Nyheter om Jacobsen- Noe av det mest brutale

Eldreombud Bente Lund Jacobsen mener at coronapasset bør kunne brukes til å løse problemstillingen som hun beskriver som «noe av det mest brutale under pandemien».
Les mer om:

Cato (57) gikk over 100.000 skritt – resultatet ble en blemme på stortåa

Regnskapsfører Petter M. Jacobsen (41) klarte å holde tellingen, da han og kameraten Cato Saxegaard (57) rundet 100.000 skritt i periodevis kupert terreng lørdag.
Les mer om:

Har holdt stengt i hele 2021: Åpner med spisset konsept og nyinnkjøpt luksuskjøtt

Marius Carlehed Jacobsen har bestemt seg for å spisse menyen til gjenåpningen.
Les mer om:

Denne videoen har blitt sett 63 000 ganger: – Det er nok en spesiell grunn til det

PORSGRUNN: Musikkvideoen «Change your romance» har fått 63 000 Youtube-visninger på tre måneder. – Det er nok på grunn av poledanceren i videoen. Sånn er verden, konkluderer Thomas Jacobsen i bandet Moda Makina.
Les mer om:

Trond Erik har sikret seg båt som kan gå i 90 knop: – Det er et adrenalinkick

Trond Erik Jacobsen har nylig sikret seg en ny, rask båt til selskapet Sportbil & Båtutleie. Med denne skal han også delta på årets Karmøy Fun Run.
Les mer om:

Dansk gullsjef vil ha mer – utvidet avtalen

Danmarks suksesstrener i herrehåndball har forlenget kontrakten. Nikolaj Jacobsen skal lede landslaget til sommeren 2025.
Les mer om:

Dansk suksesstrener fortsetter

Danmarks suksesstrener i herrehåndball har forlenget kontrakten. Nikolaj Jacobsen skal lede landslaget til sommeren 2025. Han er mannen bak VM-gullene i 2019 og i år. Til sommeren stiller Danmark som favoritt i OL.
Les mer om:

Debatt: Slaget om Østfold, direkte onsdag kl. 19:00

Valgkampen er i gang. Nå kjemper politikerne om hvem som skal representere Østfold på Stortinget i neste periode. Her møtes til de slaget om Østfold. ▪️▪️▪️ Vi samler alle toppkandidatene til debatt og spør: ▪️ Hva skjedde med Intercity-satsingen som stoppet opp? ▪️ Hva betaler vi egentlig bompenger for i Nedre Glomma – hva er det som bremser? ▪️ Hvorfor skapes det ikke flere arbeidsplasser i Østfold? ▪️ Hvorfor havner Østfold tilsynelatende alltid i skyggen? Er vi glemt? ▪️ Hva har partiene gjort for oss – og ikke?

LO-topp åpner for å endre aldersgrensen for LO-ledere

Eldreombud Bente Lund Jacobsen ber LO øke aldersgrensene for sine ledere. LO-topp Mette Nord gir de samme signalene, skriver VG.
Les mer om:

Linda (26) mistet lille Emil: – Jeg la spesielt merke til at han hadde nesa mi

Linda Marie Jacobsen (26) fikk sjokkbeskjeden på sykehuset. – Foreldre bør ikke trenge å begrave barna sine.
Les mer om:

Werner jobbet i bedriften i 14 år, så ble avdelingen lagt ned. Nå leder han avdeling i ny satsing

Werner Jacobsen jobbet 14 år i Konica Minolta, før hans salgsavdeling ble lagt ned. Nå leder han det nye lokalkontoret til en familieeid bedrift i Bergen som satser i Haugesund.

Han skal bygge opp Sopra Steria i Drammen

Egil André Ø. Jacobsen er på utkikk etter 50 teknologer til det nye Drammens-kontoret.
Les mer om:

Sophus Beer Jacobsen er død

Smittetallene på Nord-Jæren stiger igjen
Les mer om:

Øystein Kvarv Jacobsen (55) ble dødssyk av coronaviruset

Øystein Kvarv Jacobsen (55) kjempet for livet mot coronaviruset. Nå har han en bønn til alle som begynner å miste motet.
Les mer om:

Øystein lå 12 dager på Ahus med korona: – Jeg var redd, veldig redd

Han følte det var like før han fikk tildelt en plass på intensiven på Ahus, men Øystein Kvarv Jacobsen slapp med skrekken. Nå deler han sin historie i håp om at flere følger hans sterke oppfordring.
Les mer om:

Øystein (55) lå 12 dager på Ahus:- Vondeste jeg har opplevd

Øystein Kvarv Jacobsen (55) ble smittet av coronaviruset i mars. - Jeg unner ikke min verste fiende dette. Jeg har aldri hatt det så fælt, sier han, og ber folk beskytte seg mot viruset med munnbind, handvask og avstand.
Les mer om:

– Mortenlaks betyr mye for Lødingen kommune(pluss)

Ifølge ordfører Hugo Jacobsen er Mortenlaks AS et selskap som gir veldig mye tilbake til lokalsamfunnet.

Møt smittesporerne i Senja og Sørreisa: – Noen blir helt på gråten, andre føler skyld(pluss)

Smittesporerne under pandemien er nærmest et eget habitat, som har blitt dannet i løpet av det siste året. Møt Torhild Isaksen fra Senja og Kjetil Jacobsen fra Sørreisa, to av teamet på totalt 16 personer. Den digitale versjonen av stifinner Hjortefot.
Les mer om:

Krever over 1,5 millioner kroner av kommunen på Mostranda: – Vi vil aldri gi oss og havner nok i retten

Mostranda Camping AS har sendt krav til Færder kommune på 1.594.102 kroner. Summen skal dekke de påløpte kostnadene i forbindelse med bygge- og plansaken som pågår på campingen. – Det er åpenbart for oss at ansvaret ligger hos kommunen, sier Tore Jacobsen, en av de fire i Mostranda Camping AS.
Les mer om:

Fredag var det endå ein positiv koronatest i Øystre Slidre

Kommuneoverlege Arild Jacobsen opplyste fredag 9. april at ytterlegare ein person har testa positivt for Covid -19 i Øystre Slidre. Dette har samband med utbrotet i kommunen før påske.
Les mer om:

Frykter konkursbølge vi ikke har sett maken til: – Jeg er seig. Uansett hvordan det går, skal jeg klare meg

Icon-sjef Ivar Jacobsen er glad for å endelig kunne åpne butikken igjen, men han tror mange i kles- og skobransjen vil slite når de utsatte regningene må betales i sommer. – Jeg tror dessverre at den verste bølgen fortsatt ligger og venter på oss, sier han.
Les mer om:

Mina Jacobsen: – Det er en perfekt størrelse for meg

Mina Jacobsen driver en av Norges mest populære youtube-kanaler fra en toroms på 42 kvadrat.
Les mer om:

- Hva i helvete innbiller de seg?

Den danske landslagstreneren Nikolaj Jacobsen opplever å få hatfulle meldinger tilsendt på sosiale medier. Nå tar han et oppgjør med nettrollene, som kommer med kritikk av både utseende og vekten hans.
Les mer om:

Her må Rebekka (24) kaste seg unna vektstangen: – Jeg hørte det knaste

Rebekka Tao Jacobsen (24) holder seg til en vond albue og kaster seg samtidig unna vektstangen under EM i vektløfting i Moskva.
Les mer om: