Nyheter om Isaksen


Trodde ikke han skulle få oppleve jubileet. Se video fra Børge Nilsens siste opptreden på Utheim(pluss)

Her er videoinnslaget fra den siste konserten med Børge Nilsen og Viggo Isaksen i The 2 Stykkja på Utheim.
Les mer om:

Per Inge har solgt livsverket sitt: - Det har vært eventyrlig

KRAGERØ: Han kjøpte småbruket for 1,3 millioner kroner og bygget flere mikrohytter der. Nå har han solgt det for nærmere åtte millioner. - Jeg begynte å kjede meg, sier Per Inge Isaksen.
Les mer om:

Freddy selger dekksenteret - nå er det Arnfinn (24) sin tur

Freddy Halvorsen gir seg som daglig leder og eier av Sannidal dekk og felg. Nå overtar Arnfinn Isaksen som har vært ansatt i firmaet de siste fem årene.
Les mer om:

Nå selger Per Inge livsverket - vil ha åtte millioner for gården og mikrohyttene

Per Inge Isaksen har bestemt seg for å selge småbruket sitt i Sannidal. En eiendom som lå brakk da han kjøpte den for sju år siden. Nå er han klar for nye prosjekter.
Les mer om:

Norge uten kaptein Oftedal og Mørk

Thorir Hergeirsson tar ikke med seg OL-kaptein Stine Bredal Oftedal og playmaker Nora Mørk på samlingen i oktober og kampene mot Slovenia. – På grunn av totalbelastning og rehabilitering har noen av spillerne fått fri fra denne samlingen. Det er gjelder Stine Bredal Oftedal, Sanna Solberg-Isaksen Isaksen, Kari Brattset Dale, Nora Mørk og Vilde Mortensen Ingstad, sier landslagstreneren. Norge tar imot Slovenia i Nadderud 7. oktober og møter samme lag i Ljubljana 10. oktober.

– En svært trist og tragisk sak

Arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen er svært preget etter at en NAV-ansatt ble knivstukket og drept på jobb i Bergen mandag.

I dag er han bleieskiftarbeider. I morgen starter jakten på ny jobb: – Det blir ikke et comeback som journalist

OSLO/SKIEN: Etter åtte år i regjering må Torbjørn Røe Isaksen snart takke for seg. I dag er han bleieskiftarbeider, i morgen starter arbeidet med å finpusse CV-en.

Fortviler over fylkesvei i Tromsø: – Dette kan ikke fortsette

Anne-Marie Isaksen gruer seg til vinteren og frykter egen sykemelding.
Les mer om:

Coronapermitteringsreglene blir forlenget til 1. november

Arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen (H) vil forlenge coronareglene for permitterte etter et møte med partene i arbeidslivet.

Røe Isaksen går med på forlengelse av koronapermitteringsreglene

Arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen (H) vil forlenge koronareglene for permitterte etter et møte med partene i arbeidslivet.

Forlenger permitteringsreglene

Arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen (H) bekrefter at de vil forlenge koronareglene for permitterte til 1. november.

Skjebnedag for Wenche (62): – Jeg taper seks tusen kroner i måneden hvis ikke permitteringsordningen forlenges

I dag håper hun på gode nyheter fra arbeidsminister Torbjørn Røe Isaksen. Mye står på spill for Wenche og tusenvis av andre flyplassarbeidere.

Her har de solgt burger i nesten 40 år – nå har Atle stengt dørene for godt

PORSGRUNN: De kjøpte opp konkursboet i 2015 av den tradisjonsrike burgerrestauranten i 2015. Seks år senere er det slutt. – Det er kjipt, sier Atle Dreyer Isaksen.
Les mer om:

Vil kompensasjonsordningen forlenges?

Vil kompensasjonsordningen forlenges?Freddy André Øvstegård (SV) spør arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen om han vil forlenge kompensasjonsordningen for selvstendige næringsdrivende og frilansere. Les mer

Barnefattigdom: Barker sammen om innvandring

Frp-leder Sylvi Listhaug legger skylden for barnefattigdom på innvandring. Arbeidsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) sier «at vi må være ærlige». SV-leder Audun Lysbakken sier det er rart at rike motiveres av å få mer, mens fattige skal bli motivert av få mindre.

Raser mot arbeidsministeren: – Han viser en passivitet som jeg ikke har sett maken til

Uten en ny permitteringsordning på plass kan flere tusen flyplassansatte stå uten jobb etter 1. oktober. Stortingspolitiker Anniken Huitfeldt ber arbeidsminister Torbjørn Røe Isaksen om å sette seg ned med partene for å finne en løsning

Morrašiin ja movttain váimmus: Artisttat vuosttaldit Riehppovuonas

Ella Marie Hætta Isaksen čohkke mielartisttaid Riehppovuona vuosttildanleirii lávlut ja čuojahit nuoskkideami ja boazodoalu gáržžádusaid vuostá. Innlegget Morrašiin ja movttain váimmus: Artisttat vuosttaldit Riehppovuonas dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

Med sorg og motivasjon i hjertet: Artister til kamp i Repparfjord

Ella Marie Hætta Isaksen samler musikerkolleger i protestleiren i Repparfjord, mot forurensning og innskrenking av samisk reindrift. Innlegget Med sorg og motivasjon i hjertet: Artister til kamp i Repparfjord dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

Isaksen langer ut mot Støre etter debatten: – Blåser opp tallene

Under VGs debatt mandag påsto Jonas Gahr Støre (Ap) at det var 200.000 ledige i Norge. Det er 50.000 mer enn det reelle tallet.

Får hovedrollen i Ole Giævers nye storfilm(pluss)

I to år har Ella Marie Hætta Isaksen holdt tett om at hun skal spille hovedrollen i «La elva leve».
Les mer om:

Får hovedrollen i Ole Giævers nye storfilm(pluss)

I to år har Ella Marie Hætta Isaksen holdt tett om at hun skal spille hovedrollen i «La elva leve».
Les mer om:

Bobiltur, besøkt dyrepark, giftemål og hyttetur. Dette har folk opplevd i sommer(pluss)

Lørdag formiddag var flere ute for å nyte naturen i Folkeparken. Blant dem møtte vi Anne-Grete Isaksen og Andreas Angell sammen med lille Olivia (16 måneder) .
Les mer om:

Neste stopp PL: Kraftspiss Simeon Tochukwu Nwankwo bøtter inn mål for nykommer i Serie A

Den 29 år gamle spissen Simeon Tochukwu Nwankwo er en angrepsspiller i ordets rette forstand, 198 cm høy, fantastisk rask og rimelig skremmende for alle som skal forsøke å stoppe hans vei mot mål. Når man ser hva han leverer for den italienske kaosklubben Crotone er det rart han ikke langt tidligere er hentet opp til noe bedre og større. – Sist sesong sørget han for 20 mål og opprykk til Serie A som selv manager Giovanni Stroppa omtalte som et mirakel.

Jesper Isaksen returnerer til gamle lagkamerater

Kristiansund midtbanespiller Jesper Isaksen forlot sin barndomsklubb og gikk gratis til Stabæk i forkant av 2020 sesongen. – 21 åringen som naturlig nok er fersk i gamet ble lånt ut til Jerv og Fredrikstad nå var han tilbake å Bærum med intensjon om å returnere og faktisk spille for Stabæk. Spesielt oppholdet i Fredrikstad som er i ferd med å kunne leke med de store gutta igjen har imponert, både de på Nadderud og sjefene i gamleklubben.