Nyheter om HamKam


Dobbel lykke: - Rotete

Først vant favorittlaget Leeds 4-0 borte mot Burnley, så ledet han HamKam til 3-0 over Stjørdals/Blink og rett inn på tabelltopp. Men det er bare favorittlaget som slipper unna kritikk fra Kjetil Rekdal.

Storeslem for Rekdals menn

Kjetil Rekdal sitt HamKam slo Stjørdals-Blink 3-0 i sesongopninga i førstedivisjon og toppar dermed tabellen. Også Fredrikstad kunne feire returen til nest øvste divisjon med seier. Karane frå plankebyen slo Åsane 3-2 borte. På Fosshaugane såg det lenge ut til at heimelaget skulle gå på ein smell mot Ull/Kisa, men på overtid sørga Peter Godly Michael at kampen enda 1-1. Sogndals Andreas Hoven fekk raudt kort tidleg i første omgang. Øvrige resultat: Jerv - KFUM Oslo: 1-0 Ranheim - Grorud: 1-0 Strømmen - Raufoss: 1-1 Tidlegare i dag slo Aalesund gjestane frå Bryne 2-1.

Molde-trenerens sønn skifter klubb(pluss)

Kristian Strande (23) er ferdig i Hamkam. Denne sesongen skal Molde-gutten spille for Arendal.
Les mer om:

Fra HamKam til Arendal

Kristian Strande (23) signerte onsdag for Arendal Fotball, bare timer etter at Arendal-spiller Tobias Collett signerte for Grorud.

RBK-keeper klar for HamKam

Keeperen Julian Faye Lund (21) blir 1.-divisjonsklubben HamKams nye sisteskanse. Han kommer på lån fra Rosenborg. Oslo-gutten landet på Gardermoen onsdag formiddag, dagen da overgangsvinduet i norsk fotball stenger. – Jeg gleder meg veldig til å spille for HamKam og er glad for at klubbene ble enige om en utlånsavtale, sier Faye Lund til klubbens nettsider.

Kjetil Rekdal henter Rosenborg keeper

Tre dager for sesongen sparkes i gang for Hamar-klubben er keeper på plass, på lørdag tar HamKam imot Stjørdals-Blink på Briskeby i en sesong hvor planen er å kjempe i toppen i OBOS-Ligaen istedenfor å være redd for nedrykk. Rosenborg-keeper Julian Faye Lund er på lån hos HamKam frem til 1.august.

Kan «Reka» løfte HamKam opp i opprykksdiskusjonen?

Kjetil Rekdal (52) og HamKam var høstens lag i fjor. Fortsetter oppturen denne sesongen?

Birk Håkenstad Evertsen (17) fra Beitostølen debuterte på A-laget til Raufoss

I treningskampen mellom Raufoss og HamKam onsdag, fikk øystreslidringen Birk Håkenstad Evertsen (17) sin debut for A-laget til Raufoss. Birk spilte halvtimen da ammunisjonsgutta vant 1–5 mot HamKam. Begge lagene er 1. divisjon, eller OBOS-ligaen, som den kalles.
Les mer om:

Krevde «hemmelig» treningskamp: – Det passer oss veldig bra om Sogndal får tak i denne videoen

(HamKam – Ull/Kisa 4-0). Meningen var at Sogndal ikke skulle få tips om hvordan Ull/Kisa skal spille i serieåpningen. I stedet så laget ut som de har gjort i saftbygda de to siste sesongene.
Les mer om:

Solbakken junior hardt rammet av corona: – En smell

BEKKESTUA (VG) Markus Solbakken (20) har vært gjennom et «brutalt» sykdomsforløp etter overgangen fra HamKam til Stabæk og jobber nå for å tilrive seg en plass i startelleveren til serieåpningen.
Les mer om:

Marcus Pedersen fortsetter der Alexander Sørloth slapp

I Tyrkia må de begynne å bli godt vant til norske spillere som scorer mål. Alexander Sørloth var toppscorer i Turkcell Süper Lig for Trabzonspor før han byttet til RB Leipzig i Bundesliga på en gullkantet avtale. Marcus Pedersen som slapp unna Strømsgodset før trøblet startet havnet i vinter i Tyrkia etter en svingtur innom HamKam. – Nå blir han lagt merke til for Ankaraspor som spiller i den nest øverste divisjonen i Tyrkia.

Chelsea tok frem slegge på Anfield

Liverpool får ingenting gratis lenger. Forrige sesong gikk nesten alt Klopps vei, selv på dårlig dager. Thomas Tuchel sørget for at festningen Anfield slo sprekker for femte hjemmekamp på rad. Og er det en som har skutt fart under Tuchel, er det Mason Mount. Gjorde jobben helt selv og sto tilbake som matchvinner i den første Chelsea-seieren på Anfield siden 2014. Les: Henter Ebiye Moses i HamKam So, so good from @MasonMount_10! pic.twitter.com/tlG8fIyktV — Chelsea FC (@ChelseaFC) March 5, 2021 -Det var en kjempeseier.. Kampplanen var å presse dem høyt og la dem holde på ballen.

Henter Ebiye Moses i HamKam

Tromsø IL er enige med Ham Kam og Ebiye Moses om en avtale som gjør at han er TIL-spiller ut sesongen 2022. Den offensive angrepsspilleren Ebiye Moses (23 år) har signert en 2-årsavtale med gutan. Moses hadde en god sesong i OBOS-ligaen i fjor hvor han startet sesongen i Lillestrøm før han tok en overgang til HamKam.

Tromsø hentet spiss fra HamKam

Måltyven Moses Ebiye forlater HamKam til fordel for Tromsø foran den kommende fotballsesongen. Det bekrefter eliteserieklubben på sine nettsider tirsdag. Ebiye har undertegnet en avtale som strekker seg ut 2022-sesongen. Moses startet forrige sesong i Lillestrøm i 1. divisjon, men gikk til HamKam i fjor sommer. Totalt ble det seks scoringer og to målgivende pasninger i 2020.

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

HamKam-spillerne i karantene

Spillerne i fotballklubben HamKam har vært i karantene siden fredag etter nærkontakt med en koronasmittet person. Det bekrefter klubbens fysioterapeut Magnus Nilsen, som også er HamKams smittevernansvarlig, overfor lokalavisen Hamar Arbeiderblad. – Spillerne har vært i nærkontakt med en person. Fredag kveld fikk vi vite at vedkommende hadde testet positivt. Alle hos oss ble testet lørdag, og alle testene var negative. Vi skal teste igjen i dag, sier Nilsen mandag. Han forteller videre at det er ventet svar på mandagens testrunde tirsdag.
Les mer om:

Kan få ny jobb

Håndball-Svele aktuell for fotballjobb i HamKam.
Les mer om:

Henter Sogndals ettertraktede midtstopper Igoh Ogbu opp til Eliteserien

Lillestrøm fikk opp farten utover sesongen 2020 og rykket opp til Eliteserien sammen med Tromsø. Sogndal tapte sin kvalikkamp mot Mjøndalen og ble værende i OBOS-Ligaen. (Vi i Sporten.com tror Sogndal, Ranheim, Aalesund og HamKam vil kjempe om opprykk denne sesongen. Nedrykkede Start tror vi trenger minst et år før de er sterke nok til en retur til Eliteserien) Igoh Ogbu har et voksende talent, han fikk med seg 44 kamper og to mål for Sogndal, som han først kom til på lån fra Rosenborg i 2019. – 20 åringen har en unik kombinasjon mellom styrke og fart.

Melgavis har fått seg ny klubb: – Det er godt å få framtiden på plass

Har signert en toårskontrakt med HamKam.
Les mer om:

Marcus Pedersen får endelig reist ut i den store verden igjen

Marcus Pedersen har hatt noen oppturer og nedturer i sin karriere, hvor utenlandsoppholdet i Vitesse med tre kjappe utlån og avslutningen i Strømsgodset må være det kjipeste. – I 2020 sesongen var 30 åringen tilbake der det startet i HamKam, men nå har han fått en ny sjanse til å reise ut i den store verden igjen.

Henter Hasan Kuruçay hos Strømmen

Den dansk/tyrkiske midtstopperen kom til Florø i forkant av 2019-sesongen. Der gjorde han et så godt inntrykk at Strømmen hentet han til OBOS foran forrige sesong. Etter en god sesong i OBOS-ligaen har midtstopperen tiltrukket seg oppmerksomhet fra mange norske klubber. Nå har han valgt HamKam som sin neste destinasjon: Hasan har signert for to år i HamKam.

Rekdal henter sin egen sønn

Niklas Rekdal (25) har signert kontrakt med 1.-divisjonsklubben HamKam. Der er pappa Kjetil trener. Hedmarksklubben bekrefter onsdag at både Rekdal junior og Morten Bjørli har signert avtaler. Niklas Rekdal har en fortid i Molde, Aalesund, Nybergsund, Kongsvinger og nå sist Brattvåg. Han har spilt over 70 kamper for sistnevnte. (NTB)

Rekdal henter sin egen sønn til HamKam

Niklas Rekdal (25) har signert for HamKam der pappa Kjetil Rekdal er hovedtrener.

Rekdal henter sin egen sønn til HamKam

Niklas Rekdal (25) har signert for HamKam der pappa Kjetil Rekdal er hovedtrener.

Vraket både Strømmen og Ull/Kisa: – Totalpakken ble ikke god nok

Morten Bjørlo (25) kunne ikke leve av kun å spille fotball i Strømmen. Det kan han i HamKam.