Nyheter om Jones


Helt vilt av Kristoffer Ajer og jyplingen Brentford!

Dette var kampen der Mohamed Salah nådde 100 scoringer for Liverpool. Kanonsterkt, men det var likevel jyplingen Brentford som stjal det meste av showet. Før kampen hadde Jürgen Klopp fortalt hvordan Brentford minnet ham om dagene som manager for Mainz. Små budsjetter ble kompensert med kreativitet, kløkt og vilje. Les: Mester Klopp digger Brentford Liverpool-manageren fikk mer rett enn han kunne ønske. Liverpool sto uten tap og hadde sluppet inn ett fattig mål på fem kamper.

Ajers Brentford i ellevill målfest

Kristoffer Ajer (bildet) og Brentford fortsetter å imponere i Premier League. Lørdag kveld sikret de et sterkt poeng hjemme mot Liverpool – i en kamp der lagene ikke ga seg før de hadde scoret tre hver. – Jeg vet ikke om ordet nyte er ordet. Det var en vill kamp. De fortjente sine tre mål, slik de spilte. Vi kunne åpenbart ikke håndtere med langpasningene deres, men vi skulle scoret flere mål, sier Liverpool-manager Jürgen Klopp til Sky Sports etter kampen. Det var Brentford som åpnet scoringsfesten på Brentford Community Stadium.

UFC-stjernen Jones arrestert: – Denne fyren har mange demoner

Bare timer etter at hans egen tittelkamp mot svenske Alexander Gustafsson (34) fra 2013 ble innlemmet i UFC Hall of Fame, ble tidligere UFC-mester Jon Jones (34) arrestert i Las Vegas.
Les mer om:

Pochettino har utfordringen som ingen andre managere – garantert

PSG har lastet opp troppen med spillere som hadde gått rett inn på førsteelleveren på de beste lagene i verden. For Pochettino er utfordringen å sette investeringene i arbeid samtidig. Lionel Messi ble hentet til Paris for å avgjøre de tette og viktigste kampene. Mot rivalen Lyon ble argentineren tatt ut banen da kampen sto og vippet på 1-1. Les: Phil Jones har kommet seg ut av det dypeste mørke i kjelleretasjen -Alle vet at vi har gode spillere på laget.

Roy Keane er overbevist om at Jadon Sancho leverer

Forrige sommer hadde Jadon Sancho et bein i den røde delen av Manchester. Borussia Dortmund sto hardt på sitt, og boltet igjen utgangsdøra. Mentalt hadde tydeligvis spilleren allerede forlatt Bundesliga-klubben, for da Sancho hadde en spesielt seig sesongstart, gikk sportsdirektøren ut og innrømmet at engelskmannen måtte jobbe for å omstille seg. Sancho tok seg inn på slutten av sesongen etter et lengre skadeavbrekk, og fikk sin retur til balløya i sommer.

Chelsea har et lag fullstappet av målscorere

Tottenham holdt følge med Chelsea gjennom de første førtifem minuttene på søndag. Etter dette kunne alt skje – og for Chelsea skjedde det. Thomas Tuchel er ikke en mann som jager poengdeling, og ga spillerne sine en skikkelig wake up call i pausen. Les: Phil Jones har kommet seg ut av det dypeste mørke i kjelleretasjen -Jeg var virkelig ikke fornøyd med de første 45 minuttene. Vi manglet intensitet, energi og beslutsomhet i duellene våre. Jeg pratet med spillerne om det i pausen, og i andre omgang var prestasjonene langt bedre, forteller Tuchel til Sky Sports.

Phil Jones har kommet seg ut av det dypeste mørke i kjelleretasjen

Først i september i år har United-spilleren kunnet fungere som profesjonell fotballspiller. Skadeoppholdet siden 12. juni 2020 har vært like langvarig som det har vært tøft. Phil Jones gir oss et bilde på at du ikke er maskin selv om du spiller for en av verdens største klubber og har ukelønn på ni hundretusen kroner. -Jeg har aldri vært så langt nede som menneske. Jeg pleide å komme tilbake fra treningsanlegget og være helt ødelagt. Hodet mitt var et kaos, jeg gråt. Jeg sa til konen min: Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre». Jeg husker at vi gråt begge to, begynner Jones til The Times.
Les mer om:

United-spilleren har slitt i flere år: – Jeg husker at vi begge gråt

Manchester Uniteds Phil Jones (29) har slettet alle sine kontoer på sosiale medier. Nå tar han et oppgjør med hetsen, og håper hans åpenhet kan hjelpe andre.
Les mer om:

Manchester United klar for ryddesjau

Det er ingen hemmelighet Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær ønsker å signere Declan Rice fra West Ham. – Det skjedde ikke i sommer, men Daily Mail mener det meget godt kan skje allerede i januar. Dette krever en skikkelig rensing av den nåværende troppen. Hele sju spillere risikerer å forlate Old Trafford. Les: Sadio Mané fosset forbi van Persie Det handler om Anthony Martial, Jesse Lingard, Donny van de Beek, Phil Jones, Eric Bailly, Diogo Dalot og Alex Telles som sannsynligvis kommer seg rundt til nye klubber.

Los Angeles sparer ikke på noe i racet om Fotball VM 2026

Under kan du se ‘City of Angels’ sin video med skuespiller Will Ferrell og tidligere LA Galaxy -spiller Cobi Jones, med kommentar av den legendariske kringkasteren Vin Scully. Los Angeles presenterer bud for å være en arrangør by for FIFA verdensmesterskap i fotball i 2026 Los Angeles presenterte denne de viktigste fotballøyeblikkene i byens historie. I videoen, fortalt av den ikoniske kringkasteren Vin Scully, kunne du se skuespilleren Will Ferrell og den tidligere La Galaxy -spilleren Cobi Jones som argumenterte for at byen skulle arrangere et VM for andre gang.

Falt i døden

En løpetur endte med døden for professoren David K. Jones (40). - Tomrommet han etterlater seg er enormt.
Les mer om:

Barnestjernen forsvant

Angus T. Jones var blant de største barnestjernene. Så trakk han seg helt tilbake.
Les mer om:

Ethan Ennis klar til å vise Liverpool hva de går glipp av

Det er bare et fåtall spillere som har turt å «krysse grensen» mellom de to mest dekorerte klubbene i England i moderne tid. – De som har gjort byttet mellom de to klubbene i nord-vest har fått merke det, bare spør Michael Owen. Når du har valgt lag har du valgt lag, det er ingen førstelagsspiller som er overført direkte mellom Manchester United og Liverpool siden Phil Chisnall forlot Old Trafford i retning av Anfield i 1964.

Ny Liverpool-spiller skadet

Liverpools Curtis Jones måtte ut etter en hodesmell i treningskamp mot Osasuna mandag kveld. Søndag måtte Andrew Roberson ut med en leddbåndskade i ankelen.
Les mer om:

Eurosport: Manchester Uniteds plan om å signere Haaland ser ut til å falle på plass

Manchester United er forstått å glede seg over hvordan sommerovergangsvinduet har gått nå ser det ut til at de lander enorm avtale i 2022. – Engelsk presse omtaler en mulig Manchester United signatur av Erling Braut Haaland som «transformativ». Det at Chelsea går glipp av Borussia Dortmund spissen er en nyhet som blir godt mottatt på Old Trafford. Men Dortmund har gravd hælene sine dypt og gjort det klart at 21-åringen blir i Bundesliga-klubben i minst en sesong til. «Jeg har en klar forventning om at Erling Haaland skal spille for oss neste år» sa Watzke til Sport Bild i mai.

ESPN: 9 Manchester United spillere foruten Paul Pogba til salgs

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær vet veldig godt det kreves mer av han og laget fremover. – Salgslisten som ESPN presenterer er et tydelig tegn på at det blir kommer flere store signeringer nå i sommer og i fremtidige vinduer. Sommerens vindu ser allerede veldig bra ut og mye bedre enn sist sommer, Jadon Sancho er endelig på plass og Raphael Varane er på vei.

Solskjær har tydeligvis bestemt seg for midtforsvaret til United

Raphael Varane er sikret. Nå skal det ryddes plass i midtforsvaret. På onsdag kom bekreftelsen fra Solskjær på at det skjer to endringer i midtforsvaret Avskjed på grått papir for Bailly og Lindelöf? Nope, fortsatt ikke aktuelt for Solskjær. Les: Brentford forlot Old Trafford med uavgjort, scoring av League One-spiller og bakoversveis etter Pereiras volley Phil Jones, husker du ham? Litt i overkant flåsete, men 29-åringen dro på seg en skikkelig kneskade og har vært ute av spill siden januar 2020.
Les mer om:

Hva nå Eric Bailly?

Denne sommeren ser ut til å bli svært bra for Manchester United på overgangsmarkedet. – I dag en stor nyhet. Raphael Varane er på vei til Old Trafford. Det er liten tvil om at det kommer til å bli en meget viktig spiller denne høsten for manager Ole Gunnar Solskjær og dermed også en som vil sørge for mer benkesliting for Eric Bailly. Allerede før den endelige bekreftelsen kunne ESPN melde om at Eric Bailly var bekymret for fremtiden. – Kampen om stopperplassen var hard i vår og den blir nå enda hardere. – Han har nå bedt om et møte for å finne ut hvor han står.

Giftet seg etter 21 år

«Mr and Mrs Jones!»
Les mer om:

Emma Bunton har giftet seg

Baby Spice (45) har giftet seg med sin mangeårige partner Jade Jones (42).
Les mer om:

Beklager feil under henrettelse

Quintin Jones (41) ble henrettet i natt norsk tid i Texas. Fengselet unnlot å bringe inn vitnene fra allmennheten før de tok livet av ham.
Les mer om:

Solskjær peker på døra for fire store Manchester United stjerner

Andrea Perreira, Phil Jones og Juan Mata er allerede ute i kulda hos Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær så det er ikke de fire vi tenker på når vi skriver at fire store stjerner trolig forlater klubben i sommer. Det er selvsagt for å frigjøre penger salgene skal gjennomføres, men, sjefene på Old Trafford ville vente til fremtiden til Edinson Cavani ble avklart, det han bestemte seg for ville ha konsekvens for minst en av de på salgslista.

Reisen til den ikoniske nr. 7-drakta hos Manchester United

For supporterne er og blir 7-tallet bak på en United-drakt ikonisk. Edinson Cavani bærer nummeret med stolthet, og har de siste månedene skutt og headet seg inn i historien som en av de fortjente bærerne av drakten. For det er ikke mange som har fått æren av å dra på seg drakt med dette nummeret. Siden de offisielle nummerne ble intodusert i 1993-94 sesongen har ni spillere båret 7-tallet. Les: Jerry Jones er den stolte eier av verdens mest verdifulle klubb Selv om 7 har blitt ikonisk på Old Trafford, har tallet ikke bragt alle bærerne lykke.

Kasper Junker dundrer på med scoringer!

Denne uken fikk Junker debuten hos Urawa Red Diamonds. Vi var spente på om alt kaoset rundt exiten fra Bodø/Glimt hadde tappet dansken for energi, men trengte ikke å lure lenge. På onsdag trengte dansken ni minutter på å fortsette scoringsstreaken fra Eliteserien. Første mål for sin nye klubb i kampen de røde diamantene vant 2-0. Les: Jerry Jones er den stolte eier av verdens mest verdifulle klubb Natt til søndag var det ny kamp, denne gangen mot Vegalta Sendai. Dansken brukte noe lenger tid, men fulgte oppskriften fra debutkampen.

Thiago har endelig meldt seg på i Premier League

Thiago Alcantara hadde lagt en historisk sesong hos Bayern München bak seg, fant tiden riktig for å skifte på topp – og før han rundet 30. Velkomsten i Liverpool var ikke akkurat hjertelig. Richarlison og Everton hadde bestemt seg for å vise Bayern-stjerna at han hadde kommet til verdens tøffeste liga. Med en sesongstart borte med rehabliitering etter skade, har Thiago fortsatt til gode å komme seg helt inn i Liverpool-systemet. Det har riktignok blitt 20 Premier League-kamper, men det er heller sjelden at Alcantara er trukket frem som den store. Les: Endelig!