Nyheter om Hellas


Casper Ruud klatrer til rekord på verdensrankingen

Nordmannen bytter plass med østerrikske Dominic Thiem på den ferske rankingen mandag. Det er den eneste endringen blant topp ti. Serbiske Novak Djokovic topper fortsatt foran Daniil Medvedev og Stefanos Tsitsipas. Ruud stiller denne uken opp i ATP 250-turneringen i Wien i Østerrike. Der møter han sørafrikanske Lloyd Harris. Sist gang de møttes, gikk han seirende ut etter en slitekamp i Indian Wells.

Pave Frans planlegger nye reiser før nyttår

Pave Frans håper å kunne besøke blant annet Hellas, Kypros, Ungarn og Kongo før nyttår.

OL-ilden ankom Beijing

Den olympiske ilden har kommet fram til Beijing. Ilden ble mottatt av visepresident Yu Zaiqing i den kinesiske OL-komiteen som her viser fram flammen som ble fraktet med fly fra Hellas. Onsdag blir det en ny seremoni i det olympiske tårnet i Beijing, melder det kinesiske nyhetsbyrået Xinhua. Vinter-OL skal arrangeres i Beijing fra 4. til 20. februar 2022.
Les mer om:

Demonstranter forsøkte å ødelegge tenningen av OL-ilden

OL-ilden ble tent i Olympia i Hellas, og nå starter turen til vinter-OL i Beijing i februar. Tre demonstranter forsøkte å ta seg inn for å ødelegge seremonien.
Les mer om:

Demonstranter forsøkte å ødelegge tenningen av OL-ilden

OL-ilden ble tent i Olympia i Hellas, og nå starter turen til vinter-OL i Beijing i februar. Tre demonstranter forsøkte å ta seg inn for å ødelegge seremonien.
Les mer om:

OL-elden tent i Hellas

OL-elden vart tend i Olympia i Hellas, og no startar turen til vinter-OL i Beijing i februar. Dei 24. vinterleikane i den kinesiske hovudstaden går frå 4. til 20.
Les mer om:

Milan snudde til seier i Zlatan-comebacket – dro fra Inter på tabellen

Olivier Giroud startet opphentingen som endte med 3-2-seier for Milan over Hellas Verona lørdag kveld. Storklubben overnatter på tabelltoppen i Serie A.
Les mer om:

Solberg på åttende

Oliver Solberg tok ifølge NTB ingen store sjanser på de seks første fartsprøvene i Rally Catalunya. Han ligger på åttendeplass. 20-åringen har aldri rattet sin Hyundai på asfalt i VM-sammenheng tidligere. Han har dessuten måttet bryte de fire siste VM-rundene han har kjørt i RC2-klassen i Estland, Belgia, Hellas og Finland. Totalt har han 1.55,6 minutter opp til ledende Thierry Neuville i sammendraget før lørdagens kjøring.

Storm i Hellas fører til oversvømmelse og evakueringer

Kraftige uvær herjer i Hellas og har blant annet ført til oversvømmelse i Aten. Folk er også evakuert fra øya Evvia som ble rammet av skogbranner i sommer.
Les mer om:

Storm i Hellas fører til oversvømmelse og evakueringer

Kraftige uvær herjer i Hellas og har blant annet ført til oversvømmelse i Aten. Folk er også evakuert fra øya Evvia som ble rammet av skogbranner i sommer.
Les mer om:

EU-studie: Mest antisemittisme i Hellas og Øst-Europa

Fordommer mot jøder står sterkest i østeuropeiske land og Hellas, viser en ny EU-studie. I Hellas svarer over halvparten at de tror på jødekonspirasjoner.
Les mer om:

Isak-perle da Sverige slo Kosovo

Alexander Isak markerte seg med et drømmemål i Sveriges 3-0 seier over Kosovo i VM-kvalifiseringen. Svenskene ligger dermed svært godt an i sin pulje. Etter et surt 1-2-tap mot Hellas i forrige kamp, var det kun seier som var godt nok for «Söta bror» mot Kosovo lørdag. Sverige kom best i gang og fikk straffespark etter 29 minutter. Den satt Emil Forsberg sikkert i mål. Halvveis ut i den andre omgangen smalt det fra Isak. Han dro seg innover i banen og feide inn en lekker scoring i motsatt hjørne. Robin Quaison fastsatte resultatet til 3-0.

Tommy og Esben hadde beregnet to uker i bil til Hellas, men det gikk ikke helt etter planen: — Det hadde ikke vært like gøy hvis det ikke hadde skjedd noe

Ting gikk ikke helt etter planen da Tommy Aas og Esben Apland skulle kjøre en gammel Mercedes Benz fra Tvedestrand til Porto Heli i Hellas. Heldigvis. For det er når bilen kollapser, eller du blir nekta adgang over landegrensene, at du virkelig kjenner at du lever.

Claudio Ranieri er akkurat det Joshua King trenger

Den italienske manageren Claudio Ranieri er kjent for å få «normale» spillere til å yte unormalt bra. Selv om det ikke alltid slår raskt nok til for klubben han leder ser vi det gang på gang for spillere. Med Claudio Ranieri ved rattet i Watford får Joshua King som i mange år nesten har kunnet spise kirsebær med de aller største gutta en manager som kan hente frem det lille ekstra.

Skal ha voldtatt «Ida» i ferieparadiset

Jenteturen til Hellas skal ha endt i mareritt for norske «Ida». I dag skal to menn møte i retten i Hellas, tiltalt for voldtekt.
Les mer om:

Zlatan med i Sveriges VM-tropp

Zlatan Ibrahimovic er tatt ut i Sveriges tropp til VM-kvalifiseringskampene mot Kosovo og Hellas til tross for skadeproblemer. 39-åringen har vært den siste tiden vært plaget av en akillesskade og har vært ute i flere kamper i høst.

Frankrike skal selge fregatter til Hellas

Hellas skal kjøpe tre fregatter fra Frankrike som ledd i et styrket «strategisk partnerskap», opplyser president Emmanuel Macron.
Les mer om:

Hellas flytter folk til strengt bevoktet asylleir

Asylsøkere flyttes over i den nye leiren på den greske øya Samos, melder Hellas. Leiren har en rekke strenge sikkerhetstiltak.
Les mer om:

Hellas åpner høysikkerhets migrantleir på gresk øy

En ny migrantleir ble åpnet på den greske øya Samos på lørdag. Den skal ha plass til 3.000 mennesker.
Les mer om:

Hellas Verona hadde ikke en vente og se holdning

Mandag kveld tapte Hellas Verona 1-0 mot Bologna, klubben har med det sanket null poeng på de tre første kampene i årets Serie A sesong, de sparket manager Eusebio Di Francesco og var raske med å hente inn en ny. – Hellas Verona ligger på 19 plass de slår Salernitana på målforskjell. Også Cagliari som ligger på 18 plass trenger en ny manager etter bare tre kamper i sesongen.

Hellas: Fisker fikk død mann i garnet

Nå er fiskeren anklaget for å ha kastet mannen på havet igjen.
Les mer om:

Sparket

Den italienske Serie A-klubben Hellas Verona har kvittet seg med trener Eusebio Di Francesco etter at kun tre kamper av årets sesong er spilt.
Les mer om:

Serie A-trener sparket

Den italienske Serie A-klubben Hellas Verona har kvittet seg med trener Eusebio Di Francesco etter at kun tre kamper av årets sesong er spilt. Det opplyser klubben selv på eget nettsted. Laget har tapt alle de tre første kampene og står med null poeng i likhet med Stefan Strandbergs Salernitana. Det seneste tapet for Hellas Verona kom mandag kveld med 0–1 for Bologna. Di Francesco tok over i sommer etter Ivan Juric, som førte laget til 10.-plass i ligaen sist sesong. Di Francesco tok Roma til mesterligasemifinale i 2018, men fikk sparken sesongen etter.
Les mer om:

Hellas krever at uvaksinerte tester seg hver uke – og betaler for det selv

Hellas har bestemt at alle arbeidstakere som ikke er vaksinert, må testes en gang i uken. Og de må betale for testen selv.
Les mer om:

Hellas krever at uvaksi­nerte tester seg hver uke – og betaler selv

Hellas har bestemt at alle arbeidstakere som ikke er vaksinert, må testes en gang i uken. Regningen for testen må de ta selv.
Les mer om: