Nyheter om Haug


Stor oversikt: Slik gikk det da en haug av spisesteder fikk Mattilsynet på døra

Mattilsynets inspektører har vært på svært mange smilefjeskontroller hos spisesteder i Oslo.
Les mer om:

Hoppleiren jobber «intensivt» med å finne Bråthens erstatter

Arbeidet med å få på plass en person til å ta over Clas Brede Bråthens oppgaver i skiforbundet, er i full gang. Det opplyser hoppkomiteens leder Alf Tore Haug.
Les mer om:

Jobber med å finne erstatter

Arbeidet med å få på plass en person til å ta over Clas Brede Bråthens oppgaver i skiforbundet, er i full gang. Det opplyser hoppkomiteens leder Alf Tore Haug. Bråthen og Norges Skiforbund ble torsdag enig om en ny løsning som går ut på at han går inn i rollen som landslagssjef og ikke lenger holder i det administrative. I første omgang handler det om å finne en midlertidig løsning med en sportssjef som tar over Bråthens tidligere oppgaver.

- Ordentlig ubehagelig

For første gang forteller lederen av hoppkomiteen, Alf Tore Haug, hvordan han har opplevd bråket rundt Clas Brede Bråthen. - En vond tid, sier han. Generalsekretær Ingvild Bretten Berg er opptatt av trygghet for tillitsvalgte.
Les mer om:

– Det går noen krabbeteiner i propellen

Når byggmester Stein Hallvard Sørensen skal på jobb i sørlandsskjærgården, må han først heise en åtte tonn tung gravemaskin og en haug av materialer ombord i båten. Det har han stålkontroll på. Men det hender at han røsker med seg noen dårlig markerte teiner med propellen.
Les mer om:

Måtte se kampen fra sidelinjen: – Jeg kløna det til!

Matias Landsrød Haug måtte se møtet med ØIF Arendal fra sidelinjen. Skaden han pådro seg før helgen var av det litt klønete slaget.
Les mer om:

Michael Laudrup kåret til den største siden 1896

Laudup var en gigant på den internasjonale fotballarenaen, for danskene er han den største idrettsutøveren ever.

Det startet med arbeidsuke på ungdomsskolen. Nå har Pål og Asgeir jobbet sammen i 22 år

– Dyrene er min medisin, sier Pål Haug Johansen mens han blir omringet av geitene
Les mer om:

Hundrevis av folk trosset regnværet – ser du noen du kjenner?

Bodøværingene trosset regnværet for å være med på Kulturnatt 2021. Det var en haug av arrangementer og forskjellige tilbud. Ser du noen kjente fjes?
Les mer om:

Snudde 180 grader

Lederen av hoppkomiteen, Alf Tore Haug, ville gå av hvis Clas Brede Bråthen ikke fikk forlenget kontrakten. Så snudde han 180 grader. Nå slåss Bråthen for jobben.
Les mer om:

Norsk Toppfotball vil innføre VAR

Styret i Norsk Toppfotball (NTF) har sagt ja til å implementere videodømming (VAR) i norsk toppfotball fra 2023, sier Cato Haug, styreleder i NTF til BA. NTF representerer interessene til 32 klubber i Eliteserien og 1. divisjon på herresiden. Klubbene har gitt sine innspill til organisasjonen, som på et styremøte i dag altså vedtok at de er positive til VAR. Det er Norges fotballforbund som bestemmer om videodømming skal komme til Norge. I en e-post til BA sier konkurransedirektør Nils Fisketjønn i NFF at forbundsstyret skal ta stilling til spørsmålet i månedsskiftet oktober/november.
Les mer om:

Alexander Hermansen har spilt inn fyrlyktlåt for Vivi

13. oktober skulle Vivi Haug fylt 85 år. Hun gikk bort i 2014, og nå har Alexander Hermansen (43) spilt inn «Fyrløkta fra Prestelanne» fra oppsetningen «Vivis aften». Vi gir deg låten med en eksklusiv bildekavalkade.
Les mer om:

Til minne om Vivi

Harald Zwart har laget denne varme «minnesdokumentaren» om Vivi Haug i 2014. Tor Andersen leser inn kommentarer og du får se en rekke private bilder fra Vivis oppvekst og karriere.

Fyrløkta fra Prestelanne

Alexander Hermansen hyller Vivi Haug
Les mer om:

Parkeringskaos i Tromsdalen – flere fikk bøter: – Ikke noe artig for dem som er i konfirmasjon

Tromsø Parkering tok turen til parkeringa ved Ishavskatedralen i Tromsdalen lørdag formiddag. Det førte til en haug med bøter.
Les mer om:

Scoringslykke for Haug

Satte ut 500 nye sparkesykler i bydelene uten at kommunen visste det
Les mer om:

Se bilder fra kampen mellom FFK-Raufoss

(FFK-Raufoss 1-1) FFK klarte ikke å slå tilbake etter nedturen mot Stjørdal. Det endte 1–1 mot Raufoss på Fredrikstad Stadion. FFK brant en haug sjanser og burde avgjort. – Vi er skuffa, men graver oss ikke ned, sa kaptein Henrik Kjelsrud Johansen

Ny nedtur for FFK!

(FFK-Raufoss 1-1) FFK klarte ikke å slå tilbake etter nedturen mot Stjørdal. Det endte 1–1 mot Raufoss på Fredrikstad Stadion. FFK brant en haug sjanser og burde avgjort.
Les mer om:

Da er det ingen vei tilbake

Ronald Koeman kom i 2020 inn i et skikkelig vepsebol der summingen ikke har avtatt. Å gi nederlenderen all skylda for at Barcelona er bare en skygge av sitt tidligere selv i Champions League blir for enkelt. Likevel, etter onsdagen ydmykelse mot Benfica trenger klubben en syndebukk. Det var ikke klubbpresident Joan Laporta som hentet inn Ronaldo Koeman, så det er ingen prestisje i å beholde nederlenderen som manager. Likevel, for å fjerne Koeman må en langsiktig løsning for Barcelona være på plass. En vikarløsning for mer enn 2/3-deler av sesongen er ingen løsning.

Lurt trill rundt: En halv mill. forsvant

En dansk kunstner skulle stille ut en haug av pengesedler. Museet fikk derimot bare bilderammene.
Les mer om:

En haug med nye, alvorlige innsigelser mot E18-prosjektet

Statsforvalteren, NVE og Statens vegvesen er ikke nådige mot Nye Veiers forslag om ny E18 på indre linje.
Les mer om:

Botheim ble Glimt-helt

Bodø/Glimt stanget og staget i 79 minutter, før kaptein Ulrik Saltnes satt på turboen. Etter to tverrliggertreff og flere misbrukte sjanser kunne Erik Botheim pirke inn en retur. – Jeg og «Salten» har et fint samspill. Han får spilt opp på meg og jeg vet nøyaktig hvor han går, så detter ballen foran meg og jeg får skuffa den inn. Det var veldig deilig, og jeg synes det var fortjent, sier Botheim etter kampen. Vålerenga la seg lavt og satset på kontringer fra start.

Sjur (28) begynte å springe heilt tilfeldig for to år sidan – blir semi-proff langdistanseløpar(pluss)

Sjur Evebø Haug har sprunge aktivt i halvtanna år. No tar han satsinga eit steg vidare.
Les mer om:

Forskeren Kristoffer Robin er vant til å bli sett på som ekstrem og radikal: – Har blitt en kjent sport å argumentere for det motsatte

Kristoffer Robin Haug sitt høyeste ønske er at folk flest skal leve mer bærekraftig uten å måtte «flytte i hule og hekle gensere av tang». Det mener han blir hans viktigste jobb å sørge for fremover, selv om stortingsplassen glapp mandag.
Les mer om:

– Hvis jeg får plass på Stortinget etter i kveld må det være noen høyere makter som vil et eller annet

Kristoffer Robin Haug fra Lørenskog har i kveld mulighet til å sikre seg plass på Stortinget og samtidig bli historisk. Til tross for knallhard jobbing de siste ukene, har han imidlertid ikke noen tro på det selv.
Les mer om: