Nyheter om Hauge


Endelig har det snudd for Özil!

Forrige uke skulle Jens Petter Hauge og Eintracht Frankfurt sikre seg et en solid start i Europaligaen mot Fenerbahce. Ti minutter inn i kampen viste Mesut Özil at han har meldt seg på igjen etter noen triste sesonger. Den tidligere Arsenal-spillen dro på med scoring, og sendte Eintracht i dusjen med 1-1 og poengdeling. De første åtte månedene hos Fenerbahce var alt annet enn enkle for Özil. Forrige sesong ble det elleve kamper i Fenerbache-drakt pluss en ankelskade i mars.
Les mer om:

Dommersjefen om Molde-straffen: – Riktig løsning

Noen mener straffen Molde fikk mot Vålerenga søndag var klar, andre mener at kontakten mellom spillerne var for «soft». Dommersjef Terje Hauge frikjenner teamet på Intility.
Les mer om:

Konsertversjonen av «Det brenner en ild» går langt i retning av å fremstille Hauge som var han en «moderne» Jesus

- Min viktigste innvending er at forestillingen for ensidig konsentrerer seg om den religiøse Hauges forehavender, skriver FBs anmelder Christen Hvam.
Les mer om:

Premier League kan nå glemme Leon Goretzka

Det var ingen selvfølge at den tyske landslagsspilleren skulle bli i München, men da han nå satte signaturen på forlengelse virker det helt naturlig. På tirsdag fikk Goretzka bekreftelsen på at han gjør det rette da Bayern lekte med Barcelona i Champions League og sendte Koeman og gjengen ut fra Camp Nou med 3-0 tap. For noen måneder siden gikk jevnlige rykter om at Premier League-klubber fulgte Goretzka-forhandlingene nøye. Thiago Alcantara var klar for noe nytt etter den ekstreme 2019/20-sesongen, David Alaba trengte mer penger.

Jens Petter Hauge har definitivt kommet «hjem»

Bare litt over tolvhundre minutter på banen i AC Milan-drakt var sikkert ikke etter planen, men nok til å ta sats på springbrettet videre ut i Europa. Da vi før sommeren skrev om at Hauge var på vei ut av Serie A-klubben, kom det en søt kommentar på facebook: «Kom hjem, Jens Petter». Noen måneder senere kan vi bekrefte at Hauge har kommet hjem – i Bundesliga. For etter å ha fulgt vingen siden første trening hos Eintracht Frankfurt, skjønner vi at Bundesliga er «hjem» for 21-åringen. Eintracht Frankfurt endte på 5.

– Jakob er det ingenting å gjøre med

Gullet var utenfor rekkevidde med Jakob Ingebrigtsen på startstreken, men Mats Hauge fra Norheim løp inn til NM-medalje på 1.500 meter for andre året på rad.
Les mer om:

– Jeg har i bunn og grunn aldri brydd meg om hva folk har sagt om meg

Aleksander Hauge droppet A4-livet og fulgte drømmene. Nå fyller han 70 og åpner opp om ukjente sider av seg selv.
Les mer om:

Vant heatet sitt fredag - løper mot Ingebrigtsen i finalen lørdag

Mats Hauge gjorde jobben i kvalifiseringen fredag.
Les mer om:

Hauge mot Ingebrigtsen: – Stort å stå på startstreken med ham

Lørdag løper Mats Hauge for ny medalje på 1500 meter i NM. Men gullet kan han se langt etter.
Les mer om:

Ida forteller om sex for å knuse fordommer: – Det er på tide at folk slutter å klappe oss på hodet hver gang vi får til noe

Gjennom podkasten Hemma, har Ida Hauge Dignes brutt barrierer og knust fordommer. – Folk må snart forstå at vi er mennesker vi også.
Les mer om:

Disse starter mot Latvia

Norges lagoppstilling er klar, og Ståle Solbakken gjør to endringer fra kampen mot Nederland. Kristian Thorstvedt og Kristoffer Ajer kommer inn for Andreas Hanche-Olsen og Jens Petter Hauge. Slik starter Norge: André Hansen – Marcus Holmgren Pedersen, Kristoffer Ajer, Stefan Strandberg, Birger Meling – Mathias Normann, Morten Thorsby – Martin Ødegaard, Kristian Thorstvedt, Mohamed Elyounoussi – Erling Braut Haaland.

Ber partitopper boikotte demonstrasjon utenfor Stortinget

Lørdag skal organisasjonen Motvind Norge (MN) arrangere demonstrasjon utenfor Stortinget. Bellona-leder Frederic Hauge ber sentrale politikere hoppe av fordi organisasjonen har koblinger til høyreradikale Alliansen.
Les mer om:

Slik starter Norge mot Nederland

Lagoppstillingen bekreftes nå på Uefas nettsider. André Hansen, Marcus Holmgren Pedersen, Stefan Strandberg, Andreas Hanche-Olsen, Birger Meling, Mathias Normann, Morten Thorsby, Mohamed Elyounoussi, Martin Ødegaard, Jens Petter Hauge, Erling Braut Haaland. Ståle Solbakken overrasker dermed i laguttaket til onsdagens kamp. Gent-spiller Andreas Hanche-Olsen (24) startet på bekostning av Kristoffer Ajer og spiller bare sin fjerde landskamp for Norge.

Forklarer «ny» Hauge

- Det begynner å likne noe, sier landslagstrener Ståle Solbakken.

Christina (33) sa opp jobben og satset: – Jeg har ikke angret én dag!

Å være gründer er ingen dans på roser, men Christina Eng Hauge angrer ikke på valget hun tok.
Les mer om:

Hauge med ny scoring i Bundesliga -seieren glapp i sluttminuttene

Jens Petter Hauge (21) imponerte da Eintracht Frankfurt spilte uavgjort mot Armina Bielefeld.
Les mer om:

Hauge scoret etter prakt­angrep – mistet seieren i slutt­minut­tene

Se resul­tater og bilder fra Stavanger maraton
Les mer om:

Hauge scoret etter praktangrep – mistet seieren i sluttminuttene

(Arminia Bielefeld - Eintracht Frankfurt 1–1) Det så lenge ut som gjestene skulle få med seg tre poeng, etter mål fra Jens Petter Hauge, men fire minutter før ordinær tid satte østerrikske Patrick Wimmer inn utlikningen.
Les mer om:

Mari (30) og Marius (37) gikk fra dør til dør for å høre om noen ville selge huset sitt: – Mitt verste mareritt hadde vært å måtte bygge noe nytt

– Det har sikkert vært ti eiendommer vi har vært interesserte i. – Ti? Jeg har sendt melding til alle på hele Hauge.
Les mer om:

Nå løser det seg for Lucas Torreira

Arsenal hentet den urugayanske midtbanespilleren tilbake i 2018. Timingen har ikke vært helt heldig for den tidligere Sampdoria-spilleren, for han entret scenen i London i en periode der Arsenal forsøkte å finne seg sjæl. For Torreira har det resultert i begrenset spilletid og leieopphold. Nå har 25-åringen fått med seg 89 kamper i den røde og hvite drakta, men er milevis unna å være del av planene til Mikel Arteta. Forrige sesong ble det utleie til Atletico Madrid, der Torreira kunne ta med seg en La Liga-tittel mens moderklubben måtte nøye seg med en seig 8. plass i Premier League.

Målløst for Hauge

Jens Petter Hauge (21) fikk sin debut fra start for Eintract Frankfurt, som spilte 0–0 mot Augsburg i Bundesliga lørdag. Den tidligere Bodø/Glimt- og Milan-spilleren startet kampen på høyrekanten i Frankfurts 4-2-3-1-formasjon. Etter en ganske anonym første drøy halvtime hadde Hauge to gode muligheter til å sette ballen i mål, men begge gangene sto Augsburg-keeper Rafal Gikiewicz i veien. Hauge ble tatt av banen etter 70 minutter. (NTB)
Les mer om:

Hauge starter

Jens Petter Hauge (21) starter for Eintracht Frankfurt mot Augsburg lørdag ettermiddag. Det er hans første start for klubben etter at han kom inn og scoret mot Borussia Dortmund forrige helg. Lørdagens motstander Augsburg tapte 0-4 mot Hoffenheim i åpningskampen.
Les mer om:

Planlegger gigantfabrikk i Norge: Bellona-Hauge har blitt millionær

ARENDAL (VG) Frederic Hauge og Bellona har sammen med Agder Energi og Bjørn Rune Gjelsten samlet inn 230 millioner kroner til en gigantisk batterifabrikk. Det har gjort Bellona-lederen til millionær.

Dortmund-treneren skreddersyr kampene for Erling Haaland

Det var debuten til Jens Petter Hauge og Dortmund-manageren Marco Rose. Den første fikk en pangstart for egen del, den andre viste at ungdomsfesten ikke er over hos de gulsorte. Spørsmålet før sesongen var om den tidligere treneren til motstander Gladbach ville fortsette å skape de rette arbeidsforholdende for en av verdens mest verdifulle angrepsspillere. Haaland hadde satt inn scoringer i bøtter og spann i oppkjøringen, nå kom den første skikkelige prøven mot Tysklands 5. beste klubb.