Nyheter om Hansen


Benedikte (24) bidrar i planleggingen av et nytt industriområde på størrelse med Øra

– Sirkulær økonomi som konsept var fjernt for meg, sier Benedikte Bekkevold Hansen (24). I dag er hun prosjektleder i NCCE (Norsk Senter for Sirkulær Økonomi).
Les mer om:

Rune (60) bygde sin egen drømmebil hjemme i garasjen

For halvannet år siden presenterte vi Rune Wesley Hansen (60) som brukte Corona-tiden til å sette i stand sin egen bil, en 1939-modell Ford. Nå er den ferdig og resultatet er en enestående og unik Ford Pick-up.
Les mer om:

Stadig flere får øynene opp for Elisabeths idé: - Hører ofte, "Oi, så fint!"

SKIEN/LANGESUND: Etter å ha vært på båtferie for første gang for et par år siden, kom Elisabeth K. Hansen tilbake med en ny hobby i bagasjen. Nå brer produktene hennes om seg, på brygger og kaier.
Les mer om:

Nye leiligheter skal reises: – Flott og særpreget form

Byggefirmaet Odd Hansen har store planer for grusplassen i Sakkestadvika like ved Karmsundet sør for Solsiden.
Les mer om:

Røper hemmeligheten bak arret

- Det endte i et blodbad og var jævlig vondt, forteller Kristine Thybo Hansen om hendelsen som førte til at hun måtte sy 18 sting i ansiktet.
Les mer om:

Ny konsernsjef i Bodø Energi

Monica Hansen Fjellstad er ansatt som ny konsernsjef i Bodø Energi.

Jøsendal fra start mot Danmark

Landslagssjef Martin Sjögren gjør noen endringer i forsvar i den viktige EM-generalprøven mot Danmark onsdag kveld. Inn fra start kommer Rosenborg-spiller Anna Jøsendal. Hun tar ventreback-posisjonen, mens Julie Blakstad flyttes over på høyreback. – Det er fordi våre to tiltenkte høyrebacker er skadet. Synne Skinnes Hansen prøvde vi der sist, men nå ønsker vi å prøve Anna, fordi hun har vært god og unnagjort debuten hvor hun var veldig nervøs, sier Sjögren til NRK. Både Tuva Hansen og Anja Sønstevold står over mot Danmark på grunn av skader. Det samme gjør Celin Bizet Ildhusøy.

Einar (25) gikk fra Skien til Ramnes på under et døgn: – Jeg er klar over at det er galskap

80 kilometer og 100.000 skritt gikk Einar Anbjørn Hansen fra Nøtterøy. Han lar seg ikke stoppe der – nå har han satt seg et nytt langturmål.
Les mer om:

Einar (25) gikk fra Skien til Ramnes på under et døgn: – Jeg er klar over at det er galskap

80 kilometer og 100.000 skritt gikk Einar Anbjørn Hansen fra Nøtterøy. Han lar seg ikke stoppe der – nå har han satt seg et nytt langturmål.
Les mer om:

Hegerberg og Graham Hansen blant de ti beste i verden

Caroline Graham Hansen kåret til verdens fjerde beste kvinnelige fotballspiller i 2021.
Les mer om:

Tuva Hansen om den bisarre skaden: – Så ikke kneskålen min

I den siste seriekampen før kvinnelandslaget samlet seg før EM ble Tuva Hansen (24) skadet. Nå håper hun å rekke generalprøven mot Danmark.
Les mer om:

Graham Hansen og Hegerberg topp ti i verden

Den amerikanske sportskanalen ESPN har lagt ut en kåring over de 50 beste kvinnelige fotballspillerne i verden. Der er Norge representert to ganger med Caroline Graham Hansen (27) og Ada Hegerberg (26). Ada Hegerberg ligger rangert som nummer 10, mens Caroline Graham Hansen så vidt falt utenfor pallen med en 4. plass på rankingen. Året før ble Graham Hansen rangert som nummer 9 i samme liste. Hegerberg som ble satt ut av en korsbåndsskade i januar 2020 var i fjor ikke med på listen over de best rangerte spillerne. Barcelonas Alexia Putellas (28) vant kåringen.
Les mer om:

Slik starter Norge – Pettersen får tillit

Landslagssjef Martin Sjögren har landet på følgende 11-er til det NRK2-sendte oppgjøret mot New Zealand klokken 17.00: Guro Pettersen, Synne Skinnes Hansen, Maren Mjelde, Maria Thorisdottir, Julie Blakstad – Amalie Eikeland, Frida Maanum, Ingrid Syrstad Engen, Guro Reiten – Caroline Graham Hansen, Ada Hegerberg. Det betyr at Pettersen får tillit i skadefraværet til Cecilie Fiskerstrand, som mister sommerens EM. Anja Sønstevold fikk en liten kjenning i låret under oppvarming og ble erstattet av Synne Skinnes Hansen.

Vil ikke bruke «Caro» i Barcelona-rolle – TV2-ekspert er uenig

ULLEVAAL STADION (VG) Hun har vært suveren som ving på et Barcelona som vinner alt - bortsett fra Champions League. I EM må Caroline Graham Hansen (27) inn i en annen rolle.

Pride-leder Hege: – Vi tar bare vare på hverandre i dag

– Det er et angrep på oss alle, skriver Hege Hansen, leder i Fredrikstad Pride. Hennes egen sønn var på London Pub, som ble beskutt i natt.
Les mer om:

«Big in Japan» – nå presenteres Tom og musikken hans for et virkelig kjempemarked

Det japanske plateselskapet P-Vine Records skal nå distribuere og selge plata «Matters Of The Heart» med musikk av Tom Hansen, og det til et av verdens største platemarkeder, det japanske.
Les mer om:

Kombinertkvinnene fikk OL-nei: – Trist

Gyda Westvold Hansen (20) reagerer på at den internasjonale olympiske komité (IOC) skryter av tidenes mest likestilte OL – samtidig som kombinertkvinnene fortsatt blir holdt utenfor lekene.
Les mer om:

Hun fikk direktørjobben

Tone Elisabeth Berge Hansen fra Brevik overtar stillingen etter Tone Størseth.

Betydelig rentehopp: – Forbruket må ned framover

Sommerferien står for døren, og Norges Bank justerer styringsrenten betraktelig. – Folk må ta den kjedelige jobben med å finne ut hva de bruker pengene sine på, sier Kristian Hansen i Haugesund Sparebank.

Graham Hansen tar krigen mot anonyme hetsere: – Hadde ikke sagt det til meg ansikt til ansikt

Barcelona-stjernen deler bevisst lite av privatlivet i sosiale medier, men har bestemt seg for ikke å la anonyme nettroll slippe unna.
Les mer om:

Asker-sjef om ny pris: – Ledere som bryr seg om folk har fått sjansen

Møller Bil Asker og Bærum har fått Asker kommunes aller første bærekraftpris. – Ledere som bryr seg om folk har fått sjansen, sier lokal Møller-sjef Roger Hansen (56) fra Asker.
Les mer om:

Stjernespiller forlater Graham Hansen og Barcelona

Caroline Graham Hansen og Ingrid Syrstad Engen mister en av sine beste lagvenninner i Barcelona. Jenni Hermoso er klar for mexicanske Pachuca. Det bekrefter den mexicanske klubben på Twitter. Hermoso kommer gratis som bosmanspiller. Stjernespilleren takket farvel med Barcelona i et innlegg på Twitter. – Å vokse opp er å lære å si farvel. Jeg er veldig stolt over å ha gitt alt for denne drakten, skriver Hermoso. Hermoso står som tidenes toppscorer for Barcelona med vanvittige 129 ligamål på 128 kamper over to perioder i den katalanske storklubben.

Her kom tyvene seg inn: Først etter en stund på jobb innså Lukas og kollegaen hva som hadde skjedd

Da Lukas Hansen kom på jobb i Tromsdalen søndag, var plutselig alt utstyret forsvunnet.
Les mer om:

Willy (75) svinger saga for å rydde fram turistperle

Kysten av Norge vokser igjen. Turistperlene forsvinner bak grønt løvverk. Men på øya Leka tar 75 år gamle Willy Hansen og vennene hans opp kampen mot gjengroingen.
Les mer om:

Åpner opp om tøff finaleopplevelse: – Kjipt når man ikke lykkes i det hele tatt

Champions League-finalen ble ikke den opplevelsen verken Caroline Graham Hansen eller Ingrid Syrstad Engen drømte om, men sistnevnte tar med seg én positiv ting fra tapet mot Lyon.
Les mer om: