Nyheter om Honda


Imponerte stort – nå er merket nesten borte i Norge

Honda Accord EX var en gjennomført kvalitetsbil.
Les mer om:

De er små. Rekkevidden er så som så. De er ikke spesielt billig – men de vekker oppsikt

Fiat 500 og Honda e. Jeg synes begge er kule på hver sin måte.
Les mer om:

Idrettskjendisens nye leketøy – bygget i Slevik

Etter sine mange år i alpinsporet liker Kjetil Jansrud fart. Derfor har han bestilt en custombygget Honda CB 750 fra Backyard Engineering i Slevik. Sykkelen ble avduket på Oslo Motor Show fredag.
Les mer om:

Ny Honda HR-V blir litt større og bare hybrid

Den nye kompakt-SUV-en er litt større og mindre tørst, men Hondas elektrifiseringsvei går via hybrid for tredje generasjon av HR-V. Bilen kommer til Norge rett etter jul.
Les mer om:

Må vinne mot Granada, Cadiz og Levante, hvis ikke er det slutt

Det er en siste advarsel som nå tildeles Barcelona manager Ronald Koeman. Litt som advarsler du kan få på hjemmebane hvis du lar oppvasken stå. Ikke overbevisende spill I La Liga har Barcelona tatt syv av ni mulige poeng uten sine to største stjerner Lionel Messi som nå er Paris Saint-Germain spiller og Antoine Griezmann som er tilbake i Atlético Madrid. Sport skriver at til tross for ekstrem sparekniv i klubben og en tynnere stall enn på lenge legges dårlige prestasjoner på manageren sine skuldre.

Den svenske keeperlegenden Thomas Ravelli i godt humør etter operasjon

Thomas Ravell hadde bare spilt på svenske klubblag da han i 1989 ble plukket ut til landslaget. Hvis du ser bort i fra et år i USA med spill for en klubb som ikke eksisterer lenger (Tampa Bay Mutiny) har den svenske keeperlegenden bare spilt for Östers IF og IFK Göteborg. Den svenske keeperlegenden Thomas Ravelli (62) har gjennomgått en operasjon for en hjertefeil. «For en person som har spilt fotball og trent hele livet så kom det selvsagt som et sjokk» han skriver at «Det var under de rutinemessige undersøkelsene før Let’s Dance 2019 at jeg fant ut at jeg hadde en hjertefeil.

I natt ble Ola Kamara toppscorer i MLS

Vi våknet opp opp til hat-trick fra Ola Kamara sammen med en påminnelse om at vi har flere storscorere enn Erling Braut Haaland. – I natt vant DC United 3 – 0 over Chicago Fire i MLS hvor alle målene ble scoret av Oslo gutten Ola Kamara Dermed satte han mål nr 14, 15 og 16 for sesongen og raste med det forbi Seattle Sounders Raul Ruidiaz (14 mål) i kampen om å bli toppscorer i den nordamerikanske ligaen. – For folk som er opptatt av tall, denne sesongen har Ola Kamara scoret et mål hvert 64 minutt. Les: Keisuke Honda kjører fortsatt på alle sylindre Art.

Keisuke Honda kjører fortsatt på alle sylindre

35 år gamle Keisuke Honda som vi husker best fra tiden i AC Milan kjører fortsatt på for fullt, sist sesong ble han seriemester i Aserbajdsjan med Neftchi Baku og i år, blir han trolig seriemester igjen, men denne gangen i Latvia. På toppen av A Lyga finner du FK Suduva, som er det eneste laget for øyeblikket i landet med knappe 2 millioner innbyggere som har ambisjoner og kapasitet til å spille i Europa og faktisk signere en spiller som Honda.

Se! Her kjører oldefar Arne (83)

Oldefar Arne Hunn (83) har en god venn, en Rebel av merket Honda. Han velger den lette motorsykkelen før bilen hvis han kan. Pensjonisten i Torsnes stortrives på to hjul, og sykkelen var en julegave til Arne fra Arne i 2020.
Les mer om:

To seire på én helg for Marcus Påverud

Det ble seier i begge løpene i ProAm-klassen for Marcus Påverud og makkeren Jens Reno Møller i teamet Honda NSX GT3 i International GT Open Series på Imola-banen denne helgen.
Les mer om:

Red Bull avslører reparasjonskostnader for bilen til Verstappen

Red Bull-sjef Christian Horner har avslørt at skaden på Max Verstapens bil har kostet Formel 1-laget 1,5 millioner euro. Verstappen tilbrakte seks timer på sykehus etter å ha krasjet inn i dekksporet ved Copse Corner med en innvirkning på 51G, etter en kollisjon med Lewis Hamilton i første runde av den britiske Grand Prix i en hendelse som har hatt alvorlige konsekvenser for teamet hans. Les: Bekreftet: Ole Gunnar Solskjær har overbevist Manchester United The latest from Christian following the #BritishGP, in his regular column — Red Bull Racing Honda (@redbullracing) July 23, 2021

Civic i europeisk drakt

Honda har nå vist Civic i den karosseriformen som skal selges i Europa, nemlig femdørs kombi.
Les mer om:

Forbrukertilsynet vil forfølge dette bilmerket: Reklamerer med kupéfilter som stopper Covid-viruset

«Covid-19 blir også stoppet», skriver Honda om det nye kupéfilteret som er tilgjengelig for alle modellene. Forbrukertilsynet krever at påstanden dokumenteres.
Les mer om:

Liten og smart

PRØVEKJØRT: Det er til å undre seg over hvorfor Honda aldri har klart å selge inn Jazz som den smarte småbilen den faktisk er. Nå forsøker de igjen.
Les mer om:

Hurra for Honda e

PRØVEKJØRT: Den er liten, kostbar og har begrenset rekkevidde. Men Honda e forsvarer prisen med å skru på sjarmen og kjøre omtrent som en gokart.
Les mer om:

Sesongdebut for Marcus Påverud

Marcus Påverud får sin debut i GT3-klassen kommende helg på Formel 1-banen Paul Ricard i Frankrike. Han skal kjøre en Honda NSX GT3 i det internasjonale mesterskapet GT Open for JAS Motorsport/Reno Racing med dansk makker.
Les mer om:

Hondas kompakt-SUV for Europa

Honda har i dag vist neste generasjon HR-V i europeisk innpakning. Den blir elektrifisert, men ikke ladbar.
Les mer om:

Familiens ære

Finske AMT skifter motormerke fra Honda til Yamaha for 2021-sesongen. Vi benytter anledningen til å kjøre de to populære 210-modellene i en prestisje­tung familieduell. Hva skal du velge – bowrider eller daycruiser?
Les mer om:

Formel 1-biler i endring

Biler er teknisk kompliserte saker, og Formel 1-biler er et kapittel for seg selv. De har vært gjennom en rekke endringer opp gjennom årene, og med 2021-regelverket er det blitt introdusert enda flere. Nye regler Formel 1-bilen var faktisk formet som en sigar frem til slutten av 60-tallet, og i denne perioden hadde ikke bilene noen aerodynamiske eller teknologiske hjelpemidler. Siden den gang har utviklingene blitt introdusert på rekke og rad. I dag er bilene svært avanserte, og de er fullspekket med de seneste og mest innovative teknologiene.

US Open-vinner har testet positivt

Tidligere US Open-vinner Gary Woodland er blant de tre spillerne som har testet positivt for korona og går glipp av golfturneringen Honda Classic. I tillegg har Scott Piercy og Doc Redman testet positivt og har måttet trekke seg fra turneringen i Florida. Fra før har til sammen tre spillere testet positivt for korona på PGA-touren siden pandemien startet. De positive testene kommer etter Florida-turneringene på PGA-turen Bay Hill og Players Championship, som begge har tillatt begrenset med tilskuere.

Honda viser ny HR-V

Honda har i dag sendt ut de første bildene av neste generasjon HR-V, men vi får ikke så mye informasjon med på kjøpet.
Les mer om:

Verstappen sikret pole i Abu Dhabi

Max Verstappen vant og sikret seg beste startposisjon i Abu Dhabi søndag. Kvalifiseringen var den andre i årets sesong som ikke ble vunnet av Mercedes-laget. Kun Lance Stroll blant ikke-Mercedes-førere har greid samme bragd denne sesongen. Verstappen sørget imidlertid for at det første gang denne sesongen ikke er en Mercedes-motor som starter først i et løp, ettersom Red Bull benytter seg av Honda. Mercedes-førerne Valtteri Bottas og Lewis Hamilton endte 25 og 86 tusendels sekund bak på andre- og tredjeplass. – Det er en lang sesong for alle, med mange løp på rad.
Les mer om:

Forsmak på ny Civic

Honda i USA har gitt oss en forsmak på neste generasjon Civic. Modellen som er nærmest usynlig på den norske registreringsstatistikken er blant de mest populære biler i USA.
Les mer om:

Ingenting kan måle seg

Honda er sjelden et navn som øker spyttproduksjonen til folk - men Honda Jazz byr på geniale toner.
Les mer om:

Denne airbag-en har drept 26

Nylig bekreftet Honda dødsfall nummer 17 på grunn av feil på en kollisjonspute i bilen. Skandalen med putene fra Takata ruller videre.
Les mer om: