Nyheter om Heistad


Får bygge blokk med 15 leiligheter her

PORSGRUNN: Kommunen har gitt rammetillatelse til å bygge et leilighetsbygg med parkeringsgarasje og uteområder på den gamle skoletomta på Heistad.
Les mer om:

Må pusses opp fra bunnen, men det stanset ikke budgiverne: – Det handler om beliggenhet

PORSGRUNN: Det koker i boligmarkedet. Oppussingsobjekter går nå også for svimlende summer. «Alt» må gjøres i huset som tirsdag ble solgt for over 3,6 millioner på Heistad.
Les mer om:

Stjeler du båtplass her må du belage deg på å svømme: – Da kommer de sjeldent tilbake

PORSGRUNN: Heistad motorbåtforening tar i bruk bøye for å få bukt med uvedkommende som slenger fra seg båten på utsiden av brygga og i båser tilhørende medlemmene.
Les mer om:

Ja til legevakt på Heistad med knappest mulig margin – kun én stemme skilte

BAMBLE: Kommunestyret i Bamble er delt på midten i saken om felles legevakt. Men det blir nå et forprosjekt som kan ende med felles legevakt på Heistad. Det vedtok kommunestyret torsdag kveld.
Les mer om:

Ett år etter oppstarten nærmer omsetningen seg 80 millioner kroner: – Vi satte oss et mål og solgte mer enn det

PORSGRUNN: 1. september i fjor startet tre unge gutter Autocarrera på Heistad i Porsgrunn. Ett år etter angrer ingen av dem at de fulgte drømmen og startet for seg selv.
Les mer om:

Har brukt 60 000 kroner på mishandlet kjæledyr: - Vi hadde gitt opp håpet om at Sigurd ville overleve

PORSGRUNN: Mye tyder på at det går en dyreplager rundt på Heistad. 1. juledag i fjor kom Lillian Henriksens to år gamle katt, Sigurd, hjem sterkt forbrent, med store smerter og stikkskader. Åtte måneder har det samme skjedd med en annen katt i samme gate. - Nå slipper jeg kattene ut med hjertet i halsen.

Fokus på keeperne

HEISTAD: Keeperne blir ofte glemt rundt om i klubbene. Det er IL Hei i gang med å gjøre noe med.
Les mer om:

Her sjekker de ut meldingene om kvikkleire

PORSGRUNN: Kommunen har væt på befaring for å se om det var tydelige utglidninger, etter bekymring om kvikkleire på Heistad. Dette er hva de fant ut.
Les mer om:

Funn av kvikkleire ved boligområde vekker bekymring

PORSGRUNN: Grunnundersøkelser i forbindelse med et mulig leilighetskompleks på den gamle skoletomta på Heistad, viser et større område med kvikkleire. – Ikke noe som tilsier fare der nå, sier virksomhetsleder for kommunalteknikk.
Les mer om:

Endelig ruller fotballen i lavere divisjoner: – Ekstremt viktig å komme i gang

HEISTAD: Nær to år, og ca. 300 dager har breddefotballen i lavere divisjoner ventet, men nå endelig ruller fotballen igjen. – Det er helt ekstremt viktig. Vi hadde ikke tålt å vente stort sett lenger.
Les mer om:

Henriette åpnet da Norge stengte ned: – Det har vært som å starte bedrift fire ganger

PORSGRUNN: – Det startet som en braksuksess. Nå klorer jeg meg fast, sier Henriette Moe Kristensen, som driver Happy yogi på Heistad. Til høsten planlegger hun å tilby flere tjenester under samme tak.

Rekordstor pågang: - Fullbooket to uker frem i tid

PORSGRUNN: Mange lengter etter grønt gress og fellesskapet i en golfrunde. I mellomtiden har stadig flere fått øynene opp for golfsimulatoren i Lundedalen på Heistad.
Les mer om:

Leif Marius åpnet sitt eget «Drømmenes teater»

PORSGRUNN: Leif Marius Amundsen har tatt store ord, og fotballreferanser, i bruk i planleggingen av nye Salingstrand på Heistad. Torsdag sto folk i kø for å få det første blikket inn i "Drømmenes teater".
Les mer om:

Pris på nær ni millioner var ingen hindring – solgt dagen etter visning

PORSGRUNN/HEISTAD: Den eksklusive funkisboligen i Brønnløkkavegen på Heistad trakk mange til visning og fikk ny eier allerede dagen etter andre visning.
Les mer om:

Flytter og mangedobler butikkarealet: – Bransjen forandrer seg og da gjelder det å følge med

PORSGRUNN: Leif Marius Amundsen har tatt fatt på et nytt kapittel i historien om Salingstrand trelastutsalg. Noen kilometer unna, på Heistad, innredes nå et nytt topp moderne og mange ganger så stort trelast og byggevarehus.
Les mer om:

Han er "positivt nysgjerrig" på vindkraftutbygging: - Trodde først det var spøk da de ringte meg

BAMBLE: Vindkraftselskapet Norsk Vind har lagt sitt blikk på Bambles dypeste skoger og har allerede vært i kontakt med flere aktuelle grunneiere. Hans Per Heistad, grunneier ved Hørsfjell, er en av flere grunneiere som har valgt å gå i dialog med selskapet.
Les mer om:

NOAH frykter at katten Sigurd ble grovt mishandlet: – Har politianmeldt saken

PORSGRUNN: Katten Sigurd kom hjem til eierne på Heistad i Porsgrunn med store skader første juledag. – Mye tyder på at Sigurd har blitt grovt mishandlet, og NOAH går til anmeldelse av forholdet.
Les mer om:

Her skal de ha åpent døgnet rundt før jul

PORSGRUNN: For å unngå fare for koronasmitte ber butikkene alle om å spre julehandelen over hele butikkens åpningstider. Rema 1000 på Heistad strekker det langt og skal ha åpent døgnet rundt de siste dagene før jul.

Nå blir det julekonsert på hjemmebane: – Glad jeg flyttet tilbake

PORSGRUNN: Aleksander Walmann har flyttet fra Oslo til hjembyen Porsgrunn. Snart skal han ha julekonserten «Hjem til jul» og i et studio på Heistad har han spilt inn flere låter. En av dem handler om hans egen kjærlighetssorg.
Les mer om:

Tre biler ripet opp – skader for titusener: – Jeg har fått noen tips om hvem det kan være

PORSGRUNN: Det var mandag ettermiddag udåden skjedde. En eller flere personer ripet opp tre biler på parkeringen til Skolebakken borettslag på Heistad i Porsgrunn.
Les mer om:

Dette vakte reaksjoner - nå er kameraet fjernet

HEISTAD: Et overvåkningskamera ved kyststien på Heistad fikk turgåere til å reagere. Nå har grunneier fjernet kameraet.
Les mer om:

- Jeg vil ikke Heistad noe vondt, men vi har nok vann å svømme i

PORSGRUNN: Brevik og Heistad svømmehall forfalt til de måtte stenge, men raskt vedtok politikerne at ny svømmehall skulle opp igjen på Heistad. Det advarer nå rådmannen sterkt imot.

Lokale aktører kjøpte verkstedet - så mange millioner måtte de ut med

HEISTAD: Nyetablerte Trosvik Maritime sitt første skritt mot det som etter planen skal bli noe stort, startet med oppkjøp av Vards mekaniske verksted i Lundedalen. Prislappen for selve eiendommen: 13,2 millioner kroner.
Les mer om:

Legevaktsamarbeid ligger an til å havarere

BAMBLE/PORSGRUNN: Samarbeid om legevakt på Heistad ligger an til å havarere etter at de folkevalgte i Bamble har sagt sitt om saken. - Ingen krise. Vi har en god legevakt i dag og håper på et samarbeid med Kragerø, sier varaordfører Torstein Dahl (Sp).

Her kan løsninga på legevakt-floka ligge: – Et spennende forslag, sier Kåss

BAMBLE: Går Porsgrunn med på felles voksenopplæring på Grasmyr, får vi kanskje et flertall for felles legevakt på Heistad, sier ordfører Hallgeir Kjeldal. I Porsgrunn tar Kåss ballen imot med åpne armer.