Nyheter om Heggem


I dette krysset var Ann-Mari millimeter unna å køyre på ein syklist

Ann-Mari Heggem Steinan såg ikkje ungdommen som sykla utan refleks i mørket. – Eg var så redd at eg trur eg tissa på meg, seier Steinan.
Les mer om:

Gledet seg over bilkjøp, men nå tør ikke Hjalmar (22) kjøre bilen: – Det er skummelt

SKIEN: 22-åringen Hjalmar Heggem Hilde trodde han kjøpte en fin bil i Skien, men slik gikk det ikke. Nå sitter han igjen med en bil han ikke tør å kjøre. Sparepengene er også borte.
Les mer om:

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Bringaker debuterer for Sandnes Ulf mot FKH

Mathias Bringaker, Torbjørn Heggem og Ståle Stålinho Sætre spiller fra avspark når Sandnes Ulf gjør årets første testkamp mot FK Haugesund fredag kveld.

Landro etter to nye signeringer: - Bringaker passer oss perfekt

Med Mathias Bringaker (eks. Start) er den siste brikken på plass i Sandnes Ulfs offensive lagdel, mens Torbjørn Lysaker Heggem (eks. Rosenborg) får selskap av én eller to nye forsvarsspillere.

RBK-talent på vei til klubb i 1. divisjon - reiser tirsdag

Torbjørn Lysaker Heggem (22) nærmer seg Sandnes Ulf.
Les mer om:

Hett på eiendomsmarkedet i Fredrikstad – boliger selges like raskt som i Oslo

– Mens snittiden for et boligsalg i Kristiansand, Stavanger og Ålesund er på rundt 75 dager, tar det bare 33 dager i Fredrikstad, sier daglig leder i boligdatafirmaet Virdi, Håvard Heggem.

Mannen som hentet John Arne Riise til Liverpool Gérard Houllier er død

Den siste tiden har Gérard Houllier som døde i natt vært ekspertkommentator for Eurosport i Frankrike. Houllier som har hatt en skrantende helse i mange år, kom nylig tilbake fra sykehuset hvor han hadde gjennomgått en operasjon i hovedpulsåren. Gérard Houllier ble 73 år gammel. Managerlegenden er mest kjent for oss her hjemme i Norge som manager for Liverpool, han fikk jobben i 1998 og i sin periode for klubben på seks år hadde han en forkjærlighet for norske spillere.

Terje sykler hele året: – Om noen kommer på jobben med hjelmsveis, gi dem poeng

Terje Heggem tråkker daglig til for å redusere klimagassutslipp. – Det er lett å være syklist her, sier han.
Les mer om:

- Ingen grunn til å være redde

Harald Martin Brattbakk og Vegard Heggem av hovedrolleinnehaverne i mirakelet på San Siro i 1996. 24 år seinere tror de Bodø/Glimt er kapable til å kopiere bragden.

De slo AC Milan i Italia. Slik mener RBK-heltene at Bodø/Glimt skal få til det samme.

Vegard Heggem, «Mini» Jakobsen og Jon Olav Hjelde slo Milan på San Siro i 1996. Dette mener trioen Bodø/Glimt må gjøre for å kopiere bragden.

De slo AC Milan i Italia. Slik mener RBK-heltene at Bodø/Glimt skal få til det samme.

Vegard Heggem, «Mini» Jakobsen og Jon Olav Hjelde slo Milan på San Siro i 1996. Dette mener trioen Bodø/Glimt må gjøre for å kopiere bragden.

Helt vilt: Kristoffer Ajer er Liverpool-mål!

På onsdag var det sørgestemning og ikke så få illsinte skotter som ikke kunne fatte det som skjedde. Glasgow-klubben ble sendt ut av mesterliga-kvalifiseringen av ungarske Ferencvaros.

I dag synes jeg vi skal klappe for bussjåførene

Da jeg var guttunge hadde vi en bussjåfør i nabolaget. Han het Heggem, men helt til jeg var voksen trodde jeg han het Heggemen. Fordi det var slik han ble omtalt. I bestemt form, entall. Bussjåføren. En viktig mann i området.
Les mer om:

Barnevernforsker: – Mest bekymret for barna vi ikke vet har det vanskelig

Disse barna blir ikke alltid fanget opp. Men takket være trygghet og voksenkontakt i skole og barnehage som de normalt får, kan de likevel klare seg ganske bra, sier professor og barnevernforsker, Bente Heggem Kojan.
Les mer om:

Reiselivssatsing for videregående(pluss)

At reiseliv blir en større del av utdanningsprogrammet på Romsdal vgs, er midt i blinken for en region med et fremoverlent reiseliv, mener lærer Nils Petter Heggem.
Les mer om:

Mistet kompisen i dødsulykke på E8: – En fantastisk, omsorgsfull kar. Han var godt likt av absolutt alle

Robin Heggem Larsen (18) så blålysene fra andre siden av fjorden. At det var kompisen som satt fastklemt i bilvraket, hadde han aldri forestilt seg.
Les mer om:

– Viktig for å forstå sammenhenger

Se hvordan det gikk da matteekspert Svein Anders Heggem skulle lære elevene i klasse 9c algebra på en enklere måte.
Les mer om:

«Jeg tror dette er den beste veien for å spille på Lerkendal for Rosenborg»

Vi må nok innrømme vi tror 20 åringen Torbjørn Heggem som har bursdag på søndag tar litt feil i hvordan kan skal komme tilbake til Lerkendal som en helt og spille for Rosenborg, med mindre Ranheim, som han var en del av i år, gjør noen rimelig store skritt i år. Les: Keeper Pepe Reina på vei tilbake til Premier League Torbjørn Heggem skal fortsette å spille for Ranheim også kommende sesong. «Torbjørn har hatt en spennende reise, fra kun å ha spilt 3.div og fikk i fjor muligheten til å spille på øverste nivå.

RBK-talent skrev ny kontrakt - klar for nytt utlån

Torbjørn Lysaker Heggem (20) skrev A-lagskontrakt med Rosenborg.
Les mer om:

RBK-talent skrev ny kontrakt - klar for nytt utlån

Torbjørn Lysaker Heggem (20) skrev A-lagskontrakt med Rosenborg.
Les mer om:

Her har Lars Iver (17) kjøretime i en Tesla som kjører av seg selv: – Det er en morsom bil å kjøre!

Han holder på med å ta førerkortet for å kjøre manuelt giret bil, Sandefjord-gutten Lars-Iver Heggem (17). Men da han fikk muligheten til å teste trafikkskolens nye Tesla med autopilot, var han ikke sen å be.

Rosenborg lekker som en sil

Man kan helt sikker argumentere for naturlig avgang, men nå ved at den den tidligere landslagsbacken Vegard Heggem (44) vil ikke ta gjenvalg til Rosenborgs-styre begynner det å bli mange som avslutter sitt forhold til klubben. Det har i voksen alder bare vært to klubber for Vegard Heggem, Rosenborg og Liverpool. (Slettes ikke en dårlig kombinasjon) Etter åtte år bekreftet Heggem overfor lokalavisen Adresseavisen at han ikke stiller til gjenvalg. Han sier det er en drøy måned siden han ga valgkomiteen beskjed om at han ikke vil innstilles for en ny periode. «Det er ingen dramatikk i dette.

Heggem gir seg i Rosenborgs styre

Den tidligere landslagsbacken Vegard Heggem (44) vil ikke ta gjenvalg til Rosenborg-styret etter åtte år som styremedlem.
Les mer om: