Nyheter om Jones


Beklager feil under henrettelse

Quintin Jones (41) ble henrettet i natt norsk tid i Texas. Fengselet unnlot å bringe inn vitnene fra allmennheten før de tok livet av ham.
Les mer om:

Solskjær peker på døra for fire store Manchester United stjerner

Andrea Perreira, Phil Jones og Juan Mata er allerede ute i kulda hos Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær så det er ikke de fire vi tenker på når vi skriver at fire store stjerner trolig forlater klubben i sommer. Det er selvsagt for å frigjøre penger salgene skal gjennomføres, men, sjefene på Old Trafford ville vente til fremtiden til Edinson Cavani ble avklart, det han bestemte seg for ville ha konsekvens for minst en av de på salgslista.

Reisen til den ikoniske nr. 7-drakta hos Manchester United

For supporterne er og blir 7-tallet bak på en United-drakt ikonisk. Edinson Cavani bærer nummeret med stolthet, og har de siste månedene skutt og headet seg inn i historien som en av de fortjente bærerne av drakten. For det er ikke mange som har fått æren av å dra på seg drakt med dette nummeret. Siden de offisielle nummerne ble intodusert i 1993-94 sesongen har ni spillere båret 7-tallet. Les: Jerry Jones er den stolte eier av verdens mest verdifulle klubb Selv om 7 har blitt ikonisk på Old Trafford, har tallet ikke bragt alle bærerne lykke.

Kasper Junker dundrer på med scoringer!

Denne uken fikk Junker debuten hos Urawa Red Diamonds. Vi var spente på om alt kaoset rundt exiten fra Bodø/Glimt hadde tappet dansken for energi, men trengte ikke å lure lenge. På onsdag trengte dansken ni minutter på å fortsette scoringsstreaken fra Eliteserien. Første mål for sin nye klubb i kampen de røde diamantene vant 2-0. Les: Jerry Jones er den stolte eier av verdens mest verdifulle klubb Natt til søndag var det ny kamp, denne gangen mot Vegalta Sendai. Dansken brukte noe lenger tid, men fulgte oppskriften fra debutkampen.

Thiago har endelig meldt seg på i Premier League

Thiago Alcantara hadde lagt en historisk sesong hos Bayern München bak seg, fant tiden riktig for å skifte på topp – og før han rundet 30. Velkomsten i Liverpool var ikke akkurat hjertelig. Richarlison og Everton hadde bestemt seg for å vise Bayern-stjerna at han hadde kommet til verdens tøffeste liga. Med en sesongstart borte med rehabliitering etter skade, har Thiago fortsatt til gode å komme seg helt inn i Liverpool-systemet. Det har riktignok blitt 20 Premier League-kamper, men det er heller sjelden at Alcantara er trukket frem som den store. Les: Endelig!

Jerry Jones er den stolte eier av verdens mest verdifulle klubb

Som en spøk med god dose sannhet er svaret på følgende, hvordan blir millionær? – Starte med en milliard og kjøpe en klubb. – Den sannheten gjelder definitivt ikke for den amerikanske forretningsmannen Jerry Jones. I 1989 kjøpte han Dallas Cowboys for 150 millioner dollar og siden da har verdien bare økt og økt. Dalles Cowboys ifølge finansmagasinet Forbes topper for sjette år på rad listen over verdens mest verdifulle klubber. Les på Engelske Klubber: Conte ønskes tilbake til Premier League NFL klubben anslås å være verdt 5,7 milliarder dollar!.

Status fra Solskjær etter Roma-seieren lover godt før Liverpool skal yppe på Old Trafford

Vi tipper det ikke ble så mye søvn på United-manageren etter torsdagens magiske 6-2 kamp mot Roma. Full av adrenalin skulle Solskjær glede seg over den gigantiske seieren i første semifinale, samtidig som han skulle raskest mulig styre inn mot søndagens kamp. Da venter erkerivalen Liverpool, som på søndag går ut på Old Trafford uten å ha en steintøff Roma-kamp i beina.

Plateanmeldelse: Tom Jones – «Surrounded By Time»: Potent livstegn 

Aldrende hannkatt søker seg i nye musikalske retninger – og ramler påfallende ofte innom storhet på veien.
Les mer om:

Plateanmeldelse: Tom Jones – «Surrounded By Time»: Potent livstegn 

Aldrende hannkatt søker seg i nye musikalske retninger – og ramler påfallende ofte innom storhet på veien.
Les mer om:

Plateanmeldelse: Tom Jones – «Surrounded By Time»: Potent livstegn 

Aldrende hannkatt søker seg i nye musikalske retninger – og ramler påfallende ofte innom storhet på veien.
Les mer om:

Gjenåpning i Storbritannia: Shopping og 15 millioner øl

Ventetiden er over, og på Harriet Cuarendons bursdag åpnet puber og butikker igjen. Hun feiret dette med venninnen Sofie Jones.
Les mer om:

Rasende Liverpool-Jones utvist i engelsk U21-fadese

Curtis Jones (20) så ut til å sende England videre til kvartfinale i U21-EM, men det endte med exit og rødt kort for Liverpools midtbanespiller.
Les mer om:

Etterlengta Liverpool-siger

Liverpool slo Sheffield United 2-0 og tok dermed sin første ligasiger etter fire strake tap. Liverpool dominerte kampen. Curtis Jones og eit sjølvmål avgjorde kampen i Liverpools favør. Begge scoringane kom etter pause. Liverpool er med sigeren berre to poeng unna fjerdeplassen. Sheffield United er framleis parkert på botnen av tabellen.
Les mer om:

Gjorde slutt på pinen: Liverpool tilbake på vinnersporet

(Sheffield United-Liverpool 0–2) Liverpool tok sine første poeng i Premier League siden januar måned. Curtis Jones dediserte målet sitt til Alisson Becker.

90min: United dytter inn 3 United-spillere og 240 millioner kroner i byttehandel

Declan Rice har vokst på rekordtid til å bli en av de store defensive midtbaneprofilene i Premier League. Ryktet om at den engelske landslagsspilleren (tidligere ire) står på favorittlista til Solskjær, har gått hele denne sesongen. Men David Moyes har siktet seg inn på sterke plasseringer og et og annet trofe, der Rice spiller en avgjørende rolle. Betyr dette at Solskjær må innse at han etter sommeren kun møter 22-åringen som motstander?

Trump-allierte granskes etter kongressopptøyene

Roger Stone og Alex Jones er blant kjente høyreradikale som USAs justisdepartement gransker for medvirkning til opptøyene i Washington i januar.
Les mer om:

Spillerbørs: – Unggutten beviser at han er moden for viktige kamper

Curtis Jones er en av spillerne som trekkes frem av TV 2s fotballekspert etter seieren over RB Leipzig.
Les mer om:

Rollebytte! Sancho og Haaland

Den tyske storklubben Borussia Dortmund sliter og hvis de ikke er forsiktige kan de raskt ende opp som Schalke 04. Dortmund er i praksis ute av gullkampen og nå også ute av topp fire. – Før årets sesong så ting meget lyst ut. De hadde klart å holde på Erling Braut Haaland og gitt Manchester United en ripe i lakken ved å være «urimelige» i prisingen av Jadon Sancho. I følge oversikten sist sommer var Jadon Sancho den mest verdifulle unge spiller i verden mens Erling Braut Haaland var Nr 2.

Mangler fingre og tær

Francesca Jones (20) tar tennisverden med storm.
Les mer om:

Tennis-sensasjonen ble født med syv tær og åtte fingre

Britiske Francesca Jones (20) har kvalifisert seg for første runde av Grand Slam-turneringen Australian Open med et helt spesielt utgangspunkt.

Født med åtte fingre og sju tær - nå forbløffer hun tennis-verdenen

Francesca Jones (20) har gjort legenes spådommer til skamme. Briten håper at hennes historie kan inspirere andre til å nå toppen.
Les mer om:

Helt sikker Tottenham blir stappfull av dansker

Christian Eriksen som nå er fullstendig ute i kulden hos manageren som aldri tilgir, Antonio Conte drar garantert fra Inter Milan nå i vinter, vel ikke helt garantert for klubben har mislykkes i alle sine forsøk på å selge eller bytte bort dansken som rasket til seg prisen som Tottenhams beste spiller i 2013/14 -og 2016/17-sesongen. For et år siden navigerte Inter Milan seg til et røverkjøp, de fikk hentet Christian Eriksen for bare 27 millioner euro samtidig som konservative Transfermarkt estimerte hans markedsverdi til 90 millioner euro.

Sørloth på vei videre! Skjønner ikke hva Nagelsmann vil

Den geniforklarte RB Leipzig manageren Julian Nagelsmann har ikke fått landslagsspiss og Tyrkias toppscorer sist sesong Alexander Sørloth til å virke. – Det merkelige var at Sørloth kom til den tyske storklubben med en ekstrem suksess bak seg og ble fra første sekund henvist til benken. «Han må skjønne hvordan vi spiller og tilpasse seg en ny tilværelse». Hver kan han kommer innpå er det med innbytterpuls, borte er Alexlander Sørloth sin ekstreme energi og målteft. – Det vi har sett så langt er en skygge av det vi har sett så langt.

Mourinho og Tottenham har funnet en ny dansk makker til Kane

Vi har ikke helt kommet oss over at stjernen Christian Eriksens falmet på rekordtid i Tottenham. Siden 2013 var superdansken en naturlig del av Tottenham, og rasket til seg prisen som klubbens beste spiller i 2013/14 -og 2016/17-sesongen. Eriksen forsvant, inn kom en annen danske, Pierre-Emile Højbjerg, som på rekordtid har blitt en av favorittene til José Mourinho. Nå venter det mer dansk. For hos Sampdoria har har en dansk 20-åring begynt for alvor å etalbere seg i Serie A.

Mener Brandon Williams, Phil Jones og Jesse Lingard skal være lette å plukke

Newcastle manager Steve Bruce har gjort det klinkende klart at det må ferskt blod inn i klubben og nå begynner vi å få et bilde over hva han tenker seg. – Han vet inderlig godt klubben som har Premier Leagues mest upopulære eier ikke har arabiske penger å shoppe for og går for leieavtaler med spillere som trenger mer spilletid. Lyskasteren er tydeligvis sendt i retning av Old Trafford, 90min skriver at Steve Bruce mener det skal være rimelig lett å plukke ut tre Manchester United spillere på utlån resten av sesongen.