Nyheter om Halloween


Bø, for ei kø!

Det var lange køer på Sørlandssenteret onsdag kveld da folk ville sikre seg kostymer til Halloween.
Les mer om:

Filmblogg: Filmtips til halloween

Skrekk og gru, eller blod og gørr. Her er et lite utvalg Netflix-filmer som gir deg halloween-stemning.
Les mer om:

Meteorologene: Det blir ikke så skummelt vær på halloween

Været blir neppe like grufullt som de utkledde heksene og monstrene på halloween. Men det er fare for enkelte spredte regnbyger når godteri skal samles inn.
Les mer om:

Har allerede solgt over ett tonn: – Folk begynte å spørre for to uker siden

Med kun fire dager igjen til Halloween, går Mehmets gresskar unna som varmt hvetebrød.
Les mer om:

Daniel arrangerer spøkelsesvandring på Halloween: – Dette blir først og fremst en kul opplevelse

Søndag 31. oktober inntar magien og de levende døde slottsfjellsområdet.
Les mer om:

Advarer mot partylinser til Halloween: – Kan gi permanente øyeskader

Nye EU-regler stiller større krav til såkalte «partylinser» som er populære som Halloween-kostyme. Både Norges Optikerforbund og Norges Blindeforbund hilser endringen velkommen.
Les mer om:

Skrekkeparken: – Billettene ble revet bort

SKIEN: Det går mot Halloween og i Brekkeparken er forberedelsene godt i gang. Store deler av billettene er revet bort, og de gleder seg. – Vi prøver noe litt nytt i år, forteller de.
Les mer om:

Nordmenn rømmer huset før halloween: – Nesten litt komisk

Halloween nærmer seg, og også i år splitter feiringen folket. Christine (26) begynte pyntingen flere uker før selve dagen.
Les mer om:

– Men i alle dager … Er noen litt tidlig ute med rampestrekene til Halloween??

Ser vi dobbelt? Eller har værvarslingstjenesten Yr startet med knask eller knep?
Les mer om:

Folk reiser langveisfra for å komme hit – nå gjentar de braksuksessen fra i fjor

PORSGRUNN: I fjor sto folk i kø i flere timer for å ta seg inn på Ravneloftet. I år satser arrangørene på å gjenta suksessen og venter allerede busslast med ungdommer fra Nes på Halloween.
Les mer om:

Her har noen tatt halloween på forskudd

Brannvesenet måtte rykke ut til Hortensskogen etter melding om brann i en trestubbe.

Halloween nærmer seg og mange som spør Kari om dette

- Det er bare å bruke kreativiteten! sier Barne-og familiearbeideren.
Les mer om:

Halloween i Danmark: 8 uhyggelige anbefalinger

Danmark er verdenskjent for hygge, men hvis du ønsker å utforske landets mer uhyggelige sider er denne guiden midt i blinken for deg.
Les mer om:

Gjentar braksuksessen og gjør det enda større

PORSGRUNN: Klar for Halloween? Siste helgen i oktober, over hele tre dager, gjentas braksuksessen fra i fjor der over 900 barn, unge og voksne møtte opp for skrekk og gru på Meierigården.
Les mer om:

Gledet seg til å bruke egendyrkede gresskar på Halloween, så kom en kvinne og stjal dem: –⁠ Jeg tenkte hæ?!

Marita og barna hadde gledet seg til å bruke gresskarene på Halloween.
Les mer om:

Iggy Azalea svarer på bitch hold kjeft-tweet fra Playboi Carti

Iggy Azalea lar ikke sin babydaddy Playboi Carti lire av seg hva som helst på Twitter. Artistparet fikk sønnen Onyx i sommer, men i oktober fortalte australieren at forholdet var over. Iggy la til at hun tar seg av barnet selv, og sendte noen sinte linjer tilsynelatende til Playboi Carti. «En ting jeg aldri vil forstå er hvordan løgnere lever med seg selv.

Topp 16 norske sanger som kom i dag

Norsk musikk-fredag! Nå er det kun en drøy måned til julen er ferdig Det er vel derfor norske artister begynner med julesangene sine rett etter halloween. 730.no satt oppe i natt og hørte gjennom 54 nye doser med norsk musikk og valgte ut disse låtene. Blant annet et par vakre julesvisker. Emma Steinbakken «Stay With Me» Det er som seg hør og bør klart for sesong 2 av Per-Olav Sørensen-serien Hjem til Jul alias Home for Christmas 2 med Ida Elise Broch (søsteren til Nicolai) og Gabrielle Leithaug alias Gabby.

Friday the 13th-filmene rangert fra verst til best

Friday the 13th November 2020… Som om dette året trenger flere mørke dager. Hvis du – forhåpentligvis – ikke skal ut på byen eller på fest i kveld, kanskje du vil bruke fredag den 13. til å se en Friday the 13th-film? Eller 12? Nei, du orker ikke se alle filmene. Historiene om Jason Voorhees – den vesle, litt annerledes gutten som ble mobbet og (nesten) druknet og som endte opp som drapsmannen med hockey-maske – er stort sett av tvilsom kvalitet. Dog ofte ufrivillig funny. Nedenfor er alle filmene rangert etter IMDb-stemmene fra folket, litt blandet meningene til 730.no. Uflaks!

Spiral: Chris Rock-versjonen av Saw er blodig alvor

Spiral alias Saw 9 ble til via Chris Rock. Komikeren Chris Rock? Ja, og bakgrunnen er ganske funny… Pluss random. I 2014-komedien Top Five blir karakteren til Chris Rock skuffet når han får høre at hans seriøse drama blir slått på kino av en lettbeint – fiktiv – Tyler Perry-film kalt Boo!. Spiral: From the Book of Saw med Samuel L. Jackson som politi-O.G. Marcus Banks (Lionsgate) Det hele var gjøn. Men scenen gjorde at studioet Lionsgate foreslo til Tyler Perry å lage en halloween-film med den tittelen. Han likte idéen fra Chris Rock-scenen og laget Boo!

Ungdom kastet egg på hus, forbipasserende og biler under Halloween: – Ikke greit

Flere personer har meldt om ungdom som kastet egg på hus og biler under Halloween. Også politiet fikk inn flere meldinger om dette.
Les mer om:

TikTok: Addison Rae og Dixie D’Amelio svarer på kritikken fra Ariana Grande

Ariana Grande har for lengst sluttet å gå rundt grøten. I et 70 minutter langt intervju med Zach Sang, som egentlig skal handle om albumet Positions, snakker superstjernen om hvordan enkelte ser ut til å føle seg hevet over pandemien. For ordens skyld: Intervjuet ble gjort før alt rabalderet rundt Kendall Jenner sin 25-årsdag.

The Warriors: 51 fakta om kultklassikeren

The Warriors kom først som roman i 1965. Fulgt av en litt stiv, til tider snodig, men spennende og ikke minst stilig film i 1979. I alle fall en av de mest underholdende gjengfilmene noensinne laget. Kanskje den eneste av dem som fortsatt har innflytelse på populærkulturen. 730.no nerder seg til med 51 fakta om The Warriors. 1. Handlingen finner sted i løpet av en 4. juli-natt. Lederen for New Yorks største gjeng, Gramercy Riffs, blir skutt og drept av The Rogues, som skylder på The Warriors. Det blir heksejakt på sistnevnte.

Kris Jenner kommenterer den kontroversielle festen til Kendall Jenner

Kendall Jenner blir bombardert med mye hat etter helgens fest. På taket av 1 Hotel i West Hollywood kombinerte hun halloween med en stjernespekket feiring av sin kommende 25-årsdag Til å være pandemi – og kostymefest – var det få masker å se blant den rause forsamlingen. Tusenvis av kommentarer på sosiale medier anklager Kendall for egoistisk spredning av koronaviruset via arrangementet. Your Halloween/Birthday party was reckless and irresponsible.

Spesiell måne i helga

To ulike hendelser gjorde at helgas fullmåne, på selveste Halloween, var ekstra spesiell.
Les mer om:

Cadaver alias Kadaver: Hva sier utenlandsk presse om Netflix’ første norske film?

Cadaver alias Kadaver ble servert av Netflix i forkant av halloween. Den 24 år gamle musikkvideoregissøren Jarand Herdal debuterer med spillefilm – usnaut nok med den første norske Netflix-filmen. Oslo-gutten har Thorbjørn Harr, Gitte Witt og Thomas Gullestad i hovedrollene og tungvektere Harald Zwart og Espen Sandberg som co-produsenter. Handlingen finner sted i et postapokalyptisk Norge, hvor det sultne ekteparet Leonora og Jacob (Gitte og Thomas) inviteres til middag og teater på et luksushotell hos den ekle kaksen Mathias (Thorbjørn). Det blir selvfølgelig ikke koselig. Kadaver beskrives s