Nyheter om Helland


Ett år etter korona: – Blir fortsatt uvel av hard trening

Ett år etter at hun ble koronasmittet kan FBK-spiller Martine Helland (23) fortsatt ikke trene for fullt. Nå skal hun i stedet få andre til å yte maks.
Les mer om:

Pål André Helland har fått ny jobb: – Jeg tør å si det jeg mener

Pål André Helland skal kombinere livet som fotballspiller med å være fotballekspert for Viaplay.
Les mer om:

Jevneste tabelltopp på 29 år – Helland tror Glimt er sterkere enn RBK og Molde

Ikke siden 1992 har det vært jevnere i topp seks-sjiktet i Eliteserien. Pål André Helland (31) tror Bodø/Glimt tar innersvingen på Molde og Rosenborg – og hans egen klubb Lillestrøm.

Lukas Manuel Helland med målshow

Elias Ueland Lütcherath sikret poeng for Egersund
Les mer om:

Tålmodig Helland har brukt tida godt: – Jeg er blitt raskere

Pål-André Helland (31) har vært ute av spill en stund. Til helga melder han seg til tjeneste igjen. Nå håper både han og klubben at den tålmodige treningsjobben skal gi ham en god høst.
Les mer om:

Klæbo vant i Aure

Johannes Høsflot Klæbo ble hardt presset av Erik Valnes uten at det var noen tvil om hvor seieren havnet i rulleskisprinten i Toppidrettsveka i Aure fredag. – Det er alltid artig å gå fort og krysse målstreken først. Vi løste det bra, og det er bra med fire heat. Det var viktig. Slike økter som dette blir vi bedre av, sa Klæbo til NRK. Klæbo og Valnes ble nummer én og to på sprinten i VM i Oberstdorf i vinter. I lagsprint tok de gull sammen for Norge. – Dette er det nærmeste jeg har vært i skøyting og på rulleski.

Thor Helland er død

(OSLO/SØRFOLD) Thor Helland er død, 84 år gammel, melder VG. Helland er fra Sørfold, og var en av tidenes beste norske friidrettsutøvere.
Les mer om:

Tidligere toppløper Thor Helland (84) er død

Friidrettsprofilen Thor Helland døde natt til 2. august, 84 år gammel. Han løp inn til åttendeplass på 5000 meter i Tokyo-OL i 1964.
Les mer om:

Thor Helland er død

Friidrettsprofilen Thor Helland døde natt til 2. august, 84 år gammel. Han løp inn til åttendeplass på 5000 meter i Tokyo-OL i 1964. Helland gikk bort mens han var innlagt på Aker sykehus, skriver VG. BUL omtaler dødsfallet i et minneord på Oslo-klubbens nettsider. – Det er veldig spesielt at Thor skulle sovne inn midt under OL i Tokyo 57 år senere. Han har betydd enormt mye for BUL og norsk friidrett, sier Rune Stenersen til VG. Stenersen var selv aktiv i BUL gjennom mange år.
Les mer om:

Friidrettsprofilen Thor Helland (84) er død

Thor Oluf Helland døde på Aker sykehus natt til 2. august, 84 år gammel, etter kort tids sykeleie. Den tidligere langdistanseløperen ble nummer åtte på 5000 meter i Tokyo-OL i 1964.
Les mer om:

Brann-treneren ønsket LSK-duo: – Jeg unner dem begge å lykkes

Brann-trener Kåre Ingebrigtsen prøvde å lokke Pål-André Helland og Gjermund Åsen til Bergen – uten å lykkes. Helland er ikke med onsdag kveld, men håper at lagkameratene bruker anledningen til å vise at de mener alvor.

Helland ute i et par uker

Pål André Helland må belage seg på to-tre uker på sidelinjen etter at han scoret og ble byttet ut med skade i 2-0-seieren over gamleklubben Rosenborg. Det skriver VG. Helland fikk en drømmestart da han scoret åpningsmålet mot Rosenborg etter bare 13 minutter i sin første kamp fra start for Lillestrøm. Men sju minutter senere måtte han byttes ut med en lyskestrekk.

Helland får avbrekk på to-tre uker etter RBK-triumfen: – Verdt det så det ljomer etter

LILLESTRØM (VG) Han kom, så, scoret, vant – og forsvant. Pål André Helland (31) anslår at han får to til tre uker på sidelinjen etter å ha bidratt til Lillestrøms bragdseier mot Rosenborg.

Helland: – Har hørt at selv RBK-supportere jublet da jeg scoret

Pål-André Helland har fått konstatert en strekk etter festkvelden mot Rosenborg. Det betyr at han må se de neste kampene fra sidelinja. Samtidig har responsen han har fått de siste dagene varmet.
Les mer om:

Parken ble åpnet for bare to og et halvt år siden – nå blir alle lysstolpene skiftet ut

– Det ble uforholdsmessig mørkt, sier kommunaldirektør Knut Edvard Helland. Nær to millioner kroner koster det når Lørenskog kommune nå bytter ut pullertene langs turveien i den nye Elveparken.
Les mer om:

Kameratene om øyeblikket de alltid vil huske: – Det er stort, helt der oppe

(LSK – Rosenborg 2-0). Gjermund Åsen har nettopp avgjort kampen, Pål André Helland hiver seg rundt kompisen. Det øyeblikket setter selv seiersvante trøndere så høyt at det fikk fram tårene.
Les mer om:

Helland og Åsen senket RBK: – Jeg ble far for andre gang nettopp. Dette er nesten opp på det nivået(pluss)

Trønderduoen scoret hvert sitt mål da Lillestrøm påførte Rosenborg et nytt tap.

Børsen: LSK-Rosenborg: «Startdebutant? Rosenborg? Det var simpelthen umulig å se»

To trøndere stjeler overskriftene. Men en debutant kommer nok til å huske kampen vel så lenge som Helland og Åsen.

Kriseuke for Hareide – senket av trønder-duo

Åge Hareide og Rosenborg gikk fra en dag med pride-bråk til å bli senket av trønderne Pål André Helland og Gjermund Åsen på Åråsen.

Målscoreren var ikke god nok for RBK: – Deilig å vise at jeg duger

Åge Hareide og Rosenborg gikk fra en dag med pride-bråk til å bli senket av «sine egne» på Åråsen. Pål André Helland og Gjermund Åsen avgjorde mot sin gamle klubb.

Målscoreren var ikke god nok for RBK: – Deilig å vise at jeg duger

Åge Hareide og Rosenborg gikk fra en dag med pride-bråk til å bli senket av «sine egne» på Åråsen. Pål André Helland og Gjermund Åsen avgjorde mot sin gamle klubb.

Helland og Åsen senket RBK: – Jeg ble far for andre gang nettopp. Dette er nesten opp på det nivået

Arna-Bjørnar sjokkerte i lokaloppgjøret, men så glapp det på overtid
Les mer om:

Trønderne senket RBK: – Sto skrevet i stjernene

Pål André Helland og Gjermund Åsen sørget for at Rosenborg tapte sin tredje strake eliteseriekamp.
Les mer om:

- Noe av det deiligste jeg har opplevd

Pål André Helland står med hele 119 målpoeng for Rosenborg, og selvfølgelig skulle hans første Lillestrøm-mål komme mot gamleklubben.
Les mer om:

Helland og Åsen senket gamleklubben: – Sto nok skrevet i stjernene

LILLESTRØM (VG) (Lillestrøm – Rosenborg 2–0) Pål André Helland fikk revansj og Gjermund Åsen satte siste spiker i kisten da eks-RBK-erne sørget for Rosenborgs tredje strake tap. Førstnevnte rangerer seieren som en av karrierens største.