Nyheter om Halloween


Iggy Azalea svarer på bitch hold kjeft-tweet fra Playboi Carti

Iggy Azalea lar ikke sin babydaddy Playboi Carti lire av seg hva som helst på Twitter. Artistparet fikk sønnen Onyx i sommer, men i oktober fortalte australieren at forholdet var over. Iggy la til at hun tar seg av barnet selv, og sendte noen sinte linjer tilsynelatende til Playboi Carti. «En ting jeg aldri vil forstå er hvordan løgnere lever med seg selv.

Topp 16 norske sanger som kom i dag

Norsk musikk-fredag! Nå er det kun en drøy måned til julen er ferdig Det er vel derfor norske artister begynner med julesangene sine rett etter halloween. 730.no satt oppe i natt og hørte gjennom 54 nye doser med norsk musikk og valgte ut disse låtene. Blant annet et par vakre julesvisker. Emma Steinbakken «Stay With Me» Det er som seg hør og bør klart for sesong 2 av Per-Olav Sørensen-serien Hjem til Jul alias Home for Christmas 2 med Ida Elise Broch (søsteren til Nicolai) og Gabrielle Leithaug alias Gabby.

Friday the 13th-filmene rangert fra verst til best

Friday the 13th November 2020… Som om dette året trenger flere mørke dager. Hvis du – forhåpentligvis – ikke skal ut på byen eller på fest i kveld, kanskje du vil bruke fredag den 13. til å se en Friday the 13th-film? Eller 12? Nei, du orker ikke se alle filmene. Historiene om Jason Voorhees – den vesle, litt annerledes gutten som ble mobbet og (nesten) druknet og som endte opp som drapsmannen med hockey-maske – er stort sett av tvilsom kvalitet. Dog ofte ufrivillig funny. Nedenfor er alle filmene rangert etter IMDb-stemmene fra folket, litt blandet meningene til 730.no. Uflaks!

Spiral: Chris Rock-versjonen av Saw er blodig alvor

Spiral alias Saw 9 ble til via Chris Rock. Komikeren Chris Rock? Ja, og bakgrunnen er ganske funny… Pluss random. I 2014-komedien Top Five blir karakteren til Chris Rock skuffet når han får høre at hans seriøse drama blir slått på kino av en lettbeint – fiktiv – Tyler Perry-film kalt Boo!. Spiral: From the Book of Saw med Samuel L. Jackson som politi-O.G. Marcus Banks (Lionsgate) Det hele var gjøn. Men scenen gjorde at studioet Lionsgate foreslo til Tyler Perry å lage en halloween-film med den tittelen. Han likte idéen fra Chris Rock-scenen og laget Boo!

Ungdom kastet egg på hus, forbipasserende og biler under Halloween: – Ikke greit

Flere personer har meldt om ungdom som kastet egg på hus og biler under Halloween. Også politiet fikk inn flere meldinger om dette.
Les mer om:

TikTok: Addison Rae og Dixie D’Amelio svarer på kritikken fra Ariana Grande

Ariana Grande har for lengst sluttet å gå rundt grøten. I et 70 minutter langt intervju med Zach Sang, som egentlig skal handle om albumet Positions, snakker superstjernen om hvordan enkelte ser ut til å føle seg hevet over pandemien. For ordens skyld: Intervjuet ble gjort før alt rabalderet rundt Kendall Jenner sin 25-årsdag.

The Warriors: 51 fakta om kultklassikeren

The Warriors kom først som roman i 1965. Fulgt av en litt stiv, til tider snodig, men spennende og ikke minst stilig film i 1979. I alle fall en av de mest underholdende gjengfilmene noensinne laget. Kanskje den eneste av dem som fortsatt har innflytelse på populærkulturen. 730.no nerder seg til med 51 fakta om The Warriors. 1. Handlingen finner sted i løpet av en 4. juli-natt. Lederen for New Yorks største gjeng, Gramercy Riffs, blir skutt og drept av The Rogues, som skylder på The Warriors. Det blir heksejakt på sistnevnte.

Kris Jenner kommenterer den kontroversielle festen til Kendall Jenner

Kendall Jenner blir bombardert med mye hat etter helgens fest. På taket av 1 Hotel i West Hollywood kombinerte hun halloween med en stjernespekket feiring av sin kommende 25-årsdag Til å være pandemi – og kostymefest – var det få masker å se blant den rause forsamlingen. Tusenvis av kommentarer på sosiale medier anklager Kendall for egoistisk spredning av koronaviruset via arrangementet. Your Halloween/Birthday party was reckless and irresponsible.

Spesiell måne i helga

To ulike hendelser gjorde at helgas fullmåne, på selveste Halloween, var ekstra spesiell.
Les mer om:

Cadaver alias Kadaver: Hva sier utenlandsk presse om Netflix’ første norske film?

Cadaver alias Kadaver ble servert av Netflix i forkant av halloween. Den 24 år gamle musikkvideoregissøren Jarand Herdal debuterer med spillefilm – usnaut nok med den første norske Netflix-filmen. Oslo-gutten har Thorbjørn Harr, Gitte Witt og Thomas Gullestad i hovedrollene og tungvektere Harald Zwart og Espen Sandberg som co-produsenter. Handlingen finner sted i et postapokalyptisk Norge, hvor det sultne ekteparet Leonora og Jacob (Gitte og Thomas) inviteres til middag og teater på et luksushotell hos den ekle kaksen Mathias (Thorbjørn). Det blir selvfølgelig ikke koselig. Kadaver beskrives s

Halloween-bilder fra regionen!

Lørdag var det halloween og mange lesere delte sine bilder fra feiringen med oss.
Les mer om:

Kvinne tok Halloween litt for bokstavelig

På Storsteinnes i Troms fikk politiet lørdag kveld inn flere meldinger på rappen om en kvinne som gikk bananas på andre folk sine eiendommer.
Les mer om:

Utkledd til Halloween, bortvist med softgun

Her er nattas hendelser i Agder politidistrikt.

Canada: To drept på halloween, politiet avkrefter terror

To ble drept og fem skadet under halloween, etter at en mann i 20-årene gikk amok med et sverd i sentrum av Quebec i Canada.

Her stemmer heksa

CHARLOTTESVILLE: Det er halloween i Virginia. Køene for å forhåndsstemme er kjempelange. Mange velgere har kledd seg ut.
Les mer om:

Kvinne kledd som heks tatt for å urinere i hager

Om bakgrunnen var halloween er ikke kjent, men i Balsfjord i Troms ble en beruset kvinne utkledd som heks anmeldt blant annet for å urinere i hager lørdag.
Les mer om:

Skremmende, annerledes halloween-feiring

Halloween ble annerledes som så mye annet i år. Men på Storhaug dukket det opp både hekser, godteri og den avskyelige snømann med øks.
Les mer om:

Se lesernes halloween-bilder!

Tønsbergs Blad ba leserne om å sende inn sine bilder fra halloween. Sjekk alle de flotte kostymene!
Les mer om:

Dette huset vekket oppsikt i nabolaget: – Vi ville gjøre noe hyggelig for barna

Å stelle i stand til halloween har blitt en årelang tradisjon for Øyvind, Nina og Oda Fjeld. Se video nederst i saken!
Les mer om:

Hvis du tar deg en tur hit på Halloween, kan du risikere å bli skrekkelig imponert(pluss)

Ann Kristin Kjennerud og Arild Larsbråten på Reksterberget på Brekstad er blant de få som blir populære blant barna i nabolaget gjennom at de skremmer dem.
Les mer om:

«Alle» var på Ravneloftet – køen strakte seg 50 meter

Aldri før har det vært slik en lang kø i Porsgrunn for å bli skremt inn til beinet: Køen strakte seg cirka 50 meter, helt fra Meierigården og opp mot Sverres gate. Arrangør Helge Tverdal rakk å si dette er gøy og skummelt før han løp videre for å gjøre kvelden ekstra skummel for alle som tok turen innom Ravneloftet på Bakgården ungdomshus i Porsgrunn. Lørdag kveld ble halloween feiret på Ravneloftet for første gang og store og små fikk akkurat det de ønsket seg denne spesielle kvelden.

Ute av «Skal vi danse»: – Vært noen tøffe øyeblikk

Det var duket for en skummel Halloween på «Skal vi danse»-parketten, og til slutt var det Michael Andreassen som måtte forlate konkurransen.
Les mer om:

Hvordan feirer du Halloween? send oss bildene dine

Morsomme bilder fra feiringen i kveld?
Les mer om:

Skrekk og gru! Slik feirer Kristiansand Halloween

Hvordan feirer du Halloween? Send oss bildene dine.
Les mer om:

Skrekk og gru for en Halloween-feiring(pluss)

Barnas Turlag og Prestegårdens Venner på Stadsbygd gikk sammen om å arrangere et annerledes Halloween. Og for et arrangement det ble!