Nyheter om Hotell


Unngikk bemanningskrisen – og nå åpner Quality hotell dørene igjen

Fredag åpner Quality Fredrikstad dørene igjen etter at de siste karantene-gjestene er ute av hotellet. – Vi gleder oss veldig til igjen å kunne ta imot vanlige gjester, sier direktør Ann-Karin Vollebæk.

Nå har Julie (25) og 20 andre startet i den nye jobben – Snart tar de imot de første gjestene

Det nærmer seg åpning av Bodøs nyeste hotell.
Les mer om:

Sykehus innførte valgfri meny og reduserte matsvinnet med 30 tonn i året

Borghild Opsahl bestiller den middagen hun selv vil ha. –Bedre enn å være på hotell.
Les mer om:

Knuser rekord etter rekord: – Vi har truffet utrolig godt på satsingen vår

Rognan Hotell legger bak seg en historisk måned og har trua på at suksessen vil gjenta seg i sommer.
Les mer om:

Borge Hotell kan endelig ta imot flere gjester: – Vi er optimistiske nå

Hotellet stengte ned første gang i mars 2020, så på nytt i november 2020. Siden da har gjestelista vært kort, og hotellet har måttet ta opp lån for å få sikre virksomheten. Endelig kan de åpne igjen, og Kari Bakke og Elisabeth Hofer Dahl er spente før årets sesong.
Les mer om:

Etter flere år i underskudd gikk Kent endelig i overskudd: – Det er lett å bruke penger

På Hotell Maritim i Storgaten har besøkstallene begynt å ta seg opp, etter et utfordrende fjorår.
Les mer om:

Luksushotellet skulle stå ferdig i år: Nå vil investorer slå utbyggeren konkurs

Svart Hotell skulle bli et spektakulært bygg, tegnet av Snøhetta, ved foten av Svartisen.
Les mer om:

Ny Finn-tjeneste: - Vil at lokale hotell skal få flere bestillinger

Nå kan du bestille opphold direkte hos hotellene via FINN sin egen hotelltjeneste! Målet er at lokale hotell skal få flere bestillinger i tiden fremover.
Les mer om:

Samling kostet NFF over tre mill.

Direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Norges Fotballforbund, Gro Tvedt Andersen, har fått en oversikt over kostnaden knyttet til den siste samlingen landslaget gjennomførte i Marbella i Spania. – Samlingen kommer til å koste mer enn det dobbelte av det den ville gjort i Norge. Den kommer på litt over tre millioner, sier Tvedt Andersen til NRK. I mai ble det kjent at forbundet og trener Ståle Solbakken måtte tenke annerledes rundt det som egentlig skulle vært en samling og kamper på norsk jord. Grunnen var karantenereglene for innreise til Norge.

Claudio Ranieri skal inn og lage mer trøbbel for Pochettino

Magikeren hos Leicester la grunnlaget for en krafitg oppadgående kurve for Londonklubben etter 2015/16-sesongen. Likevel, med forventninger plassert helt der oppe sesongen etter, måtte Ranieri svi for egen suksess. Etter oppsigelsen i 2017 har italieneren hvileløst søkt etter et varig prosjekt. Én sesong i Nantes, det samme i Fulham, en liten tur til Roma for så å delvis lande i Sampdoria fra 2019. Les: Hvordan velge en pålitelig sportsbooker for Norge Delvis, fordi Ranieri er klar for exit fra Serie A-klubben.

Marko Grujic slippes av Liverpool

Forventningene da Grujic ble hentet fra Røde Stjerne Beograd i 2016 var store. Jürgen Klopp var fortsatt fersk på Anfield og skulle bygge troppen som faktisk skulle begynne å vinne noe igjen. Prosjekt Klopp ble en suksess, Marko Grujic fant aldri veien inn hos Liverpool. 16 kamper for Liverpool er mer enn de aller fleste av jordas befolkning på 7 milliarder, men for Grujic er ikke dette noen trøst.

Stian (24) må si nei til drømmesjanse i Spania: – Jeg har ikke lyst til å sitte på karantenehotell

Ti dager «innesperret» på et hotell frister så lite at tromsdalingen sier fra seg en plass i VM.
Les mer om:

Nå kan du bo som en konge i Versailles

Nå har du muligheten – hvis du har pengene. I Versailles-slottet er det nemlig åpnet et hotell.
Les mer om:

Courtouis vet allerede hvor Eden Hazard spiller neste sesong

Spansk media har de siste månedene varslet at den fortsatt ikke så store Real-stjerna Hazard er på vei ut til sommeren. Skader, skader og mer skader har preget arbeidsinnsatsen til belgieren siden han tok valget om å slippe Chelsea. En lite heldig munter passiar med tidligere Chelsea-kompiser etter CL-tapet til Real, bidro heller ikke.

Philippe Clement får kontrakten Pochettino, Mourinho og Pirlo bare kan drømme om

I fotballens verden kan alt skje – og det skjer. En Mauricio Pochettino kan lede Tottenham til en historisk Champions League-finale, få sparken noen måneder senere, for så å bli forsøkt hentet tilbake til London mindre enn to år senere. Hos Club Brugge har de skjønt at det må jobbes anderledes. Ikke at vi tror den belgiske klubben kommer til å lukke øynene for tabellplasseringer, men signalene den nye kontrakten med hovedtrener Philippe Clement gir, er interessante. Les: Sa nei takk til Haaland for 40 millioner kroner Gode ting tar tid.

Sa nei takk til Haaland for 40 millioner kroner

Sett i etterpåklokskapens lys så kan Ronald Koemans avgjørelse fra hans tid i Everton best sammenlignes med å være den som sa nei takk til The Beatles, eller Harry Potter. I 2016 kom det en forespørsel på bordet til Everton manager Ronald Koeman (Nå manager for Barcelona) om han var interessert i en nordmann som bare hadde en tanke i hodet. – Å score mål!. I 2016 hadde Everton ansatt en ny sjefsspeider.

Det er sånn vi digger å se Neymar

De siste sesongene har Neymar kommet i sentrum gjennom uttalelser, festing, skader, skuespill, røde kort, you name it. Derfor er det befriende å kunne skrive om Neymars oppturer. For i den gule drakta for Brasil er det rom for samba, skuespill – og scoringer. Det er liten tvil om at landslagsspill topper av luksusferier. Les: Wijnaldum skal stanses før medisinsk test hos Barcelona Natt til lørdag fortsatte Brasil å vise verden at de akter å markere seg i Qatar. Med 2-0 seieren over Equador, har brassene gjort rent bord i de fem første kampene av VM-kvalifiseringen.

Harry Kane-exit skaper trøbbel for Tottenham

For noen dager siden kom meldingene fra The Guardian, Sky Sports Italia og andre sværinger om at Antonio Conte og Tottenham var tett på å sette de nødvendige signaturene på kontrakten. Så kom to krav fra Conte. Det handler selvfølgelig om Harry Kane. Ifølge den engelske avisen skal Conte klokelig nok ha krevd at spillere som Kane ikke vil bli solgt.

Wijnaldum skal stanses før medisinsk test hos Barcelona

Noe av det første Ronald Koeman ønsket seg da han entret Camp Nou forrige sommer var å hente inn to nederlendere: Memphis Depay og Georiginio Wijnaldum. Denne uken ble Barcelona enige med seg selv om at Koeman får bli med videre, dermed åpnes de katalanske portene på vid gap for nederlandske forsterkninger. Depay har hele veien signalisert at han er på vei ut av Lyon og ble i våres observert på boligjakt i de bedre strøkene av Barcelona.

Jubler for supermåling i Nord-Norge - dette vil Anette (20) gjøre for unge voksne

En fersk undersøkelse utført av statsviter Svein Tore Martinsen viser at Senterpartiet kan få tre nordnorske mandater på Stortinget til høsten. Det er strålende nyheter for et fylkeslag som startet landsmøtet på Hotell Ramsalt i Bodø tidligere i dag.

Everton rydder: 5 spillere sendes på dør

Theo Walcott har allerede signert for Southampton, for de fire andre Everton-spillerne blir det enten ut på overgangsmarkedet eller tilbake til moderklubben. Carlo Ancelotti og Everton hadde peilet seg inn på Sergio Romero, men United var lite lystne på å bistå Everton som da ble oppfattet som direkte konkurrent om de øverste plassene i Premier League. Les: Krever 180 millioner i lønn og gigantbudsjett Inn kom istedet svensken Robin Olsen på leie fra Roma. 1005 spilleminutter for Everton er helt greit for svensken, men nå viser det seg at det blir med dette.

Wex Hotell

Les mer om:

Fortsatt et stykke igjen før Anne Berit kan ta Fagerlund fra hotelldrift til leiligheter: – Per i dag ser det ut til at planene kanskje må justeres noe

Anne Berit Leithe-Husager har fått godkjent reguleringsplanen for Fagerlund hotell, som hun har jobba med siden 2016. Nå håper hun å få realisert drømmen om å rive hotellet, og bygget et leilighetshus i tre som skal inneholde mellom 20 og 30 leiligheter.
Les mer om:

Britannia Hotel stengt på ny: – Følte oss urettferdig behandlet

Hotelldirektøren ved Britannia Hotell har lite forståelse for den fjerde nedstengingen av Trondheim. 
Les mer om: