Nyheter om Hals


Ny HT-serie om psykisk helse: – Jeg håper serien kan bidra til mer åpenhet

Kristine Hals, som er frilansjournalist for Harstad Tidende, lager for tiden en videoserie om Psykisk helse. I serien møter hun mennesker som åpenhjertig deler sin historie.
Les mer om:

Fossesholm står over samling

Langrennsløper Helene Marie Fossesholm (20) står over den kommende samlingen med landslaget på Mosetertoppen neste uke. – Etter at Helene avbrøt høydesamlingen i Lavaze grunnet sår hals, har hun trappet opp treningen hjemme, men en samling med laget neste uke kommer for raskt på nå, sier landslagstrener Ole Morten Iversen i en melding fra Norges Skiforbund. – Siden den kommende samlingen består av hardøkter hver dag, kommer den dessverre litt tidlig, sier Fossesholm.

Feber og sår hals for Jorun Stiansen

Oppladningen før lørdagens Stjernekamp er preget av «basselusker» for Jorun Stiansen (37) fra Vennesla.

SE BILDENE: Care Gospel spilte på Støperiet(pluss)

Care Gospel opptråtte på Støperiet Søndags ettermiddag, her er bildene. Alle foto: Kristine Hals
Les mer om:

Kristine tok seg ut gjennom røyken: – Skremmende opplevelse(pluss)

Kristine Hals reddet seg selv ut fra boligblokken som brant natt til tirsdag. Hun ble sendt til legevakta etter å ha pustet inn mye røyk.
Les mer om:

Veien mot toppen: – Noe av det verste var å ikke bli trodd av andre

For 15 år siden skrudde kroppen til Anniken Hals (28) seg av. Siden den dagen har hun jobbet beinhardt for å nå målene sine.
Les mer om:

Veien mot toppen: – Noe av det verste var å ikke bli trodd av andre

For 15 år siden skrudde kroppen til Anniken Hals (28) seg av. Siden den dagen har hun jobbet beinhardt for å nå målene sine.
Les mer om:

Smittebølgen øker - men ikke bare blant koronasyke: - Årets luftveisinfeksjoner er kraftigere enn tidligere

Samtidig som 1261 personer er smittet av korona i våre bydeler er nå langt flere syke med både influensa, sår hals og ikke minst barnesykdommen RS. Det har naturlige forklaringer og fjorårets isolasjon er blant årsaken til hvorfor.
Les mer om:

Anniken Hals og Winona

Les mer om:

Anniken Hals og Centano

Les mer om:

Hun er royalist på sin hals

Hun har konger, dronninger og slott som sin store lidenskap. – Jeg har fått være med på svært mye flott, morsomt og spennende, sier Kristin Larsen henrykt. Onsdag 8. september runder hun 50 år.
Les mer om:

Slo sammen tre festivaler til én og skapte trøkk i parken

BREVIK: Arrangørene slo tre fluer i én smekk, og publikum fikk møte alt fra flåtten til Hellstrøm, før de sang med av full hals.
Les mer om:

BILDESERIE: AURORA(pluss)

AURORA avslutter fredagens festival. Alle foto: Kristine Hals
Les mer om:

Ethan Ennis klar til å vise Liverpool hva de går glipp av

Det er bare et fåtall spillere som har turt å «krysse grensen» mellom de to mest dekorerte klubbene i England i moderne tid. – De som har gjort byttet mellom de to klubbene i nord-vest har fått merke det, bare spør Michael Owen. Når du har valgt lag har du valgt lag, det er ingen førstelagsspiller som er overført direkte mellom Manchester United og Liverpool siden Phil Chisnall forlot Old Trafford i retning av Anfield i 1964.

– Vi rømte hals over hode

Titusenvis av afghanere flykter fra kampene som raser over hele landet. – Jeg har sett min del av bombing i Afghanistan. Men den bombingen vi opplevde i Lashkar Gah, glemmer jeg aldri, sier Janan (32) til NRK.
Les mer om:

Dette er symptomene på Bømlo-utbruddet: – Feber, sår hals, hodepine og verk i leddene.

Utbruddet på Bømlo er ikke over. Men nå har smittevernlegen oversikt over både smittevei og symptomer.
Les mer om:

Begrenses bilkjøringa til terminalen?(pluss)

Det kan bli aktuelt å begrense bilkjøringen til terminalområdet ved Molde trafikkterminal. – Det er et tiltak som er naturlig å vurdere, sier avdelingsleder Johan Hals i Molde kommune.
Les mer om:

Taxisjåfør angrepet av passasjer

Politiet ber en mann melde seg etter at en kvinnelig taxisjåfør onsdag kveld skal ha blitt angrepet i Trøgstad. Mannen skal ha tatt grep rundt kvinnens hals, før han forlot bilen.
Les mer om:

Ingebrigtsen tilbake i trening

Jakob Ingebrigtsen er tilbake i trening etter halsbetennelsen som satte han ut av Bislett Games sist torsdag, men det er fremdeles usikkert når neste start blir. I utgangspunktet skal Ingebrigtsen løpe 1500 meter i Monaco kommende fredag, men deltakelsen er ennå ikke avklart, opplyser sportssjef i Norges Friidrettsforbund (NFIF), Erlend Slokvik, til VG. En avgjørelse må bli tatt innen torsdag. Ingebrigtsen trakk seg fra drømmemila på Bislett etter å ha våknet med vond hals sist onsdag. (NTB)
Les mer om:

Se bildene NUK bandet "De forvante" som spilte på Harstad Kino(pluss)

NUK deltakerne har denne uken jobbet opp mot forestillingen lørdags kveld spilte de på Harstad Kino. Alle foto Kristine Hals
Les mer om:

SE BILDESERIE: Dragshow i regi av NUK(pluss)

Elektra Puzz og Nabi Yeon Geisha holdt en workshop under årets NUK der deltagerne lærte om drag. Sammen med Monetta Leone Croft holdt de show for NUK deltagerne. Alle foto Kristine Hals.
Les mer om:

Se bildeserie fra Kartellet: An dran drin drekt(pluss)

På taket til Grottebadet er Kartellet med sitt spreke show som inneholdt rare triks, felespill på stylter, sprø folkedans og artige regler. Alle foto Kristine Hals.
Les mer om:

De sto og sang for full hals. Nå har 12 personer fått covid-19: – Smittespredningen blir stor i en slik setting

– Ekstremt krevende, sier kommuneoverlegen om jobben med smittesporingen etter Korskolens konserter.
Les mer om:

Bildeserie fra UKM Kvæfjord(pluss)

29. mai var det UKM i Kvæfjord, alle foto Maja-Lisa Sandlien Halseth og Kristine Hals
Les mer om:

– Vi har stilt krav(pluss)

Høyres Jon Hals (H) etterlyste på nytt kommunalt initiativ når det gjelder kommunale innspill til ny E39 gjennom Batnfjord.
Les mer om: