Nyheter om HamKam


Hyller kristiansanderens betydning: – Fy flate for en mann

De offensive spillerne hos høytflyvende Jerv har fått mest oppmerksomhet. Men trener Arne Sandstø vil gjerne trekke fram en etter hvert rutinert kar fra Flekkerøy før toppkampen mot HamKam søndag.
Les mer om:

Storseirer for alle topplagene

HamKam, Jerv og Aalesund vant alle med god margin i toppen av Obos-ligaen onsdag og seiler videre i opprykkskampen.
Les mer om:

Solbakken forsvarer Ødegaard

– Kjetil Rekdal? Nå har jeg jo rost han for jobben i HamKam i år, utbryter Ståle Solbakken når han får høre at Rekdal har vært kritisk til Martin Ødegaards bidrag på landslaget. – Det er noe av det dummeste jeg har hørt, fortsetter landslagssjefen. Solbakken forsvarer kapteinen sin. – Martin er steinsikker på det laget. Hvilken side hadde Martin i første omgang? Den sida der det spilte en debutant. Den sida var helt stengt i første omgang. Martin er den som løper mest på banen, han spiller mye bedre med ball i andre omgang, fordi han får ballen oftere, sier han.

Starts målvakt ber om tålmodighet: – Det er verdt det

Amund Wichne likte dårlig å slippe inn tre mål mot HamKam. Men Starts sisteskanse ber supporterne om å være tålmodige med «prosjekt Tjelmeland».
Les mer om:

Rekdal ut mot «myte»: – Tull!

HAMAR (TV 2): Fra fortapt til suveren: HamKam og Kjetil Rekdal styrer mot opprykk, men trenerveteranen har sett seg lei én påstand.

Start-treneren slakter lagets forsvarsspill: – Forkastelig

Start-trener Sindre Tjelmeland og spillerne var langt nede etter tap for serieleder HamKam på Briskeby.
Les mer om:

Start-børsen: «Ser ikke ut som en forsterkning»

Her er Start-børsen etter 2–3-tapet mot HamKam.
Les mer om:

Følg HamKam - Start og chat med Daniel Aase

Start møter serieleder HamKam på bortebane. Kampstart klokka 15:00.
Les mer om:

Start møter Rekdals topplag: – Resultatene taler for seg selv

HamKam ses på som store favoritter når Start kommer til Hamar søndag. Men fotballekspert Joacim Jonsson ser en ting som kan tale til Starts fordel.
Les mer om:

Hoppende glad Vejle direktør har ansatt Petter Sørensen som ny hovedtrener

Vejle -direktør Henrik Tønder jubler over at klubben har ansatt Peter Sørensen som ny hovedtrener. «Han er en klar og tydelig trener» Vejle har ansatt Peter Sørensen på en langsiktig avtale, etter at Vejle i forrige uke sparket Carit Falch fem runder ut i sesongen, selv om klubben hentet Falch «gratis» i Lyngby tidligere i sommer. Her hjemme husker vi Peter Sørensen godt fra HamKam, både som spiller, assistent og hovedtrener.

AaFK snublet mot bunnlag

Serieleder HamKam vant 4–0 borte mot Ranheim, mens toer Fredrikstad herjet med Stjørdals-Blink. Aalesund tapte terreng i toppen med 0–0 mot bunnlaget Strømmen. Strømmen ligger på tredje siste plass, men har bare sluppet inn 16 mål. Kun serieleder HamKam, som spiller senere mandag, har sluppet inn færre. Hjemme mot Aalesund var det nærmest utrolig at den statistikken holdt.

Drømmekveld for Rekdal - HamKam fikk luke på tabelltopp

Kjetil Rekdal og HamKam har god grunn til å smile. Onsdagens seier over Jerv sikret en perfekt start på høstsesongen.

HamKam fikk luke i toppen

Kjetil Rekdal og HamKam fikk en god start på høstsesongen med 2-0-seier over Jerv. Nå har hamarsingene fire poengs luke til opprykksrivalene i 1.-divisjon. Serielederne var ett poeng foran tabellnabo Jerv før oppgjøret. Samtidig avga Aalesund poeng mot Ranheim, og dermed ble det en god onsdag for Rekdal i kveldssola i Grimstad. Mot Jerv, som har hatt en god sesong til nå og vært med i toppen hele veien, var det Aleksander Melgalvis som headet inn 1–0 før to minutter var spilt. Like etter pause var debutanten Thelonius Bair, som er på lån fra Vancouver Whitecaps, på plass og doblet ledelsen.

Jerv jakter serieledelse. Følg toppkampen fra Levermyr her

Jerv og HamKam møtes til toppkamp i Grimstad klokken 18.00. Følg kampen her.
Les mer om:

Jerv-kapteinen vil ta lønnskutt for å forhindre stjernesalg

Med seier mot HamKam på Levermyr onsdag er Jerv serieleder i 1.divisjon. Mathias Wichmann er så sugen på Jerv-opprykk at han troppet opp på kontoret til Arne Sandstø med et utradisjonelt forslag.
Les mer om:

Fulgte Valdres-herrene i regnet da HamKam 2 stilte med et knallsterkt mannskap i 4. divisjon

Koronapandemien har vært et langt mareritt for breddefotballen, men fredag var det duket for 4. divisjonsoppgjøret Valdres FK mot HamKam 2. Dit sendte meritterte spiller og trener Kjetil Rekdal fire av sine A-spillere i Obos-ligaen.

HamKam 2 stilte med toppet mannskap i kamp mot hardtarbeidende valdriser

I 4. divisjonskampen mellom Valdres FK og HamKam 2 på Gjensidigebanen, Blåbærmyra fredag kveld, endte kampen 3–5. Tre-fire spillere fra OBOS-ligaen utgjorde forskjellen på lagene. Se bildene fra kampen. Oppfølging fra kampen følger.
Les mer om:

1.-divisjonskamp utsatt

Kampen mellom Ull/Kisa og Bryne i 1. divisjon i fotball er utsatt på grunn av koronasmitte hos hjemmelaget. Ull/Kisa opplyste torsdag kveld at en spiller i A-laget er smittet av koronaviruset og satt i isolasjon. Da ble det også meldt at treningskampen mot HamKam, som skulle ha blitt spilt fredag, er avlyst. De øvrige spillerne i Ull/Kisa er i karantene som følge av den positive testen. Jessheim-laget skulle ha møtt Bryne kommende onsdag, men den kampen har Norges Fotballforbund utsatt. (NTB).
Les mer om:

HamKam-trener Kjetil Rekdal sender 5–6 av sine beste spillere for å spille 4. divisjonsfotball mot Valdres FK

HamKam skriver på sine heimesider at den planlagte treningskampen mot Ull/Kisa fredag er avlyst på grunn av påvist koronasmitte hos en Ull/Kisa-spiller. Ifølge avisa HA sendes dermed flere av spillerne fra 1. divisjonslaget for å spille 4. divisjonskamp fredag kveld – mot Valdres FK.

Solbakken har én favoritt til å rykke opp fra OBOS-ligaen – dette mener han om FFKs sjanser

Ståle Solbakken (53) håper at HamKam vil kjempe om opprykket helt inn, men utelukker ikke at FFK vil gi dem tøff kamp. – I mine øyne er likevel Aalesund den største favoritten, sier landslagssjefen.

Storkamp i cupen

Viking – Rosenborg blir den store godbiten i 3. runde av fotball-NM for menn. Samtidig er det klart at Brann spiller bortekamp mot Harstad fra 4. divisjon. Trekningen av 3. runde ble foretatt i Norges Fotballforbunds lokaler torsdag ettermiddag. Trekningen ble slik: Harstad – Brann, Kongsvinger – Fløy-Flekkerøy, Start – Mjøndalen, Alta – Bodø/Glimt, Vålerenga – Odd, Øygarden – Sarpsborg, Nardo – Arendal, Ranheim – Aalesund, Viking – Rosenborg, Strømsgodset – Stabæk, Bryne – Molde, Sogndal – Åsane, KFUM Oslo – Kristiansund, Grorud – Lillestrøm, Moss – Sandnes Ulf, HamKam – Raufoss. 3.

Jesper Isaksen returnerer til gamle lagkamerater

Kristiansund midtbanespiller Jesper Isaksen forlot sin barndomsklubb og gikk gratis til Stabæk i forkant av 2020 sesongen. – 21 åringen som naturlig nok er fersk i gamet ble lånt ut til Jerv og Fredrikstad nå var han tilbake å Bærum med intensjon om å returnere og faktisk spille for Stabæk. Spesielt oppholdet i Fredrikstad som er i ferd med å kunne leke med de store gutta igjen har imponert, både de på Nadderud og sjefene i gamleklubben.

Ny vestkantmotstand for Vålerenga

Vålerenga hadde få problemer med å ta seg av Lyn i første runde av cupen søndag. I andre runde venter en ny motstander fra tredjedivisjon når Dag-Eilev Fagermo tar med seg laget sitt til Ullern. Regjerende cupmester Viking er satt opp mot Djerv 1919 i fotball-NMs 2. runde.

Rekdals utfordringer: Overtidstap, spillere på vei bort og skadet kaptein

(HamKam – Aalesund 2–3) Til tross for tap mot Aalesund, tar HamKam sommerferie som knappe serieledere i Obos-ligaen. Når neste kamp spilles kan det være med et helt annet mannskap for trener Kjetil Rekdal (52).