Nyheter om Hauge


Se listen over de morsomste personlige bilskiltene i vårt distrikt: – Kona mi synes det er harry

– Folk kan tenke sitt når de ser bilen, og da tenker jeg at jeg tar på meg selvironien selv, forteller Bård Hauge. Han er en av mange i vårt distrikt som har anskaffet seg et personlig bilskilt.
Les mer om:

Calhanoglu skal lures bort fra AC Milan for 50 millioner i årslønn

På søndag møter Jens Petter Hauge og gjengen Calgliari på hjemmebane. Seier sikrer Champions League-billett. For en tyrkisk midtbanespiller er ikke dette nok. Show me the money! Calhanoglu har kontraktutløp til sommeren, men er en spiller AC Milan definitivt ikke ønsker å slippe.

Milan nærmere mesterligaspill

Jens Petter Hauge ble værende på benken da Milan viste kjempeform og slo Torino 7–0 i Serie A onsdag. De tre siste målene var signert Ante Rebic. Med to runder igjen av Serie A ser mulighetene for å sikre mesterligaspill neste sesong gode ut for Milan. De ligger på 3.-plass med like mange poeng som Atalanta, som de møter i siste serierunde, på 2.-plass. 4.-plasserte Napoli er to poeng bak, mens Juventus er tre poeng bak på 5.-plass.
Les mer om:

Bellona-Hauge slakter Equinors granskningsrapport

Frederic Hauge i Bellona mener at Equinors motiv for å renvaske seg for skyld i brannen på Melkøya, er å få reparasjonene dekket av oljeskattepakken.
Les mer om:

«Som å gå i krigen med Julius Cæsar i 2021»

Det Jose Mourinho tydeligvis ikke skjønte var hvor stor helt Gareth Bale er for Tottenham fansen. Den portugisiske manageren som gikk nesten rett i ny jobb som manager for Roma var akkurat som Zinedine Zidane en bremsekloss for Bale. Ventet til nå med å komme med kritikk Tottenham trengte bare å sende Jose Mourinho ut døra for å vekke Gareth Bale, han sørget for hat-trick i sist søndagen 4 – 0 seier mot Sheffield United og er i ferd med å gjenerobre godfølelsen.

Italiensk media: Juventus gir Andrea Pirlo sparken

All futt ser ut til å ha gått ut av Juventus-spillerne og manager Pirlo. Hvis det ikke var nok å forsvinne ut av Champions League mot Porto, har Serie A-motstanderne sørget for at heller ikke hjemme er bra. På søndag viste AC Milan ingen nåde mot Juventus i Torino. Jens Petter Hauge opplevde kampen fra benken, men fikk gleden av å se lagkameratene kjøre over Ronaldo og gjengen med 3-0. Les: Kan bli den Store testen for United-forsvaret For Andrea Pirlo var det absolutt ingenting å glede seg over.

Zlatan ut med skade i Milan-seier

Milan kjørte over Juventus og vant hele 3-0 på bortebane i Serie A søndag kveld. Brahim Díaz sendte Milan i ledelsen på overtid i første omgang. Deretter var det to kjappe mål i det 78. og 82. minutt av Ante Rebic og Fikayo Tomori som sørget for at resultatet ble 3-0. Det betyr at Milan inntok tredjeplassen på tabellen med 72 poeng tre serierunder før slutt. Juventus er nede på femteplass med 69 poeng, og dermed utenfor mesterligaplass. Zlatan Ibrahimovic måtte ut med skade i det venstre kneet i andre omgang, en det er uvisst hvor alvorlig skaden er.

Juventus ydmyket av Milan

Milan overkjørte Juventus og vant hele 3-0 på bortebane i serie A søndag kveld. Brahim Díaz, Ante Rebic og Fikayo Tomori scoret. Jens Petter Hauge satt hele kampen på benken.
Les mer om:

Foreslår å flytte mottaksskolen til Hauge: – Det er uaktuelt

Når den nye ungdomsskolen på Haraldsvang står klar om drøyt tre år, skal ungdommene på Hauge skole flytte dit. Kommunedirektøren forslår at barna på mottaksskolen på Breidablik da kan flyttes til Hauge.
Les mer om:

Sørlendingen har hjulpet med overganger til United og Milan. Bli med på innsiden av agentverden.

Han er heller ukjent for de aller fleste. Men Krister Gundersen fra Søgne har det siste året vært med på å hjelpe Jens Petter Hauge til Milan og Odion Ighalo til Manchester United.

Selger kan sprette sjampisen: Prisen på boplikthus gikk rett til værs

Eiendomsmegler Tor Martin Hauge kan puste ut etter en heftig budrunde. Prisen på en helårsbolig på Vestre Sandøya gikk til værs etter at flere interessenter ble med i budkampen.
Les mer om:

Anne Beate (53): – Det forsvant tre runder med konfirmasjoner, to runder med brylluper og en julebordsesong

Med unntak av en liten åpning i fjor høst, så har Anne Beate Hauge (53) vært permittert i eget selskap. – Jeg trengte å ha noe å tenke på, så da har jeg trykket opp sauseboka fra 2004. Planen er også å lage sausekurs til høsten, sier Kråkerøy-kvinnen.
Les mer om:

Bekreftet: Dortmund holder ikke lenger Jadon Sancho tilbake

Da det blåste som friskest før stengningen av forrige sommers overgangsvindu, virket det som Dortmund jobbet innbitt for å beholde Sancho i klubben. Sportsdirektør Michael Zorc forteller at dette ikke er tilfelle. Sommeren 2020 gikk Manchester United all in for å hente Solskjærs byggestein i United-angrepet, men for Borussia Dortmund var Premier League-klubbens all in ikke nok. Les: Skjønner ingen ting!-Tilbyr Jens Petter Hauge -De møtte ikke kravene våre, sier Micheal Zorc til ARD. Betyr dette at en Sancho-exit er greit?

Kai Havertz suksess åpner opp for 500 millioner salg

Store ting har begynt å skje i Chelsea etter Thomas Tuchel overtok. Kai Havertz har funnet ut hvor målet står igjen og etter kveldens seier over Fulham hvor den tyske «nestenfloppen» scoret begge målene er topp fire i praksis i boks. (Og Fulham er på god vei ned i Championship). Det er nettopp suksessen til Kai Havertz som gjøre Chelsea mindre avhengig av en annen angrepsspiller nemlig Tammy Abraham. – 23 åringen kan bli solgt i sommer, men det bli ikke billig. Planen var å forlenge avtalen som går ut på dato sommeren 2023.

Markus Krösche er utnevnt til sportsdirektør i Eintracht Frankfurt

Det er mye spennende og tydeligvis bra ting som skjer i Eintracht Frankfurt om dagen, de ligger på fjerdeplass i Bundesliga og er i flyt sonen. – Nå har de hentet inn en forsterkning som skal gjøre dem enda skarpere i overgangsmarkedet. 40-år gamle Markus Krösche kommer med solid erfaring han forlater stillingen som sportsdirektør i RB Leipzig på slutten av sesongen for å bli med Frankfurt på en fireårsavtale. Les: Skjønner ingen ting!-Tilbyr Jens Petter Hauge «Med Markus Krösche får vi en absolutt ekspert i denne så viktige stillingen.

Daily Mail: Coutinho har allerede begynt å se etter leilighet

Forrige sesong svirret det rykter om at Philippe Coutinho skulle tilbake til Liverpool for å fortsette der han slapp i 2018. Jürgen Klopp var selvfølgelig ferdig med sin tidligere storstjerne, og da Bayern takket nei til å beholde brasilaneren, endte det med retur til Barcelona. Det begynte bra, og Ronald Koeman ga Coutinho tillit i begynnelsen av sesongen. Så kom skaden i desember, som har holdt brasilianeren ute i 33 kamper.

PSG fikk en forsmak på hva som venter

Da har Manchester City gjort jobben. Taper Manchester United mot Liverpool på søndag er City Premier League-mesterne, for tredje gang på fire sesonger. Pep Guardiola var mest opptatt av å fortelle verden hvor lykkelig han var for å ha Sergio Aguero. Til sommeren er det over. Partnerskapet mellom Guardiola og Aguero går mot slutten, derfor var timingen perfekt for argentineren å komme tilbake fra skade. Les: Gjør klar en halv milliard og tidligere Barcelona-spiller i Koulibaly-byttehandel Og hva gjør spilleren med over 250 scoringer for Manchester City i comebacket? Jepp, scorer.

Skjønner ingen ting!-Tilbyr Jens Petter Hauge

I begynnelsen virket seg som om Jens Petter Hauge etter overgangen fra Bodø/Glimt til AC Milan skulle skyte inn i Serie A som er stjerneskudd. – Det var definitivt noen høydepunkter og spektakulære mål som hentet frem superlativene i både italiensk og norsk presse. Men nå går det tråere, 21 åringen har ikke spilt et eneste minutt de siste seriekampene, årsaken kan rett og slett være AC Milan forbereder seg på en gigantisk deal med Udinese.

- Tilbudt annen klubb

Italiensk avis serverer nye opplysninger om Jens Petter Hauge (21). Den norske landslagsspilleren skal være tilbudt Udinese i en storhandel.
Les mer om:

Selger en bit av Hauge: Prisantydning 3,3 millioner kroner

– Tomten er på på 2,3 mål. Vi trenger ikke alt selv.
Les mer om:

Så lenge er det siden Jens Petter Hauge startet for Milan

Jens Petter Hauge har ikke spilt et eneste minutt i de tre siste Serie A-kampene til AC Milan, og nå kan han få enda en ny konkurrent.
Les mer om:

75-åring i sitt rette element

Svein Høiden, som fyller 75 år mandag 26/4, har en særdeles innholdsrik og variert cv. Fortsatt står rolvsingen på for å markere minnet om sin berømte sambygding, Hans Nielsen Hauge.
Les mer om:

Sonja fortviler over at folk klipper hull i gjerdene rundt Nordstrand kirkegård: – Det er forferdelig dårlig gjort

Ødelagte gjerder er et stort problem på Nordstrand kirkegård. – De gidder gå de ekstra meterne til porten, så da klipper de heller hull i gjerdet, sier anleggsgartner Sonja Hauge.

AC Milan vil ha Kristian Thorstvedt så fort som overhodet mulig

Viking som sikret seg prosenter med videresalg hos Genk kan se frem til å cashe ut, nå som AC Milan vil hente sønnen til Norges mest kjente keeper midtbanespiller Kristian Thorstvedt. AC Milan hentet for ikke så lenge siden Jens Petter Hauge fra Bodø/Glimt, til tross for ta han har scoret en del viktige mål og får jevnlig skryt av manager Stefano Pioli har det blitt ujevnt med spilletid. F.eks. i dagens 1 – 2 tap mot Sassuolo forble Hauge sittende på benken. – Hauge skal «fases» inn og over tid og ikke forbli en slags superreserve, nå jakter Pioli en norsk lagkamerat.

Koronahull sto bak fenomenet: – Jeg var rask med å ta opp mobilen

Karianne Hauge Aksland (49) fikk seg en noe uvanlig opplevelse fra hytta i Vindafjord fredag 16. april.
Les mer om: