Nyheter om Haaland


Gerd Müller er ikke lenger Bundesligas største

Robert Lewandowski har gjennom siste del av sesongen jaktet en umulig rekord som ble satt av ikonet Gerd Müller på 1970-tallet. Karl-Heinz Rummenigge ga denne helgen klar beskjed om at exit-ryktene for Nr. 9 var grunnløse. Alt annet ville ha vært galskap, kom det fra Bayern-direktøren. Og på lørdag scoret Lewandowski seg opp på siden av Gerd Müller. Bundesliga-mål nr. 40 denne sesongen kom mot Freiburg (2-2). Les: Zlatan skal jobbe hardt for å rekke EM Med én runde igjen av serien er det nesten utenkelig at Lewandowski ikke passerer Müller. Nr.

Douglas Costa har vunnet ligaen hver eneste sesong elleve år på rad

I 2010 sendte Sjakhtar Donetsk speidere til Brasil og kom hjem igjen med Douglas Costa, det var vellykket og startet en seiersrekke som er rimelig unik. – Uansett hvilken klubb han spilte for ble de seriemestre 11 år på rad!. – Nå går imidlertid oppholdet i Europa mot slutten. Fabrizio Romano skriver at den 30 år gamle venstrevingen har blitt enig har blitt enig med den tradisjonsrike brasilianske klubben Grêmio, det er 19 år siden Douglas Costa som ung og lovende for første gang gikk inn portene på Arena do Grêmio.

RB Leizpig har sluppet Ibrahima Konaté

Klubben, som på torsdag tapte DFB-Pokalfinalen mot Haaland og gjengen, skal gjennom en stor omstilling. Til sommeren forsvinner Nagelsmann og Upamecano til rivalen Bayern, og det stopper ikke der. Upamecanas landsmann, Ibrahima Konaté har vært sterkt linket til Liverpool de siste månedene. Konaté, som «slapp» å bli ydmyket av Haaland, er tiltenkt en nøkkelrolle etter Upamecanos exit. Les: Jorge Mendes måtte ut og strupe Ronaldo-rykte Nå viser det seg at det ikke er opp til RB Leipzig. -Det er en utkjøpsklausul, så vi sitter ikke i førersetet.

Jorge Mendes måtte ut og strupe Ronaldo-rykte

Cristiano Ronaldo er og blir Sporting Lisboas største sønn. Det var her det hele startet i 2002, det var de som ga verden CR7. Så da mamma Ronaldo fortalte at hun jobbet med sønnen om en retur til Sporting, tok det av hos supporterne. Ryktene har gått i en stadig strøm om en Juventus-exit, der Manchester United og Real Madrid naturlig nok er linket til Ronaldo. Denne uken kom også ryktet om at Sporting Lisboa kunne være en destinasjon for portugiseren.

Erling Braut Haaland gir sitt lengste seiers intervju så langt

Det er to ting som det «norske dyret» er kjent for å Europa. Han er en ekstremt fokusert, brutalt effektiv målscorer og det er langt mellom de fulle setningene i seiersintervjuer. Det kan virke som om det er vanskeligere for Erling Braut Haaland å gjennomføre et intervju enn det er å score hat-trick i Champions League. – Etter Borussia Dortmunds cupfinaleseier torsdag kveld var den en annen og smilende, til dels snakkesalig målscorer som avslørte han faktisk har en personlighet.

Haaland scorer økonomisk også

Det er ikke bare på fotballbanen Erling Braut Haaland gjør det skarpt. Resultatet i hans heleide investeringsselskap økte med 200 prosent i fjor.
Les mer om:

Haaland ble sesongens spiller i Bundesliga-kåring

Erling Braut Haaland fikk flest stemmer fra Bundesliga-fansen i avstemningen av sesongens lag i den tyske toppdivisjonen.
Les mer om:

Sveriges største talent får napp der «Team Haaland» feilet

Erling Braut Haaland er som vi alle vet en fantastisk god spiller og vi i Sporten gratulerer med kåringen som årets spiller i Bundesliga. Den norske målmaskinen har dårlige rådgivere som bare er ute etter å suge ut mest mulig penger på kortest mulig tid. – Deres pengebehov vil stoppe enhver overgang i sommer, 20 åringen vil ikke komme seg videre før kommunikasjon og krav om penger både over og under bordet kommer ned på normale nivåer. Barcelona er en av klubbene som fikk besøk fra Team Haaland for ikke så lenge siden, det ble for dyrt.

Haaland ble sesongens spiller i Bundesliga-kåring

Erling Braut Haaland fikk flest stemmer fra Bundesliga-fansen i avstemningen av sesongens lag i den tyske toppdivisjonen.
Les mer om:

Haaland ble sesongens spiller i Bundesliga-kåring

Erling Braut Haaland fikk flest stemmer fra Bundesliga-fansen i avstemningen av sesongens lag i den tyske toppdivisjonen.
Les mer om:

ESPN: PSG satser på Liverpool-stjerne hvis Mbappé glipper

Klaffer alt for PSG, er det ikke nødvendig med et kjøp av Liverpool-spiller, men Mauricio Pochettino er fortsatt ikke trygg på at Kylian Mbappé følger PSG neste sesong. Det jobbes med planen de håper skal slippe. For Mbappé er og blir førstevalget til Pochettino, noe annet ville også vært snodig.

Haaland vant supporter-kåring

Erling Braut Haaland ble stemt frem som sesongens spiller, og fikk i tillegg flest stemmer fra Bundesliga-fansen i avstemningen av sesongens lag i den tyske toppdivisjonen.
Les mer om:

Haaland kåret til sesongens spiller: – Det sier veldig mye om hans popularitet i Tyskland

Erling Braut Haaland er kåret til sesongens spiller i Bundesliga av tyske supportere.
Les mer om:

Haaland kåret til årets spiller i Bundesliga

Han bygde seg sin egen kanon
Les mer om:

Haaland kåret til årets spiller i Bundesliga

Borussia Dortmund-spiss Erling Braut Haaland (20) fikk flere stemmer enn Bayern Münchens målkonge Robert Lewandowski (32) da supportere stemte frem årets spiller og lag i Bundesliga.
Les mer om:

- Et steg ned fra Haaland-interessen

Målgarantist Sergio Aguero skal være i samtaler med Barcelona. Katalanerne har lenge vært ryktet til Erling Braut Haaland, men nå kan det se ut som om Manchester City-stjerna blir Messis nye lekekamerat på Camp Nou.
Les mer om:

Åpner opp for at United kan bruke Jesse Lingard i byttehandel

På torsdag lekte Jadon Sancho og Haaland seg med Dayot Upamecano og RB Leipzig-forsvaret. Til sommeren kan begge to være borte fra Dortmund. Skjer dette, er det store spørsmålet om hvordan Marco Rose skal fylle disse to kraterne. Dortmund er selv overbevist om at Haaland blir til utkjøpsklausulen blir aktiv neste sommer, mens klubben har innsett at Jadon Sancho forsvinner etter lang (nok) og tro tjeneste.

Please, ta en sesong til i Dortmund

Alexis Sanchez var konge hos Arsenal, narr hos United. Eden Hazard var keiser av Premier League, en fotnote i La Liga.

Cuphelten Haaland forklarer jubelbrølet: – Hadde en «boost» i bicepsen(pluss)

(RB Leipzig – Borussia Dortmund 1–4) Etter en oppvisning i effektivitet kan Erling Braut Haaland (20) kalle seg tysk cupmester og smykke seg med tittelen som tidenes første norske målscorer i en tysk cupfinale.
Les mer om:

Haaland får toppkarakter: «Et lokomotiv»

(RB Leipzig – Borussia Dortmund 1–4) Erling Braut Haaland (20) omtales som «et lokomotiv», «enestående» og «fenomenal» etter oppvisningen i cupfinalen mot Leipzig.
Les mer om:

Skjelte ut lagkameraten - fanget på kamera

Erling Braut Haaland (20) feiret vilt med lagkameratene etter at Dortmund sikret cupgullet torsdag kveld, men underveis fikk lagkameratene høre det fra jærbuen, som kalles en leder i laget av stjerna Jadon Sancho (21).
Les mer om:

Haaland-dobbel da Dortmund vant den tyske cupen

Erling Braut Haaland vartet opp med to mål da Borussia Dortmund vant den tyske cupfinalen 4-1 over Leipzig. Det var Haalands første trofé med klubben.
Les mer om:

Memphis Depay er klar til å signere, men det er en betingelse

En overgang vi har hørt om helt siden Ronald Koeman overtok som manager for Barcelona sist sommer ser nå ut til å materialiseres. – Nederlandske Memphis Depay har bare noen få uker igjen av sin kontrakt med Lyon, en klubb han har trivdes i siden overgangen fra Manchester United i 2017. Fristelsen ble for stor for et bytte da hans landslagssjef Ronald Koeman igjen ble klubbtrener. – Memphis Depay skal ha blitt enige med Barcelona om en avtale, men det er en viktig betingelse.

Haaland om vikingbrølet etter monstermålet: – Det føltes godt å få det ut

Erling Braut Haaland og Jadon Sancho er to av verdens mest ettertraktede fotballspillere. De spilte seg ikke mindre hete med to mål hver i den tyske cupfinalen. Etterpå måtte Haaland forklare sitt urbrøl.
Les mer om: