Nyheter om Hegre


Sjokkfunn i Skåredalen: – Beina hang og dinglet

Alf Anvedsen var ute og gikk tur ved Løkavatnet, da han oppdaget en hegre. Han gikk nærmere for å ta bilder, men fuglen lot seg ikke skremme av gårde. Så oppdaget Anvedsen hvorfor.
Les mer om:

Fengselsfuglen som blei redda frå kulda

Ein ornitolog, to forbipasserande og ein politipatrulje var involverte i å redde ei hegre som fraus og skalv i Ørsta sentrum på Sunnmøre.
Les mer om:

Hegre på bytur(pluss)

Les mer om:

Leo (26) har laget «tryllekalender»: – Jula er en magisk tid!

Leonard Steen Hegre (26) fra Klepp tryller jula inn med en julekalender helt utenom det vanlige.

«Du er en idiot hvis du ikke redder. Så nådeløst er det»

For 26. gang har Kurt Hegre klargjort Vikings keepere til en sesongstart. Han beskriver jobben som å være både psykolog og advokat.
Les mer om:

«Du er en idiot hvis du ikke redder. Så nådeløst er det»

For 26. gang har Kurt Hegre klargjort Vikings keepere til en sesongstart. Han beskriver jobben som å være både psykolog og advokat.
Les mer om:

Kommunen sperrer område i Sandvedparken etter enorm isfugl-trafikk

Sandnes kommune med tiltak for å ivareta andre arter. Isfugl-kikkere skremmer nemlig bort både ender og hegre.
Les mer om:

Ganddal feirer 20 år med revy

Marius Hegre som Stanley Wirak og Øivind Stangeland som Pål Morten Borgli gir Stavanger svar på det forsmedelige spørsmålet «Kor i helsikken e Sandnes?»

Innbyggjarane på Orstad og Kvernaland demonstrerer og bønfell Klepp kommunestyre

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tysdag 21. mai blir det arrangert demonstrasjonstog for å få bommar på Jæren. Den 27. mai skal Klepp kommunestyre avgjera om dei framleis skal seia ja til Utbyggingspakke Jæren.«Trafikken dreper bygda» - Dette er vår siste sjanse til å få tverrforbindelsen og omkjøringsvegen på plass. Om ikkje vil trafikksituasjonen i bygda halda fram med å bli verre i fleire tiår framover, fastlår Svein F.

Fylket og vegvesenet varslar stopp i vegbygging på Jæren

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Viss me endar opp med ein situasjon i slutten av mai der det ikkje er likelydande vedtak, i Klepp og Time, er det heller ikkje grunnlag for fylket å behandla ei pakke. Då er det ikkje pengar til prosjekta som er på den lista, seier Marie Koch Singelstad. Rådgjevaren ved avdeling for samferdsel er den i Rogaland fylkeskommune som har arbeidd mest med Utbyggingspakke Jæren.

Bli med på påskeeggjakt i strandsteinane

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Eva Hegre rekk så vidt å snakka ferdig før ungane stormar ned mot rullesteinstranda for å finna påskeegg. Sola skin frå skyfri himmel og fleire hundre har tatt turen til Hå gamle prestegard for å avslutta påskeferien utandørs.- I år me fått eit skikkeleg herleg vêr, seier Hegre, som er leiar i vennelaget til Hå gamle prestegard.Tradisjonsrike aktivitetar På Jæren er det tradisjon for å koka egg i strandsteinane i påska.

Én av disse avgjorde lokaloppgjøret mellom Frøyland og Klepp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Frøyland - Klepp 1-0 (1-0)Mål: 1-0 Tommy Tønnesen (8)Frøyland hadde mange store sjanser i første omgang, men det ble med den ene nettkjenningen signert Tommy Tønnesen etter corner. Aslak Ravndal og Joakim Grude hadde hver sin gedigne mulighet i løpet av 30 sekunder.

Med disse blinkskuddene hevdet Søren (81) seg helt i norgestoppen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jeg henger med. Det er kjekt, det, slår Søren Sviland (81) fra Sirevåg fast.Han har lang fartstid som profesjonell fotograf på Nærbø, men solgte studioet i år 2000. Som pensjonist har han blitt en ivrig naturfotograf, og har høstet mange høythengende priser.I årets landskonkurranse i regi av Norges Fotografforbund fikk han hederlig omtale for alle de tre bildene han deltok med.

Slik gikk det da Klepp møtte Varhaug i serieåpningen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Klepp - Varhaug 1-2 (0-1)Mål: 0-1 Gabriel Håland (18), 1-1 Dardan Shabi (76), 1-2 Sondre Dvergsdal (str. 80)Serieåpningen på Klepp stadion ble som ventet jevn. Begge lagene skapte sjanser i først eomgang, der Varhaug alt i alt kanskje var bittelitt bedre enn vertene. Den eneste scoringen sørget Gabriel Håland for. Han så at ballen lå på 30 meter og at keeper var langt ute.

Se hvem som skal spille for de lokale 4. divisjonsklubbene

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)4. divisjon er en arena både for hobbyspillere og for unge spillere med ambisjoner. I år får vi noen svært interessante lokaloppgjør i avdeling 2, mens Voll nok en sesong står litt på siden avdelingsmessig.Seriestartens godbit for oss her på Jæren, er utvilsomt Klepp mot Varhaug. Det blir trolig en tett og spennende kamp mellom to lag som helt klart bør være på øvre halvdel av tabellen.

Nye Sandnes: Vil fortsatt ha Preikestolen i kommunevåpenet

– I dag har vi en hegre i kommunevåpenet vårt, det betyr jo ikke at det ikke finnes hegre i andre kommuner. Vi kjører på med Preikestolen, sier Forsand-ordfører Bjarte Sveinsvoll Dagestad.
Les mer om:

Hegre i matfatet

Les mer om:

Minst tre år før firefeltsveien til Sundekrossen er byggeklar

- Vi håper vi kan starte på deletapper som er byggeklare før tiden, sier seksjonsleder i Statens vegvesen, Irene Hegre.
Les mer om:

På verstingliste

Seksjonsleder Irene Hegre for plan- og forvaltningsseksjonen i Statens vegvesen i Rogaland bekrefter at dagens E39 langs Lundevatnet står på verstingliste over rasfarlige veier hos Statens Vegvesen.

På verstingliste

Seksjonsleder Irene Hegre for plan- og forvaltningsseksjonen i Statens vegvesen i Rogaland bekrefter at dagens E39 langs Lundevatnet står på verstingliste over rasfarlige veier hos Statens Vegvesen.

To NM-gull til Jæren

Amalie Steen Hegre (20) vant kongepokalen i NM i sprangridning, mens Rikke Budsberg (13) tok seieren i children-klassen.
Les mer om:

Kristin (55) var lei av å se på sønnen: Kjører 0-100 km/t på 1 sekund!

Kristin Hegre (55) er en litt annerledes husmor. I helgen kan du se henne akselerere fra 0 til 100 km/t på ett sekund.
Les mer om:

Vil stoppe ny mobbelov

– Den bagatelliserer mobbing, mener Anders Hegre, generalsekretær i Hørselshemmedes Landsforbund. Nå forventer en rekke organisasjoner at regjeringen stopper loven.
Les mer om:

Kom over skadet hegre

Politiet fikk tirsdag formiddag inn ei melding om ei skadet hegre.
Les mer om: