Nyheter om Holand


Marlene (32) gjorde business ut av besettelsen. Da pustet kjæresten lettet ut

Kort tid etter Marlene Catrin Holand (32) startet sin egen bedrift, forsvant markedet fullstendig. Da bestemte hun seg for å gjøre noe ingen har gjort før.
Les mer om:

Even (19) får 200.000 for å spille CS – avtalen vekker oppsikt i e-sportsmiljøet

Even Holand fra Mo i Rana har fått det som trolig er Norges første private sponsorkontrakt innen e-sport. Etter det NRK erfarer er avtalen på 200.000 kroner i året. – Det er ganske unikt, sier NRKs spillanmelder.
Les mer om:

Foreslår mulig spleiselag for å utbedre problemvei(pluss)

Fylkesveg 7780 i Kvæfjord kommune som går fra fergeleie på Flesnes til veis ende ytterst på Holand, er så dårlig at det ikke er tilrådelig å utsette dagens biler for veien i den befatning den befinner seg i nå.
Les mer om:

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

For ett år siden kalte han korona «hysteri»: – Som du skjønner, jeg er ikke noen spåmann

Nå vil Ivar Holand igjen samle over tusen mennesker.
Les mer om:

Viktig spiller ute for Norge

Forsvarssjef Petter Øverby er ikke med i den norske kamptroppen som møter Sveits i kveld. Han sliter med mageproblemer, bekrefter lege Thomas Torgalsen til TV3. Landslagssjef Christian Berge sa tidligere lørdag at to spillere hadde magetrøbbel, men ville ikke si hvem. Landslagslegen sier Magnus Jøndal var den andre spilleren, men han er friskmeldt. – Jeg er litt overrasket over at det kommer nå. Det startet allerede på onsdag, forteller Torgalsen, og forklarer at det ikke er noen sammenheng mellom de som er syke. Også Christian O'Sullivan var ute med mageproblemer, men er nå tilbake.

O'Sullivan mister VM-åpningen

Christian O'Sullivan spiller ikke VM-åpningen i håndball mot Frankrike. Han har feber og er litt magesyk. Han vil bli testet for Covid-19, melder landslagslege Thomas Torgalsen, men har ikke typiske symptomer. De to forrige testene var dessuten negative. Norge mister en meget viktig spiller til åpningskampen mot de franske stjernene. Kevin Gulliksen, Espen Christensen og Simen Holand Pettersen er heller ikke med i kveldens kamptropp. Det kan gjøres ubegrenset antall bytter i løpet av VM blant de 20 spillerne i troppen.

VM-troppen: Myrhol er tilbake

Landslagssjef Christian Berge har tatt ut troppen som skal forsvare Norges ære under VM i Egypt i januar. Bjarte Myrhol var ikke med i EM tidligere i år etter en operasjon i magen. Han ble også operert i skulderen for noen måneder siden, men har vært i full trening den siste tiden. – Vi drar til Egypt for å vinne hver håndballkamp vi stiller opp i, og vinner vi mange nok, så blir det jo ganske bra til slutt, sier Berge, som stiller med en stor tropp. – Det handler om at det er lang reisevei (til VM), og det har vært stor belastning på enkelte spillere.

Dina og Henning gikk helt til topps: - Hadde ikke trodd vi skulle vinne

Dina Fonn Sætre (29) og Henning Holand (35) er kåret til Årets unge bonde i Norge.
Les mer om:

Da Dina (29) ble utelatt reagerte paret: – Bevisst språkbruk er viktig for likestilling

Dina Fonn Sætre og Henning Holand kan bli det første paret som blir kåret til Årets unge bonde i Norge.
Les mer om:

Henning (35) og Dina (29) flyttet fra Oslo. Nå kan han vinne nasjonal pris

Steigværingen Henning Andreas Holand er en av bare tre bønder har kommet seg til finalen i kampen om å bli kåret til «Årets unge bonde 2020».
Les mer om:

Stor oversikt over overgangene på Deadline Day i Eliteserien

Se oversikten over hvilken spillere som byttet klubb under Deadline Day i Eliteserien.AalesundInn:Sigurd Tafjord fra SpjelkavikKasper Jørgensen fra LyngbyUt:Holmbert Fridjonsson til BresciaDaniel Leo Gretarsson til BlackpoolHåvard Mork Breivik til Hødd Bodø/GlimtInn: Hugo Vetlesen fra StabækVegard Leikvoll Moberg fra Silkeborg IF BrannInn: Sander Svendsen fra Odense Kristiansund BKInn:Kjetil Holand Tøsse fra Notodden Molde FKInn:Birk Risa fra OddUt:John Kitolano til Odd OddInn:Vladimir Rodic fra Hammarby (lån)John Kitolano fra Molde (lån, fra Woverhanpton)Ut:Kasper Lunding til

Tidligere Molde-junior får eliteseriedrømmen oppfylt

Sunnmøringen Kjetil Holand Tøsse var i MFK-systemet fra 2013 til 2016. Nå er han klar for Kristiansund.
Les mer om:

Tidligere Molde-junior får eliteseriedrømmen oppfylt

Sunnmøringen Kjetil Holand Tøsse var i MFK-systemet fra 2013 til 2016. Nå er han klar for Kristiansund.
Les mer om:

Mangler fremdeles finansiering for pilotprosjektet Mylderhuset(pluss)

- Prosjektet må nok opp til ny politisk behandling, men jeg er ikke bekymret, vi skal nok finne løsninger, sier varaordfører Birger Holand (Sp).
Les mer om:

De har ett arrangement i året. I år ble det avlyst - likevel øker overskuddet

Nå kan Ivar Holand og co. puste lettet ut.

Senterpartiet i Kvæfjord: – Den nye fordelingsnøkkelen fra Havbruksfondet er en skandale

– Kystkommuner over hele landet er holdt for narr, når staten og dagens regjering raner kommunene for rettmessige inntekter. Kvæfjord kommune vil for 2020 få redusert sitt bidrag fra havbruksfondet fra kroner 18.739.481 til kroner 5.354.138, ifølge varaordfører Birger Holand (Sp).

Da Malene ville tilbake til hjembyen, åpnet sjefene lokalkontor i Tromsø for å beholde henne

– Jeg er veldig takknemlig for at jeg fikk denne muligheten, sier Malene Holand (28).
Les mer om:

Samlet norske og spanske venner til bursdag på nett (pluss)

Mette Jane Holand feiret med familie i Molde, Ålesund, Oslo og Spania – samlet på skjermen.

Pappa reagerte sterkt på sønnens spilling. Så la han merke til et tall i hjørnet av skjermen

På loftet brukte Even Holand (18) mye tid foran dataskjermen. Faren hadde lyst å sette foten ned. I stedet utfordret han seg selv.
Les mer om:

Pappa truet med å kappe kabelen til sønnens PC. Det var før han visste at sønnen var en ener i e-sport

På loftet brukte Even Holand (18) mye tid foran dataskjermen. Faren hadde lyst å sette foten ned. I stedet utfordret han seg selv.
Les mer om:

Pappa truet med å kappe kabelen til sønnens PC. Det var før han visste at sønnen var en ener i e-sport

På loftet brukte Even Holand (18) mye tid foran dataskjermen. Faren hadde lyst å sette foten ned. I stedet utfordret han seg selv.
Les mer om:

Hedrer bestevennen etter ulykken: - Vi sees igjen, fineste engelen min

Synnøve Edvardsen mistet bestevennen Henrik Holand Solø i paragliderulykken i Bodø forrige uke. Her er hennes siste hilsen til han.
Les mer om:

Spiseforstyrrelser stoppet Martes (28) håndballkarriere: – Man er i sin egen boble og ser ikke sitt eget beste

Hun skulle satse på en håndballkarriére, men spiseforstyrrelser ødela. I stedet for satsing, måtte hun kjempe for å bli frisk. Nå, noen år senere, er tidligere Flint-spiller Marte Holand Pettersen (28) sterkere enn noensinne. Og tilbake på håndballbanen.
Les mer om:

Kristin og Anna flytter hjem: – Nå skal vi leve det livet vi tror på

Scenekunstnerne Anna og Kristin Holand har vendt ryggen til Oslo og gjort nordlendinger av seg igjen.
Les mer om: