Nyheter om Jansen


Tangen eit stykke bak

Suzanna Tangen køyrte i mål på 12. plass etter landeveisrittet på Fuji International speedway onsdag morgon. Tida ble 1:06.38, 10.23 minutt bak gullvinnar Jeanette Jansen frå Nederland. Dermed blei det to 12. plassar på Tangen i årets Paralympics, og no startar treninga mot Paralympics i Paris i 2024.

TV 2 viser La Liga

I helgen braker det løs i flere store fotball-ligaer, deriblant spanske La Liga, som i år er en ny rettighet for TV 2. – En fullskala satsing på La Liga er noe vi har ønsket oss lenge, sier TV 2s sportsredaktør Vegard Jansen Hagen, som også har gjort flere nye signeringer på eget lag før sesongstart. Denne høsten kommer TV 2 til å ha historiens beste sportstilbud.

Jansen sikret trenerens deiligste AaFK-seier etter taktisk grep

Oppgang på Asia-børsene dagen før OL åpner
Les mer om:

Nordmann bryter Tour de France

Team BikeExchange-rytter Amund Grøndahl Jansen (27) bryter Tour de France i forkant av 16. etappe tirsdag. Det skriver TV 2. Årsaken skal være ettervirkninger og skader fra fall i første etappe av touren. Det var en tilskuer som skapte massevelt 40 kilometer før mål, og flere nordmenn var involvert i feltet. Jansen måtte få medisinsk hjelp for sin forslåtte albue, og ble sendt på røntgenundersøkelse etter etappen. Mer om det kan du lese her. Dermed er det bare én nordmann igjen i Tour de France - det er UAEs Vegard Stake Laengen.

Gir ikke opp å bygge i høyden på Hvaler: – Prosessen går videre til høsten

Det er stille på hotellplanene til Cato Jansen og Rune Kilebu på Hvaler. Men Rune Kilebu kan forsikre at de to Fredrikstad-investorene ikke har kastet kortene.
Les mer om:

Kommunen hevder fergefører Stein Ingar (54) ikke er organisert

Norsk Sjøoffisersforbunds advokat sendte 25. juni et brev til Fredrikstad kommune for en avklaring rundt fergeførernes organisasjonstilhørighet og arbeids- og hviletidsbestemmelser. Blant annet ble det hevdet at Stein Ingar Jansen (54) og hans 21 kolleger ansees som uorganiserte ansatte.

Tilskuer arrestert

Tilskueren som felte Jumbo-Visma-stjernen Tony Martin og en haug av ryttere på åpningsetappen av Tour de France, er onsdag arrestert og satt i varetekt, melder den franske radiokanalen RTL. TV 2 var først ute med dette. Tilskueren stakk et skilt ut i veien under åpningsetappen i Tour de France, og fikk ikke med seg hovedfeltet i full fart bak. Det gikk veldig galt, spesielt for Tony Martin, som krasjet med tilskueren og falt stygt i bakken. Med seg i fallet dro han med seg flere, en av dem var Amund Grøndahl Jansen. Han fikk medisinsk hjelp på albuen av rittlegen.

Nederlandsk seier i Tour de France

Mathieu van der Poel fra Nederland vant søndagens etappe av Tour de France etter en imponerende sterk avslutning. Han overtok også den gule trøya fra franske Julian Alaphilippe, som vant lørdagens etappe. Mathieu van der Poel rykket fra tidlig, men var først og fremst ute etter å sikre seg bonussekunder før han la seg tilbake i hovedfeltet igjen. Med drøyt en kilometer igjen ble det et par nye forsøk på rykk fra front. Nairo Quintana fikk ikke stor nok luke, men det fikk van der Poel, som nok en gang rykket i håp om å ta over den gule ledertrøya.

Realityprofil Carl Aksel Jansen svindlet venner for millioner - nå må de betale

Mens realityprofilen Carl Aksel Jansen slipper fengsel for grov svindel, sliter ofrene med stor gjeld. - Det har vært en enorm påkjenning, sier en av vennene.
Les mer om:

Realityprofil Carl Aksel Jansen svindlet venner for millioner - nå må de betale

Mens realityprofilen Carl Aksel Jansen fra Porsgrunn slipper fengsel for grov svindel, sliter ofrene med stor gjeld. - Det har vært en enorm påkjenning, sier en av vennene.

Tilskuer utløste blodig massevelt med hilsen til besteforeldrene: – Skandale

Sportsdirektøren til Amund Grøndahl Jansen vil fengsle tilskueren.
Les mer om:

Tilskuer skapte massevelt

Det gikk fryktelig galt da en Tour de France-tilskuer holdt et pappskilt ut og forsårsaket at en rytter veltet under den første etappen av årets ritt. Det startet en kjedereaksjon, og en mengde ryttere lå igjen strødd på bakken. Også Amund Grøndahl Jansen fikk et utrivelig møte med asfalten i massevelten.
Les mer om:

Svein (70 i dag) har skudd på motorsykler i over 50 år – og tar fortsatt en tørn i gamlejobben

Sin første moped skrudde han selv sammen da han var tidlig i tenårene. Godt over 50 år senere mekker Svein Jansen (70) fortsatt motorsykler, selv om han har pensjonert seg som verksmester.
Les mer om:

Grøndahl Jansen selvkritisk før TdF: – En møkkasesong

Amund Grøndahl Jansen er en av tre nordmenn i årets Tour de France, men hovedpersonen selv er skuffet over egen sesong så langt.

Realityprofil dømt til to år og fire måneder i fengsel – slipper å sone hvis han gjennomfører rusbehandling

Den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren Carl Aksel Jansen slipper å sone bedrageridom på to år og fire måneder hvis han gjennomfører rusbehandling.
Les mer om:

Paradise-Carl Aksel dømt for en rekke grove bedragerier

PORSGRUNN/OSLO: Carl Aksel Jansen, som deltok i realityserien «Paradise Hotel», er dømt for flere grove bedragerier. Han må følge et narkotikaprogram med domstolskontroll.
Les mer om:

«Paradise»-Carl Aksel kan slippe fengsel – må følge narkotikaprogram

Den tidligere «Paradise Hotel»-profilen Carl Aksel Jansen (25) er dømt til å følge et narkotikaprogram med domstolskontroll, slik han selv har ønsket.
Les mer om:

Realityprofil Carl Aksel Jansen dømt til fengsel i to år og fire måneder

Carl Aksel Jansen slipper å sone fengselsdommen dersom han følger narkotikaprogram: – Det blir deilig å få lagt denne saken bak seg, sier han.
Les mer om:

Kristoff er vraket

Alexander Kristoff blir ikke med i årets Tour de France. Det opplyser laget på sin Twitter-konto. Det blir derfor første gang på ni år Kristoff ikke er med i det kjente sykkelrittet. Kristoff har ikke helt funnet formen denne sesongen. Under søndagens NM-fellesstart i Kristiansand måtte han i tillegg gi seg etter en tidlig velt. Han pådro seg en forslått ankel. Kristoff virket ikke særlig optimist med tanke på Tour de France-start da. Tirsdag kom altså bekreftelsen. Men Vedard Stake Laengen skal delta, opplyser laget.

Klare for Tour de France

Team Total Direct Energie bekrefter at Edvald Boasson-Hagen er klar for Tour de France. Tidligere mandag ble det bekreftet at Amund Grøndahl Jansen var tatt ut på laget til Team BikeExchange, melder TV2. 34-åringen har tre etappeseirer i prestisjerittet. Han vant to etapper i 2011 og én i 2017. Mark Cavendish er også tatt ut til touren, det skriver laget i en Twitter-melding.

Klar for Tour de France

Den norske syklisten Amund Grøndahl Jansen skal sykle årets Tour de France. Det bekrefter hans nye lag for sesongen, Team BikeExchange på sin Twitter-konto. Det er fjerde året på rad at 27 år gamle Grøndahl Jansen deltar i verdens største etapperitt. De foregående årene har han vært en viktig hjelperytter for Team Jumbo-Visma. I år er det lov til å håpe at nordmannen får kjøre litt mer for egne sjanser, spesielt på de halvveis kuperte etappene.

Hun blir ny rektor i Senjahopen(pluss)

Ingrid Jansen har takket ja til å bli ny rektor ved Senjahopen skole.
Les mer om:

– Blir den dyreste leiligheten som noen gang er solgt i Fredrikstad

Utbyggeren av Tordenskiold Brygge, Cato Jansen, kjøpte selv prosjektets største leilighet i desember 2019. Prisen var da 16 millioner kroner. Denne uken legges den spektakulære eiendommen i ut til salgs. Prisantydningen er 30 millioner kroner.
Les mer om:

Magetrøbbel i Tour de Suisse

Syklist Amund Grøndahl Jansen har brutt Tour de Suisse på grunn av en infeksjon. Han vil ta noen dager fri for å forberede seg til kommende ritt. Det opplyser hans lag Team BikeExchange på Twitter , som også opplyser at Lucas Hamilton og Luke Durbridge har måttet bryte på grunn av samme problemer. Sykkellaget melder at trioen har fått gastroenteritt, som er en betennelse i magesekken og tarmene, og den sjette etappen av rittet vil gå uten de tre. Tour de Suisse avsluttes søndag.

Bissegger vant på hjemmebane

Sveitseren Stefan Bissegger var sterkest på slutten av den fjerde etappen i regnværet i Tour de Suisse onsdag. Den 171 kilometer lange etappen med start i Sankt Urban ble avsluttet på en flystripe i Gstaad. Bissegger vant foran Benjamin Thomas og Roey Rosskopf. Joel Suter var 23 sekunder bak, mens hovedfeltet var i mål over fem minutter bak. Der var også de norske rytterne: DSM-rytter Andreas Leknessund og Amund Grøndahl Jansen fra BikeExchange.