Nyheter om JuliussenNettleien vil øke – Skagerak Nett planlegger milliardinvesteringer

SKIEN: De kommende fem årene planlegger Skagerak Nett investeringer på 3,5 milliarder kroner. – Nettleien vil gå opp, sier Ellen Strøm Juliussen, seksjonssjef for utvikling og plan i Skagerak Nett.

Dra ut av Oslogryta – gjør brukt-kupp

Skrotnisse Arnt Vegar F Juliussen i Eidsvoll er bare en av ikke mindre enn seks brukthandlere innen en radius på noen få kilometer. Drar du ut av Oslo-gryta, kan du gjøre gode bruktkjøp.
Les mer om:

Rebecca (22) sliter med astma, men vil ikke ta pause fra praksisen på Kalnes: – Nå trenger vi alle vi kan få

Samme uke som Rebecca Juliussen (22) startet i praksis på Kalnes i forbindelse med studier begynte spredningen av koronaviruset. Nå har hun fått legeerklæring som fritar henne fra å være på sykehuset, men hun vil stå løpet ut.
Les mer om:

Tajik får ny rådgiver

Ap-nestleder Hadia Tajiks rådgiver Edina Ringdal slutter for å begynne i NHO. Samtidig er Jorid Juliussen Nordmelan fra Namsos ansatt som ny rådgiver for Tajik.
Les mer om:

Tajik får ny rådgiver

Ap-nestleder Hadia Tajiks rådgiver Edina Ringdal slutter for å begynne i NHO. Samtidig er Jorid Juliussen Nordmelan fra Namsos ansatt som ny rådgiver for Tajik.
Les mer om:

Nordmelan går fra First House til rådgiver-stilling hos Hadia Tajik

Jorid Juliussen Nordmelan (28) fra Namsos starter i ny jobb mandag.

Nordmelan går fra First House til Stortinget

Jorid Juliussen Nordmelan (28) fra Namsos starter i ny jobb mandag.

First House-rådgiver blir rådgiver for Hadia Tajik

Jorid Juliussen Nordmelan går fra kommunikasjonsbyrået First House til Arbeiderpartiet.

Tapte soveromsduellen mot Fauske kommune

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Bedriftsleder Emil Mikalsen Dahl gikk til sak mot Fauske kommune etter at han mente kommunens håndtering snøt han for 14.000 kroner i leieinntekter. I tillegg store advokatutgifter for å forfølge saken. Dahl mente han kunne anse boligen om godkjent ettersom kommunen ikke svarte på hans søknad om godkjenning.

Nordmelan (Ap) om at Giske er inne i varmen: – Veldig, veldig skuffet(pluss)

Jorid Juliussen Nordmelan langer ut mot Trond Giske.

Jorid Juliussen Nordmelan fra Namsos går til PR-byrået First House(pluss)

Ap-politikeren er ansatt som rådgiver.
Les mer om:

«Det er bare å la seg gjennombore»

Det er ingenting som er enten eller i verden. Uroen kryper fram når roen har senket seg, og dyret finnes i alt og alle. Aslaug Juliussen hjelper oss å tenke dypere gjennom det.
Les mer om:

Carina (36) har samlet inn over en halv million til nyfødtavdelinger i Norge

VINTERBRO (VG) Da Carina Juliussen (36) fødte et prematurt barn bet hun seg merke i en ekstrem mangel av lenestoler på intensivavdelinger for nyfødte i Norge. Det bestemte hun seg for å gjøre noe med.
Les mer om:

– Har vi bommet?

Stange Røde Kors ville gi vanskeligstilte barn en teateropplevelse kommende søndag. Ingen har meldt seg og nå lurer Anne Juliussen hva de skal gjøre med 30 billetter.

Ivan Storm Juliussen: Maler med stemmen

Ikke alt er ille, men noe er det. Skikkelig også.
Les mer om:

Storm Juliussen er ute med The music of my life.

Får håpe det ikke blir som med David Bowie, at jeg dør før plata kommer ut, sa Jærens profilerte marinemaler, da Aftenbladet møtte ham i sommer.
Les mer om:

Trekantdrama i «Jakten på kjærligheten»

Silje Westgaard (22) innrømmer at det ikke er spesielt gøy å se Martin Vågsæter (22) kysse både henne og rivalen Thea Juliussen (22).
Les mer om:

Hvem av disse to hadde 0 i inntekt og 0 i formue i 2015?

Ivan Storm Juliussen kan se tilbkae på et greit fjorår, med 1.318.170 kroner i inntekt. Formuen til jærkunstneren er på 1.4223.347.
Les mer om:

Thea (22) jakter på kjærligheten

I kveld får vi se hvordan det går når Thea Juliussen fra Hemnes får alenetid med Martin Vågsæter i «Jakten på kjærligheten».

Frieren havnet på sykehus på vei til «Jakten»-date

Da Thea Juliussen (22) skulle møte TV-bonden Martin Vågsæter (22) på Hoel gård for første gang, ble reiseruten lagt til sykehuset i stedet.

Storm Juliussen lager plate: Sniklytt på den første låta

Får håpe det ikke blir som med David Bowie, at jeg dør før plata kommer ut, sier Jærens profilerte marinemaler, der han hoster lett og tenner nok en ny røyk.
Les mer om:

Melboden beklager overfor blinde Dagfinn

Førerhunden til blinde Dagfinn Juliussen slapp ikke inn på Melboden på Bærums Verk. Nå beklager restauranten.
Les mer om:

Blinde Dagfinn og førerhunden Cherie ble nektet adgang

Det som var ment som et hyggelig restaurantbesøk på Bærums Verk endte med skuffelse for blinde Dagfinn Juliussen og familien hans. – Brudd på diskrimineringsloven, sier Norges Blindeforbund.
Les mer om:

"Kjerringa mot strømmen" setter kroken på døra

Sviktende omsetning gjør at Tone Juliussen legger ned klesbutikken 55th Avenue etter bare 14 måneders drift. – Fryktelig vemodig, sier hun.
Les mer om: