Nyheter om Johnson


FHI-overlege Preben Aavitsland: – Jeg ville ikke tatt Johnson & Johnson-vaksinen

FHI-overlegen sier at han vil vente «litt utålmodig» på sin tur i vaksinasjonsprogrammet, i stedet for å ta coronavaksinen til Johnson & Johnson frivillig. 
Les mer om:

Medlemmer av ekspertutvalget om Johnson & Johnson-beslutning: – Vi ble litt tatt på senga

Regjeringens beslutning om frivillig vaksinering med Johnson & Johnsons vaksine kom som en overraskelse på flere av medlemmene i regjeringens eget ekspertutvalg.
Les mer om:

Mats Hummels skal få med seg resten av ungdomsfesten hos Borussia Dortmund

32-åringen har hatt litt av en karriere. Verdensmester, seks ganger Bundesliga-mester og to cuptriumfer. Siden 2007 har han vekslet på med å spille for Bayern og Dortmund. Nå ser det ut som midtstopperen har bestemt seg for fortsette med ungdomsfesten. selv For Dortmund er og blir en ungdomsfest. Haaland, Bellingham, Sancho, Reyna og resten sørger for at selv Hummels ikke klarer å dra opp aldersgjennomsnittet noe særlig med sine 32 år.

Johnson varsler flere lettelser i England

Neste uke går England inn i fase tre av gjenåpningen. Det betyr blant annet at restauranter og puber kan ha innendørs servering, og at museer og kinoer åpner.
Les mer om:

Parlamentsombud gransker Boris Johnsons ferietur til Karibia

Et parlamentsombud skal se nærmere på om statsminister Boris Johnson oppga kostnadene ved en ferietur til Karibia på en korrekt måte.
Les mer om:

Tyskland åpner for å gi Johnson & Johnson-vaksinen til yngre

Tyskland tilbyr Janssen-vaksinen til alle som vil ha, og ikke bare til eldre over 60 år.
Les mer om:

Julian Draxler er tapt for Arsenal

Den tyske playmakeren hos PSG har vært sterkt linket til London-klubben de siste månedene. Vi vet ikke om Draxler har vært et realistisk alternativ til en heller umulig Martin Ødegaard-overgang, men nå er PSG-spilleren uansett ute av planene til Arteta. Forrige høst gikk Draxler selv ut og fortalte at han vurderte en exit fra Paris, noe som fikk både Arsenal og Bayern München til å vise interesse. Ifølge L´Equipe har PSG og Draxler funnet en god vei for de kommende årene, der en forlengelse allerede er signert.

Utvalg anbefaler at AstraZeneca- og Johnson & Johnson-vaksinen ikke brukes i coronavaksinasjonsprogrammet

AstraZeneca- og Johnson & Johnson-vaksinen bør ikke brukes i coronavaksinasjonsprogrammet, anbefaler regjeringens ekspertutvalg om virusvektorvaksiner.
Les mer om:

FHI: Johnson & Johnsons coronavaksine bør ikke tas i bruk i Norge

Etter nærmere undersøkelser vil Folkehelseinstituttet fjerne Janssen-vaksinen fra vaksinasjonsprogrammet slik smittesituasjonen er nå.

Ekspertutvalget anbefaler å ikke bruke AstraZeneca og Johnson & Johnson-vaksinene

Tilfellene av alvorlige bivirkninger gjør at ekspertutvalget mener vaksinene bør tas ut av det nasjonale vaksinasjonsprogrammet – men de anbefaler å gjøre dem tilgjengelig for frivillig bruk utenfor.
Les mer om:

Kan bli den Store testen for United-forsvaret

På søndag snudde United kampen i andre omgang mot Aston Villa. Tre poeng, mer påfyll av selvtillit, men kanskje uten sin viktigste defensive spiller de neste ukene. For da Harry Maguire måtte småhinke av banen etter et sammenstøt med Anwar El Ghazi, steg det en litt nervøs stemning på United-benken. Ikke for Villa-kampen, men for resten av det tettpakkede kampprogrammet denne uken. Les: Manchester United kaster seg inn i en dragkamp mot sin tidligere keeper Edwin van der Sar På tirsdag venter Leicester, på torsdag erkerivalen Liverpool.

Mandag kommer ny vaksine-vurdering - dette tror ekspertene

I dag skal et ekspertutvalg levere sin vurdering om bruken av AstraZeneca og Johnson&Johnsons koronavaksiner. Eksperter vi har snakket med mener risikoen kan være høyere enn nytten av vaksinene, i Norge.
Les mer om:

Regjeringens ekspertutvalg: Frivillig vaksinering har vært dilemma

Mandag leverer regjeringens ekspertutvalg sine vurderinger av vaksinene til AstraZeneca og Johnson & Johnson.
Les mer om:

Ustoppelig!

Er det nødvendig å gjøre det så fordømt spennende for Manchester United-supporterne, Solskjær? Tulla. United er inne i en helt vill kamprekke med to dagers mellomrom mellom møter mot: Roma, Aston Villa, Leicester og Liverpool. At det blir spennende, det er det minste å klage på. Selv om Solskjær lettet innrømmet at det like gjerne kunne ha vært 8-6 seier til Roma uten David de Geas kanonform i andre EL-kamp, var det aldri tvil om at utfallet skulle bli Solskjærs første finale. Les: Reisen til den ikoniske nr.

Football-Insider: Virgil van Dijk får gigant-tilbud

Etter at Virgil van Dijk tettet midtforsvaret hos Liverpool fra 2018 begynte trofeene å busses gjennom gatene i byen. Da bølla Pickford (vi kommer fortsatt ikke over det) sendte nederlenderen ut av sesongen, forsvant også mye av gnisten i laget.

Reisen til den ikoniske nr. 7-drakta hos Manchester United

For supporterne er og blir 7-tallet bak på en United-drakt ikonisk. Edinson Cavani bærer nummeret med stolthet, og har de siste månedene skutt og headet seg inn i historien som en av de fortjente bærerne av drakten. For det er ikke mange som har fått æren av å dra på seg drakt med dette nummeret. Siden de offisielle nummerne ble intodusert i 1993-94 sesongen har ni spillere båret 7-tallet. Les: Jerry Jones er den stolte eier av verdens mest verdifulle klubb Selv om 7 har blitt ikonisk på Old Trafford, har tallet ikke bragt alle bærerne lykke.

Skottene utfordrer Boris

En nesten fullkommen kjempeseier for de skotske nasjonalistene, setter den britiske statsministeren, Boris Johnson, i klemme, skriver Einar Hagvaag.
Les mer om:

Liverpool trenger Luis Suarez

82 scoringer og 27 assists. Dette var avtrykket Luis Suarez etterlot seg på Anfield før han forlot Liverpool i 2014. Nå mener John Barnes at det er på tide å hente uruguyaneren «hjem». For etter at Koeman og Barcelona definerte Suarez som overflødig og i veien for klubbens videre suksess, er ikke Camp Nou lenger noe hjem for 34-åringen.

Kasper Junker dundrer på med scoringer!

Denne uken fikk Junker debuten hos Urawa Red Diamonds. Vi var spente på om alt kaoset rundt exiten fra Bodø/Glimt hadde tappet dansken for energi, men trengte ikke å lure lenge. På onsdag trengte dansken ni minutter på å fortsette scoringsstreaken fra Eliteserien. Første mål for sin nye klubb i kampen de røde diamantene vant 2-0. Les: Jerry Jones er den stolte eier av verdens mest verdifulle klubb Natt til søndag var det ny kamp, denne gangen mot Vegalta Sendai. Dansken brukte noe lenger tid, men fulgte oppskriften fra debutkampen.

Professor frykter dansk vaksine-nei kan øke skepsis i andre land

En dansk professor frykter at Danmarks nei til AstraZeneca og Johnson & Johnson kan øke vaksineskepsisen i land som bruker disse to preparatene.
Les mer om:

Fiskestriden rundt Jersey blåser over i denne omgang

Striden om fiskerettigheter ved Jersey har blåst over i denne omgang. Britene kaller hjem to marinefartøyer, og statsminister Boris Johnson sier seg fornøyd.
Les mer om:

Skjebnevalg for Boris Johnson

Har startet draps­etter­forsk­ning i – en person pågrepet
Les mer om:

Nei, du skal ikke ha rømme på tacoen. Det vet Patricia alt om

Skjebnevalg for Boris Johnson
Les mer om: