Nyheter om Henriksen


Henriksen ute i ein månad

Markus Henriksen fekk positive nyhende då resultatet frå MR-undersøkinga var klar. Han er venta tilbake på bana om ein snau månad. RBK-kapteinen skada seg i 4-0 sigeren over Viking onsdag. – Det var fantastiske nyhende å få. Eg frykta sjølvsagt det verste og er glad for at det ikkje var verre. No ser eg fram til å byrje med opptreninga og kome meg tilbake på bana så raskt som mogeleg, seier Henriksen sjølv til RBK.no.
Les mer om:

Petter Thoresen har tatt ut landslaget til VM

Tre keepere, ni backer og 16 løperspillere er tatt ut for å representere Norge med skøyter på beina. Ishockey VM arrangeres i Riga hovedstaden i Latvia mellom 21.mai og 6.juni. Norge er i gruppe B sammen med USA, Canada, Tyskland, Italia, Kasakhstan, Finland og vertsnasjon Latvia.

Må tilbakebetale kompensasjonen fordi de fulgte kommunale koronarestriksjoner: – Vi føler oss lurt(pluss)

Selv om Henriksen Gjestestue gjorde alt riktig, vil ikke staten ta ansvar for tapt inntekt siden de fulgte kommunale koronarestriksjoner.
Les mer om:

Småbarn i kø for testing: - Vi gjør det vi kan for å gi de en så trygg og god opplevelse som mulig

PORSGRUNN: Pewian (4) sto først i køen da teststasjonen på Mule åpnet onsdag. Testpersonellet Helene Mørch Uldal og Gitte Reis Henriksen har lagt til det lille ekstra for å gjøre det minst mulig skummelt.
Les mer om:

RBK smadret Viking

Rosenborg filleristet Viking hjemme på Lerkendal og vant 5-0 etter mål av Markus Henriksen, Stefano Vecchia, Hólmar Örn Eyjólfsson, Kristoffer Zachariassen og Guillermo Molins.
Les mer om:

Hareide klarte ikke juble etter 5–0-seier: – Vi er veldig lei oss for Markus

LERKENDAL (NRK): Til tross for 5–0-seier over Viking, var Åge Hareide mest bekymret torsdag kveld. Han er redd Markus Henriksen kan være ute av spill lenge.

Hareide klarte ikke juble etter 5–0-seier: – Vi er veldig lei oss for Markus

Åge Hareide klarer ikke å juble tross 5-0-seier mot Viking. Han er bekymret for at Markus Henriksen kan være ute av spill lenge.

Hareide klarte ikke juble etter 5–0-seier: – Vi er veldig lei oss for Markus

Til tross for 5–0 seier over Viking, var Åge Hareide mest bekymret torsdag kveld. Han er redd Markus Henriksen kan være ute av spill lenge.

Rosenborg med vanvittig seier – Men Henriksen måtte hjelpes av banen

Rosenborg med sin største seier på fem år da de knuste Viking.
Les mer om:

Rosenborg smadret Viking – Hareide frykter skadesmell

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg – Viking 5–0) Rosenborg leverte en mesterlig maktdemonstrasjon mot Viking. Etter kampen var RBK-trener Åge Hareide bekymret for en alvorlig skade på kaptein Markus Henriksen.

Skadealarm etter Viking-slakt

Både kaptein Markus Henriksen (28), og spydspiss Dino Islamovic (27) måtte ut med skade i seieren mot Viking. Nå er begge usikre til tre storkamper som kommer som perler på en snor de neste 11 dagene.
Les mer om:

Kom hjem for tidlig til å slippe karantenehotell

Onsdag kveld meldte regjeringen at reisende fra Storbritannia slipper tvunget opphold på karantenehotell. Likevel må England-studentene Josefine Luna Øien Henriksen (21) og kjæresten bo 10 dager på karantenehotell.

Midtøsten-forsker: Netanyahu leker med ilden

Benjamin Netanyahus trusler om å sende inn hæren mot sammenstøt mellom jødiske og arabiske israelere er å leke med ilden, mener professor Hilde Henriksen Waage.

Bent Høie måtte svare om forhol­dene på kvinne­klinikken

– Hvor dårlig må forholdene bli før ministeren lytter, spurte Kari Henriksen (Ap) i Stortingets spørretime. Helseminister Bent Høie sier det er opp til sykehuset selv å prioritere nye byggeprosjekter.

Midtøsten-ekspert mener Hamas har tatt en kjempesjanse

Professor Hilde Henriksen Waage mener Hamas har tatt en kjempesjanse ved å avfyre raketter mot Israel, noe de ikke har gjort siden 2014.

Corona-tøft

- Det er aldri artig å få corona, sier Rosenborg-kaptein Markus Henriksen. Seks måneder etter at han ble smittet, kan han fortsatt merke det i pusten på kalde dager.
Les mer om:

Ap-Henriksen: – Erna Solberg har sviktet på beredskap

Etter 22. juli-granskingen lovet Erna Solberg bedre beredskap, bedre samordning og gjennomføringskraft. Hun har ikke levert på flere punkter, mener Aps Martin Henriksen.

Henriksen angrer på England-overgang: – Jeg var så oppslukt

TRONDHEIM (VG) Markus Henriksen (28) mener han lot seg rive med av barndomsdrømmen om Premier League. Det kan ha kostet ham en mer vellykket og eksotisk karriere.

Utendørs på Sæter samles folk i hopetall ute, mens kafeene har stengt: – Det blir jo bare parodisk

– Vi er sterk motstander av at Oslo kommune holder stengt og håper de åpner så snart som mulig, sier nordstrandsmannen Jon Anders Henriksen i Oslo Handelsstands Forening.

Her kjører de på med konkurranser: – Vi håper at dere får skikkelig gode og vonde opplevelser

– Det er jo sånn det er. Tøft underveis, men veldig godt etterpå, smiler leder Henrich Henriksen.
Les mer om:

RBK-legenden: Slik bør du bruke Henriksen, Hareide

Et kurs i smertemestring fikk Therese til å hente ned symaskinen fra loftet
Les mer om:

Henriksen kan være ferdig på landslaget: – Rosenborg er mitt fokus

TRONDHEIM (VG) Markus Henriksen (28) er bare 30 år gammel neste gang Norge kan delta i et mesterskap, men sår allerede tvil rundt fremtiden med flagget på brystet.

- Tror ikke alle i Harstad forstår hvor populær KM var(pluss)

En mann med et stort hjerte, som har sluttet å slå. Jeg har møtt fans av Knut Magne Myrland i lokalsamfunn over hele landet. Mange i Harstad vet nok ikke hvor populær han var, sier Jon Erik Henriksen.
Les mer om:

Utfordring til Kari Henriksen (AP)

Vil AP stemme for å gjennomføre en folkeavstemming om oppløsning av Kristiansand kommune og eventuelt tvangsoppløse Kristiansand mot bystyrets ønske, eller er dere uenige med SP i den saken?