Nyheter om Heimdal


- Meningsløst hærverk som ødelegger for fellesskapet(pluss)

- Veldig synd at noen få ødelegger. Det er samfunnets felles midler vi må bruke på å rette opp dette, sier regionleder i Bane Nor Eiendom om de gjentatte hærverkene på Heimdal stasjon. 
Les mer om:

Plutselig ble jobben samfunnskritisk: – Jeg tenkte bare «wow»

Den ligger godt gjemt, men på vinteren kan man skimte de grønne skiltene til Kiwi-butikken på Heimdal. Nå kan butikken feire at pandemien snart er over, og det med et godt resultat.
Les mer om:

Forsvarsordfører om den nye forsvarsministeren: – Jeg så ikke helt den komme(pluss)

Barduordfører Toralf Heimdal er glad for at hans partikollega Odd Roger Enoksen blir Norges nye forsvarsminister. Men Enoksens navn var ikke det første han tenkte på i denne posten.

Heimdal mener kommunene har en god sak(pluss)

Bardu-ordfører Toralf Heimdal mener Bardu og Beiarn har en god sak når de krever å få legge fjelloven til grunn for forvaltning av utmarka i Nordland og Troms. Det mener ikke Regjeringsadvokaten.

Norsk seier på sprintstafett

Det norske orienteringslaget gikk seirende ut av sprintstafetten i verdenscupen. Andrine Benjaminsen løp Norge inn til seier og ble møtt av jublene lagkamerater i mål. Laget bestod av Benjaminsen, Audun Heimdal, Kasper Fosser og Viktoria Hæstad Bjørnstad. Det norske laget var i mål seks sekunder foran Sverige.

Frigir navn på omkommet MC-fører

Det var Eskil Andre Dalsaune (42) fra Heimdal som omkom etter en utforkjøring med motorsykkel i Indre Fosen kommune lørdag. Navnet frigis i samråd med de pårørende.
Les mer om:

Politiet etterlyser vitne etter at søppelkasse på skolevegg ble påtent

Politiet på Heimdal jobber med å finne ut av hvem som tente på en søppelkasse ved Heimdal videregående onsdag kveld. Et vitne kan ha sett gjerningspersonene.
Les mer om:

Heimdal sikret NM-gull i thriller

Audun Heimdal beholdt roen og vant NM-gull for NTNUI sitt førstelag i stafetten for herrene. – Det var utrolig gøy. Det var så gøy å se på første etappen og se så mange klubbkamerater løpe så bra. Så løper dem stabilt på andreetappen så jeg får det utgangspunktet jeg vil ha, sier Heimdal. Jørgen Baklid og Eirik Langedal Breivik løp de to første etappene. Dette var Heimdals andre NM-gull på like mange dager. – Jeg har en veldig bra dag fysisk, og klarer å løpe like bra teknisk som i går, som jeg er veldig godt fornøyd med.

Orientering: NM-gull til Heimdal

Audun Heimdal (NTNUI) vant NM-gull på mellomdistanse i orientering lørdag. – Det var utrolig deilig å få til løpet i dag. Det går utrolig bra teknisk hele veien. Jeg prøvde å løpe offensivt og stødig, også har jeg mye å løpe med på slutten også, sier Heimdal til NRK etter løpet. Han vant 2.06 foran Jon Aukrust Osmoen (Nydalens SK) og 2.44 foran Eirik Langedal Breivik (NTNUI) på tredjeplass. – Det hadde jeg absolutt ikke trodd tidligere i dag (å vinne med over to minutter). Jeg har vært litt ustødig det siste året, egentlig.
Les mer om:

På «Grillatoren» kan Otto (61) grille 60 koteletter på en gang: – Jeg trer de på spiddet og setter på glørne

Da moren på 90 år ønsket seg grill til bofellesskapet fikk Otto Ragnar Heimdal (61) er lysende idé. Søndag er det verdenspremiere på «Grillatoren».
Les mer om:

På «Grillatoren» kan Otto (61) grille 60 koteletter på en gang: – Jeg trer de på spiddet og setter på glørne

Da moren på 90 år ønsket seg grill til bofellesskapet fikk Otto Ragnar Heimdal (61) er lysende idé. Søndag er det verdenspremiere på «Grillatoren».
Les mer om:

Minneord om Per Heimdal (1935-2021)

Per Heimdal gikk bort 13. august vel 86 år gammel. For de nærmeste er hans bortgang et stort tap og en dyp sorg. Han var en familiens mann og våre tanker går derfor i dag først og fremst til hans kjære Reidun, datter, svigersønn og barnebarn.  
Les mer om:

Protesterer mot ordføreren: – Det kom som et sjokk

NISSEDAL: Ordfører Halvor Homme planlegger å bygge et steinbrudd på eiendommen sin i dalsida mot Heimdal. Da forslaget var på høring i kommuneplanen gikk det muligens innbyggerne et hus forbi, og nå protesterer de mot igangsettingen.

Sterk dag for orienteringsløperne

Under torsdagens verdenscupløp i orientering (langdistanse), leverte de norske essene meget sterkt. Kasper Fosser tok førsteplassen foran landsmann Magne Dæhli (1.39 bak), mens sveitsiske Daniel Hubmann tok den siste pallplassen. – Det har vært morsomt, men tøft. Det har vært en kamp fra start.
Les mer om:

Tok snarvei ved Power: – Stupte rett i umerket kjetting over passasje

Fortumlet kom Gunnar Leif Sjøttem til seg selv, med blodet rennende fra hodet. Først da så han den umerkede kjettingen over passasjen han hadde syklet ved siden av Power på Heimdal.
Les mer om:

Disse to elsker jobben sin: – Vi er ikke gift, men vi er veldig glad i hverandre. Alle venninne mine tror det er noe mer mellom oss

NISSEDAL: Sammen har Hege Heimdal og Nottov Homme drevet med høylandsfe i over 20 år. Dyrevelferd står høyt på lista, og kjøttet er økologisk. Selv om mange i bygda kanskje mener noe annet, opplyser begge to at de bare er bestevenner.

– Han finner på sine egne regler(pluss)

Bardu kommune søker om å få forlenget bjørnejakta som går ut om to dager. De vet hvilken bjørn som er blant de som har drept sau i det siste. – Forvaltninga er ute av kontroll, fastslår ordfører Toralf Heimdal.

Kystvakten på tokt i Indre Salten: Mange lurer på hva dette skipet gjør i fjorden - her får du svaret

Det er mange som har observert kystvaktskipet KNM Heimdal i farvannet i Skjerstadfjorden og Saltdalsfjorden denne uka.
Les mer om:

Bedriften blomster med nye eiere: – Veldig takknemlig for muligheten

Det så grått ut for blomsterbutikken på Heimdal i fjor vinter. Så kom Josephine Chua og mannen Gunnar Haug på banen.
Les mer om:

VM-sølv i sprintstafetten

Andrine Benjaminsen løp sisteetappen for Norge i blandet stafett, sprint, i VM i orientering i Dosky i Tsjekkia søndag kveld. Stafettlaget løp på tiden 1:02:45. Det holdt til sølvmedalje. De svenske sprinterne tok samtlige gullmedaljene under VM i orientering. De løp mesterskapets siste øvelse på 1:02:19, med Norge 25 sekunder bak. Det ble ikke skandinavisk pall ettersom Sveits kapret tredjeplassen foran Danmark. Norge stilte med Victoria H. Bjørnstad, Audun Heimdal, Kasper H. Fosser og nevnte Andrine Benjaminsen.

Her dukket de opp over natta: – Som forelder blir jeg kjemperedd(pluss)

Denne uka har elsparkesykler blitt satt ut i boligområder på Heimdal og Tiller. Det får flere beboere til å reagere.
Les mer om:

Politiet ber om tips etter bilbrann – mann sett løpende fra området

Politiet har opprettet sak etter bilbrannen på Heimdal grytidlig søndag morgen.
Les mer om:

Stengingen av Heimdal gassenter utsettes

Nye gassbrønner gjør at gassenteret på Heimdal utsetter stengingen til 2023.
Les mer om:

Heimdal får leve til 2023

Bjarne Berntsen er ny daglig leder i Bryne FK