool seg inn mot landsmannen. Ibrahima Konaté. 21-åringen har riktignok ikke fått samme gjennombrudd som Upamecano, men ligger også ett år bak i løypa.

Fardowsa (21) fikk ett klart råd av jobbekspertene. Det ga umiddelbart resultater

GRENLAND: Fardowsa Ibrahim Ali tok et friår etter videregående, men det viste seg vanskelig å finne jobb. Helt til hun møtte opp på et jobbsøkerkurs.

Ibrahim til Serie C

Abdisalam Ibrahim (29) er klar for spill for Serie C-klubben Bisceglie i Italia. Oslo-gutten har blant annet en fortid i klubber som Manchester City, Strømsgodset, Olympiakos, Viking og Vålerenga. Bisceglie er plassert som nummer 16 av 19 lag i Serie C.