Nyheter om Halvorsen


Svensk sensasjon i turn-VM

For første gang siden 2009 har en kvinne fra Sverige kvalifisert seg til mangekampfinalen i VM i turn. Det skriver Det svenske Gymnastikförbundet. VM-debutanten Jennifer Williams (16) avsluttet med en poengsum på 50,032 og en 22.-plass i kvalifiseringen.

Ronny og Rita var ute i «siste liten»: – Jeg skulle egentlig ha time i forrige uke, men så ble det i dag. Det var ikke dumt

Ronny Halvorsen og Rita Førerland var to av mange som sto i kø for dekkskift mandag ettermiddag.
Les mer om:

Er du voksen og kan tenke deg å hjelpe disse tre staute herremennene under Rakfiskfestivalen?

– Vi forventer storinnrykk til Fagernes og at gatene blir fulle av folk slik vi er vant til på Rakfiskfestivalen, og i den forbindelse ønsker vi oss flere frivillige til å gå natteravn, sier trioen Håvard Halvorsen, Bård Einar Høston og Øystein Hovrud.
Les mer om:

Avdekket alvorlig miljøkriminalitet på Flekkerøy

– Dette er alvorlig miljøkriminalitet, fastslår Espen Halvorsen, naturoppsynsmann i Agder politidistrikt. I sanketeina er det for liten hummer, for stor hummer og rognhummer.

Nav-tillitsvalgt etterlyser økt bemanning

Hovedtillitsvalgt Steinar Halvorsen i Nav Frogner i Oslo sier de Nav-ansatte er frustrerte over at de er for få til å gi folk skikkelig oppfølgning.
Les mer om:

- Parkeringsbygget blir ikke 18,5 meter høyt

Styreleder i Tvedestrand Vekst, Morten Lindvik, sier det er feil opplysninger som fremkommer i klagen som advokat Christian Halvorsen har sendt til Tvedestrand kommune på vegne av hytteeiere som vil få et parkeringshus som nabo ved Hagefjordbrygga.

Freddy selger dekksenteret - nå er det Arnfinn (24) sin tur

Freddy Halvorsen gir seg som daglig leder og eier av Sannidal dekk og felg. Nå overtar Arnfinn Isaksen som har vært ansatt i firmaet de siste fem årene.
Les mer om:

I kveld ble han hedret med en spesiell pris: - Nå ble jeg tatt fullstendig på senga!

Idrettens ildsjelpris i Tvedestrand for 2021 ble lørdag kveld delt ut til Harald Halvorsen.
Les mer om:

Kristoffer Halvorsen langt framme i Kroatia

Kristoffer Halvorsen fra Uno-X-laget ble nummer tre i massespurten på 1. etappe i et etapperitt på sykkel i Kroatia. Markus Hoelgaard hevdet seg også.
Les mer om:

Kristin Halvorsen: Senterpartiet må godta dyrere drivstoff

Tidligere SV-leder Kristin Halvorsen sier Senterpartiet må gå med på økte drivstoffavgifter om sonderingene om rødgrønt regjeringssamarbeid skal komme i mål.

Tidligere SV-leder: Senterpartiet må tåle dyrere bensin

I dag starter sonderingene om en ny rødgrønn regjering mellom Arbeiderpartiet, SV og Senterpartiet. Tidligere SV-leder Kristin Halvorsen mener Senterpartiet må godta dyrere drivstoffavgifter for å komme i mål.

Blir kommunedirektør i Enebakk

Andreas Halvorsen er innstilt til jobben som ny kommunedirektør i Enebakk kommune.
Les mer om:

Slik forbereder SV seg på regjeringsforhandlinger

Tidligere partileder Kristin Halvorsen er blant dem som hjelper SV med å forberede seg til forhandlinger med Arbeiderpartiet og Senterpartiet.

Caroline fra Nordstrand skulle søke etter en matoppskrift – det endte med at hun fikk jobb i Antarktis

Caroline Haseid Halvorsen er en av seks, som skal overvintre i Antarktis.

Frode (43) ble hardt skadet i bilulykke – nå er han en del av suksessbedriften

13 år har gått siden livet til Frode Haugland Halvorsen (43) ble snudd på hodet. Snekkeren havnet i en alvorlig bilulykke, og lå mange uker i koma. Men så fikk han jobb hos Drangedal Produkter, og igjen kunne han få nytte av snekkerferdighetene sine.

Brynekapteinen: - Jan Halvor er en fantastisk kar som har gjort en kanonbra jobb

Robert Undheim bar kapteinsbindet og var banens ener da Bryne utklasset IK Start lørdag. Etterpå var han mest opptatt av å rose avgående trener Jan Halvor Halvorsen.
Les mer om:

Halvorsen: - Veldig stolt, og nå bør Even Sel få sjansen

Etter ni kamper uten seier slo Bryne kraftfullt tilbake og viste tidvis kontringsspill av eliteklasse da Start ble utspilt på Bryne. Avtroppende trener Halvorsen peker på assistent Even Sel som sin etterfølger.
Les mer om:

Endelig satt den for Halvorsen – spurt­seier i Slovakia

Etter å ha vært nære flere ganger denne sesongen, kunne Kristoffer Halvorsen endelig juble for en etappeseier da han var best i spurten i Slovakia rundt lørdag.
Les mer om:

Gir seg som Bryne-trenar

Etter tre år i Bryne FK har trenar Jan Halvor Halvorsen no gitt beskjed om at han vil gi seg etter sesongen, det melder klubben i dag. Styret og dagleg leiar jobbar no med å finne ein ny hovudtrenar. Bryne ligg per nå på ein 14.-plass på tabellen i Obosligaen.
Les mer om:

Bryne-trener ferdig etter sesongen

Jan Halvor Halvorsen gir seg som Brynes hovedtrener etter sesongen. 1.-divisjonsklubben opplyste om den kommende avgangen fredag. 58-åringen ledet klubben opp til 1. divisjon i fjor og har vært i rogalandsklubben siden oktober 2018.
Les mer om:

Bryne-treneren gir seg etter sesongen

Jan Halvor Halvorsen har gitt beskjed om at han er ferdig i klubben etter sesongen.
Les mer om:

Petter fant den savnede hunden midt i veien på E18

En dachs som kom bort fra eieren i Gjerstad ble funnet på europaveien mellom Gjerstad og Kragerø av lastebilsjåfør Petter Halvorsen fra Risør.

Petter fant den savnede dachsen midt i veibanen på E18

En dachs som kom bort fra eieren i Gjerstad ble funnet på europaveien mellom Gjerstad og Kragerø av lastebilsjåfør Petter Halvorsen fra Risør.

Valgvake med Ap: – Dette gir motivasjon, sier Anne, Jan, Håvard og Kaja

Anne Svendsen Hovrud (42), Jan Stundal (74), Håvard Halvorsen (48) og Kaja Enger (29) i Nord-Aurdal Arbeiderparti samlet seg i lokalene til Norsk Rakfiskfestival på Fagernes. Der kunne de juble over gode resultater for Ap.

Sabine (23) er én av få kvinner i bransjen: – Det var nok litt uvant for gutta

Sabine Halvorsen fra Gan er den aller første kvinnelige lærlingen i Åkrene Mek. Statsminister Erna Solberg (H) roser valget til 23-åringen og forteller at Norge vil trenge opp mot 80.000 lærlinger innen 2035.