Nyheter om Halvorsen


«Doffen» har ikke vunnet på to år. Nå går han for NM-gull på hjemme­bane: – Det er på tide

Kristoffer Halvorsen (25) er Kristiansands store hjemmehåp på NM-fellesstarten søndag.
Les mer om:

May Kristin (30) gleder seg til å dra på harry-tur igjen: – Jeg har savnet dette

May Kristin Halvorsen og hennes familie pleier å være ivrige shoppere i Sverige, og nå ser det ut til at ventetiden snart er over.

Målløs Sarpsborg-debut for Bohinen

Den ferske Sarpsborg-treneren Lars Bohinen fikk se sine elever spille 0-0 hjemme mot Brann i Eliteserien søndag. Det skjedde i en kamp uten mange store sjanser, men der Sarpsborg kan være noe lettet over at Branns Moonga Simba ble stoppet av tverrliggeren drøye ti minutter før slutt. – Det var vel kanskje ikke festspill, men jeg synes vi spesielt i første omgang prøver på en del av det vi har trent på og avtalt. I 2.

Mann dømt til 21 års forvaring for drapet på Thea Braavold

En 46 år gammel mann er i Vestfold tingrett dømt til 21 års forvaring for drapet på Thea Halvorsen Braavold fra Sandefjord (31). Han anker dommen.

Thea (31) ble drept i fjor: Nå har dommen falt

Jarl Ronny Lundberg (46), som var tiltalt for det brutale drapet på Thea Halvorsen Braavold (31), ble fredag dømt til 21 års forvaring. Han anket dommen på stedet.
Les mer om:

Stig ble møtt av et trist syn da han kom på jobb: – De har rett og slett tråkket over en grense

Det var et uventet syn som møtte Stig Halvorsen på jobb mandag morgen. I løpet av helgen har noen tatt seg inn i frisørsalongen hans på Paletten kjøpesenter i Åsgårdstrand.
Les mer om:

Klarte ikke US Open-kvalifiseringen

Kristoffer Ventura kom dårlig ut i US Open-kvalifiseringen i Ohio i USA mandag. Etter 18 av 36 hull trakk golferen seg. 26-åringen gikk de første 18 hullene fire over par og ga opp kampen om å havne i toppen. 16 spillere av 120 kjempet om å ta seg til majorturneringen som starter neste uke. Også Andreas Halvorsen, Torbjørn Johansen og William Buhl har vært i aksjon, men ingen klarte å kvalifisere seg.

– Nå er vi nærmere enn noen gang

– Vi har et berettiga håp om at dette nå endelig blir en realitet, sier Håvard Halvorsen, varaordfører og leder i Nord-Aurdal Arbeiderparti.
Les mer om:

Vidar og familien fikk endelig time på passkontoret, men måtte gå tomhendt ut: – Er det virkelig mulig?

Hendelsen i skranken på politiets publikumssenter i Stokke får Vidar Rinde Halvorsen til å riste på hodet.
Les mer om:

Foreslår å bygge moloer rundt Østre Havn

Svein Erik Halvorsen mener man bør tenke mye større enn å pusse opp dagens gjestehavn. – Et indre østre havnebasseng hadde ført byen over i en annen divisjon med tanke på turisme.
Les mer om:

Slik ble den drapstiltalte pågrepet

Etter at Thea Halvorsen Braavold ble funnet død jaktet politiet på 46-åringen. Tilfeldigheter gjorde at han raskt ble pågrepet.
Les mer om:

Trener Halvorsen må gjøre endring på laget

Overtidsscoring reddet seieren for Ranheim
Les mer om:

Halvorsen punkterte

For annen dag på rad ble Uno-X-syklisten Kristoffer Halvorsen hemmet av punktering i Ungarn rundt. Velt preget avslutningen på torsdagens etappe. Som på åpningsetappen var Halvorsen uheldig i sluttfasen. Med kun to kilometer igjen til mål punkterte han og fikk løpet ødelagt. Den 182,6 kilometer lange etappen ble vunnet av belgiske Jordi Meeus fra Bora-hansgorhe-laget. Han spurtslo Alberto Dainese fra Italia. Ungarn rundt har tre etapper igjen og avsluttes i Budapest søndag.

Halvorsen punkterte igjen – vakt utløste veltdrama i Ungarn rundt

For annen dag på rad ble Uno-X-syklisten Kristoffer Halvorsen hemmet av punktering i Ungarn rundt. Velt preget avslutningen på torsdagens etappe.
Les mer om:

15-åring knuste rekorden til Jakob Ingebrigtsen

Andreas Fjeld Halvorsen (15) tok rekorden til sitt store forbilde Jakob Ingebrigtsen (20) på 3000 meter i 16-årsklassen på Bislett onsdag.

15-åring knuste rekorden til Jakob Ingebrigtsen

Andreas Fjeld Halvorsen (15) tok rekorden til sitt store forbilde Jakob Ingebrigtsen (20) på 3000 meter i 16-årsklassen på Bislett onsdag.

Drapstiltalt 46-åring mener kriminelt miljø står bak drapet på Thea: Navnga flere personer i retten

46-åringen som er tiltalt for drapet på Thea Halvorsen Braavold (31) fortsatte sin forklaring tirsdag. Han mener det er et kriminelt miljø som står bak drapet, og har også navngitt flere personer som han mener kan stå bak.
Les mer om:

«Drillo» minnes den avdøde lille keeperkjempen fra Øssiæ

Egil «Drillo» Olsen (79) har bare gode minner om den avdøde Østsiden-keeperen, Tom Halvorsen som nylig gikk bort, 69 år gammel. – Tom der den desidert beste keeperen jeg har sett i aksjon på under 1,76 meter, påstår han.
Les mer om:

Mener bøndene i Troms må tas vare på slik at de ikke blir borte(pluss)

Bondeorganisasjonene krever 2,1 milliarder kroner av Staten. Lavangen-bonde, Bernhardt Halvorsen mener det er helt nødvendig å satse mer på Troms-bøndene for å unngå at dem blir borte.
Les mer om:

Silje og Sara er Rogalands beste: – Et godt team

– Scorer godt på alle kriterier, sier juryen i fylkesmesterskapet hvor Silje Halvorsen og Sara Emilie Espeland gikk helt til topps.
Les mer om:

Hollywood-stjerne og norsk milliardær med på vegansk bacon-satsing

Skuespillerstjerne Robert Downey Jr. og den norske mangemilliardæren Ole Andreas Halvorsen er med på å finansiere et…
Les mer om:

RBs grunnlegger malte landskapsbilder: – Artig å se at tippoldefar var en habil kunstmaler!

Mye positivt er skrevet om Martin Julius Halvorsen, mannen som startet Romerikes Blad, organiserte den lokale arbeiderbevegelsen og som selv nådde Stortinget. – At han behersket malerkunsten er nok ikke like kjent, uttaler Jostein Uhlen.

Sosialismens nye wonder woman

Debattdronning. Den nye Kristin Halvorsen. Og kanskje vår neste klimaminister.

Gårdeier svarer på kritikken: – Vi skal bruke 8–10 millioner på bygget og jobber med saken

BREVIK: Etter at Bente Halvorsen reagerte sterkt på forfallet på Apotekergården har en lang rekke personer hengt seg på og støttet kritikken mot eiendomsselskapet som eier flere bygg i Brevik. – Vi er allerede i gang med å restaurere gården og skal bruke 8–10 millioner her, sier Oda Sofie Johnsen, ansatt i Umbilicus Eiendom.

Halvorsen på tredjeplass i Tyrkia

Sykkelproffen Kristoffer Halvorsen spurtet inn til tredjeplass på den 6. etappen av etapperittet Tour of Turkey fredag. Belgieren Jasper Philipsen vant.
Les mer om: