Nyheter om Johansson


Kristinaløpets 40. utgave: Historisk sus med stjerner og legender

Tidligere tungvektsverdensmester Ingemar Johansson er den største stjernen som har deltatt i Kristinaløpet. Se bildeserie fra arkivet!
Les mer om:

«Fredde» på plass: – Jeg er en forvalter, ingen frelser

Her er Fredrik «Fredde» Johansson (52) på plass i Fredrikstad . – Jeg går inn i jobben med hud og hår, og skal gjøre alt jeg kan for at Stjernen og jeg skal bli en god match.
Les mer om:

Mistillitsforslaget mot Sveriges justisminister fikk ikke flertall i Riksdagen

Justisminister Morgan Johansson blir sittende etter at mistillitsforslaget mot ham akkurat ikke fikk flertall i Riksdagen. Med det slipper regjeringen å gå av.
Les mer om:

Ny hovedtrener i Stjernen

Stjernen henter inn Fredrik Johansson som ny hovedtrener, og vil være operativt for fullt fra 1. august. – Vi har ambisjoner om å utvikle Stjernen videre, og vi tror Fredrik er rett mann for å være med oss nå. Vi får en lojal person som forstår hockey og har et godt og nyansert syn på hva Stjernens utfordringer er, sier klubbens sportssjef Darren Treloar. 52 år gamle Johansson kommer til Stjernen etter sju sesonger i Halmstad. Han har skrevet under en ettårskontrakt med Fredrikstad-laget, melder TV 2. Stjernen fristilte Anders Olsson fra ansvaret som hovedtrener midtveis i 2021/22-sesongen.
Les mer om:

Bekreftet Stjernen-klar

Fredrik Johansson (52) har takket ja til jobben som Stjernen-trener.
Les mer om:

Mistillitsforslaget fikk ikke flertall i Riksdagen

Justisminister Morgan Johansson blir sittende etter at mistillitsforslaget mot ham akkurat ikke fikk flertall i Riksdagen.
Les mer om:

Mistillitsforslag kan felle regjeringen i Sverige

Sverigedemokraterna har reist mistillitsforslag mot justisminister Morgan Johansson, og partiuavhengige Amineh Kakabaveh kan bli tungen på vektskålen.

Sveriges regjering kan bli felt av svensk-kurdisk politiker

Svensk-kurdiske Amineh Kakabaveh sier hun vil stemme ja til mistillitsforslaget mot justisminister Morgan Johansson hvis ikke regjeringen sier nei til Tyrkias krav.

Mistillitsforslag mot svensk justisminister

Sverigedemokraterna vil legge fram mistillitsforslag mot justis- og innenriksminister Morgan Johansson for hvordan de mener han skjøtter oppdraget sitt.
Les mer om:

Fredrik (52) i tenkeboksen – avgjørelsen faller til uken

Fredrik Johansson (52) har fått helgen på seg til å ta den endelige beslutningen om det er han som overtar som ny Stjernen-trener.
Les mer om:

VM i ishockey: Plassen er berget

Norge er klar for neste års elite-VM ishockey etter at Storbritannia tapte 3-4 for Latvia i gruppespillet søndag. Dermed kan ikke britene ta igjen Norges fem poeng. Petter Thoresens gutter møter Sverige senere søndag kveld, men plassen er allerede berget. Storbritannia ledet 2-0 før Latvia svarte i midtperioden, og laget var oppe i 3-1-ledelse. Etter to perioder ledet britene 3-2. I den siste perioden utnyttet Latvia to overtallsspill til å utlignet og score det som skulle bli seiersmålet med 6.49 minutter igjen av kampen.

Denne mannen er aktuell som ny Stjernen-trener

Fredrik Johansson (52) er høyaktuell som ny Stjernen-trener. En avklaring kan komme denne uken.
Les mer om:

Avslører til TV 2: Dette blir landslagets trenerteam

Tobias Johansson har fått velge de trenerne han ønsket seg. Nå avslører han til TV 2 hvem han får med seg i landslagets trenerteam.
Les mer om:

Thoresen ikke bitter foran VM-thrilleren

Petter Thoresen (60) avviser at han er bitter fordi han ikke fikk fortsette som landslagssjef i ytterligere to år. Hans etterfølger, svenske Tobias Johansson (41), har inngått en femårskontrakt med Norges ishockeyforbund.
Les mer om:

VM-nei fra 29 NHL-svensker

Sverige håper å lokke flere NHL-spillere til ishockey-VM i Finland. De fleste som nylig er slått ut av sluttspillet i Nord-Amerika, har takket nei. Lørdag kom det nye negative svar fra Joel Eriksson Ek (Minnesota Wild), Marcus Johansson (Washington Capitals), Johan Larsson (Washington Capitals) og Hampus Lindholm (Boston Bruins). I alt har 29 svensker takket nei til VM-spill så langt. I Sverige-troppen er det per dags dato sju NHL-spillere, langt færre enn i gullårene 2017 (19) og 2018 (20). (NTB)

Robert Johansson opereres igjen

Skihopper Robert Johansson ble tirsdag operert for ryggpoblemene som hemmet ham sist sesong. Det opplyste landslagssjef Clas Brede Bråthen da hopplandslagene for neste sesong ble presentert i Oslo tirsdag. Johansson er en av dem som er tatt ut på neste sesongs lag. Landslagssjef Bråthen sa under tirsdagens pressetreff at Johansson skulle gjennom en tilsvarende operasjon som han gjennomgikk i mai i fjor.
Les mer om:

Bjørn åpner nytt treningssenter: – Vi er spente og gira

For ti år siden tok Bjørn Vidar Johansson over et treningssenter. Siden den gang har han åpnet to – og nå tre – nye sentre i Tønsberg og Færder.
Les mer om:

Bengt Johansson er død: Han viste oss veien

Svensk håndball er i sorg. Men Bengt Johanssons dødsfall gir oss alle en tåre på kinnet. Arven etter den legendariske landslagssjefen har løftet håndballen i hele Norden. Ikke minst her i Norge.
Les mer om:

Håndball-Sverige i sorg: «Bengan» Johansson er død

Den svenske trenerlegenden i herrehåndball Bengt Johansson har gått bort. Det melder Det svenske håndballforbundet.
Les mer om:

Håndball-Sverige i sorg: «Bengan» Johansson er død

Den svenske trenerlegenden i herrehåndball Bengt Johansson har gått bort. Det melder Det svenske håndballforbundet.
Les mer om:

Håndball-Sverige i sorg: «Bengan» Johansson er død

Den svenske trenerlegenden i herrehåndball Bengt Johansson har gått bort. Det melder Det svenske håndballforbundet.
Les mer om:

Oppskrift: Cheerio, Miss Sophie!

Mikael Johansson lager vårlig vri på sour-drinken med japansk brennevin og en italiensk superfavoritt.
Les mer om:

Denne trioen bytter toppjobber

Petter Thoresen, Tobias Johansson og Anders Gjøse har hatt tre av de mest attraktive jobbene i norsk ishockey. Etter hockey-VM i mai tar trioen over hverandres jobber.
Les mer om:

Skjebnemøte om ryggen

- Tidvis er det vanskelig å fungere, sier Robert Johansson (32). Ryggen skaper trøbbel for hoppstjerna, som skal ha et avgjørende møte med ekspertene i starten av mai.
Les mer om: