Nyheter om Haaland


Veton Berisha og Dennis Johnsen tatt ut i landslagstroppen

Ståle Solbakken tror også Erling Braut Haaland blir klar til landskampene.

Solbakken må stole på de gamle heltene

Plutselig kan det være Norge - igjen - må stole på Joshua Kings evner for å holde på VM-drømmen. King (29) har startet kun en av Norges tolv siste landskamper. Nå kan han fort bli viktigere enn noen gang, med skade på Alexander Sørloth og usikkerhet rundt Erling Braut Haaland.

Tysk media: Dortmund har dansk dynamitt som potensiell Haaland-erstatter

Mens fotbalverden ser det som det mest naturlige skritt i verden for Erling Haaland med exit neste sommer, står Dortmund-ledelsen på sitt: Ingenting er avgjort, Haaland kan bestemme seg for å bli. Ikke overraskende jobbes det likevel med potensiell erstatter når utkjøpsklausulen til 21-åringen aktiveres om ikke så altfor mange måneder.

Tallenes klare tale: – Dette er det skremmende med Erling Braut Haaland

Erling Braut Haaland (21) er i rute til å bli bedre på «alt» han foretar seg. Også fasene av spillet hvor kritikerne har vært mest høylytt.
Les mer om:

Hansen mister kvalifiseringskamper

Rosenborg-keeper André Hansen er kneskadd og kan ikke spille for Norge i de viktige VM-kvalifiseringskampene mot Tyrkia og Montenegro i oktober. Det melder Rosenborg. Hansen måtte byttes ut på grunn av knesmellen i søndagens seriekamp mot Mjøndalen. – Undersøkelser viser at André pådro seg en lettgradig båndskade i kneet.

Haaland kan miste ny kamp

Erling Braut Haaland sto over Dortmunds kamp mot Borussia Mönchengladbach med en mindre muskelskade. Nå står også mesterligaoppgjøret mot Sporting i fare for å ryke. – Han har fortsatt smerter, sier Dortmund-trener Marco Rose, ifølge Sky. – Kanskje har han spist godt, sovet godt og kommet seg. Da går det muligens litt raskere. – Vi må se nærmere etter avslutningstreningen når det kommer til Erling Haaland og Marco Reus. Det blir knapt, sier Rose på mandagens pressekonferanse. Dortmund innledet mesterligasesongen med 2–1-seier borte mot Besiktas. Haaland scoret det avgjørende målet.
Les mer om:

«Jeg kommer sterkere tilbake»

Bruno Fernandes er lei seg over sitt mislykkede straffespark mot Aston Villa, men Manchester United -profilen uttaler at han er klar til å gå frem til krittmerket igjen. – Det kan være greit å minne om at ingen, absolutt ingen scorer 100% selv ikke en spiller med ekstreme kvaliteter som Bruno Fernandes. Den portugisiske stjernen var inderlig lei seg noe han uttrykte på banen og etterpå på sin Instagram konto. – Han er allerede tilgitt av fansen som slettes ikke har glemt. – En million har så langt likt hans «unnskyldning» og lovnad som å komme tilbake sterkere.

Haaland ute med muskelskade – neppe langvarig

Erling Braut Haaland sliter med et muskulært problem og spilte ikke lørdagens bundesligakamp for Borussia Dortmund, som endte med tap mot Mönchengladbach.
Les mer om:

Nå er bare Haaland bedre

Denne sesongen har vært et eneste stort målshow for Ola Kamara (31). Nå er det bare én norsk spiss som har et bedre målsnitt.
Les mer om:

Kometen Florian Wirtz har for alvor tatt over etter Havertz

Noen som husker Lukas Podolski? Den tyske landslagsspilleren hadde runder hos Bayern München og Arsenal, som i en alder av 18 år og 353 dager skrev seg inn i Bundesliga-historien. På lørdag ble Podolski passert av Florian Wirtz. Den unge Bayer Leverkusen-spilleren ble med matchvinnerscoringen mot Mainz den yngste spilleren som har nådd 10 Bundesliga-mål, 208 dager yngre enn Podolski. Les: Blytungt for Manchester United – har faktisk ikke skjedd siden 2009 På seks kamper denne sesongen er den offensive midtbanespilleren totalt oppe i 5 scoringer og 4 assists.

Haaland ute med muskelskade

Erling Braut Haaland sliter med et muskulært problem og spiller ikke lørdagens bundesligakamp for Borussia Dortmund.
Les mer om:

Haaland ute med skade: – Prøvde alt for å bli klar

Erling Braut Haaland (21) er ikke med i Dortmund-troppen lørdag kveld grunnet muskulære problemer.
Les mer om:

Haaland ute med skade: – Prøvde alt for å bli klar

Salah helt i 100 – Brentford ødela jubi­leums­festen
Les mer om:

Haaland ute med skade: – Prøvde alt for å bli klar

(Borussia Mönchengladbach - Borussia Dortmund 1–0) Erling Braut Haaland (21) var ute med en skade i muskulaturen da Dortmund tapte mot Mönchengladbach.
Les mer om:

Braut Haaland ute med skade

Den norske stjernen spiller ikke lørdagens kamp mot Mönchengladbach. Dortmund bekrefter at Haaland er ute grunnet et muskulært problem.
Les mer om:

Skadet Haaland mister kamp

Erling Braut Haaland er ikke med i troppen til lørdagens Dortmund-kamp mot Borussia Mönchengladbach. Det bekrefter Dortmund selv, og oppgir muskulære problemer som årsak. Det er urovekkende nyheter for Norge før skjebnekampen i VM-kvalifiseringen mot Tyrkia 8. oktober.

Daily Mail: Guardiola har fått klarsignal til å hente inn spilleren som hamrer inn 30-40 scoringer

Før Chelsea-kampen gikk Guardiola ut og fortalte at City ikke har en toppscorer på nivå med Lukaku, Ronaldo eller Kane, og forklarte at de må bruke laget. På lørdag var det laget som var best, neste sommer kan Guardiola få «sin Ronaldo». Chelsea hentet inn Lukaku, United hentet Ronaldo, Tottenham beholdt Harry Kane. Manchester City sendte Sergio Agüero til Barcelona, og satt «ribbet» tilbake da Kane-prosjektet gikk i vasken. Les: Tottenham står klare, hvis Barcelona vil På lørdag skulle de regjerende Champions League mesterne opp mot finaletaperen City.

Steve McManaman mener han vet hvilken klubb Haaland velger

Han kom fra Liverpool og er en av de få engelske spillerne i La Liga som virkelig har lykkes. I løpet av fire sesonger hos Real Madrid var McManaman med på å løfte trofeer to ganger i La Liga og to i Champons League. Nå har han fått spørsmålet om han tror Erling Haaland velger den samme veien. Real Madrid er del av den eksklusive klubben som kan overtale Haaland (og duoen Alfie/Raiola) til klubbytte neste sommer når utkjøpsklausulen på 75 millioner euro aktiveres. Tror MacManamon at kongeklubben har en mulighet, eller blir det Liverpool?

Satser på å få Paul Pogba gratis og at han godtar lønnskutt

Selv om den franske superstjernen Paul Pogba den siste tiden overrasker i positiv retning den siste tiden har ikke det fundamentale endret seg vesentlig. – En forlengelse er ikke signert med Manchester United og engelsk presse i takt med prestasjoner på banen og tydning av kroppsspråk bølger frem og tilbake et sted i mellom signerer helt sikkert en forlengelse til signerer aldri!. De «vanlige» klubbene som man snakker om i forbindelse med Paul Pogba er Juventus, Real Madrid og Paris Saint-Germain.

Kan ikke ta både Declan Rice og Erling Braut Haaland

Vi har en stund vært klar over Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær sitt ønske om å hente inn West Ham stjerne Declan Rice. – Det gikk ikke i sommer, istedenfor hentet Manchester United den sentrale forsvarspilleren Raphaël Varane fra Real Madrid. ESPN melder at interessen er synkende, men ikke fordi de allerede har skaffet seg en meget kompetent spiller i Declan Rice sin posisjon. Manchester United er fortsatt ute etter å styrke forsvaret, men de trenger å spare penger for å hente Erling Braut Haaland, de vet det norske måldyret kommer til å koste.

Forlater Chelsea og blir en av verdens best betalte!

Vi i Sporten har flere ganger den siste tiden observert rykter om ulike klubber som Antonio Rüdiger kan gå videre til. – Det er mange som trenger en forsvarsspiller av den tyske 28 åringens kaliber. Det rare er at Chelsea virker å sitte på henna sine og ikke være så opptatt av å forlenge kontrakten som går ut på dato til sommeren. – Flere av de aller største klubbene skal være interessert.

Stolt øyeblikk for Celtic-kapteinen

Siden 2013 har McGregor vært én utleieperiode til Notts County. Utover det har han kjempet og blødd for Glasgow-klubben. Nå er det bestemt at 338 kamper for Celtic skal nå bli så mange, mange fler. På fredag kom bekreftelsen på at klubben forlenger med kapteinen til 2026. Her er det ingen tvil om hvilken rolle 28-åringen skal ha på Celtic Park. Les: Haaland bør få med seg hva som skjer med Donnarumma -Det er et stolt øyeblikk å igjen kunne forlenge tilværelsen i klubben. Det er et nytt kapittel, og jeg er er klar for å spille de fem årene ferdig.
Les mer om:

FIFA 22: Her er topp 100

De 100 beste spillerne i FIFA 22 Ultimate Team er avslørt. – Spesielt Paris Saint-Germain-fans har noe å glede seg over.

Solskjær gir Klopp skylda

Vi minnes godt da Liverpool-manageren skulle opp mot Manchester United og brukte opptakten til kampen med å fortelle verden hvor mange straffespark United fikk tildelt i forhold til aaaaaalle andre. Nå er det Solskjærs tur til å svare. Først til hva Klopp delte med verden forrige sesong: -Jeg hører at Manchester United har fått flere straffespark på to år enn jeg har fått på femogetthalvt år. Jeg har ingen idé om det er min feil, eller hvordan dette kan skje, kom det fra Klopp i januar.

Ronald Koeman og Joan Laporta snakket sammen hele veien tilbake til Catalonia

Til tross for Barcelonas dårlige resultater i de tre siste kampene mot Bayern München, Granada og Cadiz, vil Ronald Koeman fortsette i rollen som manager i hvert fall til etter søndagens kamp på Camp Nou mot Levante. President Joan Laporta har bestemt seg for å ikke gjøre noen drastiske grep angående Koemans fremtid etter at de to mennene hadde muligheten til å snakke på vei tilbake til Barcelona, etter klubbens 0-0 uavgjort mot Cadiz. Les: Haaland bør få med seg hva som skjer med Donnarumma Presidenten og treneren analyserte torsdagens resultat, der både Koeman og Frenkie de Jong be