Nyheter om Hove


Annerledes skjærgårdsliv

Kuletelt oppe i trærne eller mongolsk yurt med kobberbadekar. På Hove utenfor Arendal finner du overnattingsmuligheter av den mer sjeldne sorten.
Les mer om:

Geir Hove med resultat på 110 millioner. Utbytte på 30 millioner finansierte ny villa.

Tysk journalist smurte seg inn med leire
Les mer om:

Var ute i kulden – slik feiret tromsøværingen Europa-triumfen

Geir Hove med resultat på 110 millioner. Utbytte på 30 millioner finansierte ny villa.
Les mer om:

Regjeringen med nye lettelser i innreisereglene

Geir Hove med resultat på 110 millioner. Utbytte på 30 millioner finansierte ny villa.
Les mer om:

Lokalpolitikere i krass debatt om 22. juli-oppgjøret: – Kommunister som vil ta fra oss alt av frihet og trygghet

Geir Hove med resultat på 110 millioner. Utbytte på 30 millioner finansierte ny villa.
Les mer om:

Tung start for Stabæk-trener Kjønø

Sammy Skytte kunne sendt Stabæk opp i 2-1 kvarteret før slutt, men bommet på straffe. Like etter scoret Fred Friday vinnermålet for Strømsgodset, som vant 2-1. Skytte satte straffen rett på Viljar Myhra, som slang seg til venstre. Likevel var straffen så dårlig at Myhra kunne redde forsøket med beina. Bare noen få minutter senere var Fred Friday på rett plass til rett tid og skled inn 2-1.
Les mer om:

Brighton setter 2,02 meter høy Ajax-keeper mellom stengene

Det er tydelig høy stemning i badebyen etter at klubben overbeviste Kjell Scherpen om å forlate talentfabrikken Ajax. 21-åringen startet seniorkarrieren tilbake hos FC Emmen i 2016/17-sesongen, ble hentet til Ajax i 2019, fikk debut på førstelaget april 2021, ble sendt videre på utlån til PEC Zwolle på utlån for kommende sesong. Les: Spinnvill hattrick av Hany Mukhtar – MLS har aldri opplevd makan Før planene endret seg totalt. På søndag ble den nederlandske U21-spilleren med 36 Eredivisie-kamper presentert i Brighton drakt.
Les mer om:

U21-guttas absurde «bli-kjent kveld»: – Hva er det som skjer?

Hypnose ble tatt i bruk da U21-landslagstrener Leif Gunnar Smerud (44) skulle sveise sammen sin «nye» tropp. Det fikk Jørgen Strand Larsen (21) og Johan Hove (20) kjenne på kroppen.
Les mer om:

Har signert ekstremt løpssterke Enock Mwepu fra Red Bull Salzburg

Det er en ting som virkelig kjennetegner den zambiske midtbanespilleren Enock Mwepu, han er over alt hele tiden. 23 åringens unike løpsstyrke brakte han til Europa i 2017 og nå bringer det han videre igjen til Premie League. Det er ikke en briljant teknikker, men en evighetsmaskin som Brighton nå henter fra Red Bull Salzburg.

Graham Potter klarte å overbevise Danny Welbeck

Spissen Danny Welbeck er fortsatt best kjent som Manchester United og Arsenal spiller, men nå er han i ferd med å gjøre oppholdet i Brighton til en karriere. – Welbeck kom gratis til feriebyen i oktober i fjor og han etablerte seg raskt i troppen til Graham Potter, nå like før hans avtale gikk ut på dato har de signert for et år til, til tross for at det lå flere mer enn mindre fristende tilbud fra klubber både i England og Tyskland.

Fra Jerv til Fløy

Midtstopperen Bjørnar Hove (26) er klar for Fløy etter to sesonger i Jerv.
Les mer om:

Aud Hove frå Sp: – Fylkeskommunen er som ein stranda kval

Kamp for oppløysing av dei nye, samanslåtte fylka blir ei viktig sak for Sp. – Fylkeskommunen som samfunnsutviklar har vore meir svekka enn styrka, seier fylkesordførar Aud Hove i Innlandet fylke.
Les mer om:

– No må ord gjerast om til handling

– Forslaga må gjennomførast, slik at vi kan sikre busetting og gode liv i distrikta, seier fylkesvaraordførar i Innlandet, Aud Hove.
Les mer om:

Helte parafin på resep­sjons­bygg og skar opp telt

Fredag formiddag oppdaget de ansatte på Canvas Hove at de hadde hatt ubudne gjester. En rekke av yurt-teltene var skåret opp, og parafin og olje var helt utover resepsjonsbygget.
Les mer om:

Arne Hove er død

Medier: Israel har godkjent våpenhvile
Les mer om:

Arsenal ønsker seg Sander Berge

Det er litt overraskende at Arsenal ønsker seg en som har vært skadet store deler av sesongen, men det skal visstnok være tilfelle. Football.London er overbevist Sheffield Uniteds defensive midtbanespiller Sander Berge ønskes av Arsenal manager Mikel Arteta. Det var nesten som forventet de siste årene har vært som et eventyr for Sheffield United, med stadige opprykk fra skyggenes dal til øverste halvdel av Premier League, men det ble med to sesonger på topp, vi har sett det før og vi kommer til å se det igjen.

Hove stiger til værs og header like over

Drømmeinnhopp sist: Nå starter han for første gang
Les mer om:

Hytteinnbygger nr. 1: Her skrives historie

Arve Hove (67) ville bygge hytte i nærheten av en spennende fjord hvor han kunne padle og ro. Da den sto ferdig, trivdes han så godt at han ville bo der. Nå er han førstemann til å få godkjent flytting til hytta.
Les mer om:

Kjøper seg inn i aktivitetssenter i Arendal

Kristiansand dyrepark blir nest største eier i overnattings- og aktivitetssenteret Canvas Hove i Arendal.
Les mer om:

Arsenal og Manchester United kaster seg inn i kampen om Everton-talent

Manchester United hentet klubbens toppscorer gjennom tidene fra Everton, Wayne Rooney, de to klubbene er nesten byrivaler og det er forholdsvis sjeldent en spiller ønsker å bytte internt i tvillingbyene Liverpool og Manchester. Arsenal frister Evertons meget talentfulle 16 år gamle venstreback Thierry Small, med livet i London og et utmerket opplegg for utvikling av spillere.

Malmö henter Premier League-spiller

På torsdag ble det klart at Malmö FF sender angrepsspiller Marcus Antonsson på utleie. Det ryddes nemlig plass til en ung Premier League-spiller. Nå blir det litt feil å kalle Peter Gwargis for PL-spiller med tre kamper for Brightons førstelag i Carabao Cup, men nå er nå engang klubben fra badebyen i øverste divisjon. Den unge vingen ble hentet til Brighton fra Jönkjöping i 2018 for 1,5 millioner euro, men har aldri helt etablert seg.
Les mer om:

19 år gamle Moises Caicedo kan være årets beste kjøp

I løpet av de siste 15 årene har en liten klubb fra utkanten av den ecuadorianske hovedstaden Quito etablert seg som et godt sted å hente talenter. – Midtbanespiller Moises Caicedo har vekket oppmerksomheten til en rekke klubber, først var Manchester United på ballen, uten at det ble noe, så dukket flere klubber i MLS opp hos Independiente del Valle og startet samtaler. Til slutt var det overraskende Brighton Hove og Albion som til slutt vant kappløpet om Moises Caicedo og det bare for den nette sum av 5 millioner euro.

Lover penger til ny E39 mellom Hove og Osli

Oljeprisen nådde i natt sitt høyeste nivå siden mai 2019
Les mer om:

En bakketopp igjen før normalt liv

Lover penger til ny E39 mellom Hove og Osli
Les mer om:

Dette er Klæbos gullhåp i femmilsdramaet

Lover penger til ny E39 mellom Hove og Osli
Les mer om: