Nyheter om Hovland


Hovlands storspill bremset opp – klatret likevel mange hakk

Viktor Hovland øynet en superrunde lørdag, men fikk jakten ødelagt av tre bogeyer på kort tid. Golfstjernen henger fortsatt med i tetsjiktet i North Carolina.

Hovland spilte seg oppover: – Stressfri runde

Sju omkom i snøskred i de franske alpene
Les mer om:

Hovland spilte seg oppover: – Stressfri runde

Viktor Hovland (23) hadde en superrunde på gang under den tredje runden i Wells Fargo Championship på PGA-touren. Noen kostbare treputter ødela for nordmannen, som likevel spilte seg kraftig opp.
Les mer om:

Hovland henger med

Viktor Hovland (23) avsluttet dagen med en bogey, men er ikke mer enn fem slag bak teten i PGA-turneringen i Charlotte i North Carolina. Hovland, som ligger som nummer elleve på verdensrankingen, hadde fire bogeyer og tre birdier på dag nummer to i Charlotte. Kristoffer Ventura klarte ikke den antatte cuten på to over par. Ventura havnet på fire over par etter at han brukte 74 slag på den første dagen, mens det ble 72 slag på dag to etter sju bogeyer og seks birdier.
Les mer om:

Hovland med i kampen- Ventura klarte ikke cuten

Viktor Hovland (23) avsluttet dagen med en bogey, men er ikke mer enn fem slag bak teten i PGA-turneringen i Charlotte i North Carolina.
Les mer om:

Hovland fem slag bak lederen

Viktor Hovland gikk første runde i PGA-turneringen i North Carolina på 69 slag etter fire birdier og to bogeyer. Det gir delt 18.-plass etter første dag. Det er fem slag opp til lederen Phil Mickelson, som med åtte birdier og en eneste bogey la nærmeste konkurrent to slag bak seg. 50-åringen med fem majortitler blant sine 54 turneringsseirer jager sin første triumf på to år. (NTB)

Hovland fem slag bak lederen i Charlotte

Viktor Hovland gikk første runde i PGA-turneringen i North Carolina på 69 slag etter fire birdier og to bogeyer. Det gir delt 18.-plass etter første dag.

Greitt utgangspunkt for Hovland

Viktor Hovland gjekk første runde i PGA-turneringa i North Carolina på 69 slag etter fire birdiar og to bogeyar. Dermed er han fint plassert. Da han gjekk av banen var han på ein delt åttandeplass.

Hovland nærmer seg 100 millioner i premiepenger

Tapte RBK-kampen mot Koteng. Nå skifter han idrett
Les mer om:

Hovland nærmer seg 100 millioner i premiepenger

På under to år har golfkometen Viktor Hovland (23) spilt inn rundt 75 millioner kroner i rene premiepenger.
Les mer om:

Hovland med personlig rekord – bykset opp til 11.-plass på verdensrankingen

Viktor Hovland (23) er helt oppe på 11.-plass på den ferske verdensrankingen i golf.
Les mer om:

Hovland med personleg rekord

Viktor Hovland er oppe på 11.-plass på den ferske verdsrankinga i golf. Det er den høgaste plasseringa han har hatt. Hovland avslutta helgas PGA-turnering i Palm Harbor, i Florida krutsterkt og enda på delt 3.-plass.
Les mer om:

Hovland på delt 3.-plass etter storspill i Florida

Viktor Hovland fortsatte det gode spillet siste dag av i PGA-turneringen i Palm Harbor og endte etter sin 65-runde på delt 3.-plass.
Les mer om:

Hovland nr 3 etter knallavslutning

Med seks slag under par på den siste runden ligg Viktor Hovland på tredjeplass i golfturneringa Valspar Championship i Palm Harbor i Florida. Han hadde den beste runden av alle på siste dag. Det er første gongen sidan februar at nordmannen er inne på topp 10 i ei PGA-turnering. Det var han svært godt nøgd med. – Dette var godt. Det var godt å få puttane til å sitje. I dag hadde eg flyten. Nærspelet var hakket kvassare enn det har vore i det siste.

Hovland endte på tredjeplass etter superrunde

Erstatterne til Hans Petter Torvik er klar
Les mer om:

Hovland endte på tredjeplass etter superrunde

Ingen spilte bedre enn Viktor Hovland (23) under den avsluttende runden i Valspar Championship. Med det klatret han helt opp til en delt tredjeplass og sikret seg en av karrierens beste plasseringer på PGA-touren.
Les mer om:

Hovland fortsetter storspillet

Viktor Hovland er nå halvveis på sisterunden av PGA-turneringen Valspar Championship i Florida, og 23-åringen er i kjempeslag. Golfstjerna var fire under par allerede etter de fem første hullene, og fulgte opp med en birdie på hull ni også. – Det er helt ekstremt, kommenterer Eurosports Henrik Bjørnstad. Hovland er fire slag bak lederen Sam Burns, men har bare to slag opp til andreplassen.

Drømmestart for Hovland

Viktor Hovland er i gang med sisterunden av PGA-turneringen Valspar Championship i Florida, og nordmannen har startet glitrende. 23-åringen er allerede tre under par etter de fire første hullene, noe som gjør at han har klatret opp til en forløpig femteplass. Det er fire slag opp til lederne.

Rosenborg tapte for Ranheim

Et tidlig mål av Emil Konradsen Ceide holdt ikke til Rosenborg-seier i treningskampen mot Ranheim søndag. Svein Maalens menn utlignet etter et selvmål av Even Hovland, før Marcus Mehnert snudde for Ranheim.

Hovland på delt 12.-plass før siste runde

Viktor Hovland klatret på listene i PGA-turneringen i Palm Harbor med en runde tre slag under par. Han er på delt 12.-plass før søndagens avslutning.
Les mer om:

Jojo-spill hemmet Hovland på PGA-touren – Ventura misset cuten

Viktor Hovland fikk en forrykende åpning på fredagens runde av PGA-turneringen i Florida, men senere la tre bogeyer en kraftig brems på det hele.
Les mer om:

Hovland spilte seg opp

Viktor Hovland gikk åpningsrunden på to under par i PGA-touren i Palm Harbour i Florida. Det plasserer ham på delt 28.-plass.
Les mer om:

Hovland spilte seg opp, Ventura havnet bakpå

Viktor Hovland gikk åpningsrunden på to under par i PGA-touren i Palm Harbour i Florida. Det plasserer ham på delt 28.-plass.
Les mer om:

Kritisk til granplanting: – Hva skal vi bruke denne skogen til?(pluss)

Skogbruksagronom Per-Ove Hovland er kritisk til kommunens satsing på granplanting som klimatiltak.
Les mer om:

Lensmann inn på Stortinget - fem vil bli vikar

Fire menn og én kvinne vil vikariere som lensmann ved Stord lensmannsdistrikt. Odd Harald Hovland (58) skal inn på Stortinget til høsten.
Les mer om: