Nyheter om Johannessen


Skademarerittet fortsetter: – Det har vært jævlig kjipt

Han mistet ikke bare OL. Gøran Johannessen (27) er fortsatt langt unna håndballbanen. Det vil ta minst en måned til å lege lyskeskaden til landslagets nøkkelspiller.
Les mer om:

Sorg i Tvedestrand - flagger på halv stang på kommunehuset

Det flagges på halv stang på kommunehuset i Tvedestrand i dag. Assisterende kommunedirektør Øyvind Johannessen døde i går, etter en tids sykdom.

Jan Isak Marin Johannessen scoret hattrick mot Egersund 2

Klepp/Havdur 3 med hjemmeseier over Egersund
Les mer om:

Celine Madelen (18) fikk 20.000 følgere på en uke etter «Skam»-imitasjon

Celine Madelen Johannessen (18) begynte å lage TikTok-videoer på tull i mai. Nå, fire måneder senere, har hun over 100.000 følgere og den mest populære videoen hennes er sett nesten 14 millioner ganger. 
Les mer om:

Bensinpumper utsatt for hærverk: – Jeg var ganske trekt

Nå har kjøpmann Ingunn Johannessen sett seg lei på bensinsnyltere.
Les mer om:

Nettsus for Henrik Walder Johannessen Haavik

Mastrafjordtunnel-en er stengt
Les mer om:

Mener de vil miste 68 førerprøver i år – Sydnee (20) fikk avlyst oppkjøringen

Daglig leder Joachim Johannessen på Pers trafikkskole er oppgitt. Han føler veivesenets trafikkstasjon på Hafslund er en brems og fratar firmaet 250.000 i inntekter ut året fordi det er få førerprøver.
Les mer om:

Anders (20) havnet på sykehus i tre døgn etter Moderna-vaksinen

Anders Johannessen (20) tok sin andre vaksinedose onsdag forrige uke. Lørdag ble han sendt til sykehus med en hjertebetennelse.
Les mer om:

Anders (20) havnet på sykehus i tre døgn etter Moderna-vaksine

Anders Johannessen (20) tok sin andre vaksinedose onsdag forrige uke. Lørdag ble han sendt til sykehus med en hjertebetennelse.
Les mer om:

Rankingløft for Hovland

Viktor Hovland klatrer én plass til 14.-plassen på mandagens ferske verdensranking i golf. Takket være helgens 5.-plass i PGA-tourmesterskapet sniker nordmannen seg forbi Jordan Spieth på listen. Det er ingen endringer blant de 13 øverste på rankingen, som toppes av spanjolen Jon Rahm. Hovland gjorde et skikkelig byks på verdensrankingen da han vant på PGA-touren i Mexico i desember i fjor. Siden har han ligget stabilt mellom 10.- og 15.-plass. Neste nordmann på verdensrankingen, Kristian Krogh Johannessen, faller åtte plasser siden forrige utgave og ligger på 303.-plass. (NTB)

Storlagene ligger langflate etter «gartnertvillingene» Anders og Tobias: – Det er mulig å bli sinnssykt god i Norge

Tvillingbrødrene Anders og Tobias Halland Johannessen har på rekordtid blitt to av sykkelsportens aller mest ettertraktede ryttere. De trives imidlertid mer enn godt nok der de er.
Les mer om:

Den koronasmitta spilleren scoret de tre første mot Valdres – så sendte han hele laget i covid-19-karantene

– Jeg håper inderlig det går bra med ham. Han scoret de tre første målene mot oss, i en kamp vi tapte 10-0, forteller valdrestrener Atle Johannessen. Sist fredag tok Johannessen med seg laget sitt til Hadeland for å spille 4. divisjonsfotball.
Les mer om:

Golf: Bertheussen avsluttet sterkt

Elias Bertheussen avsluttet åpningsrunden av Challenge-turneringen i Nederland med to birdier på de fire siste hullene, som holdt til par for dagen. Bertheussen fikk en trå start på turneringen i nederlandske Spijk og åpnet med en bogey på det første hullet. Så hevet nordmannen seg og leverte tre birdier og én bogey på de siste åtte før halvspilt. De siste ni noterte Bertheussen seg for hele tre bogeyer på de fire første hullene, før han slo tilbake med to birdier de siste fire.

Leder Avaldsnes for første gang – se kampen på h-avis.no

Roger Skulstad Johannessen debuterer onsdag som øverste leder i kamp for Avaldsnes. I potten ligger kvartfinale i cupen.
Les mer om:

Julie (19) slo pappa i stort stevne

Pappa Øyvind Johannessen og datteren Julie Paulsen Johannessen kunne smile bredt etter helgens samlagsstevne i Degernes, hvor de begge gjorde en fin figur.
Les mer om:

Sykkelkometen om sekunddramaet: – Aldri hatt det tøffere

Tobias Halland Johannessen tok sin største seier i karrieren, etter en mental kamp tøffere enn han noen gang har vært med på.
Les mer om:

Gir seg etter ti år: – Føles helt naturlig

For ti år siden satt artist Odd René Andersen, bassist Rino Johannessen og produsent Kjell-Arne Nordli på en benk utenfor Greenroom Studio og planla juleshowet «My Motown» for første gang. Tirsdag sitter de på helt samme sted og planlegger den siste.

Vant ungdommens Tour de France

Tobias Halland Johannessen gjorde det ulidelig spennende, men klarte å holde unna i kampen om seieren i Tour de l'Avenir. Johannessen hadde vunnet de to foregående etappene og ledet med over to minutter før det hele skulle avgjøres med en tøff fjelletappe søndag. Men den norske sykkelkometen ble skikkelig utfordret av spanjolen Carlos Rodriguez som var to minutter og 18 sekunder bak Johannessen sammenlagt. Rodriguez stakk fra feltet opp det første av to tøffe fjell, og økte forspranget i utforkjøringen ned fra fjellet.

Sammenlagtseier i sekundstrid

Norges nye sykkelkomet, Tobias Halland Johannessen, vant Tour de l'Avenir
Les mer om:

Norsk sykkeltalent med ny triumf - på vei mot sammenlagtseier i prestisjeritt

Det norske laget fortsetter dominansen i «ungdommens Tour de France». Nå er Tobias Halland Johannessen (21) én etappe unna sammenlagtseieren.
Les mer om:

Tobias (21) forbløffer: – I overkant av hva man kunne tro

Tobias Halland Johannessen og tvillingbroren Anders har slått gjennom for fullt denne sesongen. Nå kan Tobias sørge for den andre strake norske seieren i «ungdommenes» Tour de France.

Ida (26) og Bjørnar (28) tester seg inn på festival: – Kjekt at det skjer noe igjen

Samboerparet Ida Fresvig (26) og Bjørnar Johannessen (28) fra Sveio er på Den festivalen i Vangen for første gang. I år trenger du mer enn billett for å komme inn.

På vei mot norsk Tour-bragd

Tobias Halland Johannessen overtok ledertrøyen i Tour de l'Avenir etter å ha tatt en suveren seier opp Grand Colombier fredag. Rittet regnes som «ungdommens Tour de France».
Les mer om:

Klimapolitikken må bygge på forskning

I sitt svarinnlegg 18. august tar Trygve Johannessen utgangspunkt i rapporten fra FNs klimapanel i 2013 og hevder at politikerne fjernet det som ikke samsvarte med «CO2-hypotesen».
Les mer om:

Norsk tvillingbragd i Frankrike

Anders Halland Johannessen (21) vant torsdagens fjelletappe i Tour de l'Avenir foran tvillingbror Tobias. Tour de l'Avenir er regnet som «ungdommens Tour de France».