Nyheter om IbrahimThe Guardian: Liverpools superovergang i boks!

I slutten av mars gikk The Athletic ut og hevdet Liverpool jobbet steinhardt for å få til en avtale med a rising star hos RB Leipzig. Bayern München hadde sikret seg Upamecano, nå siktet Liverpool seg inn mot landsmannen. Ibrahima Konaté. 21-åringen har riktignok ikke fått samme gjennombrudd som Upamecano, men ligger også ett år bak i løypa.

Fardowsa (21) fikk ett klart råd av jobbekspertene. Det ga umiddelbart resultater

GRENLAND: Fardowsa Ibrahim Ali tok et friår etter videregående, men det viste seg vanskelig å finne jobb. Helt til hun møtte opp på et jobbsøkerkurs.

Ibrahim til Serie C

Abdisalam Ibrahim (29) er klar for spill for Serie C-klubben Bisceglie i Italia. Oslo-gutten har blant annet en fortid i klubber som Manchester City, Strømsgodset, Olympiakos, Viking og Vålerenga. Bisceglie er plassert som nummer 16 av 19 lag i Serie C.

Prins varsler oppkjøp av tradisjonsrik klubb – garantert ikke ute etter å flikke på logoer

Da tidligere Watford-manager Javi Gracia tok over tømmene hos Valencia var ambisjonene høye. Noen måneder senere ble det klart at eierne måtte selge fem-seks av de største stjernene, stanse alle innkomne overganger – og senere kutte lønningene til spillerne som ble igjen. I november dro Valencia på med 4-1 seier over Real Madrid. Uhørt når du sammenligner troppen, men som så ofte før: Real Madrid takler enkelttap og styrer stødig mot toppen når det nærmer seg sesongavslutning. For Valencia er det omvendt.

Nedrykksdramaet fortsetter

Mjøndalen slo Start i en nervepirrende kamp mellom de to nedrykkskandidatene. Bruntrøyene var påskrudd fra start av, og Ibrahim satte den viktige 1-0-scoringen for Mjøndalen. Det ble sluttresultatet og det betyr at håpet lever for Mjøndalen. De ligger på 15.-plass i Eliteserien, med ett poeng opp til kvalik. Start ligger på sin side ett poeng over kvalikplass. I kampen mellom Strømsgodset og Haugesund var det svært viktig for førstnevnte med en seier. Det så lenge bra ut, da de ledet 2-1 til 90 minutter var spilt.

Slik var Eliteserierunden : – Glimt festet posisjonen som Norge beste lag

Her er høydepunktene fra søndagens runde i Eliteserien. Slik gikk det i søndagens runde i Eliteserien fotball.Kristiansund – Bodø/Glimt 2-3 (1-2)* Amahl Pellegrino fortsetter å score på bestilling for Kristiansund. Søndag brukte han sju minutter på å sette inn sitt 20. mål for sesongen. Det ble feiret med en spesiallaget t-skjorte som publikum fikk se etter scoringen. Feiringen kostet spissen et gult kort.* Serieleder Glimt slo tilbake etter Pellegrinos tidlige mål og snudde kampen. Kasper Junker scoret sitt 15.

Talsperson for Erdogan coronasmittet

Ibrahim Kalin, som er talsperson for Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan, har fått påvist coronasmitte.
Les mer om:

Her er alle overgangene i Eliteserien – 2020

Vi gir deg en fullverdig liste på alle overgangene til og fra Eliteserien i Norge. Årets sesong startet uvanlig sent, men det skyldes som alle vet smittefaren for covid-19. Klubbene har likevel ikke ligget på latsiden. De fleste har sikret seg forsterkninger i det ekstra overgangsvinduet som ble åpnet i perioden 10.- 30. juni. Den neste perioden er vi inne i allerede. Den startet fra 5. september til natt til tirsdag (6. oktober). Denne vil bli oppdatert fortløpende når klubbene signerer eller kvitter seg med spillere.Noe vi mangler?

Yahaya Sharif-Aminu delte en melding på WhatsApp og ble dømt til døden

Yahaya Sharif-Aminu delte en melding på WhatsApp som har ført til at han kan bli henrettet når som helst. Lydopptaket han sendte bestod av en sang som inneholdt såkalt blasfemisk tekst om profeten Muhammed. I Kano, Nigeria er dette et lovbrudd som straffes med henging. Yahaya er bare 22 år gammel og jobber som assistent i et musikkstudio. Akkurat nå er han i fengsel. Meldingen han sendte spredte seg fort videre   Dette skapte opptøyer i den svært konservative staten nord i Nigeria.

Hareide kaster Henriksen rett inn i starteellveren: i skjebnekampen mot PSV

TRONDHEIM (SPORTEN) Rosenborg skal ut i siste hinder for et eventuelt gruppespill i Europa League. Men det er ikke hvem som helst som står på andresiden av banen. Torgeir Børven har blitt solgt til Tyrkia, mens Markus Henriksen plutselig fikk tittelen ‘hjemvendt sønn’. Ei fabelaktig signering av Rosenborg, og det samtidig som Dino Islamovic ser stadig sprekere ut på spissplassen til trønderne.

Hun er den eneste flyktningen som har kommet til Time i år

Over 6 millioner har flyktet fra krig og forfølgelse i Syria. En av dem er Khoshin Ibrahim Khalil fra Aleppo. Hun er den enste flyktningen som har kommet til Time kommune i 2020.
Les mer om:

– Malis avsatte president på sykehus i Emiratene

Malis avsatte president Ibrahim Boubacar Keita er blitt sendt til De forente arabiske emirater for å få medisinsk behandling, ifølge en diplomatkilde.
Les mer om:

– Malis avsatte president på sykehus i Emiratene

Malis avsatte president Ibrahim Boubacar Keita er blitt sendt til De forente arabiske emirater for å få medisinsk behandling, ifølge en diplomatkilde.
Les mer om:

Malis avsatte president innlagt på sykehus

Ibrahim Boubacar Keita, som ble avsatt fra presidentembetet i Mali i militærkuppet i august, har blitt innlagt på sykehus.
Les mer om:

Ti minutter var nok til seier over 3050

To flotte Rosenborg-mål før pause var nok for trønderne, som vant 2-0 borte mot Mjøndalen i Eliteserien lørdag.

Presidenten i Mali går av

Malis president Ibrahim Boubacar Keita kunngjorde natt til onsdag sin avgang i en tale på statlig fjernsyn. Det skjedde timer etter at han ble tatt til fange av soldater.
Les mer om:

Mali: President Ibrahim Boubacar Keita går av

Malis president Ibrahim Boubacar Keita kunngjorde natt til onsdag sin avgang i en tale på statlig fjernsyn. Timer i forveien ble han tatt til fange av soldater.
Les mer om:

Malis president går av

Malis president Ibrahim Boubacar Keita kunngjorde natt til onsdag sin avgang i en tale på statlig fjernsyn. Timer i forveien ble han tatt til fange av soldater.
Les mer om:

Mjøndalen seiret i en krigekamp mot Haugesund

Mjøndalen (Sporten) ( Mjøndalen IF – FK Haugesund 1-0) Hjemmelaget Mjøndalen tok sin første seier på nesten syv kamper, etter scoring av Shuaibu Ibrahim i første omgang. Fartsfylt åpning på oppgjøret på Consto Arena, begge lag med hver sin halve sjanse. Hjemmelaget startet kampen klart best i oppgjøret. Haugesund slet med å tilpasse seg det å spille på kunstgress. Hjemmelaget fikk et frispark , Joachim Solberg skytter like utenfor målet til Helge Sandvik i FKH-målet får den enkelt under kontroll.Tre kamper uten scoringSå scorer Mjøndalen.

Ibrahim senket FKH

Mjøndalen hadde tapt sine sju siste seriekamper, men en scoring av tidligere FKH-spiss Ibrahim Shuaibu sørget for at bruntrøyene sendte FKH hjem poengløse.
Les mer om:

Mjøndalen brøt grusom tapsrekke

Etter syv strake tap tok Mjøndalen en etterlengtet trepoenger mot Haugesund. Shuaibu Lalle Ibrahim scoret kampens eneste mål like før 20 minutter var spilt.
Les mer om:

Mjøndalen opp på kvallik-plass

Etter sju strake tap kom Mjøndalen seg tilbake på vinnarsporet då dei slo Haugesund på heimebane. Shuaibu Lalle Ibrahim avslutta eit strålande angrep ved å breiside ballen i målet. Det blei også einaste scoring i kampen, som gjer at Mjøndalen klatra forbi Start og opp på 14. plass i eliteserien. For Start gjekk på eit tap borte mot Kristiansund, trass i at dei var i leiinga midtvegs i andre omgang. Bendik Bye hadde sendt Kristiansund i føringa før pause, men to kjappe frå Kasper Skaanes gjorde at Start lukta på tre poeng. Men det ville ikkje Amahl Pellegrino ha noko av.

Ibrahim stoppet vond Mjøndalen-rekke: – Jeg gråt nesten!

MJØNDALEN (VG) (Mjøndalen - FK Haugesund 1–0) Shuaibu Ibrahim (23) ga trener Vegard Hansen en lovnad før møtet med sin gamle klubb FKH – og nigerianeren holdt det han lovet.
Les mer om: